• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • turbinecentrales - installaties en materiaal

Resultaten voor

Turbinecentrales - installaties en materiaal - Import export

 1. TECHDO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TECHDO GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Turbinecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Herten, Duitsland.

 2. E-THERM GERMANY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf E-THERM GERMANY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbinecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Kleve, Duitsland.

 3. ESM ENERGIE- UND SCHWINGUNGSTECHNIK MITSCH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ESM ENERGIE- UND SCHWINGUNGSTECHNIK MITSCH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbinecentrales - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren windenergie, transmissielagers, antivibratiemateriaal, en flexibele afdichtingen voor overbrenging. Het is gevestigd in Heppenheim, Duitsland.

 4. GLOBAL HYDRO ENERGY GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf GLOBAL HYDRO ENERGY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbinecentrales - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydro-elektrische energiecentrales - installaties en materiaal, Regelapparatuur - hydraulisch, Hydro-elektrische energiecentrales - installaties en materiaal, en Regelapparatuur - hydraulisch. Het is gevestigd in Niederranna, Oostenrijk.

 5. TURFAB HEAVY CONSTRUCTION

  Turkije

  Het bedrijf TURFAB HEAVY CONSTRUCTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbinecentrales - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties, Ketels - industrieel, montage van timmerwerk van staal voor de bouwindustrie, IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties, en Ketels - industrieel. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. METALÚRGICA RIBA, S.L

  Spanje

  Het bedrijf METALÚRGICA RIBA, S.L, is een Dienstverlener, en actief in de sector Turbinecentrales - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren reparatie turbines, Reparatie motor, aggregaten met warmtekrachtkoppeling, en Elektrische warmte-krachtcentrale. Het is gevestigd in Santpedor, Spanje.

 2. COMELF S.A.

  Roemenië

  Het bedrijf COMELF S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Milieubescherming - machines en installaties, Turbinecentrales - installaties en materiaal, Pompcentrales - installaties en materiaal, Milieubescherming - machines en installaties, Turbinecentrales - installaties en materiaal, en Pompcentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Bistrita, Roemenië.

 3. KOC YIGIT UZ TEKNIK

  Turkije

  Het bedrijf KOC YIGIT UZ TEKNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbinecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Duzce, Turkije.

 4. ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meet- en regelapparatuur en instrumenten - elektriciteit en andere energievormen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking, Turbinecentrales - installaties en materiaal, Elektriciteitsproductie, Machines - draadtrekken, metaaldraadverwerking, Turbinecentrales - installaties en materiaal, en Elektriciteitsproductie. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 5. STP2R

  Frankrijk

  Het bedrijf STP2R, en actief in de sector Waterkrachtcentrales. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbinecentrales - installaties en materiaal, Hoogspanningsleidingen, Turbinecentrales - installaties en materiaal, en Hoogspanningsleidingen. Het is gevestigd in Meximieux, Frankrijk.

 1. SDEL CABLES ET AUTOROUTES

  Frankrijk

  Het bedrijf SDEL CABLES ET AUTOROUTES, en actief in de sector Waterkrachtcentrales. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbinecentrales - installaties en materiaal, Hoogspanningsleidingen, Turbinecentrales - installaties en materiaal, en Hoogspanningsleidingen. Het is gevestigd in Estrablin, Frankrijk.

 2. TURBINE S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf TURBINE S.A.S., is een Dienstverlener, en actief in de sector Turbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbinecentrales - installaties en materiaal, Stoomturbines, Turbinecentrales - installaties en materiaal, en Stoomturbines. Het is gevestigd in Como, Italië.

 1. ROPATEC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ROPATEC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbinecentrales - installaties en materiaal, Stoomturbines, Turbinecentrales - installaties en materiaal, en Stoomturbines. Het is gevestigd in Bolzano, Italië.

 2. ENTREPRISE GOJON SILETRA

  Frankrijk

  Het bedrijf ENTREPRISE GOJON SILETRA, en actief in de sector Waterkrachtcentrales. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbinecentrales - installaties en materiaal, Hoogspanningsleidingen, Turbinecentrales - installaties en materiaal, en Hoogspanningsleidingen. Het is gevestigd in Tournon Sur Rhone, Frankrijk.

 3. SA CHATEL GUY

  Frankrijk

  Het bedrijf SA CHATEL GUY, en actief in de sector Waterkrachtcentrales. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbinecentrales - installaties en materiaal, Hoogspanningsleidingen, Turbinecentrales - installaties en materiaal, en Hoogspanningsleidingen. Het is gevestigd in Ayse, Frankrijk.

 4. O.T.M.

  Italië

  Het bedrijf O.T.M., is een Onderaannemer, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbines, Turbinecentrales - installaties en materiaal, Turbines, en Turbinecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Villanova Mondovi', Italië.

 5. VENDEE FLUIDES ENERGIES

  Frankrijk

  Het bedrijf VENDEE FLUIDES ENERGIES, en actief in de sector Waterkrachtcentrales. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbinecentrales - installaties en materiaal, Hoogspanningsleidingen, Turbinecentrales - installaties en materiaal, en Hoogspanningsleidingen. Het is gevestigd in Dompierre Sur Yon, Frankrijk.

 6. VA TECH ESCHER WYSS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VA TECH ESCHER WYSS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbinecentrales - installaties en materiaal, Stoomturbines, Turbinecentrales - installaties en materiaal, en Stoomturbines. Het is gevestigd in Schio, Italië.

 7. NEW TURBO SISTEM DI CASSINELLI BRUNO

  Italië

  Het bedrijf NEW TURBO SISTEM DI CASSINELLI BRUNO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Turbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbocompressoren, Turbinecentrales - installaties en materiaal, Turbocompressoren, en Turbinecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Monticello D'alba, Italië.

 8. C BLADE FORGING & MANUFACTORING S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf C BLADE FORGING & MANUFACTORING S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbinecentrales - installaties en materiaal, Stoomturbines, Turbinecentrales - installaties en materiaal, en Stoomturbines. Het is gevestigd in Maniago, Italië.

 1. LRTP

  Frankrijk

  Het bedrijf LRTP, en actief in de sector Waterkrachtcentrales. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbinecentrales - installaties en materiaal, Hoogspanningsleidingen, Turbinecentrales - installaties en materiaal, en Hoogspanningsleidingen. Het is gevestigd in St Ouen L Aumone, Frankrijk.

 2. ETP

  Frankrijk

  Het bedrijf ETP, is een Dienstverlener, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbinecentrales - installaties en materiaal, en Turbinecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Montgeron, Frankrijk.

 3. SORA' S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SORA' S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbinecentrales - installaties en materiaal, Stoomturbines, Turbinecentrales - installaties en materiaal, en Stoomturbines. Het is gevestigd in Chienes, Italië.

 4. EEE ALPES DAUPHINE

  Frankrijk

  Het bedrijf EEE ALPES DAUPHINE, en actief in de sector Waterkrachtcentrales. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbinecentrales - installaties en materiaal, Hoogspanningsleidingen, Turbinecentrales - installaties en materiaal, en Hoogspanningsleidingen. Het is gevestigd in St Egreve, Frankrijk.

 5. SORA SRL

  Italië

  Het bedrijf SORA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbinecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Chienes, Italië.

 6. CAR & MORE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CAR & MORE S.R.L., en actief in de sector Turbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbinecentrales - installaties en materiaal, Compressoren voor verbrandingsmotoren, Turbinecentrales - installaties en materiaal, en Compressoren voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Varese, Italië.

 7. PRZEDSIEBIORSTWO REMONTOWE URZADZEN ENERGETYCZNYCH PIECHA SOLAK SP Z O O

  Polen

  Het bedrijf PRZEDSIEBIORSTWO REMONTOWE URZADZEN ENERGETYCZNYCH PIECHA SOLAK SP Z O O, is een Dienstverlener, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbinecentrales - installaties en materiaal, Reparatie van industriële uitrustingen, Turbinecentrales - installaties en materiaal, en Reparatie van industriële uitrustingen. Het is gevestigd in Mikolow, Polen.

 8. THOMASSEN MACHINING B.V.

  Nederland

  Het bedrijf THOMASSEN MACHINING B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbinecentrales - installaties en materiaal, en Turbinecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Rheden, Nederland.

 9. TURBOATOM OPEN JOINT STOCK COMPANY

  Oekraïne

  Het bedrijf TURBOATOM OPEN JOINT STOCK COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbines, Turbinecentrales - installaties en materiaal, Turbines, en Turbinecentrales - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 10. INTEK

  Oekraïne

  Het bedrijf INTEK, en actief in de sector Stoomturbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbinecentrales - installaties en materiaal, Gasturbines, Turbinecentrales - installaties en materiaal, en Gasturbines. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis