• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verpakkingsfolie

Resultaten voor

Verpakkingsfolie - Import export

 1. MAYA PLASTIK

  Turkije

  Verified by europages badge

  Maya Plastic werd opgericht in 1998 en is een in Turkije gevestigde fabrikant van plastic verpakkingsmateriaal. Wij produceren hoogwaardige plastic verpakkingsproducten in onze vier grote fabrieken in Instanboel. Onze productiesite beslaat 16.000 vierkante meter en is volledig gericht op plastic verpakkingsmateriaal. Maya Plastic is de grootste producent in Turkije van verzendzakken en beveiligde enveloppen voor koeriersdiensten. Wij voeren continu R&D uit voor innovatie en snelle investeringen te kunnen maken. Wij bieden klantgerichte oplossingen aan instellingen en organisaties die werkzaam zijn in diverse sectoren zoals detailhandel, hygiëne, transport, e-commerce, textiel, voedsel en chemische producten. Wij hebben een uitgebreid productassortiment: •poly verzendzakken, • enveloppen met veiligheidstapes en serienummers, •gelamineerde producten, •milieuvriendelijke verpakking, •versterkte verpakking, •draagtasjes, •voedselverpakking zoals zakken voor kip en brood, •verpakking voor reinigingsproducten, •verpakking van vochtige doekjes, •luierverpakkingen, • verpakking van reinigingsmiddelen, •rollen krimpfolie voor industriële producten en talloze overige op onze website te ontdekken artikelen! Onze taak is het beschermen van de mens het milieu en een productie van topkwaliteit, geavanceerde technologie, efficiëntie, tijdelijke leveringen en duurzaamheid te bieden. Wij streven ernaar 100% klanttevredenheid te verkrijgen door flexibele productiemethodes met onze dynamisch bedrijfsstructuur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

 2. EFEKT PLUS

  Polen

  Verified by europages badge

  Efekt Plus is een toonaangevende Europese producent van stretchfolies voor handmatige verpakking en verpakkingsmachines. We zijn sinds 2006 actief op de kunststoffoliemarkt. We produceren stretchfolies volgens de CAST-methode, waaronder machinefolies, levensmiddelenfolies, jumbofolies, handmatige folies (ook pre-stretch) in diverse kleuren. Onze producten zijn milieuvriendelijk: meerlaagse en dunne polyethyleenfolies in verschillende kwaliteitsklassen. Dit zijn specifieke oplossingen voor elke productie, logistiek, distributie en levensmiddelensector. Waarom Efekt Plus: - Zeer hoge kwaliteit van alle soorten stretchfolie - Immense productiecapaciteit door 7 moderne productielijnen in twee fabrieken in het zuiden van Polen. - Innovatieve producten in de stretchfoliesector, waaronder 's werelds eerste pre-stretchfolie die direct op de lijn wordt geproduceerd. - Dunne en robuuste milieuvriendelijke folies. - Intern R&D laboratorium, dat de kwaliteit van onze producten voortdurend controleert - Geautomatiseerde productie op basis van palletiseer- en opslagrobots - Gesloten productiecircuit, dat afval na de productie tot een minimum beperkt. - Pro-ecologische producten, volledig recycleerbaar. Onze kwaliteit is ISO 9001: 2015 en ISO 14001: 2015 gecertificeerd. We garanderen scherpe prijzen rechtstreeks van de fabrikant en de beste stretchfolies op de markt. Neem contact met ons op. We exporteren naar Europa.

 3. PETROPLAST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  PETROPLAST is al meer dan 40 jaar toonaangevend op het gebied van snijden en wikkelen van films in alle sectoren.Vanuit ons hoofdkantoor in Neuss leveren wij onze klanten in binnen- en buitenland films van de hoogste kwaliteit - dit wordt gegarandeerd en verzorgd door onze ongeveer 60 werknemers.We zijn niet alleen gespecialiseerd in de inkoop en levering van films, maar ook in filmverwerking, zoals snijstukken, perforaties of afwerkingen.Onze kerncompetentie is het snijden en wikkelen van folie! Daarnaast produceren wij slimme en alledaagse verpakkingsoplossingen met onze ultramoderne lasersystemen.Als onderdeel van onze serviceactiviteiten zijn wij een onmisbare partner en leverancier van converters.Met onze lean structuur en state-of-the-art productietechnologie leveren wij overwegend middelgrote bedrijven van de hoogste kwaliteit.Zelfs kleine bestelmaten worden verwerkt tegen eerlijke prijzen.

 4. KORFF AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  We bieden een uitgebreide selectie aluminiumfolies. U vindt dus naast de klassieke aluminiumfolie voor het huishouden - als een praktische vouwfilm of Pop-up vellen - inclusief aluminium zelfklevende films, aluminium strips of aluminiumfolie-stempels. Verschillende reliëfs en perforaties zijn beschikbaar, evenals laminaten en coatings. Een belangrijke voorwaarde voor de uitvoering is de zeer uitgebreide voorraad aluminiumfolie. U hebt toegang tot meer dan 1.000 ton aluminiumfolie, zoals gestempelde onderdelen, rollen, formaten of samengestelde folies, in de dikten van 0, 008 mm tot 0, 300 mm - in principe zonder minimale bestelhoeveelheid, omdat we werken volgens het motto: "Geen bestelling is te klein dat bij ons niet welkom is". De platte hiërarchie met lage overheadkosten stelt ons in staat om kleine bestellingen tegen concurrerende prijzen uit te voeren. Korff AG heeft naam gemaakt in de productie van speciale aluminiumfolies.

 5. TROPACK PACKMITTEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als fabrikant van droogmiddelzakjes en droogmiddeloplossingen zijn wij al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de bescherming van goederen en producten tegen vocht - "made in Germany"! Door het systematische, berekende gebruik van droogmiddelen kan een groot aantal goederen - geneesmiddelen en levensmiddelen, maar ook machines en textiel - worden beschermd tegen waardeverlies door vocht. Vocht vormt een groot economisch risico voor fabrikanten, vervoerders en afnemers. Verpakking, vervoer en opslag zijn belangrijke punten waar ontoereikende voorzorgsmaatregelen zich kunnen wreken. Een hermetische verpakking is niet voldoende.Wisselende klimaatomstandigheden met wisselende temperaturen tijdens het vervoer over zee gedurende meerdere weken leiden tot condensatie, die corrosie van metalen veroorzaakt.Indien geen beschermende maatregelen worden genomen, zijn schade aan oppervlakken, verminderde opslagmogelijkheden en doeltreffendheid of functionele gebreken alsmede "total loss" de gevolgen. Met TROPACK kunnen risico en sociale verzekering worden berekend! De toepassingsmethode en hoeveelheid variëren per branche, product en geval. De benodigde uitrusting van een zending met droogmiddelen wordt voor elk geval afzonderlijk wiskundig berekend met behulp van een speciaal door TROPACK ontwikkeld programma op basis van DIN 55474.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AP SOLUTIONS D'EMBALLAGE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  In een steeds veranderende wereld zijn logistieke efficiëntie en productveiligheid cruciale prioriteiten voor bedrijven geworden. Het is tegen deze achtergrond dat AP SOLUTIONS D'EMBALLAGE, een verpakkings- en groothandelsbedrijf gespecialiseerd in een breed scala aan industriële benodigdheden en apparatuur, marktleider is geworden. Het bedrijf is een belangrijke speler op het gebied van intelligente verpakkingsoplossingen. Op basis van zijn uitgebreide expertise en toewijding aan innovatie biedt het bedrijf een compleet assortiment producten en diensten die voldoen aan de specifieke behoeften van zijn klanten, ongeacht de sector waarin zij actief zijn. Dankzij zijn innovatieve aanpak en veelzijdigheid is het bedrijf een vertrouwde partner geworden voor veel bedrijven over de hele wereld. Of het nu gaat om het verbeteren van de logistieke efficiëntie, het verbeteren van de productbescherming of het vinden van hoogwaardige industriële benodigdheden, klanten kunnen vertrouwen op de ongeëvenaarde expertise van AP SOLUTIONS D'EMBALLAGE. Kortom: in een economische context met genadeloze concurrentie en steeds hogere verwachtingen van klanten, blijft AP SOLUTIONS D'EMBALLAGE zich onderscheiden door op maat gemaakte, duurzame en innovatieve oplossingen te bieden om de complexe uitdagingen van hedendaagse bedrijven aan te gaan.

 2. FILMEX PACKAGING KFT.

  Hongarije

  Verified by europages badge

  FILMEX PACKAGING Kft. is een waardengedreven onderneming in Hongarije in de productie van polyethyleen verpakkingsmaterialen voor levensmiddelen, industriële toepassingen en voor agrarisch of huishoudelijk gebruik. De meeste van onze producten kunnen worden gemaakt in overeenstemming met de Verordening 10/2011 EG voor toepassingen voor levensmiddelen. Ons bedrijf is sterk verbeterd en vernieuwd sinds de installatie van een innovatief machinepark (o.a. Alpine, Günter) en twee moderne productiehallen met een totale oppervlakte van 2800 m2, een moderne organisatiestructuur, en produceert meer dan 5000 ton nieuwe en gerecyclede PE-folieproducten. Wij streven ernaar onze klanten in heel Europa hoogwaardige verpakkingsoplossingen te bieden. Wij hechten belang aan een duurzame samenwerkingen met onze klanten gebaseerd op kwaliteit, tijdelijke levering, service en het anticiperen van hun behoeften zodat ze ons altijd als een uitmuntende en betrouwbare handelspartner zien.

 3. CONTIMETA

  Nederland

  Verified by europages badge

  Contimeta is sinds 1932 als familiebedrijf actief in de transportverpakkingen, hechttechnniek en compressoren. In de Benelux, Duitsland en Zweden werken ruim 100 medewerkers. Doordat Contimeta een breed assortiment aan buitenlandse machineproducenten vertegenwoordigt, is zij in staat om een passende oplossing te vinden bij transportverpakkingsvraagstukken rond foliewikkelen, omsnoeren, krimpverpakken, dozensluiten en Flowpack. Bij vraagstukken rond de hechttechniek werkt Contimeta op een vergelijkbare manier. Contimeta is een systeemleverancier. Dat wil zeggen dat de geboden oplossing vaak de levering betreft van zowel machine, verbruiksmaterialen als service. De relatie tussen Contimeta en haar klanten is dan ook in de regel zeer langdurig. Om de klant optimaal te kunnen bedienen heeft Contimeta de beschikking over een grote voorraad machines en verbruiksmaterialen . Deze worden vanuit een centraal magazijn uitgeleverd. De uitgebreide servicedienst bestaat uit circa 25 ervaren medewerkers. De buitendienst monteurs vertrekken vanuit hun huis direct naar de klant om korte aanrijtijden te bewerkstelligen. Sinds 2004 is de vraag naar de diensten van Contimeta sterk toegenomen. De omvang van de onderneming is in die periode navenant gegroeid. De verwachting is dat de groei zich in de komende jaren zal voortzetten.

  Alle producten voor "verpakkingsfolie"

 4. EXPLATEC

  Spanje

  Verified by europages badge

  Transformatie van kunststoffen. Industriële folie, krimpfolie, beschermfolie voor pallets, pallethoezen, krimpfolie voor verpakkingen, producten voor de landbouw, bouwplaten, ecologische producten, zakken in alle maten en vormen.

 5. PE ARTHA-S

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARTHA-S helpt ondernemers individuele verpakkingen van polypropyleen en polyethyleen te ontwikkelen om de goederen in een ongerepte staat te behouden en voor een uitzonderlijke presentatie op de markt. De belangrijkste types verpakkingen: - Transparant polypropyleen folie - Transparant polypropyleen folie met perforatie (micro / macro) - Bedrukt polypropyleen folie - Polypropyleen folie gevouwen in een halve hoes - Polypropyleen tasje- Polypropyleen puntzakken - Polypropyleen punthoes

 1. ACRJ2 EMBALLAGE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACRJ2 EMBALLAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakkingen, rekfolie, rekbare folie, en Luchtkussenfolie. Het is gevestigd in Senlis, Frankrijk.

 2. POLIBAG AMBALAJ KIMYA SAN.TIC.ŞTI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf POLIBAG AMBALAJ KIMYA SAN.TIC.ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plastic verpakkingen, Zakken - papier, Verpakking volgens specificatie - ondernemingen, Verpakkingsfolie, Papier voor de verpakkingsindustrie, Verpakkingsindustrie - maatwerk, materialen voor verpakking en conditionering, Plastic verpakkingen, en verpakkingsproducten. Het is gevestigd in Eyüp, Turkije.

 1. PAK-HURT SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PAK-HURT SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukwerk - flexografie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsfolie, Gelaagd plastic, tassen van ldpe en hdpe, verpakking voor de voedingsindustrie, Verpakkingsfolie, en Gelaagd plastic. Het is gevestigd in Rzeszów, Polen.

 2. SIEGFRIED POHL VERPACKUNGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIEGFRIED POHL VERPACKUNGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtkussenfolie, Luchtkussenfolie, swegwerpzakjes, rekfolie, en heuptasjes. Het is gevestigd in Troisdorf, Duitsland.

 3. AIRCOPACK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AIRCOPACK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsfolie. Het is gevestigd in Lachendorf, Duitsland.

 4. FORUM-PLAST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FORUM-PLAST GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsfolie. Het is gevestigd in Amberg, Duitsland.

 5. PACPLAST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PACPLAST GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsfolie. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 6. MOPACK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOPACK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verpakkingsfolie. Het is gevestigd in Dettingen, Duitsland.

 7. SPEED SHIELD FOLIEN DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SPEED SHIELD FOLIEN DEUTSCHLAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsfolie. Het is gevestigd in Teningen, Duitsland.

 8. ALMA PACKAGING AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALMA PACKAGING AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Folie, Dieptrekfilm, polypropyleen, Meerlagige folie, en films voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Cormagens, Zwitserland.

 1. JURA-PLAST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JURA-PLAST GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsfolie. Het is gevestigd in Reichenschwand, Duitsland.

 2. GEBR. DÜRRBECK KUNSTSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEBR. DÜRRBECK KUNSTSTOFFE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Folie, Polyethyleenfolies, Bedrukte folie, Halfbuisfolie, luchtkussenfolie, en foedralen van krimpmateriaal. Het is gevestigd in Halfing, Duitsland.

 3. MOLCO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOLCO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren stofwering. Het is gevestigd in Schwerte, Duitsland.

 4. PEKU FOLIEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PEKU FOLIEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieptrekfilm, Koordtas, Plat zakje, automaatfolies, verpakking voor de farmaceutische industrie, Ziplock tas gemaakt van PE, product van gerecycled plastic, biologisch afbreekbare plastic zakken, en zakjes voor medisch gebruik. Het is gevestigd in Neumarkt, Duitsland.

 5. REFACOM

  België

  De firma Refacom®, opgericht in 1991 en gevestigd in Lot (België), is gespecialiseerd in folieverpakkingsmachines en omsnoeringsmachines. Wij beschikken voor deze verpakkingstechnieken over een compleet assortiment machines en verbruiksgoederen, exclusief te verkrijgen in België en Luxemburg. Ons breed assortiment geeft ons de mogelijkheid om moduleerbare configuraties te ontwerpen, aangepast aan alle bijzonderheden van de te behandelen producten, en om u een gepersonaliseerde service te bieden om zodanig aan al uw behoeften te voldoen. Onze machines zijn bedoeld om deze procedés te automatiseren, zodat u uw productiviteit kunt verhogen en kostbare tijd kunt besparen. Sinds zijn oprichting heeft Refacom® exclusieve partnerschappen afgesloten met innovatieve en wereldwijd bekende ondernemingen, zoals: Bolloré, Smipack, Hugo Beck, Guelt, Horbitek, Albagnac, TLM Packaging en Befor technitrans. Onze teams staan tot uw beschikking om u een complete verkoop-, klanten- en technische service te verlenen.

 6. LETS PACK

  Rusland

  LetsPack is een fabrikant en leverancier van papieren rietjes: rietjes van papier en perkamentpapier in allerlei kleuren, maten, types, bedekt met papier en BOPP voor dranken, rekfolie en producten vervaardigd op basis van thermofusie technologie. De firma produceert jaarlijks tot 600 miljoen papieren rietjes. Het productieproces en de producten van LetsPack voldoen aan de BRC (Klasse A), FSSC 22000, FSC, 94/62/EC, 1935/2004 normen en certificeringen. De fabrikant van papieren en kartonnen artikelen, gemaakt van milieuvriendelijke materialen voor de drankenindustrie, streeft naar "100% klanttevredenheid" en verbetert op constante wijze de kwaliteit en veiligheid van zijn producten. Een interne R&D afdeling stelt de fabrikant in staat met geavanceerde materialen te werken en papieren rietjes te ontwikkelen die aan de eisen van alle klanten voldoen. LetsPack biedt regelmatige internationale bulkverzendingen van papieren artikelen voor de cateringsector, transparante tarieven en lange betaaltermijnen.

 7. W. BOSCH GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Walter Bosch richtte in 1937 de W.Bosch+Co. op voor de productie van paraffinepapier en breidde het bedrijf stelselmatig uit.Met nieuwe ideeën nam het succes toe.Ongeveer 8 decennia en veel innovaties later, zijn succesvolle producten en een internationaal gevraagd productieprogramma ons succes geworden.In de afgelopen decennia is een van 's werelds toonaangevende bedrijven ontstaan voor het verfijnen en coaten van webachtige materialen, zoals papier, textiel of aluminium en plastic folies. Ons uitgebreide machineportfolio biedt een breed scala aan productiemogelijkheden waar onze internationaal gerenommeerde klanten van profiteren.Deze omvatten de productietechnieken voor het coaten, extrusiecoaten, impregneren en crêpen.Daarnaast kunnen we oplosmiddelvrije laminaties uitvoeren tot een breedte van 1.750 mm.Afhankelijk van de bestelling produceren we zowel grote als individuele kleine series op een betrouwbare en professionele manier.

 8. MK PLAST GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Onze strategie: We proberen van een klimaat te voorzien dat innovatie bevordert. We zijn ons ervan bewust dat ons belangrijkste kapitaal de mensen zijn met wie we werken. De interesse voor alles wat nieuw is, vormt de link met andere disciplines en nieuwe potentiële klanten in andere te verkennen sectoren, bewezen, maar we passen eveneens onconventionele principes toe. De werkzaamheden op maat en het zoeken naar nichemarkten, wordt mogelijk gemaakt door onze flexibele manier van werken.Onze Visie: we willen ons blijven ontwikkelen met de mensen met wie we samenwerken en zo voor de toekomst waarde te creëren en ertoe bij te dragen, nieuwe milieubewuste verpakkingsmaterialen op de markt in te voeren. Onze missie: Met onze producten het werkproces van de klant verbeteren of vereenvoudigen en bijdragen aan het succes van core producten van onze klanten

 9. BRABO-PACK

  Nederland

  Als gespecialiseerde organisatie op het gebied van kwalitatief hoogwaardige kunststof verpakkingsmaterialen voor versproducten, biedt Brabo-Pack u een enorme variatie aan mogelijkheden. Verpakkingen voor salades, fruit, groente, aardappelproducten, vlees, vis, taart, koek en kant-en-klaar maaltijden. Afhankelijk van de eisen waaraan uw versverpakking dient te voldoen kan de juiste verpakking worden bepaald. Hierbij kan de keuze worden gemaakt uit een uitgebreid assortiment of een verpakking te ontwikkelen op maat in PP (=polypropyleen), PS (=polystyreen) of PET (=polyester).

 10. BEUCKE & SÖHNE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  De BEUCKEGROUP is een toonaangevende Europese business group in geraffineerde, flexibele verpakkingen met een geschiedenis en traditie die teruggaat tot bijna 260 jaarSinds de eerste dag in het jaar 1757 wordt het bedrijf door de familie geleid, en dit is nu al acht generaties lang. BEUCKE staat voor continue innovatie en ontwikkeling, waardoor het mogelijk is om op lange termijn strategieën te voeren voor onze klanten en onszelf.Met stabiliteit en flexibiliteit, en met veel hart, ziel en geest zijn wij er voor u, elke dag. We combineren waar verschillende naties en bedrukken 294.950.601 vierkante meter met 1317 ton kleur - bijna ¾ van het gehele aardoppervlak. BEUCKE & SÖHNE GmbH & Co. KG is de Holding van de BEUCKEGROUP. Van hieruit worden alle administratieve taken uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld de centrale verkoopactiviteiten voor onze vier productiebedrijven met hun respectievelijke afdrukken & afwerking.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis