• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verven - machines en installaties

Resultaten voor

Verven - machines en installaties - Import export

 1. ERATEC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Eratec is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van gasbranders met metaalvezels. Onze branders worden gebruikt binnen diverse sectoren zoals warmtebehandelingen, metaalbewerkingen, lakken, de voedingsmiddelenindustrie en tal van overige. Onze branders zijn voorzien van een vuurvaste kop met een straaloppervlak van gebreide metalen Bekinit® vezels en een systeem voor een lucht/gas voormengsel met elektronische bediening. Ze maken het mogelijk klassieke blauwe vlammen te produceren of te werken met infrarood gassen voor directe thermische infrarood bewerkingen. Bij Eratec werken wij nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te doorgronden en de beste technische oplossingen voor hun industriële gebruik te bieden. Ons team biedt volledige bijstand, van de analyse van de behoeften tot de inbedrijfstelling van de gekozen oplossing, zodat we op efficiënte wijze kunnen voldoen aan de behoeften van elke klant. Wij zijn er trots op maatoplossingen te bieden voor thermische behandelingen, metaalbewerkingen, lakprocessen en de levensmiddelensector. Wij kunnen tevens branders op maat produceren om aan de specifieke aanvragen van onze klanten te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

 2. FINIXA BY CHEMICAR

  België

  Verified by europages badge

  Chemicar Europe NV ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verdeelt non-paint verbruiksgoederen en apparaten voor de professionele autoschadebedrijven en automobielsector in het algemeen. Het bedrijf is gevestigd in Antwerpen, België en exporteert wereldwijd. Introductie van een nieuwe technologie op de markt om de kostendoeltreffendheid in het reparatieproces van de autoschadebedrijven te verhogen. Besparing en ecologie gaan hand in hand: op water gebaseerde chemicaliën, hoge kwaliteitsproducten die weinig verbruiken, energiebesparende producten, ecologisch productieproces, dit alles zal leiden tot een betere wereld via onderzoek en ontwikkeling.

 3. GZ GUANGLI EFE CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GZ GUANGLI EFE CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren cabines voor industrieel verwerk, en Spuitcabine. Het is gevestigd in Guangzhou, China.

 4. HURRICAN LUFT- U. UMWELTTECHNIK, DAMBAUER GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HURRICAN LUFT- U. UMWELTTECHNIK, DAMBAUER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is gevestigd in Vöcklabruck, Oostenrijk.

 5. HÖCKER POLYTECHNIK GMBH LUFTTECHNISCHE ANLAGEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HÖCKER POLYTECHNIK GMBH LUFTTECHNISCHE ANLAGEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is gevestigd in Hilter, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MB-ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MB-ANLAGENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is gevestigd in Blomberg, Duitsland.

 2. KRAPF & LEX MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KRAPF & LEX MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is gevestigd in Weiden, Duitsland.

 3. VENJAKOB UMWELTTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VENJAKOB UMWELTTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is gevestigd in Sarstedt, Duitsland.

 4. ATON SERVICE

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATON SERVICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afzuiginstallaties voor gas en rook, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, Ventilatoren - industrieel, Ontstoffing, lucht - apparatuur en installaties, Verven - machines en installaties, Filtreerapparatuur en benodigdheden, Industriële aanzuiginstallaties, Sanering van het milieu - machines en installaties, en Afzuiginstallaties voor gas en rook. Het is gevestigd in Kolchyno, Oekraïne.

 5. AB ANLAGENPLANUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AB ANLAGENPLANUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is gevestigd in Achim, Duitsland.

 1. KUNSTSTOFF-CHEMISCHE PRODUKTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KUNSTSTOFF-CHEMISCHE PRODUKTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is gevestigd in Friolzheim, Duitsland.

 2. LEM IMPIANTI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEM IMPIANTI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren cabines voor verfinstallatie, installaties en uitrustingen voor schilderwerk, installaties en machines voor het verfen van metalen, en installaties en machines voor het verven van kunststof materialen. Het is gevestigd in Carate Brianza, Italië.

 1. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Sinds 2001 heeft FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) een netwerk van gieterijpartners in Polen uitgebouwd. Met zijn jarenlange ervaring biedt FGD zijn klanten toegang tot een grote verscheidenheid aan giet- en smeltinstallaties. Het management van FGD stelt alles in het werk voor de klanttevredenheid en werd in 2013 beloond met het ISO 9001: 2008 certificaat voor "Ontwerp, aankoop en verkoop van gietstukken". Het bedrijf biedt verschillende diensten aan: - Verschillende smelterijen voor een verscheidenheid aan kleuren. - Verschillende gieterijen voor een verscheidenheid aan vormen. - Geïntegreerde bewerkingsafdelingen om het aantal keren dat de stukken worden behandeld, van gieten tot eindassemblage, te beperken. - Spuiterijen om de stukken te beschermen tegen corrosie en een optimale esthetiek. - Ontwerpbureau om nieuwe stukken en concepten te ontwikkelen. - Aangepaste logistieke middelen voor een hoge reactiviteit en een optimaal beheer van uw voorraden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. TECNO STATIC

  België

  Tecno Static werd in 1977 opgericht als toenmalig Techno Spray voor de verdeling van Kremlin verfspuitapparatuur. In 2013 werden de activiteiten door het zusterbedrijf Investec overgenomen waar de persoonlijke aanpak en dienstverlening naar onze klanten toe hoog aangeschreven staan. Dankzij onze jarenlange expertise kunnen wij u helpen de juiste keuze te maken bij het bepalen van het materiaal voor uw specifieke toepassingen. Ons gamma omvat pompen en verfspuitpistolen waaronder Airless, hvlp, Airmix™, automatische pistolen, bovenbekerpistolen en toebehoren. Wij beschikken eveneens over een eigen werkplaats waar u terecht kan voor het onderhoud, herstelling of revisie van uw materiaal.

 3. BMS

  België

  Belgian Monitoring Systems (BMS). BMSvision, in 2007 opgericht als een afsplitsing van de Barco-groep, is een toonaangevende leverancier van Manufacturing Execution Systems (MES) voor discrete productie, met de nadruk op het textiel, kunststoffen en farmaceutische industrie. Onder de merknaam BarcoVision en met meer dan 30 jaar ervaring als een voormalige divisie van de Barco-groep, BMS biedt een breed scala aan systemen die gericht zijn op de productiviteit en de verbetering van de kwaliteit en energiebeheer. BMS is aanwezig op belangrijke locaties over de hele wereld, hetzij met eigen kantoren of via een wereldwijd netwerk van agenten en servicecentra. TEXTIEL: Spinning, Weven & Breien, Verven & Finishing. KUNSTSTOFFEN: Manufacturing Execution Systems voor de rubber- en kunststofindustrie. PHARMA: Manufacturing Execution Systems voor de farmaceutische industrie. ...

 4. AUTOIMPIANTI FAF

  Italië

  AUTOIMPIANTI FAF werd in 1972 opgericht door Francesco Favaloro en heeft zich snel weten te vestigen op de Italiaanse en internationale verfsystemenmarkt dankzij zijn innovatieve oplossingen. Altijd in de pas met zijn tijd, ontwikkelt AUTOIMPIANTI FAF zich voortdurend en produceert het zeer technologische faciliteiten voor de auto- en industrie, die echt voldoen aan de eisen van onze klanten over de hele wereld.

 5. FIVEX SRL

  Roemenië

  Het bedrijf FIVEX SRL, is een Onderaannemer, en actief in de sector Metalen skeletbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen van staal en metaal, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Verven - machines en installaties, Zandstralen - staal en metalen, Lassen van staal en metaal, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Verven - machines en installaties, en Zandstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Targu-Carbunesti, Roemenië.

 6. BELMEKO

  België

  Het bedrijf BELMEKO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oppervlaktebehandeling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verven - machines en installaties, Verven - machines en installaties, Spuitcabine, Lakdroogovens, en bakoven. Het is gevestigd in Oostkamp, België.

 7. TIMOTHY HOLDING CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf TIMOTHY HOLDING CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren cardanassen. Het is gevestigd in Wenzhou, China.

 8. KARABUDAK MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf KARABUDAK MAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtplaten - productiemachines, verticale verpakmachines, installaties en machines voor het verven van hout, Schuur- en polijstmachines voor hout met borstels, en Houtplaten - productiemachines. Het is gevestigd in Gebze, Kocaeli, Turkije.

 1. MCI

  Frankrijk

  Het bedrijf MCI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oppervlaktebehandeling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verven - machines en installaties, Ovens - verf, Kogelstralen - staal en metalen, Verven - machines en installaties, afzuigbanken, Ovens - verf, en Kogelstralen - staal en metalen. Het is gevestigd in Dompierre Les Ormes, Frankrijk.

 2. HANTU MACHINERY EQUIPMENT CO.,LTD

  China

  Het bedrijf HANTU MACHINERY EQUIPMENT CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren gasdoseerapparaten. Het is gevestigd in Chengdu, China.

 3. SYMTEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SYMTEC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 4. K.F. BETRIEBSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf K.F. BETRIEBSTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is gevestigd in Rostock, Duitsland.

 5. MEWES OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MEWES OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is gevestigd in Wedemark, Duitsland.

 6. REITER GMBH + CO. KG OBERFLÄCHENTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf REITER GMBH + CO. KG OBERFLÄCHENTECHNIK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is gevestigd in Winnenden, Duitsland.

 7. ENBOMAK MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf ENBOMAK MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrostatische verf, en elektrostatische spuitpistolen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. ECCOFIL SRL

  Italië

  Het bedrijf ECCOFIL SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verfpistolen en accessoires, installaties en uitrustingen voor schilderwerk, en Verfpistolen en accessoires. Het is gevestigd in Cornate D'adda, Italië.

 9. KORA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KORA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 10. WÜRTH HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf WÜRTH HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., is een Distributeur, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is gevestigd in Böheimkirchen, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Verven - machines en installaties - Import export

Aantal resultaten

1.838 Bedrijven