• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staal en metaal

Resultaten voor

Staal en metaal - Import export

 1. IWD GMBH

  Duitsland

  De firma I W D is een gecertificeerde, productieve en moderne fabrikant van CNC-gedraaide onderdelen. Leverancier voor de schuimstof- en kunststofindustrie, alsmede orthopedie. Individuele oplossingen, planning, ontwikkeling en productie in eigen beheer helpen de klant om een snelle oplossing te vinden. Medewerkers met tientallen jaren ervaring en deskundige knowhow maken van product tot een uniek exemplaar. Een steeds actueel, technische kennisniveau van I W D - teams en het nauwe contact met de klant leidt ons tot voortdurend innovatieve veranderingen. Kwaliteit, flexibiliteit, tijdige levering en advisering op locatie zijn onze sterke punten.

 2. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Duitsland

  17 jaar geleden - 2002 - hebben we het handelsbedrijf Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH in Düsseldorf opgericht. Ondertussen zijn we gewaardeerd in binnen- en buitenland, omdat we met onze uitgebreide kennis van de internationale markt in staat zijn om aan de behoeften en vereisten van onze klanten te voldoen omdat we alleen materiaal van hoge kwaliteit leveren, gecombineerd met concurrerende prijzen, snelle verwerking van vragen, als het is. Wij zijn uiterst flexibel met betrekking tot speciale verzoeken, wij zijn de maatstaf voor precisie bij het verwerken van bestellingen. En verder....... Weet u hoe u problemen oplost? Heel eenvoudig: Wanneer u iemand vindt die problemen oplost! U heeft ons gevonden!

 3. GRIMM AG

  Duitsland

  Individuele en op maat gemaakte oplossingen in de sector: drijfwerkassen-tandwielonderdelen-wielcombinaties-bouwgroepen. Als hightechbedrijf in de verspanende industrie zijn we al lang de rol van pure leverancier ontgroeid. We zien onszelf als een functionerende versnelling in een steeds complexere, onderling verbonden productiewereld. Voor Grimm ligt de focus niet langer alleen op het afzonderlijke deel. Alle services moeten kloppen, van bemonstering tot levering aan onze klanten. En het is precies deze coherente algemene prestatie die u de toegevoegde waarde geeft die u duidelijk zult merken - bij elk project dat we samen doen. Schoon afwerken. Zorgvuldige finish. En het leveren van topkwaliteit. Bovenal betekent meer waarde van Grimm ook verticale integratie.Omdat we complete verspaning uit één hand bieden - met in-house draaitechniek, tandwieltechniek en slijptechniek.

 4. MIKRO-PRÄZISION WILFRIED NIPPEL GMBH

  Duitsland

  Gedraaide precisie-onderdelen bijv.Fijn gedraaide onderdelen worden gebruikt in een breed scala van industrieën, zoals medische technologie, luchtvaart of optica.Precisie-gedraaide onderdelen zoals pennen met schroefdraad worden gebruikt in de tandtechniek.Naast de productie van uw gedraaide onderdelen bieden wij diverse mogelijkheden voor nabewerking, waaronder klantspecifieke verpakkingen. Een gecertificeerd kwaliteitsmanagement garandeert dat onze nauwkeurig gedraaide onderdelen van eerste klas kwaliteit zijn. Ook voor kleine gedraaide onderdelen passen wij graag uw wensen vakkundig toe! ”Wij produceren op Zwitserse precisiemachines, die de hoogste kwaliteit garanderen: gedraaide onderdelen in het bereik van ø0, 2 mm tot maximaal ø16 mm. Kleine boringen tot ø 0, 02 mm met maximaal 80.000 omw / min dankzij de hoogfrequente spindel.Draadschillen/draadstrelen tot draad S0.3.Kleiner op aanvraag.Diametertoleranties tot op de μ.Wij zijn gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001 en DIN EN ISO 13458.

 5. MICRO TECH METAL LTD

  Polen

  MICRO-TECH is een Pools bedrijf in Suwalki. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van koudgevormde stalen artikelen voor internationale markten. Met moderne machines, goed opgeleid personeel en ruime ervaring kunnen wij de meest veeleisende orders uitvoeren. Het resultaat is een snelle en nauwkeurige uitvoering van elke order, gecombineerd met professionele klantenservice, professioneel advies en concurrerende prijzen op de markt. We zijn al meer dan 25 jaar actief op de markt en zijn gespecialiseerd in de productie van: •MACHINES EN APPARATEN: Handmatige, semi-automatisch en automatische machines om onze productie uit te voeren. Volledige aanpassing van gefabriceerde machines aan de individuele behoeften van de klant. •PRODUCTEN : Koudgevormde stalen accessoires en verschillende producten op bestelling van de klant: - Fotolijsten - metalen beugels, schroeven, bevestigingen - metalen kasten - metalen accessoires - metalen schuttingen en relingen - metalen pannen - grillen en haarden. •SERVICES : Op beproefde materialen, zoals laserbranden van logo's op metalen voorwerpen, poedercoaten van details, buigen van metalen zittingen, constructie van meubelframes voor planken en displays. - Lasersnijden - poedercoating - CNC-frezen - reparatie van machines - revisie van onderdelen - machinebouw - lassen - draaien - meubelframes - buigen van metaalplaten - mallen maken - schuren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NLMK-EUROPE-PLATE

