• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • uitslijpen- metaal - gereedschapsmachines

Resultaten voor

Uitslijpen- metaal - gereedschapsmachines - Import export

 1. WILHELM WINTER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Productie, levering en montage van machines, installaties en componenten - Montage van nieuwe installaties (mechanisch, hydraulisch en elektrisch) - Modernisering en ombouw van productie-installaties, reparaties en revisies - Eigen productie met modern machinepark plus grootschalige bevoorrading van onderdelen van standaard componenten om wanneer nodig ( zoals: uitval van installaties, noodgevallen) zo snel mogelijk te kunnen reageren.

 2. WALDEMAR LOESER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WALDEMAR LOESER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Polijsten - gereedschapsmachines, handslijpapparaten, Polijsten - gereedschapsmachines, boormachines, ponsmachines met band, Afbraamborstels, schuurmachines, en ronde slijpmachine. Het is gevestigd in Speyer, Duitsland.

 3. TECHNO-COMMERZ HAU-KLENNER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECHNO-COMMERZ HAU-KLENNER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Mühlheim, Duitsland.

 4. HIRZ-KRÄMER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HIRZ-KRÄMER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Bad König, Duitsland.

 5. ADCOS CNC TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ADCOS CNC TECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Finnentrop, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CAMUT - RETTIFICATRICI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CAMUT - RETTIFICATRICI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, handslijpapparaten, rondslijpbanken, Bouwbeslag, en industriële vlakslijpmachines. Het is gevestigd in Saluggia, Italië.

 2. FRITZ STUDER AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRITZ STUDER AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Steffisburg, Zwitserland.

 3. KAPP NILES GMBH & CO. KG

  Duitsland

  KAPP NILES is wereldleider in de productie van machines en gereedschap voor de bewerking van getande wielen en profielen. Met ongeveer 800 werknemers, die zeer gespecialiseerd zijn, incarneert het de kracht van innovatie en opgedane ervaring gedurende het 115 jarige bestaan van het bedrijf. KAPP NILES is de technologische partner van bedrijven uit de automobielsector, de luchtvaart, de productie van compressoren, in voortstuwingstechnieken, de elektriciteitsector en de windenergie, de spoorwegen, de winning van gronstoffen en de scheepsbouw. De machines, het gereedschap en de technologische oplossingen van KAPP NILES bewerken tandwielen en profielen met een precisie van een duizende milimeter en tot een diameter van 8 meter. Onze specialisten optimaliseren individueel ieder systeem en de service voor gereedschapsmachines, naar gelang de vereisten van de klant. Om onze zes sites, komt de vakkennis en de kwaliteit van 'Made in Germany' samen voor alle belangrijke markten. Zo stelt KAPP NILES zijn klanten in staat hun producten in werking te stellen, en dit met precisie; op de grond, op zee en in de lucht.

 4. OTEC PRÄZISIONSFINISH GMBH

  Duitsland

  OTEC Präzisionsfinish GmbH werd in 1996 in Straubenhardt in Bade-Wurtemberg in de buurt van Pforzheim opgericht. In de afgelopen 20 jaar heeft OTEC, dat zijn begin een start-upfabrikant van polijstmachines voor de sieradenhandel en de uurwerkenindustrie was, zich in het buitenland gevestigd en is nu actief in diverse sectoren. Op zijn hoofdkantoor in Duitsland heeft OTEC 100 mensen in dienst die op bijna 8 000 m² oppervlakte werken die gewijd zijn aan de administratie, het onderzoek en de productie. Vanwege de continue ontwikkeling en aanwerving van personeel, hebben wij onze toepassingsdomeinen verbreed, en hebben een perfecte interactie gevonden tussen de machines en de procedés waarmee duizenden klanten vandaag de dag op een succesvolle manier werken. In het begrotingsjaar van 2013 heeft OTEC zo een totale omzet gemaakt van ongeveer 17 miljoen euro. De vlekkeloze werking van onze machines en hun lange levensduur vanwege hun geraffineerde productie 'Made in Germany', vormen eveneens echte pluspunten in de ogen van onze klanten uit het buitenland.

 5. OKAMOTO MACHINE TOOL EUROPE GMBH

  Duitsland

  Okamoto Machine Tool Works Ltd. Japan is sinds 1962 wereldleidende fabrikant van hoogwaardige fijnslijpmachines met de daarbij behorende apparatuur. Okamoto Machine Tool Europa GmbH met hoofdvestiging in Langen, in de buurt van Frankfurt am Main en als hoofdvestiging voor de Europese markt. Producten: Vlakslijpmachines, profielslijpmachines, universele rondslijpmachines, CNC-externe en interne rondslijpmachines, vlakslijpmachines op draaitafel, lepmachines en nog veel meer

 1. MAINGAUT RECTIF

  Frankrijk

  Firma actief in het bijslijpen van allerlei mechanische onderdelen van staal, chroom, keramiek, carbide. Wij werken in alle activiteitssectoren, bouw, geneeskunde, automobiel, elektronica, snijgereedschap en alle industriesectoren. Ons beroep omvat de volgende technieken: rondslijpen, vlakslijpen en profielslijpen, coördinatenslijpwerk, inwendig en uitwendig slijpen, maar ook afwerking, montage, fijnboren volgens coördinaten en assemblage van 1 gr tot 300 kg en tot 1 M.

 2. TECNO.TEAM GMBH

  Oostenrijk

  Samen met u ontwikkelen we productievoorstellen, machineconcepten en apparatuur voor procesgeoptimaliseerde en economische productie van uw componenten.Aanbiedingen van 's werelds grootste en meest betrouwbare CNC-producenten op één plek.Slijpen, draaien, frezen. Onze ervaren en opgeleide consultants vinden gegarandeerd de beste oplossing voor u!

 1. REHNEN GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf REHNEN GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmachines - houtbewerking, Schaafbanken, Schuurmachines - houtbewerking, Schaafbanken, slopers, en randsnijmachines. Het is gevestigd in Heede, Duitsland.

 2. GSN SCHLEIFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GSN SCHLEIFTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren revisie van machines, en machines voor het slijpen van glas. Het is gevestigd in Stödtlen, Duitsland.

 3. PONTOW-MAISCH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PONTOW-MAISCH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Hanau, Duitsland.

 4. SOYLU ELMAS MERMER SAN.VE TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf SOYLU ELMAS MERMER SAN.VE TIC.LTD.STI., is een Groothandelaar, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor industrieel snijden, Gereedschapsmachines voor industrieel snijden, multizaag, schuurmiddel voor marmer, en diamantschijven voor graniet. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. NORBERT GOTTWALD WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NORBERT GOTTWALD WERKZEUGMASCHINEN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het zagen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Boren - gereedschapsmachines, Frezen - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor het zagen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Boren - gereedschapsmachines, en Frezen - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Grünhainichen, Duitsland.

 6. ILERIM ELEKTRIK OTOMASYON MAKINA LIMITED COMPANY.

  Turkije

  Het bedrijf ILERIM ELEKTRIK OTOMASYON MAKINA LIMITED COMPANY., is een Distributeur, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 7. SARFI GEZA EV. - CLARFLEX

  Hongarije

  Het bedrijf SARFI GEZA EV. - CLARFLEX, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Schuurschijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines, Slijpstenen en schuurstenen, Natuurlijke schuurmiddelen, Messen en bladen - industrieel, Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines, Slijpstenen en schuurstenen, Natuurlijke schuurmiddelen, en Messen en bladen - industrieel. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 8. MELCHIORRE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MELCHIORRE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afslijpen - gereedschapsmachines, Precisiemechanica, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Afslijpen - gereedschapsmachines, Precisiemechanica, en Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is gevestigd in Bollate, Italië.

 1. POLEKS MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Turkije

  Het bedrijf POLEKS MAKINA SAN. VE TIC. A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor autoreparaties, Persen, hydraulisch, Handgereedschap zonder motor voor autoreparaties, slijpmachines voor motoren, en Persen, hydraulisch. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. G&N GENAUIGKEITS MASCHINENBAU NÜRNBERG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf G&N GENAUIGKEITS MASCHINENBAU NÜRNBERG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren blijslijpen op rond. Het is gevestigd in Erlangen, Duitsland.

 3. SAFOP S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SAFOP S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines, Draaien - staal- en metaalbewerking, Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines, Draaien - staal- en metaalbewerking, en boormachines voor metaal. Het is gevestigd in Pordenone, Italië.

 4. PRODAVNICA ALATA D.O.O

  Servië

  Het bedrijf PRODAVNICA ALATA D.O.O, is een Groothandelaar, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Belgrade, Servië.

 5. RECTITECNIC

  Spanje

  Het bedrijf RECTITECNIC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Paiporta, Spanje.

 6. POLEKS MACHINE

  Turkije

  Het bedrijf POLEKS MACHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 7. ENCODERS UK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ENCODERS UK, is een Distributeur, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 8. CONTI THERM S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf CONTI THERM S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en staalfabrieken - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines, verwarming inductie, accessoires en verspaning, en Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Trinec, Tsjechische Rep..

 9. OTTO WARNCKE WERKSVERTRETUNGEN KG

  Duitsland

  Het bedrijf OTTO WARNCKE WERKSVERTRETUNGEN KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen, Snijden - gereedschapsmachines, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, en Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is gevestigd in Ratzeburg, Duitsland.

 10. ROSA ERMANDO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf ROSA ERMANDO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Uitslijpen, metaal - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren rondslijpbanken. Het is gevestigd in Rescaldina, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Uitslijpen- metaal - gereedschapsmachines - Import export

Aantal resultaten

7.776 Bedrijven