• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verdelgingsmiddelen- fytosanitaire en schimmelwerende producten

Resultaten voor

Verdelgingsmiddelen- fytosanitaire en schimmelwerende producten - Import export

 1. NATROLABS A.S.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Natrolabs is opgericht in 2015 en is een contractfabrikant die gevestigd is in Turkije en gespecialiseerd is in voedingssupplementen, persoonlijke verzorging en cosmetica. Onze inzet voor uitmuntendheid uit zich in onze systematische en efficiënte arbeidsomstandigheden, grote investeringen, internationaal erkende certificaten en niet-aflatende aandacht voor klanttevredenheid. Onze deskundigheid omvat een grote verscheidenheid aan producten op het gebied van voedingssupplementen en huidcosmetica. Op het gebied van voedingssupplementen bieden we uitgebreide services in alle fasen, waaronder productie, kwaliteitsborging, buitenlandse handel, commerciële ontwikkeling, operationele activiteiten, projectcoördinatie, ontwerp, R&D en licenties. Op het gebied van huidcosmetica munten we uit in de productie van gezichtscrèmes, gezichtsgels en -schuim, lichaamscrèmes, huidserums, gezichtsmaskers en peelingproducten, huidtonics, haarproducten (zoals shampoos, conditioners, maskers), haarstylingproducten, haaroliën en wenkbrauw- en wimperproducten. Onze productiemogelijkheden omvatten uiteenlopende services voor productie en vullen op contractbasis, waaronder tabletten, capsules, vitaminen, cosmetica, shampoos en crèmes. Neem voor meer informatie over onze services en de mogelijkheden waarop we aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen, gerust contact met ons op.

 2. ASSANIERUNGSGESELLSCHAFT MICHAEL SINGER GESELLSCHAFT M.B.H. & CO KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASSANIERUNGSGESELLSCHAFT MICHAEL SINGER GESELLSCHAFT M.B.H. & CO KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 3. GSELL & GSELL GESELLSCHAFT FÜR SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GSELL & GSELL GESELLSCHAFT FÜR SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 4. AEROXON INSECT CONTROL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AEROXON INSECT CONTROL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten. Het is gevestigd in Waiblingen, Duitsland.

 5. KILLGERM BENELUX

  België

  Het oorspronkelijke Killgerm Company Limited is opgericht in Cleckheaton in het noorden van Engeland in 1893 door een groep van industriële chemici. De oorspronkelijke producten waren Sheep Dip en ontsmettingsmiddelen voor de landbouw en ten behoeve van de volksgezondheid . Over de jaren is het assortiment uitgebreid met antiseptica, insecticiden en rodenticiden. In 1976, na een managementovername is het verhuisd naar een nieuw pand in de naburige stad Ossett, waar het sindsdien is gehuisvest. De Killgerm Group is nu één van Europa’s toonaangevende leveranciers van plaagdiermanagementproducten met bedrijven in het Verenigd Koninkrijk, de Benelux, Duitsland, Polen, Portugal, Spanje, Zwitserland en de Verenigde Staten. Het bedrijf is in particuliere handen, de aandeelhouders zijn alle bestuurders en werkzaam binnen de verschillende bedrijven. Er werken momenteel ongeveer 150 personen in 10 landen. Killgerm Benelux, gevestigd in Turnhout, België, is één van de belangrijkste leveranciers in de Benelux. Het verzorgt leveringen aan België, Nederland en Luxemburg.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ASCOT PRO-G LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Ascot Pro-G Ltd is gespecialiseerd in de vervaardiging van geformuleerde pesticiden sinds 2016. Ons breed productassortiment omvat herbicide, fungicide en insecticide ingrediënten voor gewasbescherming en ook ingrediënten voor de gezondheid van dieren en milieuhygiënische producten of biostimulatoren. Onze producten worden gemaakt in het VK in overeenstemming met de hoogste kwaliteitsnormen. Dankzij onze betrouwbaarheid, flexibiliteit en ervaring zijn wij marktleider geworden in de toelevering van duurzame agrochemische producten over de hele wereld.

 2. BM CHEMIE

  België

  De nummer 1 voor mos- en schimmelverdelging. Green Clean Voor een duurzame en zelfreinigende werking BM-SILICO-Protex Maakt steenachtige materialen waterafstotend Anti-Oil Uniek reinigingsproduct om olievlekken te verwijderen Lens-Cleaner Anti- damp en ontvettingsmiddel Kusuri Eco-Pure Natuurlijk anti draadalg middel MICROBE-LIFT Super Start Speciale formule voor biologische filters MICROBE-LIFT Clean & Clear Totaalformule voor heldere en gezonde vijvers MICROBE-LIFT Sludge Away Versnelt de verwijdering van bodemslib

 3. TERRADOMI BY AGRAR MARKET GMBH

  Duitsland

  TerraDomi - de expert voor uw groene tuin en uw perfecte terrein.Een mooie, groene en goed onderhouden tuin - Een perfect huis is een grote droom voor velen.Om uw tuin een groen paradijs te laten worden, heeft u de juiste zorg nodig.In onze online shop vindt u een grote selectie hoogwaardige producten van het topmerk TerraDomi voor de optimale verzorging van uw tuin of andere buitenfaciliteiten.

 4. INDUSTRIAS QUÍMICAS MEGAR

  Spanje

  Wij vervaardigen reinigingsmiddelen, insectenverdelgers tegen kakkerlakken, muggen, maar produceren tevens zeep, olie, reinigingsmiddelen en luchtverfrissers. We leveren reinigingsmiddelen in spuitbussen.

 5. DE PROFT AGROTECHNIE

  België

  Groothandel in chemische producten voor industrieel gebruik.

 1. SAFIC-ALCAN BENELUX

  België

  Groothandel in chemische producten.

 2. EGON KULMS ING. INH. JÜRGEN PIELES

  Duitsland

  Het bedrijf EGON KULMS ING. INH. JÜRGEN PIELES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten. Het is gevestigd in Eschershausen, Duitsland.

 1. BIOIPM

  Turkije

  Het bedrijf BIOIPM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en gewasbescherming - agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, mest, pesticiden, en organisch en biologisch bemestingsmiddel. Het is gevestigd in Kepez, Turkije.

 2. BALL-B GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf BALL-B GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 3. ITAL TIGER LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf ITAL TIGER LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rattenbestrijdingsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Insectenverdelging, Insecticiden, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, Insectenverdelging, Insecticiden, en Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten. Het is gevestigd in Dnepropetrovsk, Oekraïne.

 4. SHIP FUMIGATION SERVICE

  Spanje

  Het bedrijf SHIP FUMIGATION SERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten. Het is gevestigd in Las Palmas De Gran Canaria, Spanje.

 5. BIOGREEN AGRO

  Turkije

  Het bedrijf BIOGREEN AGRO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunstmest. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, Landbouw inseticiden, Fungiciden en bactericiden, en Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten. Het is gevestigd in antalya, Turkije.

 6. ERHARD HYGIENESYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ERHARD HYGIENESYSTEME GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten. Het is gevestigd in Bad Schönborn, Duitsland.

 7. FITOVEGA SL

  Spanje

  Het bedrijf FITOVEGA SL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten. Het is gevestigd in Sevilla, Spanje.

 8. NATIVI

  Turkije

  Het bedrijf NATIVI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, Voedseltoevoegingen, parasieten bestrijdend, Landbouw - import-export, en Voedseltoevoegingen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 1. MOLINA AGRO

  Spanje

  Het bedrijf MOLINA AGRO, is een Distributeur, en actief in de sector Insecticiden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gewasbeschermende producten, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, insecticide, insectendodende middelen voor de landbouw, Gewasbeschermende producten, en Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten. Het is gevestigd in Jaén, Spanje.

 2. DOGAL KIMYEVI MADDELER VE ZIRAI ILACLAR SAN. VE TIC. A.S.

  Turkije

  Het bedrijf DOGAL KIMYEVI MADDELER VE ZIRAI ILACLAR SAN. VE TIC. A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren pesticiden, kunstmest, en organische mest. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. VEXA-CON E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf VEXA-CON E.K., is een Dienstverlener, en actief in de sector Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten. Het is gevestigd in Korntal / Stuttgart, Duitsland.

 4. REHRL HANDELS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf REHRL HANDELS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten. Het is gevestigd in Neumarkt Am Wallersee, Oostenrijk.

 5. NEVAL

  Spanje

  Het bedrijf NEVAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Product- en materiaalproeven - instituten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, en biostimulanten - meststoffen. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 6. SUPELLA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SUPELLA GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 7. HOCKLEY INTERNATIONAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HOCKLEY INTERNATIONAL LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Insecticiden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes, tuinsproeiers, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, en Spuitapparatuur voor behandeling van oppervlaktes. Het is gevestigd in Stockport Cheshire, Verenigd Koninkrijk.

 8. STE XEDA INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Het bedrijf STE XEDA INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, en etiketmachines en markeermachines van verpakkingen en verpakte producten. Het is gevestigd in St-Andiol, Frankrijk.

 9. BAYER PORTUGAL, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf BAYER PORTUGAL, S.A., is een Distributeur, en actief in de sector Farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, en Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten. Het is gevestigd in Carnaxide, Portugal.

 10. DEVA AGRO AGRICULTURE CO / DEVA AGRO KIMYA TARIM A.S.

  Turkije

  Het bedrijf DEVA AGRO AGRICULTURE CO / DEVA AGRO KIMYA TARIM A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren pesticiden, en parasieten bestrijdend. Het is gevestigd in Afyonkarahisar, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Verdelgingsmiddelen- fytosanitaire en schimmelwerende producten - Import export

Aantal resultaten

965 Bedrijven