• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staal en metaal

Resultaten voor

Staal en metaal - Import export

 1. GRIMM AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Individuele en op maat gemaakte oplossingen in de sector: drijfwerkassen-tandwielonderdelen-wielcombinaties-bouwgroepen. Als hightechbedrijf in de verspanende industrie zijn we al lang de rol van pure leverancier ontgroeid. We zien onszelf als een functionerende versnelling in een steeds complexere, onderling verbonden productiewereld. Voor Grimm ligt de focus niet langer alleen op het afzonderlijke deel. Alle services moeten kloppen, van bemonstering tot levering aan onze klanten. En het is precies deze coherente algemene prestatie die u de toegevoegde waarde geeft die u duidelijk zult merken - bij elk project dat we samen doen. Schoon afwerken. Zorgvuldige finish. En het leveren van topkwaliteit. Bovenal betekent meer waarde van Grimm ook verticale integratie.Omdat we complete verspaning uit één hand bieden - met in-house draaitechniek, tandwieltechniek en slijptechniek.

  Website Open In New icon
 2. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  17 jaar geleden - 2002 - hebben we het handelsbedrijf Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH in Düsseldorf opgericht. Ondertussen zijn we gewaardeerd in binnen- en buitenland, omdat we met onze uitgebreide kennis van de internationale markt in staat zijn om aan de behoeften en vereisten van onze klanten te voldoen omdat we alleen materiaal van hoge kwaliteit leveren, gecombineerd met concurrerende prijzen, snelle verwerking van vragen, als het is. Wij zijn uiterst flexibel met betrekking tot speciale verzoeken, wij zijn de maatstaf voor precisie bij het verwerken van bestellingen. En verder....... Weet u hoe u problemen oplost? Heel eenvoudig: Wanneer u iemand vindt die problemen oplost! U heeft ons gevonden!

  Website Open In New icon
 3. ISEL GERMANY AG - ERFOLGREICH MIT CNC TECHNOLOGIE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Isel Germany AG is een volledige onderneming van de isel Group en is in Duitsland vertegenwoordigd op de bedrijfslocaties Eichenzell (Hessen), Dermbach (Thuringia) en Berlijn (Charlottenburg) met een totale productie-, opslag- en kantoorruimte van 43.100 m2. Hoofdactiviteit van isel Germany AG is de levering van componenten op het gebied van MECHANICA, ELEKTRONICA en SOFTWARE. Verder worden CNC-eenheden en CNC-machines met uitgebreide accessoires op het gebied van SYSTEMEN aangeboden. Dit omvat ook contractwerk en projectplanning voor OEM-klanten op alle gebieden. Naast deskundig advies biedt isel Germany AG u ook diensten zoals training en projectplanning. Profiteer van onze jarenlange ervaring in de markt! We leveren alles, van component tot systeem, vanuit één bron.

  Website Open In New icon
 4. IWD GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De firma I W D is een gecertificeerde, productieve en moderne fabrikant van CNC-gedraaide onderdelen. Leverancier voor de schuimstof- en kunststofindustrie, alsmede orthopedie. Individuele oplossingen, planning, ontwikkeling en productie in eigen beheer helpen de klant om een snelle oplossing te vinden. Medewerkers met tientallen jaren ervaring en deskundige knowhow maken van product tot een uniek exemplaar. Een steeds actueel, technische kennisniveau van I W D - teams en het nauwe contact met de klant leidt ons tot voortdurend innovatieve veranderingen. Kwaliteit, flexibiliteit, tijdige levering en advisering op locatie zijn onze sterke punten.

  Website Open In New icon
 5. MIKRO-PRÄZISION WILFRIED NIPPEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Gedraaide precisie-onderdelen bijv.Fijn gedraaide onderdelen worden gebruikt in een breed scala van industrieën, zoals medische technologie, luchtvaart of optica.Precisie-gedraaide onderdelen zoals pennen met schroefdraad worden gebruikt in de tandtechniek.Naast de productie van uw gedraaide onderdelen bieden wij diverse mogelijkheden voor nabewerking, waaronder klantspecifieke verpakkingen. Een gecertificeerd kwaliteitsmanagement garandeert dat onze nauwkeurig gedraaide onderdelen van eerste klas kwaliteit zijn. Ook voor kleine gedraaide onderdelen passen wij graag uw wensen vakkundig toe! ”Wij produceren op Zwitserse precisiemachines, die de hoogste kwaliteit garanderen: gedraaide onderdelen in het bereik van ø0, 2 mm tot maximaal ø16 mm. Kleine boringen tot ø 0, 02 mm met maximaal 80.000 omw / min dankzij de hoogfrequente spindel.Draadschillen/draadstrelen tot draad S0.3.Kleiner op aanvraag.Diametertoleranties tot op de μ.Wij zijn gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001 en DIN EN ISO 13458.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KAYGUN STEEL METAL IND. TRADE CO. LTD.

  Turkije

  Verified by europages badge

  De firma Kaygun Metal, opgericht in 1983, is een Turkse fabrikant en opbouwer van staalconstructies uit Kayseri. Wij bieden een breed assortiment met o.a.: veiligheidshekken, gaaspaneel omheiningssystemen, staalconstructies, smeedijzer en hekken en veel meer, zoals is te zien op onze website! Onze hoofdactiviteit bestaat uit de vervaardiging en opbouw van staalconstructies, bedrijfsklare industriële gebouwen, pompstations, balustrades, gaaspaneel omheiningssystemen, veiligheidshekken en sportterreinen. Wij exporteren onze producten naar het Midden-Oosten en diverse Europese landen. Kaygun Steel Metal Ind. Trade Co. Ltd. beschikt over de volgende erkende beheersysteemcertificaten: TS EN 13374, EN 1090, EN 3834, ISO 9001, ISO 10002, ISO 14001, ISO 45001, OHSAS 18001 voor de productie en de export. Sinds onze oprichting hebben wij onze productieomstandigheden, -voorwaarden en beleid constant verbeterd, zodat wij een positieve en uitstekende feedback krijgen van onze klanten. Wij kunnen ieder project op maat ontwerpen en vervaardigen, volgens de behoeftes van de klant. Ons R&D team van experts staat voor u klaar om alle door onze klanten verstrekte details te ondersteunen en te vervaardigen! Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 2. MICRO TECH METAL LTD

  Polen

  Verified by europages badge

  MICRO-TECH is een Pools bedrijf in Suwalki. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van koudgevormde stalen artikelen voor internationale markten. Met moderne machines, goed opgeleid personeel en ruime ervaring kunnen wij de meest veeleisende orders uitvoeren. Het resultaat is een snelle en nauwkeurige uitvoering van elke order, gecombineerd met professionele klantenservice, professioneel advies en concurrerende prijzen op de markt. We zijn al meer dan 25 jaar actief op de markt en zijn gespecialiseerd in de productie van: •MACHINES EN APPARATEN: Handmatige, semi-automatisch en automatische machines om onze productie uit te voeren. Volledige aanpassing van gefabriceerde machines aan de individuele behoeften van de klant. •PRODUCTEN : Koudgevormde stalen accessoires en verschillende producten op bestelling van de klant: - Fotolijsten - metalen beugels, schroeven, bevestigingen - metalen kasten - metalen accessoires - metalen schuttingen en relingen - metalen pannen - grillen en haarden. •SERVICES : Op beproefde materialen, zoals laserbranden van logo's op metalen voorwerpen, poedercoaten van details, buigen van metalen zittingen, constructie van meubelframes voor planken en displays. - Lasersnijden - poedercoating - CNC-frezen - reparatie van machines - revisie van onderdelen - machinebouw - lassen - draaien - meubelframes - buigen van metaalplaten - mallen maken - schuren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 3. NLMK-EUROPE-PLATE

  België

  Verified by europages badge

  NLMK Europe - Plate vervaardigt een breed assortiment van sterke staalplaten en blokken. De productiecapaciteit van de firma is 1, 75 miljoen ton staal per jaar en het portfolio van producten in verband met staal bestaat uit producten met een hoge meerwaarde, zoals gehard staal et ontlaten staal, gereedschapstaal of staal voor offshore toepassingen. NLMK Plate is de specialist in GEWALST EN GESMEED STAAL: Bouwstaal Staal voor de scheepsbouw Offshore staal Staal voor windturbines Staal voor verwarmingsketels en druktoestellen Buisstaal Staal met hoog koolstofgehalte Staal met hoge rekgrens High Strength staal QUARD® (slijtvaste staal) QUEND® (staal met zeer hoge rekgrens) Gereedschapstaal Gesmede staven en blokken Vierkante staven Gesmede blokken

  Website Open In New icon
 4. ESTIMET SP Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Ons dienstenaanbod: snijden, buigen en vouwen van plaat. Veelzijdig machinepark met lasersnijmachines; waterstraalsnijmachines; gasbrander en plasmabrander; persvouwmachine, enz. Bovendien: frezen; draaien; lassen; gatbewerking; kantsnijden; oppervlaktebehandeling; boren; draadsnijden; snijden of vouwen en assemblage van afgewerkte componenten. 5000 m2 productieoppervlak. Alle materialen zijn kwaliteitgecertificeerd en geproduceerd in Europa. ISO9001 en EN1090.

  Website Open In New icon
 5. SHAKUNT ENTREPRISES PVT LTD

  India

  Verified by europages badge

  Shakunt Enterprises Pvt. Ltd. is India's grootste fabrikant van MIG draden geproduceerd onder het merk SANWALKA. Wij zijn een ISO-9001: 2015 gecertificeerd bedrijf en beschikken tevens over certificeringen zoals Lloyd’s Register London, CE Certificering, ABS, IRS en RDSO & BHEL. Wij bieden flexibele verpakkingsoplossingen voor private labels en OEM merken. Standaard draaddiameter 0, 60 mm, 0, 80 mm, 1, 00 mm, 1, 20 mm, 1, 60 mm, 2, 00 mm en 2, 40 mm. Standaard verpakking: 1 kg, 5 kg, 12, 5 kg en 15 kg in klossen en Marathon bulkdrum van 100 kg en 250 kg

  Website Open In New icon
 1. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 2. DH LUX RECYCLING

  Luxemburg

  Verified by europages badge
 3. HERMANN KREBS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. BÜHLER METALLBEARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. BLISTA-BRAILLETEC GEMEINNÜTZIGE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 6. YPSOTEC AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge
 7. P+V GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 8. MASCHINENBAU RESSEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 9. SEEBATECH GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 10. WILKENING GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 1. MILLTECH GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 2. MIB TECHNOLOGY GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 3. WÜRZ ALUMINIUMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. THIERBACH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. DEMA PRÄZISIONSTEILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 6. BRECHTKEN & SCHUMACHER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 7. PROTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 8. BOMA MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 9. LANDESVATTER CNC-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 10. LANDOLT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
Filters

Resultaten voor

Staal en metaal - Import export

Aantal resultaten

15.379 bedrijven