• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verpakkingsfolie

Resultaten voor

Verpakkingsfolie - Import export

 1. MAYA PLASTIK

  Turkije

  Verified by europages badge

  Maya Plastic werd opgericht in 1998 en is een in Turkije gevestigde fabrikant van plastic verpakkingsmateriaal. Wij produceren hoogwaardige plastic verpakkingsproducten in onze vier grote fabrieken in Instanboel. Onze productiesite beslaat 16.000 vierkante meter en is volledig gericht op plastic verpakkingsmateriaal. Maya Plastic is de grootste producent in Turkije van verzendzakken en beveiligde enveloppen voor koeriersdiensten. Wij voeren continu R&D uit voor innovatie en snelle investeringen te kunnen maken. Wij bieden klantgerichte oplossingen aan instellingen en organisaties die werkzaam zijn in diverse sectoren zoals detailhandel, hygiëne, transport, e-commerce, textiel, voedsel en chemische producten. Wij hebben een uitgebreid productassortiment: •poly verzendzakken, • enveloppen met veiligheidstapes en serienummers, •gelamineerde producten, •milieuvriendelijke verpakking, •versterkte verpakking, •draagtasjes, •voedselverpakking zoals zakken voor kip en brood, •verpakking voor reinigingsproducten, •verpakking van vochtige doekjes, •luierverpakkingen, • verpakking van reinigingsmiddelen, •rollen krimpfolie voor industriële producten en talloze overige op onze website te ontdekken artikelen! Onze taak is het beschermen van de mens het milieu en een productie van topkwaliteit, geavanceerde technologie, efficiëntie, tijdelijke leveringen en duurzaamheid te bieden. Wij streven ernaar 100% klanttevredenheid te verkrijgen door flexibele productiemethodes met onze dynamisch bedrijfsstructuur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

 2. PETROPLAST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  PETROPLAST is al meer dan 40 jaar toonaangevend op het gebied van snijden en wikkelen van films in alle sectoren.Vanuit ons hoofdkantoor in Neuss leveren wij onze klanten in binnen- en buitenland films van de hoogste kwaliteit - dit wordt gegarandeerd en verzorgd door onze ongeveer 60 werknemers.We zijn niet alleen gespecialiseerd in de inkoop en levering van films, maar ook in filmverwerking, zoals snijstukken, perforaties of afwerkingen.Onze kerncompetentie is het snijden en wikkelen van folie! Daarnaast produceren wij slimme en alledaagse verpakkingsoplossingen met onze ultramoderne lasersystemen.Als onderdeel van onze serviceactiviteiten zijn wij een onmisbare partner en leverancier van converters.Met onze lean structuur en state-of-the-art productietechnologie leveren wij overwegend middelgrote bedrijven van de hoogste kwaliteit.Zelfs kleine bestelmaten worden verwerkt tegen eerlijke prijzen.

 3. KORFF AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  We bieden een uitgebreide selectie aluminiumfolies. U vindt dus naast de klassieke aluminiumfolie voor het huishouden - als een praktische vouwfilm of Pop-up vellen - inclusief aluminium zelfklevende films, aluminium strips of aluminiumfolie-stempels. Verschillende reliëfs en perforaties zijn beschikbaar, evenals laminaten en coatings. Een belangrijke voorwaarde voor de uitvoering is de zeer uitgebreide voorraad aluminiumfolie. U hebt toegang tot meer dan 1.000 ton aluminiumfolie, zoals gestempelde onderdelen, rollen, formaten of samengestelde folies, in de dikten van 0, 008 mm tot 0, 300 mm - in principe zonder minimale bestelhoeveelheid, omdat we werken volgens het motto: "Geen bestelling is te klein dat bij ons niet welkom is". De platte hiërarchie met lage overheadkosten stelt ons in staat om kleine bestellingen tegen concurrerende prijzen uit te voeren. Korff AG heeft naam gemaakt in de productie van speciale aluminiumfolies.

 4. FILMEX PACKAGING KFT.

  Hongarije

  Verified by europages badge

  FILMEX PACKAGING Kft. is een waardengedreven onderneming in Hongarije in de productie van polyethyleen verpakkingsmaterialen voor levensmiddelen, industriële toepassingen en voor agrarisch of huishoudelijk gebruik. De meeste van onze producten kunnen worden gemaakt in overeenstemming met de Verordening 10/2011 EG voor toepassingen voor levensmiddelen. Ons bedrijf is sterk verbeterd en vernieuwd sinds de installatie van een innovatief machinepark (o.a. Alpine, Günter) en twee moderne productiehallen met een totale oppervlakte van 2800 m2, een moderne organisatiestructuur, en produceert meer dan 5000 ton nieuwe en gerecyclede PE-folieproducten. Wij streven ernaar onze klanten in heel Europa hoogwaardige verpakkingsoplossingen te bieden. Wij hechten belang aan een duurzame samenwerkingen met onze klanten gebaseerd op kwaliteit, tijdelijke levering, service en het anticiperen van hun behoeften zodat ze ons altijd als een uitmuntende en betrouwbare handelspartner zien.

 5. CONTIMETA

  Nederland

  Verified by europages badge

  Contimeta is sinds 1932 als familiebedrijf actief in de transportverpakkingen, hechttechnniek en compressoren. In de Benelux, Duitsland en Zweden werken ruim 100 medewerkers. Doordat Contimeta een breed assortiment aan buitenlandse machineproducenten vertegenwoordigt, is zij in staat om een passende oplossing te vinden bij transportverpakkingsvraagstukken rond foliewikkelen, omsnoeren, krimpverpakken, dozensluiten en Flowpack. Bij vraagstukken rond de hechttechniek werkt Contimeta op een vergelijkbare manier. Contimeta is een systeemleverancier. Dat wil zeggen dat de geboden oplossing vaak de levering betreft van zowel machine, verbruiksmaterialen als service. De relatie tussen Contimeta en haar klanten is dan ook in de regel zeer langdurig. Om de klant optimaal te kunnen bedienen heeft Contimeta de beschikking over een grote voorraad machines en verbruiksmaterialen . Deze worden vanuit een centraal magazijn uitgeleverd. De uitgebreide servicedienst bestaat uit circa 25 ervaren medewerkers. De buitendienst monteurs vertrekken vanuit hun huis direct naar de klant om korte aanrijtijden te bewerkstelligen. Sinds 2004 is de vraag naar de diensten van Contimeta sterk toegenomen. De omvang van de onderneming is in die periode navenant gegroeid. De verwachting is dat de groei zich in de komende jaren zal voortzetten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EXPLATEC

  Spanje

  Verified by europages badge

  Transformatie van kunststoffen. Industriële folie, krimpfolie, beschermfolie voor pallets, pallethoezen, krimpfolie voor verpakkingen, producten voor de landbouw, bouwplaten, ecologische producten, zakken in alle maten en vormen.

 2. ACRJ2 EMBALLAGE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACRJ2 EMBALLAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakkingen, rekfolie, rekbare folie, en Luchtkussenfolie. Het is gevestigd in Senlis, Frankrijk.

 3. PAK-HURT SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PAK-HURT SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukwerk - flexografie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsfolie, Gelaagd plastic, tassen van ldpe en hdpe, verpakking voor de voedingsindustrie, Verpakkingsfolie, en Gelaagd plastic. Het is gevestigd in Rzeszów, Polen.

 4. POLIBAG AMBALAJ KIMYA SAN.TIC.ŞTI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf POLIBAG AMBALAJ KIMYA SAN.TIC.ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plastic verpakkingen, Zakken - papier, Verpakking volgens specificatie - ondernemingen, Verpakkingsfolie, Papier voor de verpakkingsindustrie, Verpakkingsindustrie - maatwerk, materialen voor verpakking en conditionering, Plastic verpakkingen, en verpakkingsproducten. Het is gevestigd in Eyüp, Turkije.

 5. SIEGFRIED POHL VERPACKUNGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIEGFRIED POHL VERPACKUNGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtkussenfolie, Luchtkussenfolie, swegwerpzakjes, rekfolie, en heuptasjes. Het is gevestigd in Troisdorf, Duitsland.

 1. PACPLAST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PACPLAST GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsfolie. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 2. FORUM-PLAST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FORUM-PLAST GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsfolie. Het is gevestigd in Amberg, Duitsland.

 1. MOPACK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOPACK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakkingsfolie. Het is gevestigd in Dettingen, Duitsland.

 2. SPEED SHIELD FOLIEN DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SPEED SHIELD FOLIEN DEUTSCHLAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsfolie. Het is gevestigd in Teningen, Duitsland.

 3. JURA-PLAST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JURA-PLAST GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsfolie. Het is gevestigd in Reichenschwand, Duitsland.

 4. GEBR. DÜRRBECK KUNSTSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEBR. DÜRRBECK KUNSTSTOFFE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Folie, Polyethyleenfolies, Bedrukte folie, Halfbuisfolie, luchtkussenfolie, en foedralen van krimpmateriaal. Het is gevestigd in Halfing, Duitsland.

 5. MOLCO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOLCO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren stofwering. Het is gevestigd in Schwerte, Duitsland.

 6. PEKU FOLIEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PEKU FOLIEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieptrekfilm, Koordtas, Plat zakje, automaatfolies, verpakking voor de farmaceutische industrie, Ziplock tas gemaakt van PE, product van gerecycled plastic, biologisch afbreekbare plastic zakken, en zakjes voor medisch gebruik. Het is gevestigd in Neumarkt, Duitsland.

 7. POLIFILM

  Wit Rusland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf POLIFILM, is een Multi-Category, en actief in de sector Verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsfolie, Kleefband, Plasticfolie, Zakken - kunststof, Plastic verpakkingen, Verpakkingsfolie, Kleefband, Plasticfolie, en Zakken - kunststof. Het is gevestigd in Mogilev, Wit Rusland.

 8. REFACOM

  België

  De firma Refacom®, opgericht in 1991 en gevestigd in Lot (België), is gespecialiseerd in folieverpakkingsmachines en omsnoeringsmachines. Wij beschikken voor deze verpakkingstechnieken over een compleet assortiment machines en verbruiksgoederen, exclusief te verkrijgen in België en Luxemburg. Ons breed assortiment geeft ons de mogelijkheid om moduleerbare configuraties te ontwerpen, aangepast aan alle bijzonderheden van de te behandelen producten, en om u een gepersonaliseerde service te bieden om zodanig aan al uw behoeften te voldoen. Onze machines zijn bedoeld om deze procedés te automatiseren, zodat u uw productiviteit kunt verhogen en kostbare tijd kunt besparen. Sinds zijn oprichting heeft Refacom® exclusieve partnerschappen afgesloten met innovatieve en wereldwijd bekende ondernemingen, zoals: Bolloré, Smipack, Hugo Beck, Guelt, Horbitek, Albagnac, TLM Packaging en Befor technitrans. Onze teams staan tot uw beschikking om u een complete verkoop-, klanten- en technische service te verlenen.

 1. LETS PACK

  Rusland

  LetsPack is een fabrikant en leverancier van papieren rietjes: rietjes van papier en perkamentpapier in allerlei kleuren, maten, types, bedekt met papier en BOPP voor dranken, rekfolie en producten vervaardigd op basis van thermofusie technologie. De firma produceert jaarlijks tot 600 miljoen papieren rietjes. Het productieproces en de producten van LetsPack voldoen aan de BRC (Klasse A), FSSC 22000, FSC, 94/62/EC, 1935/2004 normen en certificeringen. De fabrikant van papieren en kartonnen artikelen, gemaakt van milieuvriendelijke materialen voor de drankenindustrie, streeft naar "100% klanttevredenheid" en verbetert op constante wijze de kwaliteit en veiligheid van zijn producten. Een interne R&D afdeling stelt de fabrikant in staat met geavanceerde materialen te werken en papieren rietjes te ontwikkelen die aan de eisen van alle klanten voldoen. LetsPack biedt regelmatige internationale bulkverzendingen van papieren artikelen voor de cateringsector, transparante tarieven en lange betaaltermijnen.

 2. W. BOSCH GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Walter Bosch richtte in 1937 de W.Bosch+Co. op voor de productie van paraffinepapier en breidde het bedrijf stelselmatig uit.Met nieuwe ideeën nam het succes toe.Ongeveer 8 decennia en veel innovaties later, zijn succesvolle producten en een internationaal gevraagd productieprogramma ons succes geworden.In de afgelopen decennia is een van 's werelds toonaangevende bedrijven ontstaan voor het verfijnen en coaten van webachtige materialen, zoals papier, textiel of aluminium en plastic folies. Ons uitgebreide machineportfolio biedt een breed scala aan productiemogelijkheden waar onze internationaal gerenommeerde klanten van profiteren.Deze omvatten de productietechnieken voor het coaten, extrusiecoaten, impregneren en crêpen.Daarnaast kunnen we oplosmiddelvrije laminaties uitvoeren tot een breedte van 1.750 mm.Afhankelijk van de bestelling produceren we zowel grote als individuele kleine series op een betrouwbare en professionele manier.

 3. MK PLAST GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Onze strategie: We proberen van een klimaat te voorzien dat innovatie bevordert. We zijn ons ervan bewust dat ons belangrijkste kapitaal de mensen zijn met wie we werken. De interesse voor alles wat nieuw is, vormt de link met andere disciplines en nieuwe potentiële klanten in andere te verkennen sectoren, bewezen, maar we passen eveneens onconventionele principes toe. De werkzaamheden op maat en het zoeken naar nichemarkten, wordt mogelijk gemaakt door onze flexibele manier van werken.Onze Visie: we willen ons blijven ontwikkelen met de mensen met wie we samenwerken en zo voor de toekomst waarde te creëren en ertoe bij te dragen, nieuwe milieubewuste verpakkingsmaterialen op de markt in te voeren. Onze missie: Met onze producten het werkproces van de klant verbeteren of vereenvoudigen en bijdragen aan het succes van core producten van onze klanten

 4. JORAPACK

  België

  Jorapack Verpakkingen biedt u een bijzonder uitgebreid gamma verpakkingen voor slagers, traiteurs, vishandels en de verse voedingssector. Totaal-oplossingen staan centraal voor onze klant waarbij het functionele en visuele aspect voorop staat. Als distributeur van verpakkingen voor de verse voedingssector bieden wij u een zeer uitgebreid gamma verpakkingen voor slagers, vishandels, traiteurs en andere voedingszaken. Wij gaan vooral op zoek naar totaal-oplossinge voor onze klant. Hierbij focussen wij op het functionele en visuele aspect van verpakking. Presentatie en gepersonaliseerde verpakkingen zijn dan ook onze sterkte.Als zaakvoerders kiezen wij samen met ons dynamisch team voor een persoonlijke aanpak. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u optimaal adviseren en nieuwe invalshoeken aangeven. Uw vakmanschap in onze verpakking, gegarandeerd een sublieme voltreffer!

 5. BRABO-PACK

  Nederland

  Als gespecialiseerde organisatie op het gebied van kwalitatief hoogwaardige kunststof verpakkingsmaterialen voor versproducten, biedt Brabo-Pack u een enorme variatie aan mogelijkheden. Verpakkingen voor salades, fruit, groente, aardappelproducten, vlees, vis, taart, koek en kant-en-klaar maaltijden. Afhankelijk van de eisen waaraan uw versverpakking dient te voldoen kan de juiste verpakking worden bepaald. Hierbij kan de keuze worden gemaakt uit een uitgebreid assortiment of een verpakking te ontwikkelen op maat in PP (=polypropyleen), PS (=polystyreen) of PET (=polyester).

