• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staal en metaal

Resultaten voor

Staal en metaal - Import export

 1. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  17 jaar geleden - 2002 - hebben we het handelsbedrijf Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH in Düsseldorf opgericht. Ondertussen zijn we gewaardeerd in binnen- en buitenland, omdat we met onze uitgebreide kennis van de internationale markt in staat zijn om aan de behoeften en vereisten van onze klanten te voldoen omdat we alleen materiaal van hoge kwaliteit leveren, gecombineerd met concurrerende prijzen, snelle verwerking van vragen, als het is. Wij zijn uiterst flexibel met betrekking tot speciale verzoeken, wij zijn de maatstaf voor precisie bij het verwerken van bestellingen. En verder....... Weet u hoe u problemen oplost? Heel eenvoudig: Wanneer u iemand vindt die problemen oplost! U heeft ons gevonden!

 2. IWD GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De firma I W D is een gecertificeerde, productieve en moderne fabrikant van CNC-gedraaide onderdelen. Leverancier voor de schuimstof- en kunststofindustrie, alsmede orthopedie. Individuele oplossingen, planning, ontwikkeling en productie in eigen beheer helpen de klant om een snelle oplossing te vinden. Medewerkers met tientallen jaren ervaring en deskundige knowhow maken van product tot een uniek exemplaar. Een steeds actueel, technische kennisniveau van I W D - teams en het nauwe contact met de klant leidt ons tot voortdurend innovatieve veranderingen. Kwaliteit, flexibiliteit, tijdige levering en advisering op locatie zijn onze sterke punten.

 3. GRIMM AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Individuele en op maat gemaakte oplossingen in de sector: drijfwerkassen-tandwielonderdelen-wielcombinaties-bouwgroepen. Als hightechbedrijf in de verspanende industrie zijn we al lang de rol van pure leverancier ontgroeid. We zien onszelf als een functionerende versnelling in een steeds complexere, onderling verbonden productiewereld. Voor Grimm ligt de focus niet langer alleen op het afzonderlijke deel. Alle services moeten kloppen, van bemonstering tot levering aan onze klanten. En het is precies deze coherente algemene prestatie die u de toegevoegde waarde geeft die u duidelijk zult merken - bij elk project dat we samen doen. Schoon afwerken. Zorgvuldige finish. En het leveren van topkwaliteit. Bovenal betekent meer waarde van Grimm ook verticale integratie.Omdat we complete verspaning uit één hand bieden - met in-house draaitechniek, tandwieltechniek en slijptechniek.

 4. MIKRO-PRÄZISION WILFRIED NIPPEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Gedraaide precisie-onderdelen bijv.Fijn gedraaide onderdelen worden gebruikt in een breed scala van industrieën, zoals medische technologie, luchtvaart of optica.Precisie-gedraaide onderdelen zoals pennen met schroefdraad worden gebruikt in de tandtechniek.Naast de productie van uw gedraaide onderdelen bieden wij diverse mogelijkheden voor nabewerking, waaronder klantspecifieke verpakkingen. Een gecertificeerd kwaliteitsmanagement garandeert dat onze nauwkeurig gedraaide onderdelen van eerste klas kwaliteit zijn. Ook voor kleine gedraaide onderdelen passen wij graag uw wensen vakkundig toe! ”Wij produceren op Zwitserse precisiemachines, die de hoogste kwaliteit garanderen: gedraaide onderdelen in het bereik van ø0, 2 mm tot maximaal ø16 mm. Kleine boringen tot ø 0, 02 mm met maximaal 80.000 omw / min dankzij de hoogfrequente spindel.Draadschillen/draadstrelen tot draad S0.3.Kleiner op aanvraag.Diametertoleranties tot op de μ.Wij zijn gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001 en DIN EN ISO 13458.

 5. ESTIMET SP Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ILK IHRACAT AS.

  Turkije

  Verified by europages badge

  ILK IHRACAT AS is gespecialiseerd in gezamenlijke marketingactiviteiten in de Turkse metaalindustrie. We bieden bijna alle soorten metaalmaterialen, verwerkingsdiensten en producten aan. We leveren metaalverwerkingsdiensten zoals lasersnijden, plasmasnijden, waterstraalsnijden, tandwielproductie, CNC-buigen, machinale bewerking en meubelontwerp. We werken met bijna elk type metaal, vooral koolstofstaal, roestvrij staal of aluminium. We bieden ook een breed scala aan producten zoals metalen onderdelen, buizen, profielen, meubelbeslag, enz. Onze missie is om een brug te slaan tussen bedrijven die over de hele wereld metaalproducten gebruiken en Turkse fabrikanten. Als u op zoek bent naar betrouwbare fabrikanten voor metalen kwaliteitsproducten op lange termijn, dan is ILK IHRACAT AS de juiste keuze! Ons inkoopmerk Steeling.net is de kortste weg naar fabrikanten van metaalproducten en -diensten; u kunt al je producten en diensten op één plek kopen. Als een metaalproduct nog niet op Steeling.net staat, zijn we op zoek naar de beste fabrikant en zullen we het binnenkort toevoegen! ILK IHRACAT AS is de one-stop-oplossing voor al uw metaalbehoeften! We helpen u de juiste fabrikant te vinden en zorgen ervoor dat u tevreden bent. We helpen Turkse KMO's om exporteur te worden en voeren gratis audits uit. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie! Wij zullen uw vragen met plezier beantwoorden.

 2. NLMK-EUROPE-PLATE

  België

  Verified by europages badge

  NLMK Europe - Plate vervaardigt een breed assortiment van sterke staalplaten en blokken. De productiecapaciteit van de firma is 1, 75 miljoen ton staal per jaar en het portfolio van producten in verband met staal bestaat uit producten met een hoge meerwaarde, zoals gehard staal et ontlaten staal, gereedschapstaal of staal voor offshore toepassingen. NLMK Plate is de specialist in GEWALST EN GESMEED STAAL: Bouwstaal Staal voor de scheepsbouw Offshore staal Staal voor windturbines Staal voor verwarmingsketels en druktoestellen Buisstaal Staal met hoog koolstofgehalte Staal met hoge rekgrens High Strength staal QUARD® (slijtvaste staal) QUEND® (staal met zeer hoge rekgrens) Gereedschapstaal Gesmede staven en blokken Vierkante staven Gesmede blokken

 3. SHAKUNT ENTREPRISES PVT LTD

  India

  Verified by europages badge

  Shakunt Enterprises Pvt. Ltd. is India's grootste fabrikant van MIG draden geproduceerd onder het merk SANWALKA. Wij zijn een ISO-9001: 2015 gecertificeerd bedrijf en beschikken tevens over certificeringen zoals Lloyd’s Register London, CE Certificering, ABS, IRS en RDSO & BHEL. Wij bieden flexibele verpakkingsoplossingen voor private labels en OEM merken. Standaard draaddiameter 0, 60 mm, 0, 80 mm, 1, 00 mm, 1, 20 mm, 1, 60 mm, 2, 00 mm en 2, 40 mm. Standaard verpakking: 1 kg, 5 kg, 12, 5 kg en 15 kg in klossen en Marathon bulkdrum van 100 kg en 250 kg

 4. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 5. TECNOLUSITO - CABOS DE AÇO E ESPIRAIS

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECNOLUSITO - CABOS DE AÇO E ESPIRAIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal en metaal, kabel, stalen kabels, Gespiraleerde kabels, Staal en metaal, stalen kettingen, kabels van metaal, en bedrade roosters. Het is gevestigd in Borralha, Portugal.

 1. DH LUX RECYCLING

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DH LUX RECYCLING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren inkoop van schroot, Metalen, metaalbewerking, en uitrustingen voor metaalrecycling. Het is gevestigd in Kopstal, Luxemburg.

 2. KALMBACH TECHNOLOGIE E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KALMBACH TECHNOLOGIE E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Tübingen, Duitsland.

 1. LANDOLT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LANDOLT GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Gosheim, Duitsland.

 2. BOGAZICI LASER AND STEEL SERVICE CENTER

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BOGAZICI LASER AND STEEL SERVICE CENTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - staal en metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Laser - las- en snijmachines, Staal en metaal, industriële staalbouw, plaatijzer, metaal, buiting gegalvaniseerde staalplaten, installaties en machines voor het snijden van metalen, vouwen van metalen, en plaatijzer - handel. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 3. CBA METALLVERARBEITUNG E. K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CBA METALLVERARBEITUNG E. K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Abenberg, Duitsland.

 4. TROB TRÖSTLER & OBERBAUER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TROB TRÖSTLER & OBERBAUER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Rohrbach, Duitsland.

 5. PROTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PROTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Haslach, Duitsland.

 6. ARTUR FARR GMBH + CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARTUR FARR GMBH + CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedraaide precisie-onderdelen, draaischijven met binnenzeskant, CNC-gefreesde onderdelen, Stalen gedraaide onderdelen, Gekartelde pen, fijnmechanica, Draaidelen uit roestvrij materiaal, Precisie-onderdelen van metaal, en Draaischijven van verschillende materialen. Het is gevestigd in Keltern, Duitsland.

 7. ASSOCIATED NORM+DREH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASSOCIATED NORM+DREH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Velbert, Duitsland.

 8. IB METALLBEARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IB METALLBEARBEITUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 1. KABELBAUMFERTIGUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KABELBAUMFERTIGUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Berg Im Gau, Duitsland.

 2. HEIDENREICH GEHÄUSETECHNIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEIDENREICH GEHÄUSETECHNIK GMBH & CO KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Straßberg, Duitsland.

 3. RESCHTEC

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RESCHTEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Sollenau, Oostenrijk.

 4. LANDESVATTER CNC-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LANDESVATTER CNC-TECHNIK GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Eppingen, Duitsland.

 5. HERMANN KREBS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HERMANN KREBS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Niedereschach, Duitsland.

 6. HÄFNER GEWICHTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HÄFNER GEWICHTE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Oberrot, Duitsland.

 7. BÜHLER METALLBEARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BÜHLER METALLBEARBEITUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Seitingen-Oberflacht, Duitsland.

 8. MATTHIAS HAUSER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MATTHIAS HAUSER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Gosheim, Duitsland.

 9. BIEGETECHNIK STEINRÜCKEN GBR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIEGETECHNIK STEINRÜCKEN GBR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Olsberg, Duitsland.

 10. ALU-PROFIL-TEAM BERATUNG- UND VERKAUFS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALU-PROFIL-TEAM BERATUNG- UND VERKAUFS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal en metaal. Het is gevestigd in Günzburg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Staal en metaal - Import export

Aantal resultaten

14.888 Bedrijven