• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • textiel - machines voor het veredelen- bedrukken en verven

Resultaten voor

Textiel - machines voor het veredelen- bedrukken en verven - Import export

 1. MARIO CROSTA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Mario Crosta is gevestigd in Busto Arsizio en is gespecialiseerd in de bouw van machines en installaties voor de textielindustrie. Het bedrijf met jarenlange ervaring produceert een breed scala aan machines zoals slijpmachines, borstelmachines, kaardmachines, kaardmachines met twee trommels, scheerders en gecombineerde. Het produceert ook discontinue decatiseermachines, tapijtmachines en andere apparatuur voor het coaten, afwerken en afwerken van stoffen.

 2. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielveredeling - machines en materialen, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Naaimachines en accessoires - industrieel, Textielverven - machines en materialen, Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, Textielveredeling - machines en materialen, industriële breimachines en accessoires, en Bedrukken van textiel - machines en materialen. Het is gevestigd in Esparreguera-Barcelona, Spanje.

 3. GRANDIS SRL

  Italië

  Grandis is een onderneming met machines en technologieën die de mogelijkheid bieden allerlei soorten constructies van roestvast staal, aluminium en superlegeringen te ontwikkelen, zodat kan worden voldaan aan de eisen van de verschillende industriële sectoren. Wij vervaardigen onder meer: verfmachines van roestvast staal; roestvrijstalen machines voor pad-steam en autoclaaf behandeling; laboratorium machines en apparaten en centrifugeermachines in verschillende soorten; vaten, tanks en trechters van roestvast staal

 4. ALFATEX

  België

  Alfatex levert klittenband voor elke toepassing. De verschillen tussen diverse soorten band zijn met het blote oog vaak nauwelijks zichtbaar, maar toch heeft elk type zijn eigen voordelen. Het adviseren van onze klanten is dan ook een belangrijk onderdeel van onze maatwerk filosofie.

 5. NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD

  China

  NINGBO CREDIT OCEAN MACHINES & ELECTRON CO., LTD., Gevestigd in Ningbo stad, dat is een economisch ontwikkeld gebied in China. we exporteren voornamelijk hoge snelheid naald weefgetouw, kromtrekken machine, hoge snelheid vlechten machine, koord breimachine, spoel-opwind- en -afwindmachine, metalen uiteinden, acetaat cellulose film en aanverwante accessoires.Onze productkwaliteit staat in binnen- en buitenland bovenaan.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PICANOL

  België

  Picanol ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogtechnologische weefmachines waarbij de inslag gebeurt op basis van lucht- (airjet) of grijpertechnologie (rapier). Picanol vervult al meer dan vijfenzeventig jaar wereldwijd een pioniersrol en behoort vandaag tot de wereldtop van weefmachineproducenten. Het brengt daarnaast ook weefaccessoires op de markt via GTP Global Textile Partner.

 2. BONAS TEXTILE MACHINERY

  België

  Groothandel in machines voor de textielindustrie en in naai-en breimachines.

 3. UNICA

  België

  Tweedehands textielmachines.

 4. BIANCALANI TEXTILE MACHINERY

  Italië

  Het bedrijf BIANCALANI TEXTILE MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren machine voor de behandeling en de afwerking van stoffen, machine voor de behandeling en de afwerking van textielvezels, montage van machines voor textielindustrie, en onderzoek en ontwikkeling in de textielsector. Het is gevestigd in Prato, Italië.

 5. MACCHINE CARU' S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MACCHINE CARU' S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Textielmachinebouw, machines voor het automatisch knippen van stoffen, en machine voor lasergravure. Het is gevestigd in Lonate Pozzolo, Italië.

 1. ONURAY

  Turkije

  Het bedrijf ONURAY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, afwerking en verven van textiel- en garenvezels, en afwerking en verven van stoffen en textielproducten. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 2. ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielverven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Laboratoria - apparaten en instrumenten, machines voor textielproducten, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, en Laboratoria - apparaten en instrumenten. Het is gevestigd in Çerkezkoy/tekirdag, Turkije.

 1. BWME | WEISSENBÖCKMASCHINENBAU GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf BWME | WEISSENBÖCKMASCHINENBAU GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is gevestigd in Ternitz, Oostenrijk.

 2. YESTERDAY AND TOMORROW - REPRESENTAÇÕES DE VESTUÁRIO, LDA

  Portugal

  Het bedrijf YESTERDAY AND TOMORROW - REPRESENTAÇÕES DE VESTUÁRIO, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kledingbenodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, appreturen voor de textielindustrie, sweaters, nachtkleding voor heren, en Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is gevestigd in Braga, Portugal.

 3. GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD.

  Duitsland

  Het bedrijf GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is gevestigd in Großostheim, Duitsland.

 4. PRINTSOME

  Spanje

  Het bedrijf PRINTSOME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 5. SUPERBA SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf SUPERBA SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren machine voor de behandeling en de afwerking van textielvezels, weverij, en weefgetouwen. Het is gevestigd in Mulhouse, Frankrijk.

 6. PROMATTEX

  Frankrijk

  Het bedrijf PROMATTEX, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren textielbedrukking. Het is gevestigd in Neuilly-Sur-Marne, Frankrijk.

 7. DOGAN KLISECILIK GRAFIK SANAYI VE TICARET A.S.

  Turkije

  Het bedrijf DOGAN KLISECILIK GRAFIK SANAYI VE TICARET A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. DANTI PAOLO & C. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DANTI PAOLO & C. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textielveredeling - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, en Textielveredeling. Het is gevestigd in Montemurlo, Italië.

 1. POZZI LEOPOLDO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf POZZI LEOPOLDO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, Textiel - machines en materiaal, Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, Textiel - machines en materiaal, en warmteterugwinningsinstallaties. Het is gevestigd in Barlassina, Italië.

 2. MAYSER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf MAYSER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen en modellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hoeden en petten, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Synthetisch schuim, Hoeden en petten, sensoren, en Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is gevestigd in Lindenberg I. Allgäu, Duitsland.

 3. MISTER TEE

  België

  Het bedrijf MISTER TEE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - bedrukken, Textiel - bedrukken, verpersoonlijkte polo's, gepersonaliseerde t-shirt, en gepersonaliseerde uniformen. Het is gevestigd in Liège, België.

 4. COST - FER S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COST - FER S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, producten en benodigdheden voor zuivering van luchtverontreinigende producten, tangentiële filtratie, en waterfilterinstallaties. Het is gevestigd in Gerenzano, Italië.

 5. HENRI PETIT & CIE

  Frankrijk

  Het bedrijf HENRI PETIT & CIE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, en Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is gevestigd in Aubenas, Frankrijk.

 6. ANDRITZ ASSELIN THIBEAU

  Frankrijk

  Het bedrijf ANDRITZ ASSELIN THIBEAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielveredeling - machines en materialen, Textielveredeling - machines en materialen, en textielindustrie. Het is gevestigd in Elbeuf, Frankrijk.

 7. NOSEDA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NOSEDA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielveredeling - machines en materialen, Textielverven - machines en materialen, Textielveredeling - machines en materialen, Textielverven - machines en materialen, en textielverfmachines. Het is gevestigd in Tavernerio, Italië.

 8. L.A.I.P. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf L.A.I.P. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielverven - machines en materialen, Textielverven - machines en materialen, en textielverfmachines. Het is gevestigd in Prato, Italië.

 9. RED CARPET S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf RED CARPET S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielveredeling - machines en materialen, Textielveredeling - machines en materialen, machines voor decatisering van draad, en decatisering van stoffen en textielproducten. Het is gevestigd in Carre', Italië.

 10. MACTEC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MACTEC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, en Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is gevestigd in Bellocchi Di Fano, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Textiel - machines voor het veredelen- bedrukken en verven - Import export

Aantal resultaten

1.107 Bedrijven