• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • thermische energiecentrales - kolengestookt

Resultaten voor

Thermische energiecentrales - kolengestookt - Import export

 1. AN NUR MINERALS SDN BHD

  Maleisië

  Het bedrijf AN NUR MINERALS SDN BHD, is een Distributeur, en actief in de sector Thermische energiecentrales - kolengestookt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klei- en porseleinaarde, en Klei- en porseleinaarde. Het is gevestigd in Selangor, Maleisië.

 2. JOHNCERA INTERNATIONAL (MACAU) CO., LTD.

  Macao

  Het bedrijf JOHNCERA INTERNATIONAL (MACAU) CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermische energiecentrales - kolengestookt. Het is gevestigd in Macao, Macao.

 3. YAVUZ MADENCILIK TICARET

  Turkije

  Het bedrijf YAVUZ MADENCILIK TICARET, is een Groothandelaar, en actief in de sector Steenkool. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische energiecentrales - kolengestookt, en Thermische energiecentrales - kolengestookt. Het is gevestigd in Zonguldak, Turkije.

 4. PGE GIEK S.A.

  Polen

  Het bedrijf PGE GIEK S.A., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Thermische energiecentrales - kolengestookt. Het is gevestigd in Bogatynia, Polen.

 5. SCHARFF TECHNIEK

  Nederland

  Verified by europages badge

  Stoom nodig? Scharff Techniek levert al 40 jaar stoominstallaties, speciaal afgestemd op elke specifieke productie. Onze betrokkenheid gaat verder dan het alleen het verkopen van onze stoomketels. Wij blijven namelijk gedurende het hele proces uw partner voor alles wat het product en het proces te maken heeft. Neem contact met ons op voor een gratis 45 minuten durend adviesgesprek. Met een passie voor stoom en thermische olie leveren wij de complete installaties en verzorgen, indien gewenst, het ontwerp en de montage van het gehele net. Ook voor gasloze stoom bent u bij Scharff Techniek aan het juiste adres. Neem contact op om de elektrificatie van uw stoomproductie te bespreken. Levering en Installatie van * CERTUSS Stoomketels, Stoomgeneratoren en Elektroketels * ATTSU Elektrische Stoomketels * ADCA appendages voor stoom en gassen * AQUINA waterontharders en doseerunits * INPLAN Thermische olieketels * STEAMTEC Clean Steam Generators Bel en vraag naar de mogelijkheden. Laat u verrassen door de kleine opstelruimte en de relatief lage investeringen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EU RO INSTALATII S A

  Roemenië

  Het bedrijf EU RO INSTALATII S A, is een Groothandelaar, en actief in de sector Thermische energiecentrales - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische energiecentrales, en Thermische energiecentrales. Het is gevestigd in Bucharest, Roemenië.

 2. INGAUNA VAPORE SRL

  Italië

  Het bedrijf INGAUNA VAPORE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketels - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische energiecentrales, Machines en accessoires voor grondbewerking, stoomgeneratoren op gas voor thermische installaties, Thermische energiecentrales, Machines en accessoires voor grondbewerking, en thermische behandeling. Het is gevestigd in Castelbianco, Italië.

 3. PMISOBAT

  Frankrijk

  Het bedrijf PMISOBAT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Thermische energiecentrales. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, assistentie airconditioning, Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, thermische installaties, en luchtbehandelingsapparaten voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Bobigny, Frankrijk.

 4. HGE SA - HIDRÁULICA, GÁS E ENERGIA

  Portugal

  Het bedrijf HGE SA - HIDRÁULICA, GÁS E ENERGIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermische energiecentrales. Het is tevens aanwezig in de sectoren thermische installaties voor de bouw, en hydraulische oplossingen. Het is gevestigd in Leiria, Portugal.

 5. ABC CONTRACTING

  België

  Het bedrijf ABC CONTRACTING, is een Multi-Category, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische energiecentrales, Hydro-elektrische energiecentrales - installaties en materiaal, ontwerp van elektrische netwerken, Thermische energiecentrales, fotovoltaïsche centrales, en Hydro-elektrische energiecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Andenne, België.

 1. CRICOS PROD IMPEX SRL

  Roemenië

  Het bedrijf CRICOS PROD IMPEX SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Thermische energiecentrales - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische energiecentrales, en Thermische energiecentrales. Het is gevestigd in Bucuresti Sectorul 3, Roemenië.

 2. ENERGETYKA CIEPLNA KEPNO SP Z O O

  Polen

  Het bedrijf ENERGETYKA CIEPLNA KEPNO SP Z O O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermische energiecentrales - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Thermische energiecentrales, en Thermische energiecentrales. Het is gevestigd in Kepno, Polen.

 1. ACTION ÉNERGY ET DÉVELOPPEMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf ACTION ÉNERGY ET DÉVELOPPEMENT, is een Multi-Category, en actief in de sector Thermische energiecentrales - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren thermische isolatie, waterketels, en airconditioning. Het is gevestigd in Bobigny, Frankrijk.

 2. SOLUCIONES INTEGRALES DE COMBUSTIÓN

  Spanje

  Het bedrijf SOLUCIONES INTEGRALES DE COMBUSTIÓN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Thermische energiecentrales - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderhoud van thermische centrales. Het is gevestigd in Artea-Vizcaya, Spanje.