• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • thermische energiecentrales - gasgestookt

Resultaten voor

Thermische energiecentrales - gasgestookt - Import export

 1. C.E.S. - CONTINENTAL ENERGY SYSTEMS

  België

  CES richt zich op het produceren en installeren van warmte/kracht installaties (WKK) Warmte/kracht installaties produceren elektriciteit en warmte op basis van aardgas of biogas. Deze warmte/kracht installaties vinden hun toepassing voornamelijk in de sectoren tuinbouw, landbouw, verzorging en afvalverwerking. De verschillende installaties worden door ons zelf gebouwd en wereldwijd afgenomen.Een groepsnaam voor bedrijven die actief zijn op gebied van energie-, verwarming-, klimaat-, koel-, elektro-, water-, constructie- en bouwtechniek.

 2. GUE SA

  Spanje

  Het bedrijf GUE SA, is een Distributeur, en actief in de sector Thermische energiecentrales - gasgestookt. Het is tevens aanwezig in de sectoren opstelling verwarmingsinstallatie. Het is gevestigd in Gallarta, Spanje.

 3. TROMAK ENERGY

  Turkije

  Het bedrijf TROMAK ENERGY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermische energiecentrales - gasgestookt. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. HYDRATRON LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HYDRATRON LTD, is een Multi-Category, en actief in de sector Hydraulische installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische energiecentrales - gasgestookt, Kleppen en ventielen, hydraulisch, Hydraulische installaties en uitrustingen, pompen voor viskeuze vloeistoffen, Thermische energiecentrales - gasgestookt, Kleppen en ventielen, hydraulisch, en Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Altrincham, Verenigd Koninkrijk.

 5. YUZHTRANSENERGO, PRJSC

  Oekraïne

  Het bedrijf YUZHTRANSENERGO, PRJSC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermische energiecentrales - gasgestookt. Het is gevestigd in Zaporozhye, Oekraïne.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GAS NATURAL BARCELONA

  Spanje

  Het bedrijf GAS NATURAL BARCELONA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Thermische energiecentrales - gasgestookt. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 2. SCHARFF TECHNIEK

  Nederland

  Verified by europages badge

  Stoom nodig? Scharff Techniek levert al 40 jaar stoominstallaties, speciaal afgestemd op elke specifieke productie. Onze betrokkenheid gaat verder dan het alleen het verkopen van onze stoomketels. Wij blijven namelijk gedurende het hele proces uw partner voor alles wat het product en het proces te maken heeft. Neem contact met ons op voor een gratis 45 minuten durend adviesgesprek. Met een passie voor stoom en thermische olie leveren wij de complete installaties en verzorgen, indien gewenst, het ontwerp en de montage van het gehele net. Ook voor gasloze stoom bent u bij Scharff Techniek aan het juiste adres. Neem contact op om de elektrificatie van uw stoomproductie te bespreken. Levering en Installatie van * CERTUSS Stoomketels, Stoomgeneratoren en Elektroketels * ATTSU Elektrische Stoomketels * ADCA appendages voor stoom en gassen * AQUINA waterontharders en doseerunits * INPLAN Thermische olieketels * STEAMTEC Clean Steam Generators Bel en vraag naar de mogelijkheden. Laat u verrassen door de kleine opstelruimte en de relatief lage investeringen.

 3. INGAUNA VAPORE SRL

  Italië

  Het bedrijf INGAUNA VAPORE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische energiecentrales, Machines en accessoires voor grondbewerking, stoomgeneratoren op gas voor thermische installaties, Thermische energiecentrales, Machines en accessoires voor grondbewerking, en thermische behandeling. Het is gevestigd in Castelbianco, Italië.

 4. CRICOS PROD IMPEX SRL

  Roemenië

  Het bedrijf CRICOS PROD IMPEX SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Thermische energiecentrales - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische energiecentrales, en Thermische energiecentrales. Het is gevestigd in Bucuresti Sectorul 3, Roemenië.

 5. EU RO INSTALATII S A

  Roemenië

  Het bedrijf EU RO INSTALATII S A, is een Groothandelaar, en actief in de sector Thermische energiecentrales - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische energiecentrales, en Thermische energiecentrales. Het is gevestigd in Bucharest, Roemenië.

 1. HGE SA - HIDRÁULICA, GÁS E ENERGIA

  Portugal

  Het bedrijf HGE SA - HIDRÁULICA, GÁS E ENERGIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermische energiecentrales. Het is tevens aanwezig in de sectoren thermische installaties voor de bouw, en hydraulische oplossingen. Het is gevestigd in Leiria, Portugal.

 2. ENERGETYKA CIEPLNA KEPNO SP Z O O

  Polen

  Het bedrijf ENERGETYKA CIEPLNA KEPNO SP Z O O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermische energiecentrales - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische energiecentrales, en Thermische energiecentrales. Het is gevestigd in Kepno, Polen.

 1. PMISOBAT

  Frankrijk

  Het bedrijf PMISOBAT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Thermische energiecentrales. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, assistentie airconditioning, Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, thermische installaties, en luchtbehandelingsapparaten voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Bobigny, Frankrijk.

 2. ABC CONTRACTING

  België

  Het bedrijf ABC CONTRACTING, is een Multi-Category, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische energiecentrales, Hydro-elektrische energiecentrales - installaties en materiaal, ontwerp van elektrische netwerken, Thermische energiecentrales, fotovoltaïsche centrales, en Hydro-elektrische energiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Andenne, België.

 3. SOLUCIONES INTEGRALES DE COMBUSTIÓN

  Spanje

  Het bedrijf SOLUCIONES INTEGRALES DE COMBUSTIÓN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Thermische energiecentrales - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderhoud van thermische centrales. Het is gevestigd in Artea-Vizcaya, Spanje.

 4. ACTION ÉNERGY ET DÉVELOPPEMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf ACTION ÉNERGY ET DÉVELOPPEMENT, is een Multi-Category, en actief in de sector Thermische energiecentrales - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren thermische isolatie, waterketels, en airconditioning. Het is gevestigd in Bobigny, Frankrijk.