• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vergulden en verzilveren van staal en metalen

Resultaten voor

Vergulden en verzilveren van staal en metalen - Import export

 1. FONTANA & FONTANA AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FONTANA & FONTANA AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vergulden en verzilveren van staal en metalen. Het is gevestigd in Rapperswil-Jona, Zwitserland.

 2. TEHROTECH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TEHROTECH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vergulden en verzilveren van staal en metalen. Het is gevestigd in Pforzheim, Duitsland.

 3. BRUNO WELZ GMBH

  Duitsland

  Bruno Welz GmbH sinds 1947 genieten we het vertrouwen van onze klanten als een eerlijke en competente partner in alle vragen over edelmetalen. Als middelgroot familiebedrijf kennen we de verwachtingen en behoeften van kleine en middelgrote bedrijven.Daarom besteden we speciale aandacht aan u.Bij ons bent u geen standaard "klantnummer", zelfs niet bij kleinere hoeveelheden en ons team adviseert u graag en begrijpt uw problemen. Kortom: Wij staan voor serieuze, persoonlijke verzorging met uitzonderlijke service en producten voor de hoogste eisen! Dat garanderen we al sinds 1947 met onze goede naam - Bruno Welz!

 4. ELETTROGALVANICA SETTIMI SRL

  Italië

  De fabriek van Elettrogalvanica Settimi heeft een oppervlak van 8000 m², waarvan 3000 m² is overdekt. De vestiging beschikt over twee galvaniseerlijnen: één voor het bedekken van metaal en één voor het metalliseren van harsen. Op deze lijnen vinden de elektrolytische procedés plaats voor het aanbrengen van een goud-, zilver-, nikkel- of koperlaag, enz. door middel van automatische en digitaal bestuurde processen. Deze processen worden toegepast op kleine metalen onderdelen bestemd voor bedrijfssectoren die zich bezighouden met de productie van schoenen, modeaccessoires en cadeau-artikelen.

 5. A PLUS TRADING GROUP LTD

  Turkije

  Het bedrijf A PLUS TRADING GROUP LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vergulden en verzilveren van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, Essen brandhout, tractoren voor grondverzet, diepvriesproducten, en Landbouw - import-export. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. IP ART SRL

  Moldavïe

  Het bedrijf IP ART SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kunst - producten en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Religieuze artikelen, Edelsmederij, Vergulden en verzilveren van staal en metalen, Religieuze artikelen, zilveren icoon, Edelsmederij, en Vergulden en verzilveren van staal en metalen. Het is gevestigd in Floresti, Moldavïe.

 2. IRIDIUM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IRIDIUM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vergulden en verzilveren van staal en metalen. Het is gevestigd in Kottmar Ot Eibau, Duitsland.

 3. ELECTROLYSE ABBAYE D'ACEY

  Frankrijk

  Het bedrijf ELECTROLYSE ABBAYE D'ACEY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Electrolyse - oppervlaktebehandeling, Vergulden en verzilveren van staal en metalen, Electrolyse - oppervlaktebehandeling, materiaal voor elektrolyse, en Vergulden en verzilveren van staal en metalen. Het is gevestigd in Vitreux, Frankrijk.

 4. GALVANIK HORSTMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GALVANIK HORSTMANN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vergulden en verzilveren van staal en metalen. Het is gevestigd in Hildesheim, Duitsland.

 5. CTE - PARADOXE

  Frankrijk

  Het bedrijf CTE - PARADOXE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vergulden en verzilveren van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goud- en zilversmeedwerk, Goud- en zilversmeedwerk, sierraden - productie, polijsten metalen, en verchromen en vernikkelen. Het is gevestigd in Saint Astier, Frankrijk.

 1. SABINA SCHRÖTER RESTAURATIONSATELIER

  Duitsland

  Het bedrijf SABINA SCHRÖTER RESTAURATIONSATELIER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Vergulden en verzilveren van staal en metalen, Afbouw, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Vergulden en verzilveren van staal en metalen, en Afbouw. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 2. PENTZ UND GERDES GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf PENTZ UND GERDES GMBH & CO KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Vergulden en verzilveren van staal en metalen, Ponsplaten, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Vergulden en verzilveren van staal en metalen, en Ponsplaten. Het is gevestigd in Oldenburg, Duitsland.

 1. ENCADREMENTS COÏ SÀRL

  Zwitserland

  Het bedrijf ENCADREMENTS COÏ SÀRL, is een Distributeur, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Galvaniseren - staal en metalen, Vergulden en verzilveren van staal en metalen, Lijsten en kaders, Lijsten, Galvaniseren - staal en metalen, Vergulden en verzilveren van staal en metalen, Lijsten en kaders, en Lijsten. Het is gevestigd in Neuchâtel, Zwitserland.

 2. MANFRED BLENINGER

  Duitsland

  Het bedrijf MANFRED BLENINGER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Vergulden en verzilveren van staal en metalen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, en Vergulden en verzilveren van staal en metalen. Het is gevestigd in Windach, Duitsland.

 3. MARTIN FURRER GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf MARTIN FURRER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Vergulden en verzilveren van staal en metalen, Huismeubelen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Vergulden en verzilveren van staal en metalen, en Huismeubelen. Het is gevestigd in Brig, Zwitserland.

 4. HANS MAYRHOFER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HANS MAYRHOFER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelmetalen en speciale metalen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Vergulden en verzilveren van staal en metalen, Edelmetalen en speciale metalen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, en Vergulden en verzilveren van staal en metalen. Het is gevestigd in Unterschleißheim, Duitsland.

 5. MICRONDOR

  Zwitserland

  Het bedrijf MICRONDOR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Vergulden en verzilveren van staal en metalen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, en Vergulden en verzilveren van staal en metalen. Het is gevestigd in Biel/bienne, Zwitserland.

 6. VIBRO PLATING S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VIBRO PLATING S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Galvaniseren - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vergulden en verzilveren van staal en metalen, galvanische behandelingen, Vergulden en verzilveren van staal en metalen, en vergulden metalen. Het is gevestigd in Verdellino, Italië.

 7. TAKI YILDIZIM

  Turkije

  Het bedrijf TAKI YILDIZIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vergulden en verzilveren van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren double sierraden. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. NICOLE KÖLBL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NICOLE KÖLBL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Vergulden en verzilveren van staal en metalen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, en Vergulden en verzilveren van staal en metalen. Het is gevestigd in Pocking, Duitsland.

 1. REAL GOLD DELUXE

  Duitsland

  Het bedrijf REAL GOLD DELUXE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Vergulden en verzilveren van staal en metalen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, en Vergulden en verzilveren van staal en metalen. Het is gevestigd in Fürth, Duitsland.

 2. N.T.FROST LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf N.T.FROST LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bronzen van staal en metalen, Vergulden en verzilveren van staal en metalen, Electrolyse - oppervlaktebehandeling, Verzinken van staal en metalen, Bronzen van staal en metalen, Vergulden en verzilveren van staal en metalen, Electrolyse - oppervlaktebehandeling, en Verzinken van staal en metalen. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 3. ALRET

  Bulgarije

  Het bedrijf ALRET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vergulden en verzilveren van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verzilvering, zilver, platina, palladium, en rodineren. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 4. ARUM E.K.MALEREI & VERGOLDUNG & RESTAURIERUNG

  Duitsland

  Het bedrijf ARUM E.K.MALEREI & VERGOLDUNG & RESTAURIERUNG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelmetalen en speciale metalen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, Vergulden en verzilveren van staal en metalen, Edelmetalen en speciale metalen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Galvaniseren - staal en metalen, en Vergulden en verzilveren van staal en metalen. Het is gevestigd in Potsdam, Duitsland.

 5. RIGHI FEDERICO

  Italië

  Het bedrijf RIGHI FEDERICO, en actief in de sector Goud- en zilversmeedwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vergulden en verzilveren van staal en metalen, Zilverwerk, Vergulden en verzilveren van staal en metalen, en Zilverwerk. Het is gevestigd in Bologna, Italië.

 6. GRANDE GIULIANA

  Italië

  Het bedrijf GRANDE GIULIANA, en actief in de sector Goud- en zilversmeedwerk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Juwelen en sieraden, Vergulden en verzilveren van staal en metalen, Juwelen en sieraden, en Vergulden en verzilveren van staal en metalen. Het is gevestigd in Napoli, Italië.

 7. ETS ETIENNE BRUN

  Frankrijk

  Het bedrijf ETS ETIENNE BRUN, en actief in de sector Vergulden en verzilveren van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Oxideren van metalen, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, en Oxideren van metalen. Het is gevestigd in Villeurbanne, Frankrijk.

 8. RIDI & MADON

  Italië

  Het bedrijf RIDI & MADON, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vergulden en verzilveren van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren verzilveren glas en kristallen, en verzegeling metalen. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 9. DAFFARA DORATURE S.A.S. DI DAFFARA MARCO E C.

  Italië

  Het bedrijf DAFFARA DORATURE S.A.S. DI DAFFARA MARCO E C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vergulden en verzilveren van staal en metalen. Het is gevestigd in Serravalle Sesia, Italië.

 10. GALVANOTECNICA

  Italië

  Het bedrijf GALVANOTECNICA, is een Onderaannemer, en actief in de sector Vergulden en verzilveren van staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verzinken van staal en metalen, Galvaniseren - staal en metalen, Verzinken van staal en metalen, en Galvaniseren - staal en metalen. Het is gevestigd in Mirabello Monferrato, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis