• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • varkens

Resultaten voor

Varkens - Import export

 1. KURT NISGAARD

  Denemarken

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KURT NISGAARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkvee, Runderen, Varkens, Levend vee voor veeteelt, Melkvee, nertsen, melkvee, Vee import export, en Runderen. Het is gevestigd in Skjern, Denemarken.

 2. PORC MERCATUS APS

  Denemarken

  Porc Mercatus exporteert Deense biggen naar de Europese markt. Onze kernactiviteit is de export van Deense biggen van 3 rassen en slachtvarkens naar de Europese markt. We bieden een complete dienstensysteem aan inclusief transport, diergeneeskundige keuringen, officiële registratie en voorbereiding van de nodige exportdocumentatie. Dankzij een wederzijds vertrouwen en samenwerking, onze uitmuntende service en ons streven naar langdurige verhoudingen, zijn we een aantrekkelijke, betrouwbare en inspirerende partner voor onze klanten. Porc Mercatus is een erkende exporteur van levende, in Denemarken gefokte varkens. Als u gespeende of slachtvarkens wilt kopen, vraag dan naar een persoonlijke offerte.

 3. DELAVI

  België

  Delavi is de schakel tussen varkenskweker en vleesverwerkende sector. Als voormalig slachthuis werken we al sinds de oprichting in 1946 nauw samen met de varkenskweker en voederbedrijven. Dit garandeert ons constant met een zo kwaliteitsvol en gezond mogelijk varken aan de slag te kunnen. In 1991 koos delavi bewust voor een focus op versnijden, uitbenen, verpakken en verdelen van varkensvlees. Voor het slachten is sindsdien een nauw partnership opgezet met 2 slachthuizen in de nabije omgeving. Deze aanpak laat iedere partner in de voedingsketen toe volledig te focussen op zijn kernactiviteit, zonder het overzicht te verliezen. Vanzelfsprekend staan partneroverleg en langetermijndenken bij deze aanpak centraal. Dankzij de focus op versnijden, verpakken en verdelen kan delavi zeer flexibel inspelen op klantvragen. Diverse versnijdingsmethodes en verpakkingen worden gecombineerd zonder aan efficiëntie in te boeten. Met de eigen vrachtwagenvloot en ervaren chauffeurs brengen wij deze op maat gemaakte producten tijdig en veilig op de plaats van bestemming.

 4. COMAV CV-KI BEVEL

  België

  KI Bevel: Gespecialiseerd in kwaliteitssperma van zeugenlijn- en eindberen voor de toekomst! Vanuit de oude site van het Varkenstamboek Antwerpen, gelegen in de varkensarme regio van Bevel/ Nijlen werken wij reeds jaren aan een kwalitatief, gezond aanbod beren voor de moderne varkenshouderij. Deze regio blijkt een troef te zijn in het verkrijgen van de PRRS vrije status en bij aankoop wordt enkel geopteerd voor gecertificeerde PRRS vrije dieren. Klantgericht werken met de aftest gegevens van ons groot gamma kwaliteits beren stelt ons in staat om samen een beter rendement en saldo op uw bedrijf te bekomen. Door het systematisch aftesten van onze Piétrain beren en een uitgebalanceerde opruimstrategie vergroten wij de service die de varkenshouders reeds jaren van KI Bevel gewend zijn.

 5. KI-BEVEL

  België

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NEMEGHEER

  België

  NEMEGHEER NV is jouw partner in de varkens- of veehouderij. Met onze brede waaier aan activiteiten stellen wij alles in het werk om onze klant en zijn bedrijf vooruit te helpen. Door onze ervaring en het familiaal karakter van het bedrijf staan wij en onze medewerkers dicht bij de klant waarbij wij waarden als kwaliteit, vertrouwen en respect hoog in de vaandel dragen!

 2. VARKENSHANDEL T. DE KONING & ZN B.V.

  Nederland

  Al generaties lang wordt er door de familie De Koning vanaf de Veluwe handel gedreven. Wij zijn een middelgrote speler op het gebied van varkens, biggen en zeugenhandel. De blik hierbij wordt gezet op het produceren van duurzaam varkensvlees

 3. VERMEULEN

  België

  Bij Vermeulen, kunnen ze instaan voor de volledige inrichting(ventilatie, voedering, luchtwasser) van Uw varkensstal en dit in samenwerking met de stallenbouwer. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van computergestuurde voederkeukens. Het mengsel wordt geprogrammeerd en de voederconversie van de varkens kan perfect gevolgd worden. Op die manier kan de voederprijs worden gedrukt.

 4. BIOSECURITY BV

  Nederland

  Biosecurity BV adviseert en levert hoogwaardige diensten en producten die de bioveiligheid voor mens, dier en omgeving verhogen.Of het nu gaat om de preventie van besmettelijke ziektes, besmettelijke dierziektes, zoönose, plantpathogene organisme of bestrijding hiervan, wij hebben op velerlei gebieden expertise.

 5. HUIYING ANIMAL HEALTH GROUP., CO LTD

  Nederland

  Hui Ying Animal Health Group Co., Ltd. is a Chinese patented manufacturer that provides a variety of professional and premium aquaculture/animal/livestock/poultry additive feed (for treatment/nutrition/health protection) and animal husbandry/animal carcass processing machines at a reasonable price. Prices. We also offer various farm and animal disinfectants.

 1. INTERPORC

  Nederland

  Wij zijn een bedrijf wat actief is in de in en verkoop van vleesvarkens, slachtzeugen, slachtbiggen, vleesbiggen voor de mesterijen en fokvarkens. Vanuit zuid Nederland actief in Europa.

 2. AMISY PIG FARMING EQUIPMENT

  China

  Het bedrijf AMISY PIG FARMING EQUIPMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Varkens. Het is gevestigd in Zhengzhou, China.

 1. PLACAS VERDES

  Spanje

  Het bedrijf PLACAS VERDES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Varkens. Het is tevens aanwezig in de sectoren boerderijen. Het is gevestigd in Zaragoza, Spanje.

 2. PORCS ET PORCELETS

  Spanje

  Het bedrijf PORCS ET PORCELETS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Varkens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterzuivering, vee, Waterzuivering, desinfectie water, en drinkwater - functie. Het is gevestigd in El Palau D' Anglesola-Lleida, Spanje.

 3. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Runderen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Huisdieren, Varkens, Schapen en geiten, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Huisdieren, Varkens, en Schapen en geiten. Het is gevestigd in Lohfelden, Duitsland.

 4. N.V. RANDERS A/S

  Denemarken

  Het bedrijf N.V. RANDERS A/S, en actief in de sector Varkens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transport - dieren, Landbouw - import-export, Varkensvlees, Transport - dieren, Landbouw - import-export, en Varkensvlees. Het is gevestigd in Randers Nv, Denemarken.

 5. PRIMARY DIETS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PRIMARY DIETS, is een Multi-Category, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Varkens, dierenvoeding en zoötechniek, Varkens, en Veevoeder voor biggen. Het is gevestigd in Ripon, Verenigd Koninkrijk.

 6. BREEDERS OF DENMARK A/S

  Denemarken

  Het bedrijf BREEDERS OF DENMARK A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Varkens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veeteelt - import-export, en Veeteelt - import-export. Het is gevestigd in Haderslev, Denemarken.

 7. ETTAROETICO

  Italië

  Het bedrijf ETTAROETICO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Varkens. Het is gevestigd in Corbetta, Italië.

 8. BHZP GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BHZP GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Varkens. Het is tevens aanwezig in de sectoren inseminatie van zeugen. Het is gevestigd in Dahlenburg, Duitsland.

 1. G E BAKER UK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf G E BAKER UK LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Varkens. Het is tevens aanwezig in de sectoren kunststofpanelen. Het is gevestigd in Bury St. Edmunds, Verenigd Koninkrijk.

 2. 1VITAL-FLEISCH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf 1VITAL-FLEISCH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Varkens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - diepvries, en Vlees - diepvries. Het is gevestigd in Speyer, Duitsland.

 3. FIERENS MENGVOEDERS

  België

  Het bedrijf FIERENS MENGVOEDERS, is een Distributeur, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Varkens, voeder in korrels, Varkens, en graan. Het is gevestigd in Temse, België.

 4. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Duitsland

  Het bedrijf ZOOFACHMARKT - MARCHE, is een Distributeur, en actief in de sector Schapen en geiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Runderen, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, Varkens, Runderen, Huisdieren, Pluimvee, wild en gevogelte - fokkerijen, en Varkens. Het is gevestigd in Heinsberg, Duitsland.

 5. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., is een Distributeur, en actief in de sector Varkens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Runderen, Agrarische diensten, fokvarkens, Runderen, en Agrarische diensten. Het is gevestigd in Sintra, Portugal.

 6. ABERAETABLISSEMENTS ABERA

  Frankrijk

  Het bedrijf ABERAETABLISSEMENTS ABERA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Varkens. Het is gevestigd in Saint-Brice-En-Cogles, Frankrijk.

 7. BRUMICOLD

  Spanje

  Het bedrijf BRUMICOLD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Varkens. Het is gevestigd in Algarrobo, Spanje.

 8. PETERS COMMODITIES LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PETERS COMMODITIES LIMITED, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Varkens, Runderen, Fruit, Groenten, wortel- en knolgewassen, Varkens, Runderen, en Fruit. Het is gevestigd in Southend-On-Sea, Verenigd Koninkrijk.

 9. JARDILAND ESPANA S.A.

  Spanje

  Het bedrijf JARDILAND ESPANA S.A., en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Varkens, Fruit, Groenten, wortel- en knolgewassen, Runderen, Varkens, en Fruit. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 10. KOHL & BABINGER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf KOHL & BABINGER GESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Runderen, Varkens, Slagerijvlees en vers pluimvee, Vis, Runderen, Varkens, en Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is gevestigd in Erlauf, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis