• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur

Resultaten voor

Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur - Import export

 1. BENASSI AGRICOLTURA E GIARDINAGGIO

  Italië

  Verified by europages badge

  BENASSI Srl is een toonaangevende ontwerper en fabrikant van landbouw- en tuinmachines. Het bedrijf is al meer dan 50 jaar actief en biedt reeks machines kunnen aanbieden voor grondbewerking, frezen, maaien van velden en graszoden dankzij de opgedane ervaring en het vertrouwen van dealers. We zetten onze ervaring en vaardigheden die we in de loop der jaren hebben opgebouwd elke dag met passie in, terwijl we ook naar de toekomst kijken. Sinds de oprichting heeft het bedrijf altijd gestreefd naar een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Vandaag de dag kunnen we machines leveren die gebaseerd zijn op onze ruime kennis en ervaring. Een keuze voor onze machines is een zorgvuldige keuze voor een betrouwbaar en geweldig merk. Benassi is traditie, ervaring en kwaliteit.

 2. ZSM INH. ZABIULLAH JAWARY

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZSM INH. ZABIULLAH JAWARY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur. Het is gevestigd in Sangerhausen, Duitsland.

 3. ARNETOLI MOTOR SRL

  Italië

  Arnetoli Motor, Italiaanse marktleider in de productie van klein materiaal voor bosmaaier, bosmaaiers, elektrische bosmaaiers, kabels voor bosmaaiers, reserveonderdelen voor bosmaaiers, vervaardiging koppen voor bosmaaiers, koppen voor trimmers, speciale snelle koppen, universele koppen, ISO 9001 gecertificeerd sinds 1998. Wij hebben ons altijd volledig ingezet om een onberispelijke kwaliteit te waarborgen door alles intern de produceren en door ons te onderscheiden met behulp van het label "Made in Italy".

 4. ETESIA S.A.S

  Frankrijk

  ETESIA is lid van de groep "OUTILS WOLF", en is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van vakmateriaal voor het onderhoud van groenstroken.. Etesia, is een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud van parken en tuinen, binnen een alomvattende aanpak voor duurzame ontwikkeling. Zo heeft het bedrijf het "Bio-Concept" ontwikkeld, waarin de bescherming van het milieu in alle sectoren van het bedrijf en in alle stadia van de levenscyclus van een materiaal is geïntegreerd . Etesia is het eerste merk dat elektrische zitmaaiers biedt die werken op batterijen en gemalen gras kunnen oprapen. ETESIA = maaiperformances, robuustheid, betrouwbaarheid, ergonomie en innovatie. ETESIA heeft de beschikking over een van de beste netwerken van specialisten van tuinmachines in Europa, en is één van de belangrijkste leveranciers van gemeenten en Europese tuinarchitecten geworden en biedt een uitzonderlijke internationale dimensie met een aanwezigheid in meer dan 30 landen.

 5. BRINKMAN ALMEN

  Nederland

  Brinkman Almen B.V. is een land- en tuinbouw mechanisatiebedrijf gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en reparaties van Deutz-Fahr tractoren. Ook kunt u met alle andere merken tractoren bij ons terecht. In onze ruime professionele werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en snelle reparaties. Ons team enthousiaste medewerkers staan elke dag klaar voor u. Voor spoedreparaties staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Voor al uw tuin- en parkmachines en klein constructiewerk kunt u ook bij ons terecht. De specialisatie ligt hier bij Castel Garden loop- en zitmaaiers, Dolmar motorzagen, bladblazers en bosmaaiers en Sabo loopmaaiers. Wij hebben een groot aanbod aan verhuurmachines voor in en om de tuin. Hierbij kunt u denken aan houtkloofmachine, verticuteermachine, houtversnipperaar, kettingzaag etc.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INTERGROW

  België

  InterGrow NV is de overkoepelende vennootschap van Fyto Varia (Aalter); Fyto Vanhulle (Eeklo), Vanderschaeghe’s zaden en Segakor Fyto (Kortemark), Geirnaerdt (Boekhoute), Vandenhende (Melle) en Casteels (OLVrouw Waver) (Zie historiek). De ganse groep bezit nu 3 vestigingen en geeft werk aan 33 medewerkers. De hoofdzetel is gelegen in Aalter en heeft bijhuizen in Kortemark, Eeklo en O.L.Vr.-Waver. Als gespecialiseerd toeleveringsbedrijf in de land- en tuinbouw zijn wij door jarenlange inzet, ervaring en groei, een toonaangevend bedrijf geworden in deze sector. Hoogwaardig technisch advies (bij de klant of op het veld) gecombineerd met een continue opleiding van onze technische medewerkers, zorgt er voor dat onze klanten tevreden kunnen terugblikken op een jarenlange samenwerking. Niet te vergeten zijn onze enthousiaste medewerkers op de binnendienst die de technische medewerkers op alle mogelijke manier bijstaan en die klanten telefonisch begeleiden bij vragen of problemen. De firma InterGrow NV levert nationaal een zeer breed gamma producten zowel aan land –en tuinbouwers, fruitkwekers, tuinaanleggers en openbare diensten. Ons assortiment bevat o.a. gewasbeschermingsmiddelen, een uitgebreid aanbod meststoffen, land –en tuinbouwzaden, folies, tuinbouwbenodigdheden, sproeitoestellen, .., en zo veel meer. Voor de groeiregulator Off-shoot-O zijn wij tevens exclusief verdeler in België.

 2. HEUSDENS SCHÄFFER

  België

  Heusdens NV werd gesticht in 1983 door Luc en Myriam Heusdens, een familiebedrijf met een hart. Op korte tijd werd de exclusieve licentie voor de invoer van Schäffer-wielladers in België verworven. Een tweede vennootschap Heusdens-Renting werd opgericht in 1991 om de service naar de klanten te verbeteren en tevens de mogelijkheid te bieden om Schäffer-laders en accessoires voor Schäffer-wielladers te kunnen verhuren. Inmiddels is de firma uitgegroeid tot een begrip in de wereld van knikladers, wielladers en telescoop-laders. Heusdens is een technische handelsonderneming gespecialiseerd in verkoop, verhuur en service van knikwielladers en uitrustingen voor landbouw, tuinbouw, tuinaanleggers en paardenmanèges. De onderneming vertegenwoordigt enkele van de belangrijkste merken op dit gebied met name Schäffer en Kramer.

 3. NOBUTEC

  Nederland

  Nederland is de wereldleider op het gebied van tuinbouwproductie en ook op het gebeid van kassenbouw technologie. De Nederlandse glastuinbouw kenmerkt zich door het kapitaalintensieve karakter en haar innovatiekracht. Nobutec is gevestigd in Wateringen, het hart van de Nederlandse tuinbouw. Hierdoor zijn zij dicht bij het “vuur” en kunnen snel inspelen op de ontwikkelingen in teeltwijze en kassenbouw technologie. De mogelijkheden en dus de voordelen van bij kassenbouw zijn legio. Er wordt natuurlijk ook gekeken naar het kostenplaatje van de kassenbouw. Een venlo-kas is immers relatief goedkoop en compleet ‘aan te kleden’. De venlo-kassen zijn verkrijgbaar met smalle of beloopbare stalen- of aluminium goten en in verschillende kapbreedtes en vakmaten.

 4. HUURLAND

  België

  Verhuur van machines met advies voor bouw en renovatie, industrie & huis en tuin. Meer dan 725 oplossingen voor thuis of op de werf 9 filialen in Oost- en West-Vlaanderen: Aalst, Brugge, Brussel, Gent expo, Gent haven, Kortrijk, Oostende, Oudenaarde, Roeselare, Zele. In ieder verhuurcenter wordt u ontvangen door goed opgeleide, professionele vaklui. Zij begeleiden u met deskundig advies, en verzorgen in hun eigen onderhoudsatelier de goede werking van alle toestellen. U gaat steeds met degelijk en goed onderhouden materiaal aan de slag. Bovendien letten wij erop dat de toestellen voldoen aan de wettelijke bepalingen, hierin laten wij ons bijstaan door externe keuringsinstanties.

 5. PRZEDSIEBIORSTWO PRYWATNE MARTEX

  Polen

  Wij fabriceren: buigzame ARBO® kweekbakken in de versies: STANDARD, STRONG, SAD, TEX, KAPTUR, ALU, AZUR, PERF. Ecologische bakken en milieuvriendelijke ARBO® bakken – EKO/JUTA. Decoratiezakken voor gebruik als omhulling van plastic bloempotten en presentatie van planten. Zakken voor kust- en diepwaterplanten. Gewasafdekking/bescherming voor ARBO bakken, bloempotten en grond. Buigzame banden voor het vastmaken van bomen aan steunen – palen, draden.RURAMEX® drainageafdekkingen in plastic geperforeerde drainagebuizen.

 1. VERHOEST MARC

  België

  Sinds meer dan 140 jaar maakt Verhoest landbouwmachines en verwierf uitstekende naam bij omliggende landbouwers. Het bedrijf is reeds sterk meegeëvolueerd met de vraag. Het aanbod werd uitgebreid met preirooimachines, peelmachines, wasmachines en -planters aanhangwagens of hydraulische spuitmachines. Opzet bij ontwerp is steeds het vereenvoudigen van het werk op het land. Een luisterend oor bij omliggende landbouwers zorgt voor functionele machines die overal in Europa jaren probleemloos werken. Eigen fabricatie en het steeds zoeken naar nieuwe methodes garanderen een constante kwaliteit die overal geprezen wordt.Een permanente servicedienst zorgt ervoor dat problemen snel opgelost worden.

 2. VAN DYCK MARCEL

  België

  Al meer dan 30 jaar is de firma Marcel Van Dyck Belgium NV een gevestigde waarde op de markt van tuinmachines. Wij beschikken over een breed gamma van machines die wereldwijd zorgvuldig zijn uitgezocht op basis van hun prijs-kwaliteitverhouding. Het gamma is ingedeeld in 5 categorieën: gras- en gazononderhoud hakselaars en houtverzorging blad en veegmachines frezen en werktuigdragers diversen Marcel Van Dyck Belgium NV. staat borg voor kwaliteit, samenwerking en een uitstekende Service. Tijdens de aankoop wordt u geholpen door een commercieel team dat al uw vragen beantwoordt en u voorziet van correcte uitleg. Voor herstellingen kunt u altijd terecht bij onze ervaren technici.

 1. FIRMA THOMAS

  België

  Als New Holland agent vertegenwoordigen wij het complete gamma van tractoren, telescoopladers en oogstmachines. Kwaliteit vraagt om kwaliteit. Daarom bieden wij u landbouwmachines aan die behoren tot de top. Enkel op deze manier kunnen wij u bedrijfszekerheid en een perfecte service garanderen. Onze modern uitgeruste werkplaats en uitgebreid onderdelenmagazijn zorgen ervoor dat onze gespecialiseerde medewerkersu een perfecte en snelle service kunnen garanderen. PRODUCTLIJNEN : tractoren New Holland, oogstmachines New Holland, telescoopladers New Holland, ladersuitrusting, machines Kuhn, Bogballe: meststofstrooiers, wielstellen en weegsystemen, frontladers Mailleux, sproeimachines Hardi, transportmateriaal Dezeure, veegmachines Bema. Ook tweedehands : tractoren, oogstmachines en allerlei werktuigen.

 2. MDS PARTS

  België

  Voor de aanleg en het onderhoud van tuinen, parken en andere groene zones levert MDS al ruim 80 jaar machines en toebehoren. Tegenwoordig is MDS actief binnen de Benelux als distributeur van een aantal wereldmerken. Dankzij ons ervaren team en nauwe banden met fabrikanten kunt u er zeker van zijn dat u bij MDS een degelijk advies krijgt. Hierdoor kunt u de kwaliteit leveren die van u, als dealer, verwacht wordt. In de afgelopen jaren heeft MDS diverse noviteiten op de markt gebracht. Dit door goed samen te werken met haar professionele dealernetwerk. Enkele voorbeelden: rotorkopeg met zaaier, dubbel lucht systeem, spitfrees voor tweewielige trekker, tegengewicht systeem met antivib, etc.

 3. IMSCHOOT

  België

  Producten & Diensten Bij Imschoot kunt u terecht voor alle benodigdheden voor uw tuin of kwekerij. We zijn zowel een groothandel voor de teler als een detailhandel voor de tuinprofessional. en tuinliefhebber. We zijn er dus voor zowel de teler als tuinier! We geven onze klanten graag professioneel advies en handige tips . Ook voor verkoop, herstellingen en onderhoud van allerhande tuinmachines bent u bij ons aan het juiste adres. Bovenaan kan u door te klikken op de knoppen in de zoekmachine op zoek naar informatie en producten die we verkopen. Voor meer uitleg en prijzen bent u altijd welkom tijdens de openingsuren in onze winkel in lochristi. Tot binnenkort!

 4. PLANTENCENTRUM MARÉCHAL

  België

  Tuincentrum & boomkwekerij Maréchal bestaat uit 20 hectare boomkwekerij en 15.000 m2 tuincentrum. Voor de particuliere verkoop van tuinplanten hebben wij 10.000 m2 overdekte serre en een buitenafdeling van 5.000 m2 ter beschikking. Vanuit een grote voorraad kunnen wij u goedkoop planten aanbieden, vers uit de kwekerij. Buiten ons vast assortiment aan vaste planten, Buxus, heesters, bomen, haagplanten, fruitbomen, bodembedekkers, siergrassen, coniferen, rozen, bamboes, klimplanten enz. volgen wij de seizoenen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor bloembollen, chrysanten en éénjarige zomerbloeiers (perkplanten) en terrasplanten. De overzichtelijke indeling, de brede paden, de grote winkelkarren, het uitgebreide assortiment en de grote hoeveelheden geven u de kans om snel en handig te winkelen en alles te vinden. Op de boomkwekerij kweken wij voor ons tuincentrum haagplanten zoals Taxus baccata, beukenplanten, bamboe, laurier, hulst en coniferen van 50 cm tot 2 meter. Buxus bollen van 25 cm tot 1.30 m doorsnede worden in zeer grote getallen gekweekt. Bodembedekkers, klimop, lavandel, hortensia’s, siergrassen en vaste planten worden gekweekt in eigen kwekerijen. Ons motto: goedkoop en direct uit de kwekerij naar uw tuin !

 5. KÄRCHER MUNICIPAL GMBH

  Duitsland

  Ons bedrijf heeft een duidelijke missie: de productie en wereldwijde verkoop van multifunctionele systeemvoertuigen voor de meest veeleisende doeleinden. Daarvoor houden we voortdurend voor orgen wat onze onderneming groot heeft gemaakt: hoge kwaliteit, toewijding en technische deskundigheid met een merkbare voorsprong op innovatiegebied voor methodes, producten en services. Om deze voorsprong te behouden, investeren we voortdurend in onderzoek, ontwikkeling en de praktische kennis van onze medewerkers. Sinds 2008 is Holder weer terug in Duitse handen. Drie succesvolle ondernemers uit Baden-Württemberg hebben het merk weer de oude sterke naam teruggegeven. Max Holder GmbH grijpt terug op wat het bedrijf groot heeft gemaakt: hoge kwaliteit, toewijding en innovatieve ideeën. Zoals voorheen worden de voertuigen geproduceerd in de Zwabische plaats Metzingen. De keuze voor Duitsland als productieland is onderdeel van onze bedrijfsfilosofie en is daarmee een belofte aan onze klanten.

 6. DE NOLF WILLY

  België

  Willy De Nolf is een Belgische plantenkwekerij gespecialiseerd in het kweken van heesters, vaste planten, coniferen, klimplanten, spillen en bomen in potten. Wij bieden een assortiment aan van ruim 1600 soorten in verschillende potmaten, wat garant staat voor een aanbod van bijna 3000 referenties. Wij hebben alles op voorraad en kunnen zo vlot aan uw behoeften voldoen. Boomkwekerij De Nolf is gelegen in Waregem en beschikt over een oppervlakte van 30 hectare, verdeeld over verschillende locaties in Waregem en ook in Lochristi, waar we zuurminnende planten kweken. We kweken een groot deel van onze planten in potten van 3, 6 liter en 10 liter. Met de kweek van solitair planten in grote potten beschikt onze kwekerij ook over unieke exemplaren die een grote meerwaarde kunnen betekenen in de tuin. Wij verkopen enkel aan professionelen en richten ons op tuincentra, tuinaannemers, exporteurs/handelaars, andere kwekers en webshops. We verkopen op de eerste plaats in België. Daarnaast exporteert onze sierplantenkwekerij ook naar meer dan 20 landen binnen en buiten de Europese Unie. Willy De Nolf is constant op zoek naar nieuwe en verbeterde variëteiten om het aanbod van planten uit te breiden en om de beste oplossingen te bieden voor de tuinen van de eindklanten.

 7. MONTAUBAN

  België

  De firma Montauban is een gespecialiseerde beroepshandel voor TUIN - PARK - BOS - LANDSCHAP. Deze site biedt u de mogelijkheid al onze producten te ontdekken die wij verdelen. De hoofdcategorieën van de producten vindt u in de linkerkolom. Daarnaast kunt u ons een gepersonaliseerde prijsaanvraag (vrijblijvend) en/of een bestelling sturen. Verder vindt u een aantal links met enkele leveranciers waar u verder onmiddellijke informatie kan vinden over hun/onze producten. We gaan ervan uit dat u onze catalogus bezit, zoniet kunt u hem aanvragen (alleen voor beroeps) onder documentatie. Maar het beste is nog altijd van ons een bezoek te brengen en eens rond te kijken in onze winkel, magazijnen en buitenopslag. Zoekt u iets speciaals, laat het ons weten. Door onze uitgebreide contacten kunnen we u misschien helpen.

 8. TORO EUROPE

  België

  Als vooraanstaande wereldwijde leverancier van precisieberegeningsoplossingen en vernieuwende apparatuur voor het onderhoud van gazon en landschapselementen helpt Toro zijn klanten bij het bewerken van golf- en sportterreinen en openbare groenplaatsen. Zowel commerciële en thuisgebruikers als landbouwers kunnen bij ons terecht. We stellen het vertrouwen van onze klanten in onze medewerkers en producten op prijs. We zijn de trotse partner van vele evenementen en commerciële terreinen over de hele wereld, onder andere St Andrews in Schotland, het tennistoernooi van Wimbledon, de Super Bowl, de Rose Bowl, het Walt Disney World Resort en veel professionele baseball- en footballstadions.

 1. DIDDEN NV

  België

  Gereedschappen en ijzerwaren voor bouw, industrie, sanitair, park en tuin. De bedrijfsvisie werd herzien en de zaak omgevormd tot een gespecialiseerde onderneming met een uitgebreid assortiment aan professionele gereedschappen en machines voor de algemene industrie.Didden nv is al twee generaties lang uw partner, in de verkoop en het verhuur van gereedschappen en machines voor de bouwsector, tuindiensten, hout- en metaalindustrie, kortom: de grootste speciaalzaak in zijn segment in de Maaskant! Het productengamma bij Didden nv wordt geselecteerd op basis van bewezen kwaliteit, duurzaamheid en conformiteit aan de strenge Europese veiligheidsnormen. De verdeelde merken vormen een vaste waarde binnen de markt en verzekeren een continuïteit aan vertrouwen. Zo is het verkrijgen van originele onderdelen ook na verloop van jaren gegarandeerd. Het waarborgen van een uitstekende dienst-na-verkoop is één van onze sterkste troeven. Een team van ervaren technici biedt een absolute meerwaarde voor het herstellen en onderhouden van het algemene machinepark. Onderhoud en herstellingen gebeuren op een deskundige en zeer efficiënte manier. Het is dan ook van essentieel belang dat er regelmatig opleidingen worden voorzien om deze werkzaamheden volgens de specificaties van de fabrikant uit te kunnen voeren.

 2. JEROEN VAN DEN HEUVEL BV

  België

  Onze specifieke machines verwezenlijken precisiewerk dat loont. Zowel voor groente- als fruitteelten. Geen akker ligt te ver! PALEN van maximaal 4 meter kloppen we zonder voorboren in je grond, met behulp van gps en stop & go. Benut je grond maximaal met TEELTRUGGEN in allerlei soorten en maten. Onze gps-gestuurde tractor en folielegger plaatst de ruggen met alle toebehoren in één werkgang, ook noodtrayveldruggen (tijdelijk trayveld) Aanleg zachtFRUITpercelen Grond spitten, turf strooien, teeltruggen met gronddoek plaatsen, palen kloppen en paden en kopakkers egaliseren en inzaaien. Ankers draaien om beschut te kunnen telen Egaliseren tuinbouw: serres - trayvelden - containervelden Nauwkeurigheid, dát is waar het bij nivelleren om draait. En laat dat nu juist één van onze specialiteiten zijn. Contacteer ons vandaag nog, voor je project van morgen! En laten we samen bekijken in welke maten wij jou mogen ontzorgen.

 3. MAES WILFRIED

  België

  Wilfried en Myriam starten midden jaren ’80 met hun familiaal tuinbouw-bedrijf. Al gauw gingen ze zich specialiseren in de teelt van Alternatieve sla. Tot 2000 werd er bij de Mechelse Veilingen alternatieve sla aangevoerd. Hierna hebben we de samenwerking beëindigd en zijn we rechtstreeks met de klein- en de groothandel gaan samenwerken. Hiervoor creëerden we onze eigen etikettering en verpakkingsmateriaal: dozen en slazakken.

 4. BOGAERTS TUINMACHINES

  België

  Bogearts Tuinmachines is specialist in kettingzagen, doorslijpers, multi-systemen, haagscharen, bladblazers, zitmaaiers, grasmaaiers, robotmaaiers, tuin- en bakfrezen, bosbouwgereedschap, verticuteerders, houthakselaars, veegmachines, kruiwagens, ...

 5. ROBOMOW

  Nederland

  Robomow® is het ultieme maaigemak. Hij maait het gazon zelf, terwijl u kunt relaxen of andere dingen doet. Robomow® kan elk gazon aan dat door een traditionele gras- of elektrische handmatige grasmaaier gemaaid kan worden. Robomow® is een betrouwbare grasmaaier met mulch systeem (grasrecycling) die beter maait dan elke traditionele grasmaaier. Klanten die de Robomow® gebruiken, berichten dat hun gazon er nooit zo gezond en goed uit heeft gezien als nu.

 6. TUINMACHINES DE MEYER

  België

  STIHL assortiment. VIKING assortiment. Producten: Grasmaaiers - Zitmaaiers - Zitmaaiers toebehoren - Tuinfrezen / trekkers - Verticuteermachines - Heggescharen - Kantenmaaiers Graskantenbewerkers - Bosmaaiers - Combi systemen - Meststofstrooiers - Rugsproeiers Kettingzagen - Houtversnipperaars - Houtklievers - Snoeistokzagen - Bladblazers-zuigers Zoutstrooiers - Sneeuwruimers - Waterpompen - Stroomgroepen - Veescheermachines.

 7. B-E DE LIER

  België

  B-E De Lier heeft meer dan 50 jaar ervaring met de levering van kwaliteitsproducten en -oplossingen voor de tuinbouw. De producten en oplossingen van B-E De Lier kunnen in grote lijnen in de volgende categorieën worden onderverdeeld: -Irrigatiesystemen -Waterzuivering -Klimaatbeheersingssystemen -Temperatuur- en vochtigheidsregeling -Elektrotechniek -Service

 8. BEECKMAN & CO-MACHINES

  België

  BEECKMAN TUINMACHINES is een gevestigde familiale onderneming actief in tuinmachines en aanverwanten. Het biedt: grasrobotmachines, kettingzagen, bladlazers, generators, grasmaaiers, haagscharen, bortselmachines, pompen, BBQ, verluchters, en meer.

 9. VISSER HORTI SYSTEMS

  Nederland

  Visser Horti Systems B.V. ontwerpt en fabriceert sinds 1967 machines en complete productielijnen voor zowel grote als kleine tuinbouwkwekerijen. Door continu overleg met kwekers is Visser in staat een productenpakket te leveren dat volledig op de behoeftes van de markt is afgestemd en aan de hoogste eisen van de klant voldoet.

 10. GARDEN EQUIPMENT

  België

   Garden Equipment is reeds gedurende decennia een vaste waarde in de distributie van tuin-, park- en onderhoudsmachines. Garden Equipment beschikt over een online catalogus en een online bestellingservice van de machines.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur - Import export

Aantal resultaten

5.072 Bedrijven