• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • warmtewisselaars

Resultaten voor

Warmtewisselaars - Import export

 1. NC MANUFACTURING AND ENGINEERING

  Turkije

  Verified by europages badge

  NC Manufacturing and Engineering is een in KOCAELİ, Turkije gevestigd bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van warmtewisselaars, cogeneratie- en trigeneratiesystemen en technologie voor uitlaatgassensystemen. Wij hebben een uitgebreid productassortiment; •Buizenwarmtewisselaars • Geribde buisradiator •Drukvaten •Economiser •Recuperator •Warmtewisselaar met dubbele buis •Container voor cogeneratie- en trigeneratiesystemen •Mechanische montage en vervaardiging • Schoorsteen en uitlaatleidingen •Brandstoftank • Uitlaatgas demper •Warmtewisselaar op verbrandingsgassen •Driewegafsluiter omstelkranen Wij beschikken over geavanceerde softwareprogramma's voor het maken van thermische en mechanische berekeningen die ons in staat stellen verwerkingsinstallaties te ontwerpen die voldoen aan de internationale codes en normen. Wij zetten onze uitgebreide engineering en het ontwerpen voort op talloze manieren om de meest efficiënte ontwerpen op het gebied van prestaties, kosten beperken en een laag milieu-impact te verkrijgen en gebruiken CAD-tools. Wij bieden onze klanten met gedetailleerde ontwerptekeningen en schema's in 2D en 3D naargelang hun vereisten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Alle producten voor "warmtewisselaars"

 2. UNIVERSAL HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Innovatieve systemen bepalen de markt van morgen. Op basis van dit principe ontwerpt Universal Hydraulics, met meer dan 35 jaar ervaring, hydraulische systemen, koelsystemen en warmtewisselaars die wereldwijd worden gebruikt in alle toepassingsgebieden.Onze warmtewisselaars zijn niet alleen standaard beschikbaar, maar kunnen ook individueel op uw toepassing worden afgestemd , De berekening wordt gemaakt door een nauwkeurig berekeningsprogramma, de tekening is in 3D.Tijdens de productie worden de warmtewisselaars tot 5 keer getest.De koelprestaties kunnen op onze prestatietestbank worden bewezen. Met een hydraulisch of koelsysteem krijgt u een kant-en-klaar systeem van één leverancier.We nemen niet alleen het ontwerp en de productie over, we assembleren ook het complete systeem en zetten het in bedrijf.Alle systemen worden vóór levering getest op functie en verwerking en voorzien van een uitgebreide documentatie.

 3. THERMIC ENERGY RZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij van Thermic Energy beschouwen ons als een jong, modern bedrijf, gespecialiseerd in regeneratieve energietechniek. Alle stappen, van de ontwikkeling en bouw tot aan het testen en vervaardiging in serie, vinden binnen het bedrijf plaats. Zo kunnen ook wensen van klanten op maat en speciale vervaardigingen uitgevoerd worden. Een flexibele opslagproductie, ervaring en competente aanspreekpartner garanderen daarbij een vakkundige en snelle omzetting.

 4. HELLMICH GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hellmich GmbH & Co. KG werd in april 1963 opgericht door Friedrich Hellmich en heeft zijn hoofdkantoor in Kirchlengern.Wat begon is met de productie van buizen voor plaatmetaal heeft zich ontwikkeld tot een uitgebreid productgamma op het gebied van ontstoffingstechnologie, rookgasreiniging en leidingen en installatietechniek gedurende meer dan vijf decennia.Tot op heden worden er wereldwijd meer dan 600 rookzuiveringssystemen en meer dan 1.000 ontstoffingssystemen vervaardigd en geïnstalleerd.Het bedrijf heeft een groot aantal internationale vertegenwoordigingen en licentiehouders.Het zelf gedefinieerde doel is, en blijft, om doeltreffende en uitvoerbare oplossingen te ontwikkelen voor alle problemen ten aanzien van de beheersing van luchtverontreiniging - altijd afgestemd op de individuele eisen en specificaties van de klant.

 5. AGGREKO NEDERLAND B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  AGGREKO is de internationale specialist voor tijdelijke elektriciteitsproductie alsook voor koelings- en verwarmingsoplossingen. De oplossingen inzake energieproductie en temperatuurcontrole zijn aangepast aan zowel de grotere steden als de meest afgelegen gebieden. AGGREKO werkt voortdurend om, op ieder moment, te kunnen voldoen aan het geheel van uw behoeften aan elektriciteit, verwarming en koeling ! Door stroomaggregaten, koeling- of verwarmingssystemen, luchtontvochtigers of energieaccumulatie te ontwikkelen en te verdelen, begeleidt AGGREKO zijn klanten in elk bedrijfssegment: landbouw, voedingsindustrie, openbare gebouwen en werken, industrie, raffinaderij, petrochemie, evenementen, telecommunicatie, openbaar transport of diensten. Dankzij innovatieve technologie leveren wij betaalbare, schone en hernieuwbare maar ook zuinige energie, door u verantwoorde oplossingen te bieden: stroomgeneratoren geschikt voor biobrandstof, hybride energiecentrales en energieopslag. Ons team van experten luistert naar u en stelt u maatoplossingen voor.

  Alle producten voor "warmtewisselaars"

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BORSIG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het hoofdkantoor van de BORSIG Group is BORSIG GmbH, gevestigd in Berlijn.Strategisch leiderschap richt zich op drie gebieden: Groepsontwikkeling: Product- en marktstrategieën, productiestructuren, doelformulering en tracking, financieel beheer en controlling, personeelsbeheer.BORSIG staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve kracht uit Duitsland. Onze hooggekwalificeerde ingenieurs en technici zijn toegewijd aan het ontwikkelen, produceren en assembleren van alleen de beste systemen en machines op de bestemming. Dit betekent dat onze producten efficiënt, betrouwbaar en een investering in de toekomst zijn, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden. Elk van onze productielocaties in Berlijn, Gladbeck en Meerane heeft zijn eigen uitstekende kwaliteiten. Wat ze gemeen hebben is dat ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, innovatieve productieprocessen en die van productie en onafhankelijke kwaliteitstesten en controle van de productlijnen.

 2. EBNER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een zelfstandig, middelgroot bedrijf op het gebied van de installatie- en apparatenbouw met grote, toekomstgerichte knowhow. Onze bedrijfsfilosofie luidt: Just one source – op maat gemaakte complete oplossingen uit één hand. We plannen, produceren en distribueren wereldwijd. Onze markt is de milieu- en veredelingstechnologie, in het bijzonder zuivering en verdamping van industrieel afvalwater en procesmedia en de fabricage van kristallijn producten. Ten bate van onze klanten en ter ontlasting van het milieu, bieden wij economische methoden, systemen en apparaten. Onze kracht is het snel oplossen van klantspecifieke problemen. We bereiken de tevredenheid van de klant door middel van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen, en dit op een flexibele en betrouwbare manier. Wij doen het volgende: Standaard uitrusting, modulaire systemen, apparaten, individuele oplossingen, engineeringdiensten en ondersteuning.

 3. AVITEQ VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  AViTEQ biedt sinds 1939 hoogwaardige en betrouwbare oplossingen van triltransport- en procestechniek aan voor uiteenlopende industrietakken en verleent wereldwijd service.

 4. HANS BERG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Alleen wat in detail perfect is, kan als geheel perfect functioneren. Dit leidende beginsel is sinds de oprichting van de onderneming in 1950 een ononderbroken bedrijfsfilosofie geweest. Hans Berg GmbH & Co. KGis een internationaal actieve producent van diepgetrokken onderdelen en metalen buiscomponenten voor de behoeften van een breed scala van industriële sectoren.De bedrijvengroep met vestigingen in Reichshof (hoofdkantoor), Florstadt en Dilovasi/Istanbul (Turkije) heeft ongeveer 600 mensen in dienst en is gespecialiseerd in koudvervormen, verbinden, draadsnijden en verspaningstechnologie. Berg is een technologie- en marktleider op het gebied van aansluittechniek voor radiatoren, radiatoren en convectoren. Andere belangrijke marktgebieden zijn warmteopwekking, airconditioningtechnologie en de automobielindustrie, waarvoor Berg, als ontwikkelingspartner van grote gespecialiseerde leveranciers, precisie- en veiligheidscomponenten vervaardigt voor bijvoorbeeld de gebieden trillingsdemping en airbaggasgeneratoren.

 5. UNEX HEATEXCHANGER ENGINEERING GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  UNEX Heatexchanger Engineering GmbH is gespecialiseerd in design, bouw en levering van warmtewisselaars. Onze knowhow berust op actuele vakkennis gecombineerd met waardevolle ervaringen op alle gebieden van de industrie. U krijgt van ons technische advisering op hoog niveau waarvan de realisering rendement oplevert. Om te begrijpen wat u werkelijk nodig hebt, is er geen hoog technologisch gecodeerde digitale interface nodige. UNEX levert warmtewisselaars voor elk gebruik, van grote tot compacte apparatuur voor gebouwen. Wij spreken eenvoudige taal met onze klanten en bouwen zo begrip en vertrouwen op. Op de voorgrond staat voor ons de blik op details en kwaliteit, van het eerste contact tot de nazorg. Klanten van UNEX zijn meer dan alleen maar klanten – wij zien hen als partner op lange termijn.

 1. NOVA WERKE AG - NOVA SWISS

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Excellente bedrijven hebben excellente ontwikkelingspartners nodig, voor wat er is en voor wat er nog moet komen. Met een pioniersgeest en aanpassingsvermogen werkt NOVA SWISS aan toekomstgerichte oplossingen voor uw producten. De toekomst is nieuw - de toekomst is NOVA. Ga met ons mee op weg naar de toekomst. NOVA WERKE AG is een Zwitsers technologiebedrijf met hoofdzetel in Effretikon en dochterondernemingen in Frankrijk, Duitsland en Hong Kong. De onderneming ontwikkelt en produceert onder het kwaliteitsmerk Nova Swiss® in vier productlijnen of productiegebieden: Hogedruktechnologie, dieselcomponenten, oppervlaktetechnologie en waterstofcomponenten.Onze uitgebreide diensten en innovatieve hightech-componenten en -procedures zijn gericht op geavanceerde toepassingen en voldoen aan de hoogste eisen ten aanzien van kwaliteit, betrouwbaarheid, standaardisering en veiligheid. Onze klanten en hun belangen staan centraal bij alles wat wij doen.

 2. BBS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  BBS GmbH, gevestigd in Freiberg am Neckar, kijkt terug op meer dan 75 jaar ervaring op het gebied van industriële warmtetechniek, thermische naverbranding en ketelbouw. BBS GmbH, opgericht in 2004 uit de fusie van de bedrijven BAY Wärme-technik GmbH en Bay Engineering and Consulting, combineert de productie van industriële ketelsystemen met de knowhow voor de engineering van moderne energiesystemen en milieutechniek.Naast de productie van serieproducten, ontwikkelen en vervaardigen wij ketels en apparaten voor speciale toepassingen die gebruikt worden in de cosmetische, chemische en petrochemische industrie. Hier zijn wij onder meer actief als fabrikant van stoom-, heetwater- en thermische olieketels.Ook de zuivere stoomgeneratoren en de restwarmteketels voor de meest uiteenlopende toepassingen maken deel uit van ons productportfolio.

 1. R+L HYDRAULICS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  R+L HYDRAULICS ontwikkelt en produceert een portfolio van hoogwaardige componenten voor vloeistof- en aandrijftechniek die even uitgebreid is als op maat gemaakt voor uw behoeften. Individuele oplossingen voor de hoogste eisen in de machinebouw, scheeps- en voertuigbouw, in de staalindustrie en offshore-technologie, alsmede voor speciale toepassingen in de installatietechniek, vormen een belangrijk onderdeel van het succes van uw onderneming. UW VOORDELEN: Kwaliteitscomponenten tegen eerlijke voorwaarden, verbetering van uw marktpositie door gebruik te maken van onze competenties op het gebied van ontwikkeling, kwaliteit en service, direct en persoonlijk advies van onze klantenservice, snelle levertijden door een geoptimaliseerde toeleveringsketen, projectgebonden ontwikkeling van onze componenten volgens uw individuele eisen, verkorting van uw reactietijden: Het FLUIDWARE APP dimensioneringstool kan onmiddellijk de dimensionering berekenen van een assemblage, zoals een koppelingshuis, askoppeling en toebehoren, op basis van uw individuele omstandigheden.

 2. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Thermotec GmbH is een bedrijf dat in de apparaten- en machinebouw werkzaam is.Met name op het gebied van warmteterugwinning.Onze focus ligt op de ontwikkeling en productie van Platenwarmtewisselaar voor warmte-uitwisseling tussen twee gasstromen.Een andere focus ligt op de productie van 3-weg - luchtventilatie proces.Naast deze hoofdgebieden zijn er een hele reeks andere producten die door ons worden ontwikkeld, ontworpen en gemaakt.De productie vindt bijna uitsluitend plaats in roestvrij staal, bij voorkeur in de materialen 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571, maar ook in overige roestvrijstaal kwaliteiten.Met een productie-oppervlakte van bijna 1740 m ² dat vandaag de dag ter beschikking staat, en waar gedeeltelijk machines staan met CNC-besturing, PC-werkstations, CAD-tekenstations en een kwaliteits standaard volgens ISO 9001, zijn wij de concurrentie altijd een slag voor.

 3. ASCENTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van enkele duizenden verwarmers garandeert de veiligheid en routine van ons werk. In de regio rond de Badense districtsstad Wiesloch is de afgelopen decennia een traditie gegroeid in de bouw van olie-installaties voor warmteoverdracht. Het "Wiesloch"-ontwerp van deze apparaten is een wereldwijde merknaam geworden en staat voor kwaliteit. De werknemers van Ascentec GmbH zijn allemaal erkende experts in de branche met vele jaren beroepservaring. Een groot deel is afkomstig van de voormalige "Apparatebau Wiesloch", een traditionele pionier op het gebied van olie-installaties voor warmteoverdracht. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we, hoewel een jong bedrijf, toch tientallen jaren ervaring hebben in het ontwerpen, bouwen en uitvoeren van thermische installaties. De keuze voor het hoofdkantoor van Ascentec in het industriegebied van St.Leon-Rot, vlakbij Wiesloch, is ook geen toeval, omdat we ons verbonden voelen met de keteltraditie die hier heerst.Onze ontwerpen voor olieverwarmers volgen het wereldberoemde "Wiesloch"-ontwerp, dat gewaardeerd wordt om zijn betrouwbaarheid en hoge kwaliteit, en combineren dit met moderne ontwerpmethoden en kennis. Onze technische expertise in combinatie met een nauwe samenwerking met geselecteerde leveranciers en beproefde productie- en assemblagepartners garandeert de constante hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten.

 4. UNITED PROARC CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

  Verified by europages badge

  United ProArc Corporation, opgericht in 1966, is een toonaangevende fabrikant van professionele CNC-systemen. Wij zijn gespecialiseerd in de sectoren CNC-snijden, CNC-boren en een grote verscheidenheid aan geautomatiseerde lassystemen. ProArc heeft de nieuwste technologische ontwikkelingen en fabricage van apparatuur verwerkt in de bewerking van metaal in onze CNC-industrie. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, laservermogen op basis van plasma en vezels. Door onze sterke ervaring en ongeëvenaarde klantenservice te combineren, biedt ProArc kwaliteitsdiensten als toegevoegde waarde aan onze talrijke klanten over de hele wereld, in een breed scala aan metaalbewerkingssectoren: staalbewerking, scheepsbouw, brug- en autotechniek, enz. We zijn constant op zoek naar innovatie en doorbreken elke barrière om aan de behoeften van onze klanten te voldoen! Met meer dan 50 jaar ervaring in de snij- en lasindustrie houden we onze klanten altijd tevreden en bedienen we ze met passie en professionaliteit.

 5. SONFLOW DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SonFlow, met hoofdkantoor in Kolding, Denemarken, begint in 2019 met de eigen productie van platenwarmtewisselaars. Met ongeveer 200 medewerkers ontwikkelen wij samen met onze klanten de meest uiteenlopende warmtewisselaaroplossingen en systeemconcepten. SONFLOW produceert platenwarmtewisselaars in diverse materialen, drukwaarden en uitvoeringen, alsmede pompen voor een breed scala aan toepassingen. Een ervaren team werkt samen met onze klanten de beste technische oplossing uit en door gebruik te maken van de nieuwste bewerkingsmachines en perslijnen zijn wij flexibel en klantgericht. Korte levertijden, een groot productassortiment voor alle toepassingsgebieden en marktconforme prijzen onderscheiden ons. Laat ons u overtuigen van onze service en onze producten. de bouw, voedselproductie, scheepvaart, chemische industrie en alle andere productiesectoren. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 6. PERMASALE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn uw ervaren dienstverleners als het gaat om de zorg voor uw industriële installaties.Verhuizing of onderhoud, ontmanteling of recycling van uw machines of installaties, wij zijn de professionals met het beste materiaal en jarenlange marktervaring. Met stipte levering, ervaren en met de nodige mankracht zorgen wij voor een vlotte projectrealisatie - wereldwijd. Het behoud van uw faciliteiten en waarden en de veiligheid en gezondheid van alle betrokkenen staan altijd op de voorgrond. Wij nemen de verantwoordelijkheid, zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt concentreren. Succesvol en betrouwbaar - al meer dan 25 jaar.

 7. PROMIX SOLUTIONS AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Promix Solutions levert belangrijke componenten en procestechnische oplossingen voor MENGEN. SCHUIMVORMING. KOELEN. in de kunststofindustrie.Procestechniek en innovatie zijn onze passie.Wij ondersteunen u bij het verlagen van uw productiekosten, het optimaliseren van uw proces en het oplossen van kwaliteitsproblemen. Bovendien vermindert u de CO2-voetafdruk van uw bedrijf. De productportefeuille omvat schuimextrusiesystemen, CO2/N2-gasdoseersystemen, nucleatie-additieven, sleutelcomponenten voor de productie van lichte schuimen, statische mengers en mengmondstukken, smeltmengers, smeltkoelers en inline viscositeitsmeetsystemen. Praat met ons over: • Minder grondstofverbruik, • Meer lijndoorvoer. • Lagere CO2-voetafdruk. • Betere mechanische eigenschappen.• Onberispelijke kwaliteit.• Homogene schuimstructuren met fijne cellen. • Kostenbesparingen

 8. BÜCHI AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Büchi AG – Reactor Systems and Pilot Plants. Büchi AG is een van wereldwijd toonaangevende Zwitserse fabrikant van reactorsystemen en pilotinstallaties voor de chemische en farmaceutische industrie en onderzoeksinstellingen, van laboratorium, pilot tot en met productie. Onze firma biedt twee verschillende productlijnen aan: reactorsystemen van glas, geëmailleerd staal en andere corrosiebestendige materialen. Drukreactors van verschillende metalen en glas. Wij bieden oplossingen op maat die zijn ontworpen om te voldoen aan uw specifieke laboratorium-, pilot- of productiebehoeften. Door onze eigen ontwerpen en het gebruik van hoogwaardige materialen zijn onze reactorsystemen en proefinstallaties geschikt voor de meest veeleisende corrosie- en drukvereisten. Met meer dan 75 jaar ervaring staat Büchi voor hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons aanbod omvat de gehele levenscyclus van de installaties, van pre-sales advies en engineering , van productie en montage tot en met after-sales service en installatie-optimalisatie. Onze volwassen technische en maatwerkoplossingen leiden tot de hoogste prestaties van uw R&D-activiteiten en productieprocessen. De onderneming beschikt over alle noodzakelijke certificeringen. Een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk staat tot uw beschikking. Reactorsystemen en pilotinstallaties voor chemisch onderzoek, procesontwikkeling, opschaling, pilotproductie en commerciële productie - Büchi is uw betrouwbare partner!

 1. DAV COIL S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  DAV COIL is in 1969 opgericht als een ambachtelijke onderneming door dhr. Zancanaro Giovanni. Het bedrijf is al 50 actief in de productie van hoogwaardige en betrouwbare warmtewisselaars. Voortdurende investeringen in onderzoek en het gebruik van innovatieve technologie hebben van het bedrijf toonaangevend gemaakt in de productie van: warmtewisselaars (met ribbenbuis, met lamellen), warmteterugwinningseenheden (economisers, condensors, voorverwarmers, oververhitters), ribbenbuizen, coaxiale warmtewisselaars, platenwarmtewisselaars. Het bedrijf beschikt over personeel en procedures voor TIG-, MIG-, MAG-, elektrode- en oxyacetyleenlassen, gecertificeerd volgens UNI EN ISO 15613/15614-1 en EN ISO 9606-1. DAV COIL is ook gecertificeerd overeenkomstig UNI EN ISO 9001 en UNI EN 3834, wat betreft bedrijfsbeheer en productie en richt zich op de volgende sectoren: voeding, petrochemie, farmaceutica, textiel, papier, leerlooierij, warmteterugwinning, droogovens, koeling, verwarming, airconditioning.

 2. RVS SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  RVS s.r.l. werd opgericht in 1981. Al vanaf het eerste begin is het bedrijf actief in de sector van hydraulische automatisering en elektronica/software voor hydraulische systemen. Het personeel is uitermate competent en houdt rekening met de verschillende eisen binnen de sector. Ze passen zich reactief aan de technische eigenschappen van de klant aan.

 3. BOSCH INDUSTRIEKESSEL GMBH - INDUSTRIAL BOILERS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bosch industriële ketels is wereldwijd een gerenommeerde specialist voor ketelsystemen in alle maten en vermogensbereiken.Al meer dan 150 jaar bieden we innovatie in de industriële ketelbouw.

 4. STEFANI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Geboren in Veneto, in het productieve hart van de koelindustrie, combineert Stefani typisch Italiaanse creativiteit met een sterke geest van innovatie, wat het bedrijf ertoe aanzet om steeds beter presterende luchtkoelers, snelkoelers, condensors en droge koelers aan te bieden. Het bedrijf biedt een complete ondersteuningsservice, van ontwerp tot levering, en streeft ernaar de beste maat voor de machines te vinden op basis van de behoeften van de klant.

 5. RÜBSAMEN + HERR ELEKTROBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds vijf jaar staat de naam Rübsamen & Herr voor betrouwbaarheid en kwaliteit "Made in Germany".Wat in 1964 als een gebouw begon voor elektrische schakelingen, werd in de afgelopen heen hoogwaardig bedrijf, dat vandaag door de volgende generatie met Ralf Uwe Jungfer en Armin Herr wordt geleid.We ontwikkelen, produceren en distribueren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten voor airconditioningsbehuizing.De diensten van het bedrijf bestaan uit standaard producten die uit voorraad leverbaar zijn, evenals speciale maatoplossingen. De klanten komen uit sectoren zoals de machine- en installatiebouw, telecommunicatie, laboratorium- en geneeskunde technologie alsook transport- en energietechnologie tot aan de veelbelovende sector van de hernieuwbare energie.Ons kwaliteitsmanagementsysteem bezit het DIN EN ISO 9001 certificaat.De hoofdvestiging is gevestigd in Neunkirchen, een traditionele bedrijfslocatie, waar klanten van over de hele wereld bediend worden met producten.

 6. E.I.TEC. GMBH ENERGIE- UND UMWELTTECHNOLOGIE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  het in 1955 door gediplomeerd ingenieurFrank Grosch en gediplomeerd ingenieur Het door Ralph Wolfrum opgerichte bedrijf heeft zich tot taak gesteld om fabrieken voor rookgasreiniging en energieterugwinning te ontwerpen, te bouwen, turn-key te assembleren en in gebruik te nemen.In de tussentijd hebben we fabrieken ontworpen, niet alleen in West- en Oost-Europa, maar ook in Noord-Amerika, Azië en Australië.Ingenieurs in de procestechniek, vloeistofmechanica en elektrotechniek evenals chemici, natuurkundigen, ontwerpingenieurs, technici en technische tekenaars zijn beschikbaar voor de technische uitvoering, die de nodige bekwaamheid voor de betreffende toepassing bieden.Om aan onze hoge kwaliteitsnormen te voldoen, worden onze installaties onderworpen aan constante controle en tussentijdse inspectie tijdens de productie.Hoge beschikbaarheid en veiligheid van onze fabrieken zijn het resultaat.

 7. BARRIQUAND TECHNOLOGIES THERMIQUES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Franse ontwerper en fabrikant van warmtewisselaars: Platulaire® warmtewisselaars met gesoldeerde platen, warmtewisselaars met buizen, warmtewisselaars met gesoldeerde platen, buis-in-buis warmtewisselaars, gedraaide warmtewisselaars. Wij bieden modellen warmtewisselaars en thermische technieken voor alle industriële toepassingen (levensmiddelen, chemie, zware industrie, olie & gas, petrochemie, energie en milieu, waterzuivering, afval) en klimaattechniek.

 8. KELVION HOLDING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Welkom bij Kelvion. Waar Warmte-Uitwisseling onze zaak is. Kelvion is een wereldwijde fabrikant van industriële warmtewisselaars voor zeer diverse marktsegmenten. Sinds 1920 heeft het bedrijf zijn producten geproduceerd en verkocht op veel verschillende markten. Sinds november 2015 gebeurt dit onder het nieuwe Kelvion-merk. De gespecialiseerde professionele competentie, solide expertise, klantnabijheid en multidimensionale productportfolio maken Kelvion tot de beste partner op het gebied van warmtwisseling. Met plaatwarmtewisselaars, mantel- en buiswarmtewisselaars, warmtewisselaars met lamelvormige buizen, modulaire koeltorensystemen en warmtewisselaars voor koeling levert het bedrijf aan klanten in zeer diverse wereldwijde sectoren: energie, datacentra, chemische industrieën, olie en gas, maritieme toepassingen, HVAC en koeling, milieutoepassingen en voedingsmiddelen- en drankenindustrieën. Kelvion is specialist in het leveren van klantspecifieke producten en diensten en ondersteunt zijn klanten via een wereldwijd verkoop-, service- en productienetwerk. Kelvion – Experts in Heat Exchange.

 9. CESTARO FONDERIE SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  De onderneming werd in 1963 opgericht als een ambachtelijk familiebedrijf en is nu uitgegroeid tot één van de grootste Italiaanse gieterijen van gesmolten aluminium in zand. Het is tevens één van de belangrijkste van Europa Het telt 150 werknemers en kan bogen op een grote ervaring binnen de sector voor elektromechanica, warmtewisselaars en mechanische onderdelen. We zijn in staat elk detail te analyseren, installaties te ontwikkelen die aan alle vereisten voldoen en de klanten te adviseren bij het uitwerken van hun projecten.

 10. RIFTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RIFTEC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Warmtewisselaars. Het is gevestigd in Geesthacht, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Warmtewisselaars - Import export

Aantal resultaten

3.514 Bedrijven