  België

  NLMK Europe - Plate vervaardigt een breed assortiment van sterke staalplaten en blokken. De productiecapaciteit van de firma is 1, 75 miljoen ton staal per jaar en het portfolio van producten in verband met staal bestaat uit producten met een hoge meerwaarde, zoals gehard staal et ontlaten staal, gereedschapstaal of staal voor offshore toepassingen. NLMK Plate is de specialist in GEWALST EN GESMEED STAAL: Bouwstaal Staal voor de scheepsbouw Offshore staal Staal voor windturbines Staal voor verwarmingsketels en druktoestellen Buisstaal Staal met hoog koolstofgehalte Staal met hoge rekgrens High Strength staal QUARD® (slijtvaste staal) QUEND® (staal met zeer hoge rekgrens) Gereedschapstaal Gesmede staven en blokken Vierkante staven Gesmede blokken

 2. SHAKUNT ENTREPRISES PVT LTD

  India

  Shakunt Enterprises Pvt. Ltd. is India's grootste fabrikant van MIG draden geproduceerd onder het merk SANWALKA. Wij zijn een ISO-9001: 2015 gecertificeerd bedrijf en beschikken tevens over certificeringen zoals Lloyd’s Register London, CE Certificering, ABS, IRS en RDSO & BHEL. Wij bieden flexibele verpakkingsoplossingen voor private labels en OEM merken. Standaard draaddiameter 0, 60 mm, 0, 80 mm, 1, 00 mm, 1, 20 mm, 1, 60 mm, 2, 00 mm en 2, 40 mm. Standaard verpakking: 1 kg, 5 kg, 12, 5 kg en 15 kg in klossen en Marathon bulkdrum van 100 kg en 250 kg

 3. ESTIMET SP Z O.O.

  Polen

 4. SHANDONG HUACHEN CONNECTING ROD CO., LTD.

  China

  Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in R&D en productie van afdruk op matrijssmeedstukonderdelen en drijfstangen met IATF16949: 2016-certificering. Ons bedrijf, gevestigd in China, levert hoogwaardige afdrukken op matrijssmeedstukproducten en drijfstangen aan klanten in vele sectoren, zoals de automobielsector, bouwmachines, landbouwmachines, pompen en locomotiefcompressors. Wij handhaven onze reputatie door te blijven investeren in innovatieve technologie en ons te blijven inzetten voor kwaliteit en precisie.

 5. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

 1. DH LUX RECYCLING

  Luxemburg

  Het bedrijf DH LUX RECYCLING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren inkoop van schroot, Metalen, metaalbewerking, en uitrustingen voor metaalrecycling. Het is gevestigd in Kopstal, Luxemburg.

 2. HEIDENREICH GEHÄUSETECHNIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf HEIDENREICH GEHÄUSETECHNIK GMBH & CO KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Straßberg, Duitsland.

 1. ARTUR FARR GMBH + CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf ARTUR FARR GMBH + CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedraaide precisie-onderdelen, draaischijven met binnenzeskant, CNC-gefreesde onderdelen, Stalen gedraaide onderdelen, Gekartelde pen, fijnmechanica, Draaidelen uit roestvrij materiaal, Precisie-onderdelen van metaal, en Draaischijven van verschillende materialen. Het is gevestigd in Keltern, Duitsland.

 2. MASCHINENBAU RESSEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MASCHINENBAU RESSEL GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Bad Endorf, Duitsland.

 3. HERMANN KREBS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HERMANN KREBS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Niedereschach, Duitsland.

 4. HÄFNER GEWICHTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HÄFNER GEWICHTE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Oberrot, Duitsland.

 5. BÜHLER METALLBEARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BÜHLER METALLBEARBEITUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Seitingen-Oberflacht, Duitsland.

 6. SEEBATECH GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf SEEBATECH GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Rhönblick-Seeba, Duitsland.

 7. PROTEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PROTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Haslach, Duitsland.

 8. MATTHIAS HAUSER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MATTHIAS HAUSER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Gosheim, Duitsland.

 1. BOMA MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BOMA MASCHINENBAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Borken, Duitsland.

 2. WILKENING GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WILKENING GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Oberhausen, Duitsland.

 3. MILLTECH GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf MILLTECH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in St. Marienkirchen, Oostenrijk.

 4. BIEGETECHNIK STEINRÜCKEN GBR

  Duitsland

  Het bedrijf BIEGETECHNIK STEINRÜCKEN GBR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Olsberg, Duitsland.

 5. ASSOCIATED NORM+DREH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ASSOCIATED NORM+DREH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Velbert, Duitsland.

 6. THIERBACH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THIERBACH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Niedernhall, Duitsland.

 7. GGT GLEIT-TECHNIK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf GGT GLEIT-TECHNIK AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Küssnacht Am Rigi, Zwitserland.

 8. P+V GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf P+V GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Künzelsau, Duitsland.

 9. KALMBACH TECHNOLOGIE E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf KALMBACH TECHNOLOGIE E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Tübingen, Duitsland.

 10. CBA METALLVERARBEITUNG E. K.

  Duitsland

  Het bedrijf CBA METALLVERARBEITUNG E. K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Abenberg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Staal en metaal - Import export

Aantal resultaten

14.799 Bedrijven