• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • warmtewisselaars

Resultaten voor

Warmtewisselaars - Import export

 1. EBNER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Wij zijn een zelfstandig, middelgroot bedrijf op het gebied van de installatie- en apparatenbouw met grote, toekomstgerichte knowhow. Onze bedrijfsfilosofie luidt: Just one source – op maat gemaakte complete oplossingen uit één hand. We plannen, produceren en distribueren wereldwijd. Onze markt is de milieu- en veredelingstechnologie, in het bijzonder zuivering en verdamping van industrieel afvalwater en procesmedia en de fabricage van kristallijn producten. Ten bate van onze klanten en ter ontlasting van het milieu, bieden wij economische methoden, systemen en apparaten. Onze kracht is het snel oplossen van klantspecifieke problemen. We bereiken de tevredenheid van de klant door middel van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen, en dit op een flexibele en betrouwbare manier. Wij doen het volgende: Standaard uitrusting, modulaire systemen, apparaten, individuele oplossingen, engineeringdiensten en ondersteuning.

 2. BORSIG GMBH

  Duitsland

  Het hoofdkantoor van de BORSIG Group is BORSIG GmbH, gevestigd in Berlijn.Strategisch leiderschap richt zich op drie gebieden: Groepsontwikkeling: Product- en marktstrategieën, productiestructuren, doelformulering en tracking, financieel beheer en controlling, personeelsbeheer.BORSIG staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve kracht uit Duitsland. Onze hooggekwalificeerde ingenieurs en technici zijn toegewijd aan het ontwikkelen, produceren en assembleren van alleen de beste systemen en machines op de bestemming. Dit betekent dat onze producten efficiënt, betrouwbaar en een investering in de toekomst zijn, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden. Elk van onze productielocaties in Berlijn, Gladbeck en Meerane heeft zijn eigen uitstekende kwaliteiten. Wat ze gemeen hebben is dat ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, innovatieve productieprocessen en die van productie en onafhankelijke kwaliteitstesten en controle van de productlijnen.

 3. R+L HYDRAULICS GMBH

  Duitsland

  R+L HYDRAULICS ontwikkelt en produceert een portfolio van hoogwaardige componenten voor vloeistof- en aandrijftechniek die even uitgebreid is als op maat gemaakt voor uw behoeften. Individuele oplossingen voor de hoogste eisen in de machinebouw, scheeps- en voertuigbouw, in de staalindustrie en offshore-technologie, alsmede voor speciale toepassingen in de installatietechniek, vormen een belangrijk onderdeel van het succes van uw onderneming. UW VOORDELEN: Kwaliteitscomponenten tegen eerlijke voorwaarden, verbetering van uw marktpositie door gebruik te maken van onze competenties op het gebied van ontwikkeling, kwaliteit en service, direct en persoonlijk advies van onze klantenservice, snelle levertijden door een geoptimaliseerde toeleveringsketen, projectgebonden ontwikkeling van onze componenten volgens uw individuele eisen, verkorting van uw reactietijden: Het FLUIDWARE APP dimensioneringstool kan onmiddellijk de dimensionering berekenen van een assemblage, zoals een koppelingshuis, askoppeling en toebehoren, op basis van uw individuele omstandigheden.

 4. AVITEQ VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  AViTEQ biedt sinds 1939 hoogwaardige en betrouwbare oplossingen van triltransport- en procestechniek aan voor uiteenlopende industrietakken en verleent wereldwijd service.

 5. AURA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  AURA GmbH & Co. KG is een middelgroot bedrijf dat werd opgericht in 1982 en zich heeft gespecialiseerd in systemen voor industriële proceswarmte.Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor elke soort eisen aan de industriële machine- of procesverwarmingen. Wij adviseren, plannen, projecteren, berekenen, construeren en produceren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. THERMIC ENERGY RZ GMBH

  Duitsland

  Wij van Thermic Energy beschouwen ons als een jong, modern bedrijf, gespecialiseerd in regeneratieve energietechniek. Alle stappen, van de ontwikkeling en bouw tot aan het testen en vervaardiging in serie, vinden binnen het bedrijf plaats. Zo kunnen ook wensen van klanten op maat en speciale vervaardigingen uitgevoerd worden. Een flexibele opslagproductie, ervaring en competente aanspreekpartner garanderen daarbij een vakkundige en snelle omzetting.

 2. NOVA WERKE AG - NOVA SWISS

  Zwitserland

  Excellente bedrijven hebben excellente ontwikkelingspartners nodig, voor wat er is en voor wat er nog moet komen. Met een pioniersgeest en aanpassingsvermogen werkt NOVA SWISS aan toekomstgerichte oplossingen voor uw producten. De toekomst is nieuw - de toekomst is NOVA. Ga met ons mee op weg naar de toekomst. NOVA WERKE AG is een Zwitsers technologiebedrijf met hoofdzetel in Effretikon en dochterondernemingen in Frankrijk, Duitsland en Hong Kong. De onderneming ontwikkelt en produceert onder het kwaliteitsmerk Nova Swiss® in vier productlijnen of productiegebieden: Hogedruktechnologie, dieselcomponenten, oppervlaktetechnologie en waterstofcomponenten.Onze uitgebreide diensten en innovatieve hightech-componenten en -procedures zijn gericht op geavanceerde toepassingen en voldoen aan de hoogste eisen ten aanzien van kwaliteit, betrouwbaarheid, standaardisering en veiligheid. Onze klanten en hun belangen staan centraal bij alles wat wij doen.

 3. BBS GMBH

  Duitsland

  BBS GmbH, gevestigd in Freiberg am Neckar, kijkt terug op meer dan 75 jaar ervaring op het gebied van industriële warmtetechniek, thermische naverbranding en ketelbouw. BBS GmbH, opgericht in 2004 uit de fusie van de bedrijven BAY Wärme-technik GmbH en Bay Engineering and Consulting, combineert de productie van industriële ketelsystemen met de knowhow voor de engineering van moderne energiesystemen en milieutechniek.Naast de productie van serieproducten, ontwikkelen en vervaardigen wij ketels en apparaten voor speciale toepassingen die gebruikt worden in de cosmetische, chemische en petrochemische industrie. Hier zijn wij onder meer actief als fabrikant van stoom-, heetwater- en thermische olieketels.Ook de zuivere stoomgeneratoren en de restwarmteketels voor de meest uiteenlopende toepassingen maken deel uit van ons productportfolio.

 4. AGGREKO NEDERLAND B.V.

  Nederland

  AGGREKO is de internationale specialist voor tijdelijke elektriciteitsproductie alsook voor koelings- en verwarmingsoplossingen. De oplossingen inzake energieproductie en temperatuurcontrole zijn aangepast aan zowel de grotere steden als de meest afgelegen gebieden. AGGREKO werkt voortdurend om, op ieder moment, te kunnen voldoen aan het geheel van uw behoeften aan elektriciteit, verwarming en koeling ! Door stroomaggregaten, koeling- of verwarmingssystemen, luchtontvochtigers of energieaccumulatie te ontwikkelen en te verdelen, begeleidt AGGREKO zijn klanten in elk bedrijfssegment: landbouw, voedingsindustrie, openbare gebouwen en werken, industrie, raffinaderij, petrochemie, evenementen, telecommunicatie, openbaar transport of diensten. Dankzij innovatieve technologie leveren wij betaalbare, schone en hernieuwbare maar ook zuinige energie, door u verantwoorde oplossingen te bieden: stroomgeneratoren geschikt voor biobrandstof, hybride energiecentrales en energieopslag. Ons team van experten luistert naar u en stelt u maatoplossingen voor.

  Alle producten voor "warmtewisselaars"

 5. UNEX HEATEXCHANGER ENGINEERING GMBH

  Oostenrijk

  UNEX Heatexchanger Engineering GmbH is gespecialiseerd in design, bouw en levering van warmtewisselaars. Onze knowhow berust op actuele vakkennis gecombineerd met waardevolle ervaringen op alle gebieden van de industrie. U krijgt van ons technische advisering op hoog niveau waarvan de realisering rendement oplevert. Om te begrijpen wat u werkelijk nodig hebt, is er geen hoog technologisch gecodeerde digitale interface nodige. UNEX levert warmtewisselaars voor elk gebruik, van grote tot compacte apparatuur voor gebouwen. Wij spreken eenvoudige taal met onze klanten en bouwen zo begrip en vertrouwen op. Op de voorgrond staat voor ons de blik op details en kwaliteit, van het eerste contact tot de nazorg. Klanten van UNEX zijn meer dan alleen maar klanten – wij zien hen als partner op lange termijn.

 1. UNIVERSAL HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Innovatieve systemen bepalen de markt van morgen. Op basis van dit principe ontwerpt Universal Hydraulics, met meer dan 35 jaar ervaring, hydraulische systemen, koelsystemen en warmtewisselaars die wereldwijd worden gebruikt in alle toepassingsgebieden.Onze warmtewisselaars zijn niet alleen standaard beschikbaar, maar kunnen ook individueel op uw toepassing worden afgestemd , De berekening wordt gemaakt door een nauwkeurig berekeningsprogramma, de tekening is in 3D.Tijdens de productie worden de warmtewisselaars tot 5 keer getest.De koelprestaties kunnen op onze prestatietestbank worden bewezen. Met een hydraulisch of koelsysteem krijgt u een kant-en-klaar systeem van één leverancier.We nemen niet alleen het ontwerp en de productie over, we assembleren ook het complete systeem en zetten het in bedrijf.Alle systemen worden vóór levering getest op functie en verwerking en voorzien van een uitgebreide documentatie.

 2. UNITED PROARC CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

  United ProArc Corporation, opgericht in 1966, is een toonaangevende fabrikant van professionele CNC-systemen. Wij zijn gespecialiseerd in de sectoren CNC-snijden, CNC-boren en een grote verscheidenheid aan geautomatiseerde lassystemen. ProArc heeft de nieuwste technologische ontwikkelingen en fabricage van apparatuur verwerkt in de bewerking van metaal in onze CNC-industrie. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, laservermogen op basis van plasma en vezels. Door onze sterke ervaring en ongeëvenaarde klantenservice te combineren, biedt ProArc kwaliteitsdiensten als toegevoegde waarde aan onze talrijke klanten over de hele wereld, in een breed scala aan metaalbewerkingssectoren: staalbewerking, scheepsbouw, brug- en autotechniek, enz. We zijn constant op zoek naar innovatie en doorbreken elke barrière om aan de behoeften van onze klanten te voldoen! Met meer dan 50 jaar ervaring in de snij- en lasindustrie houden we onze klanten altijd tevreden en bedienen we ze met passie en professionaliteit.

 1. SIROCCO LUFT- UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  SIROCCO begon al in 1908 met de productie van kwalitatief hoogwaardige ventilatoren voor industriële toepassingen. In de loop van de jaren werd het productbereik van warmtewisselaars voor de elektrische industrie en procesindustrie, alsook stuurventielen voor weg- en spoorwegvervoer tunnels, tot industriële processen toegevoegd. Vandaag de dag is SIROCCO een onderdeel van de SCHAKO Group en biedt met haar vestigingen in Oostenrijk en Polen een ideale aanspreekpartner in industriële luchttechnologie, warmte-overdracht en de rookafvoer uit tunnels.

 2. HANS BERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Alleen wat in detail perfect is, kan als geheel perfect functioneren. Dit leidende beginsel is sinds de oprichting van de onderneming in 1950 een ononderbroken bedrijfsfilosofie geweest. Hans Berg GmbH & Co. KGis een internationaal actieve producent van diepgetrokken onderdelen en metalen buiscomponenten voor de behoeften van een breed scala van industriële sectoren.De bedrijvengroep met vestigingen in Reichshof (hoofdkantoor), Florstadt en Dilovasi/Istanbul (Turkije) heeft ongeveer 600 mensen in dienst en is gespecialiseerd in koudvervormen, verbinden, draadsnijden en verspaningstechnologie. Berg is een technologie- en marktleider op het gebied van aansluittechniek voor radiatoren, radiatoren en convectoren. Andere belangrijke marktgebieden zijn warmteopwekking, airconditioningtechnologie en de automobielindustrie, waarvoor Berg, als ontwikkelingspartner van grote gespecialiseerde leveranciers, precisie- en veiligheidscomponenten vervaardigt voor bijvoorbeeld de gebieden trillingsdemping en airbaggasgeneratoren.

 3. NC MANUFACTURING AND ENGINEERING

  Turkije

  NC Manufacturing and Engineering is een in KOCAELİ, Turkije gevestigd bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van warmtewisselaars, cogeneratie- en trigeneratiesystemen en technologie voor uitlaatgassensystemen. Wij hebben een uitgebreid productassortiment; •Buizenwarmtewisselaars • Geribde buisradiator •Drukvaten •Economiser •Recuperator •Warmtewisselaar met dubbele buis •Container voor cogeneratie- en trigeneratiesystemen •Mechanische montage en vervaardiging • Schoorsteen en uitlaatleidingen •Brandstoftank • Uitlaatgas demper •Warmtewisselaar op verbrandingsgassen •Driewegafsluiter omstelkranen Wij beschikken over geavanceerde softwareprogramma's voor het maken van thermische en mechanische berekeningen die ons in staat stellen verwerkingsinstallaties te ontwerpen die voldoen aan de internationale codes en normen. Wij zetten onze uitgebreide engineering en het ontwerpen voort op talloze manieren om de meest efficiënte ontwerpen op het gebied van prestaties, kosten beperken en een laag milieu-impact te verkrijgen en gebruiken CAD-tools. Wij bieden onze klanten met gedetailleerde ontwerptekeningen en schema's in 2D en 3D naargelang hun vereisten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. PROMIX SOLUTIONS AG

  Zwitserland

 5. BÜCHI AG

  Zwitserland

  Büchi AG – Reactor Systems and Pilot Plants. Büchi AG is een van wereldwijd toonaangevende Zwitserse fabrikant van reactorsystemen en pilotinstallaties voor de chemische en farmaceutische industrie en onderzoeksinstellingen, van laboratorium, pilot tot en met productie. Onze firma biedt twee verschillende productlijnen aan: reactorsystemen van glas, geëmailleerd staal en andere corrosiebestendige materialen. Drukreactors van verschillende metalen en glas. Wij bieden oplossingen op maat die zijn ontworpen om te voldoen aan uw specifieke laboratorium-, pilot- of productiebehoeften. Door onze eigen ontwerpen en het gebruik van hoogwaardige materialen zijn onze reactorsystemen en proefinstallaties geschikt voor de meest veeleisende corrosie- en drukvereisten. Met meer dan 75 jaar ervaring staat Büchi voor hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons aanbod omvat de gehele levenscyclus van de installaties, van pre-sales advies en engineering , van productie en montage tot en met after-sales service en installatie-optimalisatie. Onze volwassen technische en maatwerkoplossingen leiden tot de hoogste prestaties van uw R&D-activiteiten en productieprocessen. De onderneming beschikt over alle noodzakelijke certificeringen. Een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk staat tot uw beschikking. Reactorsystemen en pilotinstallaties voor chemisch onderzoek, procesontwikkeling, opschaling, pilotproductie en commerciële productie - Büchi is uw betrouwbare partner!

 6. RIMA HEATING SYSTEMS

  Turkije

  Rima Heating Systems werd opgericht in 1969 en is een in Istanboel gevestigde onderneming met een geregistreerd handelsmerk Önmetal Döküm Sanayi (Önmetal Casting Industry) met meer dan 50 jaar ervaring in het gieten van ijzer en aluminium in Turkije. Ons aanbod bestaat uit staande of wandgemonteerde condensatieketels met aluminium wisselaar geproduceerd door ons bedrijf onder ons eigen patent, ketels die gestookt worden op vaste brandstof, combiketels en ketels met warmtewisselaars, luchtketels, gietijzeren ketels en gas- en olieketels vervaardigd met door ons eigen bedrijf geproduceerde gietijzeren elementen. Voor meer dan 30 jaar, werden tienduizenden woningen in Europa, het Midden-Oosten, de Balkanlanden, Rusland, China en Mexico verwarm via Rima verwarmingssystemen. Het bedrijf exporteert naar meer dan 35 landen en maakt ketels en warmtewisselaars met gegoten segmenten onder zijn eigen merknaam voor diverse toonaangevende bedrijven binnen de verwarmingsindustrie in Turkije en overige landen. Wij ontwerpen nieuwe producen via onze R&D afdeling en voeren tests uit in onze laboratoria bij alle productiestappen alvorens de producten op de markt te brengen. Al onze producten voldoen aan de CE, GOST-R en TSE (Turks Normeninstituut) normen en ons bedrijf verkreeg de ISO 9001 certificering. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 7. ONDA SPA

  Italië

  ONDA S.p.A. is een productiebedrijf dat al meer dan 30 jaar warmtewisselaars produceert voor airconditioning en koeling. Het bedrijf heeft 5 productievestigingen (3 in Italië, 1 in de VS en 1 in Finland) en 4 commerciële vestigingen (Frankrijk, Rusland, China, Hong Kong) De productlijnen zijn onderverdeeld naar constructietype en toepassing: •Pijpenbundelwarmtewisselaars (verdampers, condensors, economisers en accumulators). •Gesoldeerde platenwarmtewisselaars (verdampers, condensors en eenfasewisselaars). •Inspecteerbare platenwarmtewisselaars met pakkingen. •Luchtwarmtewisselaars (droge koelers, afstandscondensors en luchtverdampers).

 8. DAV COIL S.R.L.

  Italië

  DAV COIL is in 1969 opgericht als een ambachtelijke onderneming door dhr. Zancanaro Giovanni. Het bedrijf is al 50 actief in de productie van hoogwaardige en betrouwbare warmtewisselaars. Voortdurende investeringen in onderzoek en het gebruik van innovatieve technologie hebben van het bedrijf toonaangevend gemaakt in de productie van: warmtewisselaars (met ribbenbuis, met lamellen), warmteterugwinningseenheden (economisers, condensors, voorverwarmers, oververhitters), ribbenbuizen, coaxiale warmtewisselaars, platenwarmtewisselaars. Het bedrijf beschikt over personeel en procedures voor TIG-, MIG-, MAG-, elektrode- en oxyacetyleenlassen, gecertificeerd volgens UNI EN ISO 15613/15614-1 en EN ISO 9606-1. DAV COIL is ook gecertificeerd overeenkomstig UNI EN ISO 9001 en UNI EN 3834, wat betreft bedrijfsbeheer en productie en richt zich op de volgende sectoren: voeding, petrochemie, farmaceutica, textiel, papier, leerlooierij, warmteterugwinning, droogovens, koeling, verwarming, airconditioning.

 1. BOSCH INDUSTRIEKESSEL GMBH - INDUSTRIAL BOILERS

  Duitsland

  Bosch industriële ketels is wereldwijd een gerenommeerde specialist voor ketelsystemen in alle maten en vermogensbereiken.Al meer dan 150 jaar bieden we innovatie in de industriële ketelbouw.

 2. STEFANI SPA

  Italië

  Geboren in Veneto, in het productieve hart van de koelindustrie, combineert Stefani typisch Italiaanse creativiteit met een sterke geest van innovatie, wat het bedrijf ertoe aanzet om steeds beter presterende luchtkoelers, snelkoelers, condensors en droge koelers aan te bieden. Het bedrijf biedt een complete ondersteuningsservice, van ontwerp tot levering, en streeft ernaar de beste maat voor de machines te vinden op basis van de behoeften van de klant.

 3. SOMMER & STRASSBURGER EDELSTAHLANLAGENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Of het nu een individueel onderdeel of een complete oplossing is, wij bij Sommer & Strassburger zijn gespecialiseerd in de verwerking van roestvrij staal.Ons uitgebreide product- en serviceprogramma omvat onder andere apparatenbouw, procesvaten, membraanbehuizingen, filterbehuizingen, warmtewisselaars, pijpuitlaten, op maat gemaakte producten.Of het nu gaat om systemen zonder verloren reservoircapaciteit, de aard van de oppervlakken, materiaaleigenschappen of nationale en internationale acceptatievoorschriften: We kennen de branchespecifieke kwaliteitsnormen en spreken de taal van onze klanten.Daarom zijn we ook geweldig in de ontwikkeling en constructie: In ons eigen CAD-constructie ontwerpen we op maat gemaakte systemen samen met onze klanten.Onze componenten stellen normen in hun respectieve industrieën.Dit is allemaal kenmerkend voor Sommer & Strassburger, omdat we alle productiestappen in eigen handen hebben.

 4. HELLMICH GMBH & CO KG

  Duitsland

  Hellmich GmbH & Co. KG werd in april 1963 opgericht door Friedrich Hellmich en heeft zijn hoofdkantoor in Kirchlengern.Wat begon is met de productie van buizen voor plaatmetaal heeft zich ontwikkeld tot een uitgebreid productgamma op het gebied van ontstoffingstechnologie, rookgasreiniging en leidingen en installatietechniek gedurende meer dan vijf decennia.Tot op heden worden er wereldwijd meer dan 600 rookzuiveringssystemen en meer dan 1.000 ontstoffingssystemen vervaardigd en geïnstalleerd.Het bedrijf heeft een groot aantal internationale vertegenwoordigingen en licentiehouders.Het zelf gedefinieerde doel is, en blijft, om doeltreffende en uitvoerbare oplossingen te ontwikkelen voor alle problemen ten aanzien van de beheersing van luchtverontreiniging - altijd afgestemd op de individuele eisen en specificaties van de klant.

 5. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Thermotec GmbH is een bedrijf dat in de apparaten- en machinebouw werkzaam is.Met name op het gebied van warmteterugwinning.Onze focus ligt op de ontwikkeling en productie van Platenwarmtewisselaar voor warmte-uitwisseling tussen twee gasstromen.Een andere focus ligt op de productie van 3-weg - luchtventilatie proces.Naast deze hoofdgebieden zijn er een hele reeks andere producten die door ons worden ontwikkeld, ontworpen en gemaakt.De productie vindt bijna uitsluitend plaats in roestvrij staal, bij voorkeur in de materialen 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571, maar ook in overige roestvrijstaal kwaliteiten.Met een productie-oppervlakte van bijna 1740 m ² dat vandaag de dag ter beschikking staat, en waar gedeeltelijk machines staan met CNC-besturing, PC-werkstations, CAD-tekenstations en een kwaliteits standaard volgens ISO 9001, zijn wij de concurrentie altijd een slag voor.

 6. RÜBSAMEN + HERR ELEKTROBAU GMBH

  Duitsland

  Sinds vijf jaar staat de naam Rübsamen & Herr voor betrouwbaarheid en kwaliteit "Made in Germany".Wat in 1964 als een gebouw begon voor elektrische schakelingen, werd in de afgelopen heen hoogwaardig bedrijf, dat vandaag door de volgende generatie met Ralf Uwe Jungfer en Armin Herr wordt geleid.We ontwikkelen, produceren en distribueren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten voor airconditioningsbehuizing.De diensten van het bedrijf bestaan uit standaard producten die uit voorraad leverbaar zijn, evenals speciale maatoplossingen. De klanten komen uit sectoren zoals de machine- en installatiebouw, telecommunicatie, laboratorium- en geneeskunde technologie alsook transport- en energietechnologie tot aan de veelbelovende sector van de hernieuwbare energie.Ons kwaliteitsmanagementsysteem bezit het DIN EN ISO 9001 certificaat.De hoofdvestiging is gevestigd in Neunkirchen, een traditionele bedrijfslocatie, waar klanten van over de hele wereld bediend worden met producten.

 7. E.I.TEC. GMBH ENERGIE- UND UMWELTTECHNOLOGIE

  Duitsland

  het in 1955 door gediplomeerd ingenieurFrank Grosch en gediplomeerd ingenieur Het door Ralph Wolfrum opgerichte bedrijf heeft zich tot taak gesteld om fabrieken voor rookgasreiniging en energieterugwinning te ontwerpen, te bouwen, turn-key te assembleren en in gebruik te nemen.In de tussentijd hebben we fabrieken ontworpen, niet alleen in West- en Oost-Europa, maar ook in Noord-Amerika, Azië en Australië.Ingenieurs in de procestechniek, vloeistofmechanica en elektrotechniek evenals chemici, natuurkundigen, ontwerpingenieurs, technici en technische tekenaars zijn beschikbaar voor de technische uitvoering, die de nodige bekwaamheid voor de betreffende toepassing bieden.Om aan onze hoge kwaliteitsnormen te voldoen, worden onze installaties onderworpen aan constante controle en tussentijdse inspectie tijdens de productie.Hoge beschikbaarheid en veiligheid van onze fabrieken zijn het resultaat.

 8. BARRIQUAND TECHNOLOGIES THERMIQUES

  Frankrijk

  Franse ontwerper en fabrikant van warmtewisselaars: Platulaire® warmtewisselaars met gesoldeerde platen, warmtewisselaars met buizen, warmtewisselaars met gesoldeerde platen, buis-in-buis warmtewisselaars, gedraaide warmtewisselaars. Wij bieden modellen warmtewisselaars en thermische technieken voor alle industriële toepassingen (levensmiddelen, chemie, zware industrie, olie & gas, petrochemie, energie en milieu, waterzuivering, afval) en klimaattechniek.

 9. KELVION GERMANY GMBH

  Duitsland

  Welkom bij Kelvion. Waar Warmte-Uitwisseling onze zaak is. Sinds de jaren 20 van de vorige eeuw zijn wij één van de wereldwijde leidende producenten van warmtewisselaars en bieden wij oplossingen voor bijna elke industriële toepassingen die u zich kunt voorstellen. Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen die geschikt zijn voor extreme omgevingsomstandigheden – vanaf 2015 onder de naam Kelvion. Met een van de meest uitgebreide portfolio van warmtewisselaars in de wereld zijn we een bekende partner in veel industrieën, inclusief transport, energie, olie en gas, chemie, marine evenals eten en drinken, datacenter en de HVAC en koeltechnologiesector. Onze producten omvatten compacte lamellenwarmtewisselaars platenwarmtewisselaars, warmtewisselaars met enkele buis, transformatorkoelsystemen, koeltorens en ‚shell and- tube‘-warmtewisselaars. Onze jarenlange ervaring en diepgaande vakkennis hebben ons tot specialisten op dit gebied gemaakt. Onze warmtewisselaars zijn specifiek ontworpen om aan de behoeften van het betreffende machine- of proces te voldoen en zorgen voor een uitstekende energie-efficiëntie en betrouwbaarheid in elk marktsegment. Dit geeft onze klanten een voorsprong op hun concurrenten en verlaagt tegelijkertijd de bedrijfskosten op de lange termijn.

 10. CESTARO FONDERIE SPA

  Italië

  De onderneming werd in 1963 opgericht als een ambachtelijk familiebedrijf en is nu uitgegroeid tot één van de grootste Italiaanse gieterijen van gesmolten aluminium in zand. Het is tevens één van de belangrijkste van Europa Het telt 150 werknemers en kan bogen op een grote ervaring binnen de sector voor elektromechanica, warmtewisselaars en mechanische onderdelen. We zijn in staat elk detail te analyseren, installaties te ontwikkelen die aan alle vereisten voldoen en de klanten te adviseren bij het uitwerken van hun projecten.

Filters

Resultaten voor

Warmtewisselaars - Import export

Aantal resultaten

3.514 bedrijven