• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verse melk

Resultaten voor

Verse melk - Import export

 1. AZIENDA AGRICOLA TINTE ROSSE

  Italië

  Voor onze producten laten wij ons inspireren door de Italiaanse traditie op gebied van zuivelproducten. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van verse kaas, zoals Primo sale, Stracchino en Robiola, gerijpte kaas en ricotta. Het produceert ook naturel joghurt, joghurt met vruchten en gepasteuriseerde melk. Onze verkoop concentreert zich momenteel op de Orazio kaas. Vor de lokale markt bieden wij ook nog andere soorten yoghurt en kaas.

 2. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Italië

  Iedere dag worden er 16 vormen Parmiggiano Reggiano geproduceerd (ofwel zesduizend per jaar), gemarkeerd met het nummer 629. Wij verkopen (en exporteren) Parmiggiano Reggiano, zonder tussenpersonen. In tegenstelling tot overige gebeurtenissen binnen de branche, werd de zuivelfabriek Latteria Sociale Nuova nooit opgenomen door overige bedrijven en heeft zelfs nieuwe partners verwelkomd die bereid zijn de beste kaas uit de regio van Bibbiano te steunen.

 3. MILCOBEL

  België

  Cvba Milcobel heeft tot doel als coöperatie van melkveehouders de door de melkveehouders op hun bedrijf geproduceerde melk aan te kopen, te vervoeren en activiteiten te ontwikkelen die een duurzame afzet van de melk moeten garanderen en die toelaten een faire melkprijs te betalen. Milcobel wordt daarom als een holding georganiseerd die naast het kopen en ophalen van de melk enige aandeelhouder is van vier werkmaatschappijen met elk een specifieke zuivelactiviteit.

 4. LES JUMENTS DU VENTOUX

  Frankrijk

  Het bedrijf LES JUMENTS DU VENTOUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Toiletzepen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Shampoo's, Biologische cosmetica, Hygiëne- en toiletproducten, Shampoo's, Biologische cosmetica, verse melk, en Hygiëne- en toiletproducten. Het is gevestigd in Saint Christol, Frankrijk.

 5. BASTIDARRA

  Frankrijk

  Het bedrijf BASTIDARRA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verse melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren yoghurt, fabricage yoghurt, en zuivelfabrieken. Het is gevestigd in Bardos, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LAITNAA

  Frankrijk

  Het bedrijf LAITNAA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verse melk, Verse melk, en landbouwcoöperatie. Het is gevestigd in La Capelle En Thiérache, Frankrijk.

 2. DIANO LATTE S.R.L

  Italië

  Het bedrijf DIANO LATTE S.R.L, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verse melk, melk - distributie, Koeienmelk, Verse melk, en tanks voor voedingsmiddelen. Het is gevestigd in Sassano, Italië.

 3. ROYAL BENGAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ROYAL BENGAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verse melk, voedingsoliën en -vetten, zonnebloemolien, en Verse melk. Het is gevestigd in Freiburg, Duitsland.

 4. DUYGU SÜT

  Turkije

  Het bedrijf DUYGU SÜT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verse melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren geitenkazen, Geitenmelk, en volle melk. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 5. SMART SEARCH

  Ierland

  Het bedrijf SMART SEARCH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verse melk. Het is gevestigd in Ballybane/galway, Ierland.

 1. GALA GAIDOURAS

  Griekenland

  Het bedrijf GALA GAIDOURAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren verse melk. Het is gevestigd in Messinia, Griekenland.

 2. LUXLAIT

  Luxemburg

  Het bedrijf LUXLAIT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren verse melk, en onbewerkte melk. Het is gevestigd in Roost, Luxemburg.

 1. LJUBLJANSKE MLEKARNE D.D.

  Slovenië

  Het bedrijf LJUBLJANSKE MLEKARNE D.D., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melk, Verse melk, Roomijs en sorbets, Melk, Verse melk, en Roomijs en sorbets. Het is gevestigd in Ljubljana, Slovenië.

 2. GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER

  Turkije

  Het bedrijf GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verse melk, Melkproducten, Melkmachines, Verse melk, en Melkproducten. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. CENTRO LATTE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CENTRO LATTE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verse melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melk, Gecondenseerde- en poedermelk, Melk, en Gecondenseerde- en poedermelk. Het is gevestigd in Lugo, Italië.

 4. REATI CARLO PANNA DI ETTORE REATI

  Italië

  Het bedrijf REATI CARLO PANNA DI ETTORE REATI, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaas, Verse melk, Kaas, en Verse melk. Het is gevestigd in Genova, Italië.

 5. LAZIOLATTE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LAZIOLATTE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verse melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melk, Gecondenseerde- en poedermelk, Melk, en Gecondenseerde- en poedermelk. Het is gevestigd in Alatri, Italië.

 6. CENTRALE DEL LATTE DI BRESCIA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf CENTRALE DEL LATTE DI BRESCIA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verse melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melk, Gecondenseerde- en poedermelk, Melk, en Gecondenseerde- en poedermelk. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

 7. CASEIFICIO PUGLIESE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf CASEIFICIO PUGLIESE S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaas, Verse melk, Kaas, en Verse melk. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 8. BE.NI. S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf BE.NI. S.P.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaas, Verse melk, Kaas, en Verse melk. Het is gevestigd in Tribano, Italië.

 1. CENTRO SPERIMENTALE DEL LATTE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf CENTRO SPERIMENTALE DEL LATTE S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verse melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melk, Gecondenseerde- en poedermelk, Melk, en Gecondenseerde- en poedermelk. Het is gevestigd in Zelo Buon Persico, Italië.

 2. C.LA.R. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf C.LA.R. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaas, Verse melk, Kaas, en Verse melk. Het is gevestigd in Rieti, Italië.

 3. CAGLIFICIO CLERICI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf CAGLIFICIO CLERICI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verse melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melk, Gecondenseerde- en poedermelk, Melk, en Gecondenseerde- en poedermelk. Het is gevestigd in Cadorago, Italië.

 4. CENTRO LATTE BONIZZI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CENTRO LATTE BONIZZI S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Verse melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melk, Gecondenseerde- en poedermelk, Melk, en Gecondenseerde- en poedermelk. Het is gevestigd in Soncino, Italië.

 5. ALIMCO FIN S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ALIMCO FIN S.R.L., en actief in de sector Verse melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melk, Gecondenseerde- en poedermelk, Melk, en Gecondenseerde- en poedermelk. Het is gevestigd in BOLZANO, Italië.

 6. MANUZZI IMPORT - EXPORT S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MANUZZI IMPORT - EXPORT S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verse melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melk, Gecondenseerde- en poedermelk, Melk, en Gecondenseerde- en poedermelk. Het is gevestigd in Cesena, Italië.

 7. I.M.A. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf I.M.A. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verse melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melk, Gecondenseerde- en poedermelk, Melk, en Gecondenseerde- en poedermelk. Het is gevestigd in Pignataro Maggiore, Italië.

 8. CAGLIO VITELLO DI DE LONGHI M. & C. S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf CAGLIO VITELLO DI DE LONGHI M. & C. S.A.S., en actief in de sector Verse melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melk, Gecondenseerde- en poedermelk, Melk, en Gecondenseerde- en poedermelk. Het is gevestigd in Treviso, Italië.

 9. TOBALDO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TOBALDO S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verse melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melk, Gecondenseerde- en poedermelk, Melk, en Gecondenseerde- en poedermelk. Het is gevestigd in Rovolon, Italië.

 10. PARMALAT S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf PARMALAT S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transport - koel- en vriestransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verse melk, Melk, Verse melk, en Melk. Het is gevestigd in Catania, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis