• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • varkens

Resultaten voor

Varkens - Import export

 1. KURT NISGAARD

  Denemarken

  Het bedrijf KURT NISGAARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkvee, Runderen, Varkens, Levend vee voor veeteelt, Melkvee, nertsen, melkvee, Vee import export, en Runderen. Het is gevestigd in Skjern, Denemarken.

 2. PORC MERCATUS APS

  Denemarken

  Porc Mercatus exporteert Deense biggen naar de Europese markt. Onze kernactiviteit is de export van Deense biggen van 3 rassen en slachtvarkens naar de Europese markt. We bieden een complete dienstensysteem aan inclusief transport, diergeneeskundige keuringen, officiële registratie en voorbereiding van de nodige exportdocumentatie. Dankzij een wederzijds vertrouwen en samenwerking, onze uitmuntende service en ons streven naar langdurige verhoudingen, zijn we een aantrekkelijke, betrouwbare en inspirerende partner voor onze klanten. Porc Mercatus is een erkende exporteur van levende, in Denemarken gefokte varkens. Als u gespeende of slachtvarkens wilt kopen, vraag dan naar een persoonlijke offerte.

 3. DELAVI

  België

  Delavi is de schakel tussen varkenskweker en vleesverwerkende sector. Als voormalig slachthuis werken we al sinds de oprichting in 1946 nauw samen met de varkenskweker en voederbedrijven. Dit garandeert ons constant met een zo kwaliteitsvol en gezond mogelijk varken aan de slag te kunnen. In 1991 koos delavi bewust voor een focus op versnijden, uitbenen, verpakken en verdelen van varkensvlees. Voor het slachten is sindsdien een nauw partnership opgezet met 2 slachthuizen in de nabije omgeving. Deze aanpak laat iedere partner in de voedingsketen toe volledig te focussen op zijn kernactiviteit, zonder het overzicht te verliezen. Vanzelfsprekend staan partneroverleg en langetermijndenken bij deze aanpak centraal. Dankzij de focus op versnijden, verpakken en verdelen kan delavi zeer flexibel inspelen op klantvragen. Diverse versnijdingsmethodes en verpakkingen worden gecombineerd zonder aan efficiëntie in te boeten. Met de eigen vrachtwagenvloot en ervaren chauffeurs brengen wij deze op maat gemaakte producten tijdig en veilig op de plaats van bestemming.

 4. COMAV CV-KI BEVEL

  België

  KI Bevel: Gespecialiseerd in kwaliteitssperma van zeugenlijn- en eindberen voor de toekomst! Vanuit de oude site van het Varkenstamboek Antwerpen, gelegen in de varkensarme regio van Bevel/ Nijlen werken wij reeds jaren aan een kwalitatief, gezond aanbod beren voor de moderne varkenshouderij. Deze regio blijkt een troef te zijn in het verkrijgen van de PRRS vrije status en bij aankoop wordt enkel geopteerd voor gecertificeerde PRRS vrije dieren. Klantgericht werken met de aftest gegevens van ons groot gamma kwaliteits beren stelt ons in staat om samen een beter rendement en saldo op uw bedrijf te bekomen. Door het systematisch aftesten van onze Piétrain beren en een uitgebalanceerde opruimstrategie vergroten wij de service die de varkenshouders reeds jaren van KI Bevel gewend zijn.

 5. KI-BEVEL

  België

  KI-station met een uitgebreid gamma zeugenlijnberen en piétrain beren. Kwaliteitssperma van zeugenlijnberen en piétrain beren met gekende vruchtbaarheidsgegevens en mesterijresultaten. Een veilige weg naar een betere varkensproductie.

  Alle producten voor "varkens"

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NEMEGHEER

  België

  NEMEGHEER NV is jouw partner in de varkens- of veehouderij. Met onze brede waaier aan activiteiten stellen wij alles in het werk om onze klant en zijn bedrijf vooruit te helpen. Door onze ervaring en het familiaal karakter van het bedrijf staan wij en onze medewerkers dicht bij de klant waarbij wij waarden als kwaliteit, vertrouwen en respect hoog in de vaandel dragen!

 2. VARKENSHANDEL T. DE KONING & ZN B.V.

  Nederland

  Al generaties lang wordt er door de familie De Koning vanaf de Veluwe handel gedreven. Wij zijn een middelgrote speler op het gebied van varkens, biggen en zeugenhandel. De blik hierbij wordt gezet op het produceren van duurzaam varkensvlees

 3. VERMEULEN

  België

  Bij Vermeulen, kunnen ze instaan voor de volledige inrichting(ventilatie, voedering, luchtwasser) van Uw varkensstal en dit in samenwerking met de stallenbouwer. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van computergestuurde voederkeukens. Het mengsel wordt geprogrammeerd en de voederconversie van de varkens kan perfect gevolgd worden. Op die manier kan de voederprijs worden gedrukt.

 4. HUIYING ANIMAL HEALTH GROUP., CO LTD

  Nederland

  Hui Ying Animal Health Group Co., Ltd. is a Chinese patented manufacturer that provides a variety of professional and premium aquaculture/animal/livestock/poultry additive feed (for treatment/nutrition/health protection) and animal husbandry/animal carcass processing machines at a reasonable price. Prices. We also offer various farm and animal disinfectants.

 5. INTERPORC

  Nederland

  Wij zijn een bedrijf wat actief is in de in en verkoop van vleesvarkens, slachtzeugen, slachtbiggen, vleesbiggen voor de mesterijen en fokvarkens. Vanuit zuid Nederland actief in Europa.

 1. AMISY PIG FARMING EQUIPMENT

  China

 2. PLACAS VERDES

  Spanje

 1. PORCS ET PORCELETS

  Spanje

 2. G E BAKER UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

 3. N.V. RANDERS A/S

  Denemarken

 4. BREEDERS OF DENMARK A/S

  Denemarken

 5. 1VITAL-FLEISCH GMBH

  Duitsland

 6. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Duitsland

 7. ETTAROETICO

  Italië

 8. FIERENS MENGVOEDERS

  België

 1. BRUMICOLD

  Spanje

 2. ABERAETABLISSEMENTS ABERA

  Frankrijk

 3. ANTELUPI S.R.L.

  Italië

 4. RUPERT KLINGER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

 5. JOSEF LEHMANN TANNENGRÜNVERSAND GMBH

  Duitsland

 6. HEINZ & CO AG

  Zwitserland

 7. PRO VIEH GMBH

  Duitsland

 8. FINNERN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 9. KEYTRADE AG

  Zwitserland

 10. OBERBADISCHE FILZFABRIK HILZINGEN GMBH

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis