• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • uitrustingen en installaties van perstrekwerk

Resultaten voor

Uitrustingen en installaties van perstrekwerk - Import export

 1. KHARKOV ENGINEERING COMPANY, LTD.

  Oekraïne

 2. BARED SRL

  Italië

 3. PACKING EQUIPMENT PLANT THERMO-PACK LTD.

  Oekraïne

 4. BIERTAP-SHOP.NL

  Nederland

 5. NINGBO HUANRUN VESSEL MANUFACTURING CO., LTD.

  Verenigd Koninkrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CLELAND & SOUCHET LTD

  Malta

 2. INSTALLATEUR NOTDIENST WIEN FACHBETRIEB

  Oostenrijk

 3. BEER UNIVERSE

  Duitsland

 4. INCIPROM LLC

  Rusland

  De firma Inciprom LLC ontwerpt en produceert verbrandingsovens, installaties voor de verbranding van afval en vuil. De firma vervaardigt de volgende uitrustingen met industriële gasbranders voor de behandeling van biologisch, medisch, industrieel en vast gemeentelijk afval: •de INSI B series verbrandingsovens worden gebruikt voor de behandeling van dierlijk, medisch en biologisch gevaarlijk afval enz. De verbrandingscapaciteit bedraagt 50 tot 350 kg/u. •de INSI C series zijn de verbrandingsovens met maximale productiviteit voor het verbranden van alle soorten afval, inclusief verontreinigde biomaterialen. De verbrandingscapaciteit bedraagt 500 tot 1000 kg/u. •Hulpuitrusting en accessoires voor het laden van afval, het vervoer van verbrandingsovens, energievoeding en verhoging van de verbrandingsefficiëntie. De productlijn van Insiprom bestaat uit verbrandingsovens in 12 modellen, waarmee 150 kg tot 8 ton afval kan worden behandeld. De firma produceert niet alleen standaard afvalbehandelingsinstallaties, maar kan ook installaties op maat vervaardigen afgestemd op de behoeftes van de klanten. Insiprom produceert al sinds 2013 verbrandingsovens en afvalverbrandingsinstallaties. De fabrikant verkoopt installaties voor de meest aantrekkelijke prijzen, heeft een uitgebreide ervaring in de vervaardiging van verbrandingsovens, beschikt over vakbekwame ontwerp- en productieteams en verleent onderhoudsdiensten van hoogwaardige kwaliteit. De productie van Insiprom is ISO 9001: 2015 gecertificeerd en de geproduceerde eenheden zijn in overeenstemming met de eisen van de TR CU 010/2011, GOST R normen, enz.

 5. BATTAGGION

  Italië

  Battaggion SpA, opgericht in 1918, is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van machines en volledige systemen voor het mengen van producten voor diverse toepassingen bestemd voor de chemische industrie, de rubberindustrie, de kunststofindustrie en de farmaceutische en levensmiddelenindustrie. Kneedmachines, mengmachines, oplosmachines en schudmachines. De merken zijn VALTORTA en MOLTENI.

 1. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

  Duitsland

  Ystral is een sterk groeiende, door de eigenaren geleide onderneming op het gebied van machine- en installatiebouw. Onze focus is gericht op het ontwerpen en construeren van geïndividualiseerde meng-, dispergeer- en poederbevochtigingsmachines evenals speciale meng-, dispergeer- en poederbevochtigingsinstallaties voor de stromingsmechanische procestechniek. Daarnaast behoren tot onze procestechnieken het emulgeren, homogeniseren en mengdispergeren. Onze hoofdvestiging bevindt zich in Ballrechten-Dottingen dicht bij de grens met Frankrijk en Zwitserland. Wij opereren als middelgrote onderneming met meer dan 270 medewerkers en dochtermaatschappijen in China, India en Singapore en talrijke vertegenwoordigingen over de hele wereld. Helemaal naar de wensen van onze klanten ontwikkelen wij de knowhow van onze medewerkers evenals onze technologieën continu verder en voldoen daarmee aan onze eigen hoge eis: Ystral – 110% MIXING SOLUTIONS. Van de geoptimaliseerde processen door onze machines en installaties profiteren middelgrote ondernemingen en concerns uit de meest uiteenlopende branches over de hele wereld. Of het nu voor de vervaardiging van chemische producten is, levensmiddelen, cosmetica of geneesmiddelen – met onze machines en installaties beperkt u uw procestijden tot een minimum, vermindert u het gebruik van grondstoffen en kunt u de kwaliteit van uw producten verbeteren.

 2. F. IMPIANTI DEI F.LLI FACCHETTI SNC

  Italië

 1. ILUDEST DESTILLATIONSANLAGEN GMBH

  Duitsland

 2. TECNOLOGIC S.R.L.

  Italië

 3. VACUUBRAND GMBH + CO KG

  Zwitserland

 4. LEO KEICHER GMBH

  Duitsland

 5. VAN DE CALSEYDE

  België

  Van de Calseyde BVBA, opgericht kort na 1918 is geëvolueerd van een toeleveringsbedrijf naar de autohandel tot een volwaardige invoerder van hogedrukslangen en -koppelingen. Haar cliënteel ligt overal waar hydraulische bewegingen bij te pas komen zoals kranen, bulldozers, landbouwmachines, industriële toepassingen, autosector enz... . Een uitgebreid verdelersnet, toewijding aan kwaliteit, onderzoek en service, geven onze klanten de mogelijkheid hoge normen te bereiken op het gebied van hydraulica.

  Alle producten voor "uitrustingen en installaties van perstrekwerk"

 6. ELECTRONIC SYSTEMS S.P.A.

  Italië

 7. VIKING AUTOMATION S.R.L.

  Italië

 8. CONTRINEX ITALIA S.R.L.

  Italië

 1. F.S.A. S.N.C.

  Italië

 2. DAPPEN WERKZEUGMASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

 3. HEXAGON MANUFACTURING INTELLIGENCE

  Italië

 4. MECHANIK-BLUM

  Duitsland

 5. ALPHA VUOTO S.P.A.

  Italië

 6. ARPUMA GMBH

  Duitsland

 7. PNEUMAT S.A.S. DI MONTAGNA STEFANO & C.

  Italië

 8. WETRAVENT LUFTTECHNIK

  Duitsland

 9. WESTHAUS ENERGIETECHNIK GMBH

  Duitsland

 10. VAKUUMTEC FLORIAN TEISTLER

  Duitsland