• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • uitrustingen en installaties van perstrekwerk

Resultaten voor

Uitrustingen en installaties van perstrekwerk - Import export

 1. KHARKIV ENGINEERING COMPANY, LTD.

  Oekraïne

  Het bedrijf KHARKIV ENGINEERING COMPANY, LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Uitrustingen en installaties van perstrekwerk. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 2. BARED SRL

  Italië

  Het bedrijf BARED SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oenologie - machines en materialen, Uitrustingen en installaties van perstrekwerk, Oenologie - machines en materialen, machines voor oenologie groothandel, en Uitrustingen en installaties van perstrekwerk. Het is gevestigd in Codognè, Italië.

 3. PACKING EQUIPMENT PLANT THERMO-PACK LTD.

  Oekraïne

  Het bedrijf PACKING EQUIPMENT PLANT THERMO-PACK LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitrustingen en installaties van perstrekwerk, Uitrustingen en installaties van perstrekwerk, en tankbouw. Het is gevestigd in Bila Tserkva, Oekraïne.

 4. BIERTAP-SHOP.NL

  Nederland

  Het bedrijf BIERTAP-SHOP.NL, is een Distributeur, en actief in de sector Uitrustingen en installaties van perstrekwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties voor tapbier, en apparaten voor bars. Het is gevestigd in Achterveld, Nederland.

 5. NINGBO HUANRUN VESSEL MANUFACTURING CO., LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NINGBO HUANRUN VESSEL MANUFACTURING CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Uitrustingen en installaties van perstrekwerk. Het is gevestigd in Ningbo, Verenigd Koninkrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EVER BALANCE INDUSTRY

  Nederland

  Het bedrijf EVER BALANCE INDUSTRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Uitrustingen en installaties van perstrekwerk. Het is gevestigd in Zwaag, Nederland.

 2. CLELAND & SOUCHET LTD

  Malta

  Het bedrijf CLELAND & SOUCHET LTD, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Uitrustingen en installaties van perstrekwerk. Het is gevestigd in St Julians, Malta.

 3. INSTALLATEUR NOTDIENST WIEN FACHBETRIEB

  Oostenrijk

  Het bedrijf INSTALLATEUR NOTDIENST WIEN FACHBETRIEB, is een Onderaannemer, en actief in de sector Uitrustingen en installaties van perstrekwerk. Het is gevestigd in Handelsgericht Wien, Oostenrijk.

 4. BEER UNIVERSE

  Duitsland

  Het bedrijf BEER UNIVERSE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Uitrustingen en installaties van perstrekwerk. Het is gevestigd in Seelze, Duitsland.

 5. VENNENS E.M.I

  België

  Verified by europages badge

  Sinds 2016, VENNENS E.M.I is gespecialiseerd in de productie van transportsystemen zoals transportbanden, distributieriemen, kettingtransporteurs of rollerbanen. We kunnen automatiseringsbedrijven ondersteunen bij de implementatie van hun projecten. We zijn uitgerust om het hele project van A tot Z te leveren, inclusief robotintegratie en ontwikkeling van de complete machine om uw productie te optimaliseren en repetitieve handelingen te versnellen. We kunnen ook gehele productielijnen ontwikkelen of aanpassen om de werkdruk van werknemers te verminderen, waardoor de productiviteit en het rendement van uw bedrijf verhogen. Bovendien ontwikkelen we volledige installaties in fabrieken. Onze missie is om maatoplossingen te ontwikkelen die perfect aansluiten op uw wensen en vereisten. We spreken uw project met u door om een duurzame oplossing samen te stellen die zo goed mogelijk op uw behoeften aansluit. Nadat het ontworpen 3D door u is goedgekeurd, voeren en begeleiden wij het project van begin tot eind uit, vanaf de montage tot aan de installatie van uw transportband of productielijn. Grondige tests worden uitgevoerd voor en na de assemblage om de oplossing te evalueren en te verzekeren dat alles perfect werkt. Omdat klanttevredenheid onze prioriteit is, streven we ernaar om een vlotte installatie te garanderen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 1. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ystral is een sterk groeiende, door de eigenaren geleide onderneming op het gebied van machine- en installatiebouw. Onze focus is gericht op het ontwerpen en construeren van geïndividualiseerde meng-, dispergeer- en poederbevochtigingsmachines evenals speciale meng-, dispergeer- en poederbevochtigingsinstallaties voor de stromingsmechanische procestechniek. Daarnaast behoren tot onze procestechnieken het emulgeren, homogeniseren en mengdispergeren. Onze hoofdvestiging bevindt zich in Ballrechten-Dottingen dicht bij de grens met Frankrijk en Zwitserland. Wij opereren als middelgrote onderneming met meer dan 270 medewerkers en dochtermaatschappijen in China, India en Singapore en talrijke vertegenwoordigingen over de hele wereld. Helemaal naar de wensen van onze klanten ontwikkelen wij de knowhow van onze medewerkers evenals onze technologieën continu verder en voldoen daarmee aan onze eigen hoge eis: Ystral – 110% MIXING SOLUTIONS. Van de geoptimaliseerde processen door onze machines en installaties profiteren middelgrote ondernemingen en concerns uit de meest uiteenlopende branches over de hele wereld. Of het nu voor de vervaardiging van chemische producten is, levensmiddelen, cosmetica of geneesmiddelen – met onze machines en installaties beperkt u uw procestijden tot een minimum, vermindert u het gebruik van grondstoffen en kunt u de kwaliteit van uw producten verbeteren.

 2. ERDEM REFRIGERATION

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERDEM REFRIGERATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen voor koelkasten, Koelmateriaal, HVAC beluchtingssysteem, oliescheiders voor koel uitrustingen en -installaties, lucht-olie afscheiders, accessoires, onderdelen voor koelsystemen, filters voor koelapparaten, vloeistofscheiders voor koel uitrustingen en -installaties, en installaties van airconditioning en componenten. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. A.M.I.S. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf A.M.I.S. SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische installaties en uitrustingen, kipper-terugslagklep, luchtuitlaatkleppen, Hydraulische installaties en uitrustingen, afstel- en controlekleppen voor uitrustingen en installaties, en peristaltische pompen. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 2. IDROJET SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IDROJET SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petrochemische installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitrustingen voor de gaswinning, boorinstallaties en -uitrustingen voor winning van aardgas, installaties en uitrustingen voor de productie van gas uit aardolie, en boorinstallaties en -uitrustingen voor winning van aardolie. Het is gevestigd in Camporotondo Etneo, Italië.

 3. CATTANEO S.R.L.

  Italië

 4. DIEMME COMPONENTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DIEMME COMPONENTI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Magnetische uitrustingen, Hydraulische installaties en uitrustingen, Magnetische uitrustingen, en Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Padova, Italië.

 5. VAKUUMTEC FLORIAN TEISTLER

  Duitsland

  Het bedrijf VAKUUMTEC FLORIAN TEISTLER, is een Distributeur, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hijswerk - materiaal en accessoires, Hefinrichtingen, Hydraulische installaties en uitrustingen, Automatisering - installaties en uitrustingen, Hijswerk - materiaal en accessoires, Hefinrichtingen, Hydraulische installaties en uitrustingen, en Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 6. P.C.A. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf P.C.A. S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische installaties en uitrustingen, Automatisering - installaties en uitrustingen, Hydraulische installaties en uitrustingen, en Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Pordenone, Italië.

 7. SEHEM LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf SEHEM LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydraulische vijzels, hydraulische pompen, en hydraulische uitrustingen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 8. TECNOMARCHE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TECNOMARCHE S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische installaties en uitrustingen, Automatisering - installaties en uitrustingen, Hydraulische installaties en uitrustingen, en Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Jesi, Italië.

 1. TRI-MATIC SA

  Zwitserland

  Het bedrijf TRI-MATIC SA, is een Distributeur, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Hydraulische installaties en uitrustingen, Automatisering - installaties en uitrustingen, Radars en radionavigatiemateriaal, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Hydraulische installaties en uitrustingen, Automatisering - installaties en uitrustingen, en Radars en radionavigatiemateriaal. Het is gevestigd in Yverdon-Les-Bains, Zwitserland.

 2. CONTROL SYSTEMS S.R.L.

  Italië

 3. BERSANINI GIORGIO SAS

  Italië

  Het bedrijf BERSANINI GIORGIO SAS, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatisering - installaties en uitrustingen, ELEKTRISCHE INSTALLATIES, Automatisering - adviseurs, Automatisering - installaties en uitrustingen, ELEKTRISCHE INSTALLATIES, en Automatisering - adviseurs. Het is gevestigd in Cervarese Santa Croce, Italië.

 4. AVL ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AVL ITALIA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meetapparatuur en instrumenten - plaats- en afstandsbepaling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Magnetische uitrustingen, Automatisering - installaties en uitrustingen, Magnetische uitrustingen, en Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Borgaro Torinese, Italië.

 5. PNEUMAT S.A.S. DI MONTAGNA STEFANO & C.

  Italië

 6. POSSENTI MAURIZIO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf POSSENTI MAURIZIO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Magnetische uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatiek - installaties en gereedschap, Hydraulische installaties en uitrustingen, Pneumatiek - installaties en gereedschap, en Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Melzo, Italië.

 7. CONTRINEX ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CONTRINEX ITALIA S.R.L., en actief in de sector Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Magnetische uitrustingen, Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, Magnetische uitrustingen, en Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen. Het is gevestigd in Avigliana, Italië.

 8. ÜBERSETZUNGSDIENST ETS

  Duitsland

  Het bedrijf ÜBERSETZUNGSDIENST ETS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatisering - installaties en uitrustingen, Voertuigen - intelligente navigatiesystemen, Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur, Testapparatuur, Automatisering - installaties en uitrustingen, Voertuigen - intelligente navigatiesystemen, Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur, en Testapparatuur. Het is gevestigd in 10178 Berlin, Duitsland.

 9. MASSTECH ANALYSENGERÄTE TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MASSTECH ANALYSENGERÄTE TECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren, Hydraulische installaties en uitrustingen, Automatisering - installaties en uitrustingen, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Compressoren, Hydraulische installaties en uitrustingen, Automatisering - installaties en uitrustingen, en Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 10. FRIEDRICH W. SCHÄFER E.K., STAHLKONSTRUKTIONEN UND VERFAHRENSTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf FRIEDRICH W. SCHÄFER E.K., STAHLKONSTRUKTIONEN UND VERFAHRENSTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische installaties en uitrustingen, Automatisering - installaties en uitrustingen, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Pompen, Hydraulische installaties en uitrustingen, Automatisering - installaties en uitrustingen, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, en Pompen. Het is gevestigd in Wilnsdorf, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis