• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verwarming- industrieel - installaties en materialen

Resultaten voor

Verwarming- industrieel - installaties en materialen - Import export

 1. CROMMAC MAKINA METAL IMALAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij Crommac Makina, uw betrouwbare partner voor een optimale efficiëntie van verwarmings- en koelsystemen, Voedselmachines, industriële machines, medische apparaten, wellness systemen en meer. Met een strategische ligging in Tuzla, Istanboel, is onze 2.500 m² grote vestiging gewijd aan het bieden van hoogwaardige oplossingen om aan uw diverse behoeften te beantwoorden. Als een toonaangevende metaalverwerkingsbedrijf, zijn wij gespecialiseerd in het bewerken van een waaier producten, luchtverhitter, voedselverwerkingsmachines, gezondheidsproducten, afvalbakken, barbecue en meubilair. Onze expertise dekt lasersnijden, buigen, lassen en lakken. Wij garanderen precisie en kwaliteit voor elk project. Ontdek onze uitgebreide productassortiment: •Voedselverwerkingsmachines: Ananas pelmachine, halfautomatische sinaasappelmachine met beker, Ananas pelmachines met behuizing •Verwarmings- en koelsystemen: Elektrische luchtverhitters, elektrische decoratieve haarden, kleine warmtegeneratoren, industriële verwarmingen, •Barbecue: vuurkorven, inklapbare grilroosters • brievenbussen en afvalbakken: glazen asbakken, brievenbussen, accu- en asafvalbakken, afvalbakken voor gescheiden inzameling •Meubilair: salonttafels met metalen poten •Medische uitrustingen: tafeltypes desinfecteerapparaten, wandgemonteerde desinfecteerapparaten, staande handreinigers met pedaalbediening bij Crommac Makina zetten wij ons in om ongeëvenaarde service te bieden via technische service, betrouwbare samenwerking, innoverende oplossingen en stipte leveringen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. TEKNO AIR CONDITIONING AND ENGINEERING

  Turkije

  Verified by europages badge

  Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. is een Turkse leverancier van diverse bouw- en aardgasmaterialen uit Denizli, Turkije. Met meer dan tien jaar ervaring in de bouwsector werken wij altijd aan de uitbreiding van ons assortiment om onze klanten de beste service te bieden. Wij bedienen onze klanten in onze 650 m2 grote Gümüşçay Showroom en 1150 m2 grote Ege keramiek Showroom. Wij bieden met onze ervaren verkoopadviseurs alles wat u nodig heeft op het gebied van sanitair en keramiek. Bovendien doen wij ons best om onze productportefeuille jaarlijks uit te breiden met onze innovatieve aanpak. Als Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. leveren wij bouwinfrastructuurmaterialen zoals: •Buizen en fittingen, •Bouwmaterialen zoals kunststof fittingen, In onze groep Keramiek: •Badkameraccessoires, •Wastafels, •Toiletpotten, •Badkamervloeren, •Sanitair en nog veel meer vindt u op onze website! Onze visie is om ondanks de zware concurrentie op de markt achter onze producten te staan door geen concessies te doen aan de kwaliteit en de innovatieve aanpak als ons principe te hanteren. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

 3. LUCHT LHZ ELEKTROHEIZUNG GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Lucht LHZ Elektroheizung GmbH & Co. KG produceert en verkoopt elektrisch aangedreven verwarmingssystemen onder eigen naam en als OEM-partner voor internationale klanten. Het productportfolio omvat o.a.Opslagkachel van oppervlakten, nachtverwarming, directe verwarming, convectoren, infraroodverwarming en badkamerverwarming.Onze producten worden vervaardigd in onze vestigingen in Hartmannsdorf en Burgstädt LUCHT LHZ is het innovatieve bedrijf op het gebied van toekomstgerichte, emissievrije en betrouwbare elektrische ruimteverwarmingstechniek "Made in Germany".Onze producten voldoen aan alle nationale en internationale voorwaarden van moderne verwarmingssystemen. De eenvoudige koppelingsmogelijkheid met elektriciteit uit hernieuwbare energie en onze resultaten uit onderzoek en ontwikkeling zorgen ervoor dat onze topproducten een voorsprong hebben op anderen.Dit is wat onze klanten over de hele wereld kunnen verwachten - al meer dan 30 jaar.Vandaag & morgen. Iedere dag.

 4. ELEKTROHEIZUNG-DIREKT.DE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Elektroheiz-direkt.de is uw gespecialiseerde partner voor elektrische verwarming op internet. We zetten ons in voor elektrische verwarming als de verwarmingsoplossing van de toekomst omdat deze emissievrij is op de plaats van gebruik, ideaal is voor gebruik met duurzame energie en perfect kan worden geïntegreerd in de slimme ruimte- en gebouwoplossingen van nu en de toekomst.. Bij elektroheizung-direkt.de bieden wij u een uitgebreid productpallet en een uitgebreid productassortiment voor elk pand, elk ontwerp en elk budget. Als u het nog steeds niet zeker weet, is ons vriendelijke team van verwarmingsadviseurs slechts een telefoontje verwijderd. Bij elektroheizung-direkt.de zijn we er trots op dat we u een uitstekende klantenservice kunnen bieden met een gemotiveerd team dat u voor, tijdens en na de aankoop ondersteunt. We bieden ook een snelle levering in de komende dagen voor de meeste artikelen en lage prijzen voor al onze producten.

 5. TECHNOTHERM INTERNATIONAL - LUCHT LHZ ELEKTROHEIZUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De merkgeschiedenis van TECHNOTHERM wordt gekenmerkt door een positieve ontwikkeling in de markt voor gebouwentechniek. De afgelopen 30 jaar heeft het bedrijf zich gevestigd op de nationale en internationale markt dankzij een divers productgamma op het gebied van elektrische verwarming, hoogwaardige kwaliteit en innovatieve oplossingen (voor bijzondere taken).In de loop van de tijd is het productgamma op het gebied van elektrische opslagverwarming, gedeeltelijke elektrische opslagverwarming, vloerverwarming, directe verwarming, marmerverwarming en infraroodverwarming continu uitgebreid en geoptimaliseerd. De kerncompetenties van het bedrijf liggen op het gebied van elektrische opslagverwarming en elektrische verwarming. Door de continue optimalisatie van de opslagverwarmingstechniek waren veel kleinere behuizingsdieptes mogelijk. Tegenwoordig worden warmteaccumulatoren van TECHNOTHERM gekenmerkt door intelligente regelsystemen, modern, tijdloos design en betrouwbare kwaliteit!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. OHMEX INDUSTRIELLE ELEKTROWÄRME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OhmEx Industrielle Elektrowärme GmbH plant, bouwt en levert elektrische procesverhitters en elektro-schakelkasten op maat voor de veiligheidssector van explosieveilige zones volgens ATEX, IECEx. Deze procesverhitters dragen het CE-kenteken in overeenstemming met de huidige CENELEC normen en volgens de geldende IEC-normen. Onze kerncompetenties en diensten zijn: Advisering (haalbaarheidsstudie / levensvatbaarheidsstudie / aanbod), planning (ontwerpplanning / 3D-constructie / thermodynamische berekeningen / ontwerpcontrole), fabricage (mechanische productie / lassen / elektrische werkzaamheden / druktanks / levering bijv. TÜV / eindcontrole), inbedrijfstelling (documentatie / training personeel). Gezamenlijk met onze externe productiepartner Mainsite Technologies GmbH creëren wij de voorwaarden voor efficiënte, innovatieve en voordelige productoplossingen. Topkwaliteit is onze standaard.

 2. FRIEDRICH WÜRTH PRODUKTIONS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  U profiteert van meer dan 65 jaar ervaring.Het bedrijf werd al in 1950 opgericht door Friedrich Würth met als bedrijfsdoel het vervaardigen en repareren van verwarmingselementen voor huishoudelijke apparaten, industriële toepassingen en medische en laboratoriumtechnologie. Tot op de dag van vandaag zijn de opvolgers trouw gebleven aan de destijds gestelde bedrijfsdoelstellingen.Zijn kleinzoon Steffen Wolf zet het bedrijf vandaag voort in overeenstemming met het idee van de oprichting.U profiteert van onze locatievoordelen.Het hoofdkantoor van Friedrich Würth Produktions GmbH bevindt zich in Empfingen.De productiefaciliteit voor Würth-producten bevindt zich in Tsjechië.WoTech maakt deel uit van de Würth-bedrijvengroep.Op de volgende pagina's overtuigen wij u graag van ons productaanbod, dat naast elektrische verwarmingselementen voor verschillende toepassingsgebieden en keramische verwarmingsplaten ook de productie van complete apparaten en systeemcomponenten omvat.

 3. FRIEDRICH SCHULTZE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. EVAPTON HEAT EXCHANGER

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EVAPTON HEAT EXCHANGER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmtewisselaars. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmteherwinningsapparatuur, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, warmtewisselaars voor privé en industrieel gebruik, warmtewisselaars met twee buizen voor privé en industrieel gebruik, rvs warmtewisselaars, verdampers, warmtewisselaars voor chemische toepassingen, Warmtewisselaars-recuperators, en Warmteherwinningsapparatuur. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. THERMSYS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THERMSYS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is gevestigd in Kahl, Duitsland.

 1. THERMOCOAX ISOPAD GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THERMOCOAX ISOPAD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is gevestigd in Heidelberg, Duitsland.

 2. BOHLEN ELEKTROWÄRME INH. STEFAN URBANEK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BOHLEN ELEKTROWÄRME INH. STEFAN URBANEK, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is gevestigd in Frankenberg, Duitsland.

 1. TRANSCALOR VERKAUFSKONTOR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRANSCALOR VERKAUFSKONTOR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is gevestigd in Schwanewede, Duitsland.

 2. SPRUNGMANN INFRAROTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SPRUNGMANN INFRAROTTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is gevestigd in Herford, Duitsland.

 3. BRISKHEAT DEUTSCHLAND VERTRIEBSBÜRO

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRISKHEAT DEUTSCHLAND VERTRIEBSBÜRO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 4. LM-THERM ELEKTROTECHNIK AG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LM-THERM ELEKTROTECHNIK AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is gevestigd in Aldersbach, Duitsland.

 5. RONI ELEKTROGERÄTEBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RONI ELEKTROGERÄTEBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is gevestigd in Wrestedt Ortsteil Nienwohlde, Duitsland.

 6. KLÖPPER-THERM GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KLÖPPER-THERM GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 7. B 2 B SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf B 2 B SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarming - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming, industrieel - installaties en materialen, luchtregelaar, gasradiatoren, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, en ververwarmingsradiatoren op gas. Het is gevestigd in Mulazzo, Italië.

 8. THS ENERGY GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THS ENERGY GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is gevestigd in Enger, Duitsland.

 1. AGGREKO IBERIA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AGGREKO IBERIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Generatoren, elektrisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Warmtewisselaars, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, transformatoren, Warmtewisselaars, en koeltorens. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 2. METMANN

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METMANN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drogerijen, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, industriële verwarming, industriële airconditioning, afkoelmachines, airconditioning en verwarming, luchtgeneratoren, industriële airconditioners, en benodigdheden voor klimaatregeling. Het is gevestigd in Manlleu-Barcelona, Spanje.

 3. TERAWO AUTOMATION GDBR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TERAWO AUTOMATION GDBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is gevestigd in Freiburg, Duitsland.

 4. ENERCO INTERNATIONAL

  België

  Enerco International is fabrikant en distributeur van infrarood verwarming. Wij verdelen onze infrarood verwarming producten over gans Europa en ver daarbuiten. Als distributeur van Welltherm infrarood verwarmingen leveren wij één van de zuinigste verwarmingen op de markt. Deze infrarood panelen bestaan uit 6 mm veiligheidsglas met een unieke semiconductorfilm als infrarood stralingsbron. Elk Welltherm paneel is verkrijgbaar als, glas, spiegel of als exclusief wanddecoratie stuk. Bekijk onze cataloog. Zoekt u een degelijke leverancier in infrarood verwarming ? Bekijk dan zeker ons aanbod via onze website of productcatalogus. Enerco International is momenteel de grootste distributeur in de Benelux voor zuinige infrarood verwarming. Contactreer ons voor een vrijblijvend bezoek.

 5. KAMPMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Met meer dan 720 medewerkers en 16 vestigingen wereldwijd is Kampmann een toonaangevende onderneming uit de bouwen VSK-branche. Kampmannsystemen voor verwarming, koeling en ventilatie zijn tegenwoordig in veel verschillende marktsegmenten toonaangevend. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1972 heeft Kampmann GmbH zich voortdurend verder ontwikkeld. Uitstekend opgeleid en gekwalificeerd personeel vervaardigt in Duitsland en Polen kwaliteitsproducten voor klanten in de hele wereld. In 1983 is Kampmann GmbH begonnen haar producten in het Verenigd Koninkrijk te verkopen, sinds 2013 als Kampmann UK Ltd. De Kampmann Heating, Cooling, Ventilation Ltd., opgericht in 2016, is verantwoordelijk voor de verkoop in de Verenigde Staten en Canada.

 6. POLAND

  Polen

  Het merk Setlans werd opgericht in 2012 als onderdeel van het bedrijf Kon-Bud die sinds 1995 gespecialiseerd is in de productie van onderdelen van plaatwerk die onderdeel zijn van machinewerktuig behuizingen. Wij bieden sindsdien diensten aan de zware en cementindustrie. Wij werkten meer dan 25 jaar constant aan de verbetering van onze producten en processen voor verhoogde milieu- en gebruikersvriendelijkheid. Als familiebedrijf hechten wij een groot belang aan het behoud van een hoogwaardige kwaliteit van de aangeboden producten en diensten en zetten wij ons altijd volledig in om aan de verwachtingen van onze huidige en toekomstige klanten te voldoen. Wij zijn een toonaangevende Poolse fabrikant met tal van mogelijkheden om de internationale markt te veroveren. Ons personeel maakt al sinds jaren deel uit van ons team. Het zijn ervaren en vakbekwame lassers, slotenmakers en technische adviseurs. Onze belangrijkste productielijn produceert nu ecologische verwarmingsketels: zowel automatisch - eco-erwtenkool en pellet en via lading -hout en steenkool. Daarnaast bieden we tevens buffertanks met de volgende inhoud: 100, 200, 380 en 550 liter. Elk product wordt getest onder hoge druk door een erken persoon om het risico op defecten tot een minimum te beperken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 7. EUROLINIA

  Wit Rusland

  Eurolinia, onderdeel van de bedrijvengroep Nomacon-Eurolinia opgericht in 1993, ontwikkelt en vervaardigt allerlei soorten infrarood verwarmingen, systemen en uitrustingen voor industriële en huishoudelijke verwarming. De productreeks van Eurolinia bestaat onder meer maar niet alleen uit industriële infrarood tunnelovens ontworpen voor toepassingen die een snelle en nauwkeurige verwarming vergen; apparatuur en gereedschappen voor temperatuurmeting en -controle; siliconen micathermische en keramische verwarmingselementen. De firma verleent ook diensten en deelt zijn ervaring met klanten over de hele wereld. De fabrieksinstallaties van de firma zijn ISO 9001 en CE gecertificeerd en de uitvoering van projecten wordt in hoge mate gelokaliseerd. De producten van Eurolinia worden geëxporteerd naar 47 landen wereldwijd en klanten uit steeds meer landen zijn geïnteresseerd in de ontwikkeling en de producten van de onderneming. De firma is op zoek naar vertegenwoordigers in de hele wereld! DENK. INNOVEER. INFRAROOD.

 8. EUROTHERM GMBH

  Duitsland

  Naast de natuurstenen kachels (marmer, graniet of andere natuurlijke stenen), biedt het bedrijf ook infraroodverwarmers in lichtgewicht constructie (zogenaamde.Infrarood verwarmingspanelen) van 1, 0 mm verzinkt plaatstaal.Een speciale oppervlaktecoating zorgt voor een optimale warmtestraling.Vanwege de beschermingsklasse IP44 zijn deze infrarood verwarmingselementen ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes.Een ander innovatief product is de infrarood-glasverwarmer, die dankzij zijn elegante en gelijkmatige ontwerp perfect in een moderne woonomgeving past.Dankzij het eenvoudige montageframe kunnen deze verwarmers zowel aan de muur als aan het plafond worden gemonteerd.Voor industrieel gebruik biedt het bedrijf speciale hogetemperatuurlampen.Deze zijn met name geschikt voor de verwarming van grote oppervlakken, productie- en opslagruimten of openbare ruimtes en kerken.Ook geschikt voor grote terrassen.

 9. WATTCO - INDUSTRIAL HEATERS

  Canada

  WATTCO is fabrikant van elektrische verwarmingselementen en -regelaars en maakt al meer dan 50 jaar op maat gemaakte industriële verwarmers. We ontwerpen systemen voor procesverwarming voor olie en gas, chemie, petrochemie, defensie, HVAC, farmaceutische en levensmiddelenindustrieën over de hele wereld. Op maat gemaakt circulatieverwarmers zijn beschikbaar met dompelverwarmers met flenzen voor makkelijk onderhoud en bijzonder korte productiestilstand. Onze flensverwarmers, schroefplugverwarmers en andere dompelverwarmers verkorten uw productiestilstand. We komen binnen 24 u met een offerte en hebben de kortste levertijden voor kritieke situaties. Onze fabriek kan binnen een dag op maat gemaakt verwarmers leveren. Onze prijsgarantie zorgt voor complete klanttevredenheid. Onze elektrische verwarmingsproducten zijn CSA- en UL-gecertificeerd en we bieden standaard, vochtbestendige en explosiebestendige verwarmers. Op voorraad zijn verwarmers met verschillende vermogens, spanningen en afmetingen voor de meestvoorkomende toepassingen.

 10. SZYMUSIK

  België

  SZYMUSIK is sinds meer dan 42 jaar gespecialiseerd in de verkoop van verwarmingsinstallaties en sanitaire voorzieningen. Wij hebben een grote voorraad materieel voor doorverkopers en particulieren voor al uw verwarmingsinstallaties en sanitaire voorzieningen. Verwarmingsketels: Elco, Renova Bulex, Vaillant, Sime, radiators, verwarming. Onderdelen, verbruiksartikelen. Buizen Sertis INOXPRES. Afsluiters, kranen, koppelingen verwarming. Industriële kranen, doortreksystemen, verwarmingsketels, zonnepanelen e.d.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Verwarming- industrieel - installaties en materialen - Import export

Aantal resultaten

17.377 Bedrijven