• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verven - machines en installaties

Resultaten voor

Verven - machines en installaties - Import export

 1. RIGO SRL

  Italië

  Rigo is een toonaangevend bedrijf in zijn sector en is gespecialiseerd in de vervaardiging van: lagedrukvernissystemen (HVLP en LVLP), HVLP en LVLP airbrushes, HVLP verfspuiten, HVLP en LVLP uitrustingen en accessoires, professionele pistolen voor het aanbrengen van polyurethaanschuim in schroefpatroon (1K PU), speciale airbrushes voor het aanbrengen van met name chemische stoffen, spuitpistolen voor speciale producten, professionele spuitmachines voor middelgrote en grote oppervlakken.

 2. ERATEC

  Frankrijk

  Eratec is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van gasbranders met metaalvezels. Onze branders worden gebruikt binnen diverse sectoren zoals warmtebehandelingen, metaalbewerkingen, lakken, de voedingsmiddelenindustrie en tal van overige. Onze branders zijn voorzien van een vuurvaste kop met een straaloppervlak van gebreide metalen Bekinit® vezels en een systeem voor een lucht/gas voormengsel met elektronische bediening. Ze maken het mogelijk klassieke blauwe vlammen te produceren of te werken met infrarood gassen voor directe thermische infrarood bewerkingen. Bij Eratec werken wij nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te doorgronden en de beste technische oplossingen voor hun industriële gebruik te bieden. Ons team biedt volledige bijstand, van de analyse van de behoeften tot de inbedrijfstelling van de gekozen oplossing, zodat we op efficiënte wijze kunnen voldoen aan de behoeften van elke klant. Wij zijn er trots op maatoplossingen te bieden voor thermische behandelingen, metaalbewerkingen, lakprocessen en de levensmiddelensector. Wij kunnen tevens branders op maat produceren om aan de specifieke aanvragen van onze klanten te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

  Alle producten voor "verven - machines en installaties"

 3. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Sinds 2001 heeft FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) een netwerk van gieterijpartners in Polen uitgebouwd. Met zijn jarenlange ervaring biedt FGD zijn klanten toegang tot een grote verscheidenheid aan giet- en smeltinstallaties. Het management van FGD stelt alles in het werk voor de klanttevredenheid en werd in 2013 beloond met het ISO 9001: 2008 certificaat voor "Ontwerp, aankoop en verkoop van gietstukken". Het bedrijf biedt verschillende diensten aan: - Verschillende smelterijen voor een verscheidenheid aan kleuren. - Verschillende gieterijen voor een verscheidenheid aan vormen. - Geïntegreerde bewerkingsafdelingen om het aantal keren dat de stukken worden behandeld, van gieten tot eindassemblage, te beperken. - Spuiterijen om de stukken te beschermen tegen corrosie en een optimale esthetiek. - Ontwerpbureau om nieuwe stukken en concepten te ontwikkelen. - Aangepaste logistieke middelen voor een hoge reactiviteit en een optimaal beheer van uw voorraden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

  Alle producten voor "verven - machines en installaties"

 4. FINIXA BY CHEMICAR

  België

  Chemicar Europe NV ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verdeelt non-paint verbruiksgoederen en apparaten voor de professionele autoschadebedrijven en automobielsector in het algemeen. Het bedrijf is gevestigd in Antwerpen, België en exporteert wereldwijd. Introductie van een nieuwe technologie op de markt om de kostendoeltreffendheid in het reparatieproces van de autoschadebedrijven te verhogen. Besparing en ecologie gaan hand in hand: op water gebaseerde chemicaliën, hoge kwaliteitsproducten die weinig verbruiken, energiebesparende producten, ecologisch productieproces, dit alles zal leiden tot een betere wereld via onderzoek en ontwikkeling.

 5. GZ GUANGLI EFE CO., LTD.

  China

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KRAPF & LEX MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

 2. VENJAKOB UMWELTTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. HÖCKER POLYTECHNIK GMBH LUFTTECHNISCHE ANLAGEN

  Duitsland

 4. MB-ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

 5. HURRICAN LUFT- U. UMWELTTECHNIK, DAMBAUER GMBH

  Oostenrijk

 1. AB ANLAGENPLANUNG GMBH

  Duitsland

 2. KUNSTSTOFF-CHEMISCHE PRODUKTE GMBH

  Duitsland

 1. LEM IMPIANTI SRL

  Italië

 2. BMS

  België

  Belgian Monitoring Systems (BMS). BMSvision, in 2007 opgericht als een afsplitsing van de Barco-groep, is een toonaangevende leverancier van Manufacturing Execution Systems (MES) voor discrete productie, met de nadruk op het textiel, kunststoffen en farmaceutische industrie. Onder de merknaam BarcoVision en met meer dan 30 jaar ervaring als een voormalige divisie van de Barco-groep, BMS biedt een breed scala aan systemen die gericht zijn op de productiviteit en de verbetering van de kwaliteit en energiebeheer. BMS is aanwezig op belangrijke locaties over de hele wereld, hetzij met eigen kantoren of via een wereldwijd netwerk van agenten en servicecentra. TEXTIEL: Spinning, Weven & Breien, Verven & Finishing. KUNSTSTOFFEN: Manufacturing Execution Systems voor de rubber- en kunststofindustrie. PHARMA: Manufacturing Execution Systems voor de farmaceutische industrie. ...

 3. AUTOIMPIANTI FAF

  Italië

  AUTOIMPIANTI FAF werd in 1972 opgericht door Francesco Favaloro en heeft zich snel weten te vestigen op de Italiaanse en internationale verfsystemenmarkt dankzij zijn innovatieve oplossingen. Altijd in de pas met zijn tijd, ontwikkelt AUTOIMPIANTI FAF zich voortdurend en produceert het zeer technologische faciliteiten voor de auto- en industrie, die echt voldoen aan de eisen van onze klanten over de hele wereld.

 4. FIVEX SRL

  Roemenië

 5. BELMEKO

  België

 6. TIMOTHY HOLDING CO.,LTD.

  China

 7. MCI

  Frankrijk

 8. MEWES OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

 1. SYMTEC GMBH

  Duitsland

 2. REITER GMBH + CO. KG OBERFLÄCHENTECHNIK

  Duitsland

 3. K.F. BETRIEBSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 4. ENBOMAK MAKINA

  Turkije

 5. KORA GMBH

  Duitsland

 6. ECCOFIL SRL

  Italië

 7. WÜRTH HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

 8. M.B. MECCANICA BORDONI

  Italië

 9. KROENERT GMBH & CO KG

  Duitsland

 10. MOLDOW A/S

  Denemarken

Filters

Resultaten voor

Verven - machines en installaties - Import export

Aantal resultaten

1.834 bedrijven