 6. PE ARTHA-S

  Oekraïne

  Het bedrijf ARTHA-S helpt ondernemers individuele verpakkingen van polypropyleen en polyethyleen te ontwikkelen om de goederen in een ongerepte staat te behouden en voor een uitzonderlijke presentatie op de markt. De belangrijkste types verpakkingen: - Transparant polypropyleen folie - Transparant polypropyleen folie met perforatie (micro / macro) - Bedrukt polypropyleen folie - Polypropyleen folie gevouwen in een halve hoes - Polypropyleen tasje- Polypropyleen puntzakken - Polypropyleen punthoes

 7. LH PACKAGING

  Nederland

  LH Packaging heeft met meer dan 20 jaar ervaring veel te bieden op het gebied van verpakkingsmachines en verpakkingsmaterialen die zijn toegesneden op de voedingsindustrie en op producten die machinaal in te pakken zijn. Het gaat hierbij om foliën, zowel flexible als hard, trays en bakjes, alle met of zonder barriëre. Een bedrijf waar innovatie voorop staat en waar klanten mee kunnen denken in het proces om een zo goed mogelijk product te creëren. HERSLUITBARE VERPAKKINGSFOLIE De gepatenteerde Twinfolie is hersluitbare folie dat direct verwerkt kan worden op bestaande Flow Wrapper machines zonder dat dit enige aanpassing vergt. Snel betrouwbaar en direct inzetbaar! HERSLUITBARE WINKELVERPAKKING De gepatenteerde hersluitbare Winkelverpakking is direct te gebruiken hersluitbare verpakking op de winkelvloer. Geen investering in dure machines maar direct hersluitbaar verpakken.

 8. MAFRANS

  België

  Van bij de oprichting in 1945, heeft de firma MAFRANS zich gespecialiseerd in flexibele verpakkingen voor de boter- en margarine-industrie. De vereiste know-how van de verpakkingstechnologie en een veelzijdig productieapparaat - waaronder heliodrukmachines en flexodrukmachines -, alsook de grondige kennis van de nationale en internationale wetgeving inzake de verpakking van voedingsmiddelen, maken van de n.v. MAFRANS in België een begrip voor melkerijen, margarinerieën, boterherverwerkers en kaasmakerijen. Bij de n.v. MAFRANS staat de tevredenheid van haar cliënteel centraal. Daarom heeft zij zich, door de jaren heen, organisatorisch en productietechnisch ontwikkeld rond twee centrale thema's: kwaliteit en flexibiliteit.

 9. BEUCKE & SÖHNE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  De BEUCKEGROUP is een toonaangevende Europese business group in geraffineerde, flexibele verpakkingen met een geschiedenis en traditie die teruggaat tot bijna 260 jaarSinds de eerste dag in het jaar 1757 wordt het bedrijf door de familie geleid, en dit is nu al acht generaties lang. BEUCKE staat voor continue innovatie en ontwikkeling, waardoor het mogelijk is om op lange termijn strategieën te voeren voor onze klanten en onszelf.Met stabiliteit en flexibiliteit, en met veel hart, ziel en geest zijn wij er voor u, elke dag. We combineren waar verschillende naties en bedrukken 294.950.601 vierkante meter met 1317 ton kleur - bijna ¾ van het gehele aardoppervlak. BEUCKE & SÖHNE GmbH & Co. KG is de Holding van de BEUCKEGROUP. Van hieruit worden alle administratieve taken uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld de centrale verkoopactiviteiten voor onze vier productiebedrijven met hun respectievelijke afdrukken & afwerking.

 10. ROUVERPA

  België

  Rouverpa is een bedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in serviceverpakkingen en etiketten. Onze klanten bevinden zich in de bloemensector, chocoladesector, etc. Geert D’hondt & Caroline Desmet gebruiken hun passie en ervaring om kwalitatieve producten te produceren. Bij Rouverpa staat de klant centraal en kan het mede dankzij zijn eigen productielijn producten op maat van de klant maken. Daarnaast zorgt het uitgebreid product assortiment ervoor dat de wensen van de klant worden vervuld. Door de interne leveringsdienst zijn stipte leveringen gewaarborgd.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis