• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verwarming- industrieel - installaties en materialen

Resultaten voor

Verwarming- industrieel - installaties en materialen - Import export

 1. OHMEX INDUSTRIELLE ELEKTROWÄRME GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Het bedrijf OhmEx Industrielle Elektrowärme GmbH plant, bouwt en levert elektrische procesverhitters en elektro-schakelkasten op maat voor de veiligheidssector van explosieveilige zones volgens ATEX, IECEx. Deze procesverhitters dragen het CE-kenteken in overeenstemming met de huidige CENELEC normen en volgens de geldende IEC-normen. Onze kerncompetenties en diensten zijn: Advisering (haalbaarheidsstudie / levensvatbaarheidsstudie / aanbod), planning (ontwerpplanning / 3D-constructie / thermodynamische berekeningen / ontwerpcontrole), fabricage (mechanische productie / lassen / elektrische werkzaamheden / druktanks / levering bijv. TÜV / eindcontrole), inbedrijfstelling (documentatie / training personeel). Gezamenlijk met onze externe productiepartner Mainsite Technologies GmbH creëren wij de voorwaarden voor efficiënte, innovatieve en voordelige productoplossingen. Topkwaliteit is onze standaard.

  Website Open In New icon
 2. HILLESHEIM GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en fabricage van flexibele, elektrische verwarmingspijpen en systemen voor weerstandsverwarming. Als u de technisch en economisch beste oplossing zoekt voor deze taken, dan moet u onze hulp inroepen. In nauwe samenwerking adviseren wij onze klanten en ontwikkelen wij nieuwe verwarmingsconcepten en speciale toepassingen. De basis daarvoor wordt gevormd door meer dan 35 jaar ervaring en duizenden oplossingen voor problemen; het is knowhow waar u gebruik van kunt maken. Met meer dan 40 medewerkers, een eigen constructie- en serviceafdeling, 3.000m2 productie- en magazijnoppervlak presenteren wij geregeld oplossingen, die heel wat verder zijn dan de zogenaamde „stand van de techniek“ in onze branche. Kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle onderdeellevering zijn voor de onderneming net zo vanzelfsprekend als de certificering volgens DIN ISO 9001.

  Website Open In New icon
 3. FRIEDRICH WÜRTH PRODUKTIONS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  U profiteert van meer dan 65 jaar ervaring.Het bedrijf werd al in 1950 opgericht door Friedrich Würth met als bedrijfsdoel het vervaardigen en repareren van verwarmingselementen voor huishoudelijke apparaten, industriële toepassingen en medische en laboratoriumtechnologie. Tot op de dag van vandaag zijn de opvolgers trouw gebleven aan de destijds gestelde bedrijfsdoelstellingen.Zijn kleinzoon Steffen Wolf zet het bedrijf vandaag voort in overeenstemming met het idee van de oprichting.U profiteert van onze locatievoordelen.Het hoofdkantoor van Friedrich Würth Produktions GmbH bevindt zich in Empfingen.De productiefaciliteit voor Würth-producten bevindt zich in Tsjechië.WoTech maakt deel uit van de Würth-bedrijvengroep.Op de volgende pagina's overtuigen wij u graag van ons productaanbod, dat naast elektrische verwarmingselementen voor verschillende toepassingsgebieden en keramische verwarmingsplaten ook de productie van complete apparaten en systeemcomponenten omvat.

  Website Open In New icon
 4. TECHNOTHERM INTERNATIONAL - LUCHT LHZ ELEKTROHEIZUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  De merkgeschiedenis van TECHNOTHERM wordt gekenmerkt door een positieve ontwikkeling in de markt voor gebouwentechniek. De afgelopen 30 jaar heeft het bedrijf zich gevestigd op de nationale en internationale markt dankzij een divers productgamma op het gebied van elektrische verwarming, hoogwaardige kwaliteit en innovatieve oplossingen (voor bijzondere taken).In de loop van de tijd is het productgamma op het gebied van elektrische opslagverwarming, gedeeltelijke elektrische opslagverwarming, vloerverwarming, directe verwarming, marmerverwarming en infraroodverwarming continu uitgebreid en geoptimaliseerd. De kerncompetenties van het bedrijf liggen op het gebied van elektrische opslagverwarming en elektrische verwarming. Door de continue optimalisatie van de opslagverwarmingstechniek waren veel kleinere behuizingsdieptes mogelijk. Tegenwoordig worden warmteaccumulatoren van TECHNOTHERM gekenmerkt door intelligente regelsystemen, modern, tijdloos design en betrouwbare kwaliteit!

  Website Open In New icon
 5. AURA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  AURA GmbH & Co. KG is een middelgroot bedrijf dat werd opgericht in 1982 en zich heeft gespecialiseerd in systemen voor industriële proceswarmte.Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor elke soort eisen aan de industriële machine- of procesverwarmingen. Wij adviseren, plannen, projecteren, berekenen, construeren en produceren.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. THERMSYS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  ThermSys is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, bouwen en produceren van industriële verwarmings- en temperatuurmeettoepassingen op maat met behulp van mineraal geïsoleerde draden.ThermSys werkt en produceert volgens een gecertificeerd kwaliteitssysteem volgens ISO 9001.We hebben ingenieurs en technici in dienst met jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte producten.Onze ondernemingsfilosofie is: "Om uw partner te zijn en niet alleen uw leverancier" Competente en gemotiveerde medewerkers plannen, ontwerpen en produceren volgens uw vereisten.Samen met u en onze ervaring op het gebied van de halfgeleiderindustrie, vacuümtechnologie, analyse, stroomopwekking, algemene machinebouw, OEM's, onderzoeksinstellingen en universiteiten, kunnen wij uw wensen snel, effectief en kosteneffectief realiseren.

  Website Open In New icon
 2. LUCHT LHZ ELEKTROHEIZUNG GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Lucht LHZ Elektroheizung GmbH & Co. KG produceert en verkoopt elektrisch aangedreven verwarmingssystemen onder eigen naam en als OEM-partner voor internationale klanten. Het productportfolio omvat o.a.Opslagkachel van oppervlakten, nachtverwarming, directe verwarming, convectoren, infraroodverwarming en badkamerverwarming.Onze producten worden vervaardigd in onze vestigingen in Hartmannsdorf en Burgstädt LUCHT LHZ is het innovatieve bedrijf op het gebied van toekomstgerichte, emissievrije en betrouwbare elektrische ruimteverwarmingstechniek "Made in Germany".Onze producten voldoen aan alle nationale en internationale voorwaarden van moderne verwarmingssystemen. De eenvoudige koppelingsmogelijkheid met elektriciteit uit hernieuwbare energie en onze resultaten uit onderzoek en ontwikkeling zorgen ervoor dat onze topproducten een voorsprong hebben op anderen.Dit is wat onze klanten over de hele wereld kunnen verwachten - al meer dan 30 jaar.Vandaag & morgen. Iedere dag.

  Website Open In New icon
 3. ELEKTROHEIZUNG-DIREKT.DE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Elektroheiz-direkt.de is uw gespecialiseerde partner voor elektrische verwarming op internet. We zetten ons in voor elektrische verwarming als de verwarmingsoplossing van de toekomst omdat deze emissievrij is op de plaats van gebruik, ideaal is voor gebruik met duurzame energie en perfect kan worden geïntegreerd in de slimme ruimte- en gebouwoplossingen van nu en de toekomst.. Bij elektroheizung-direkt.de bieden wij u een uitgebreid productpallet en een uitgebreid productassortiment voor elk pand, elk ontwerp en elk budget. Als u het nog steeds niet zeker weet, is ons vriendelijke team van verwarmingsadviseurs slechts een telefoontje verwijderd. Bij elektroheizung-direkt.de zijn we er trots op dat we u een uitstekende klantenservice kunnen bieden met een gemotiveerd team dat u voor, tijdens en na de aankoop ondersteunt. We bieden ook een snelle levering in de komende dagen voor de meeste artikelen en lage prijzen voor al onze producten.

  Website Open In New icon
 4. EUROLINIA

  Wit Rusland

  Verified by Europages badge

  Eurolinia, onderdeel van de bedrijvengroep Nomacon-Eurolinia opgericht in 1993, ontwikkelt en vervaardigt allerlei soorten infrarood verwarmingen, systemen en uitrustingen voor industriële en huishoudelijke verwarming. De productreeks van Eurolinia bestaat onder meer maar niet alleen uit industriële infrarood tunnelovens ontworpen voor toepassingen die een snelle en nauwkeurige verwarming vergen; apparatuur en gereedschappen voor temperatuurmeting en -controle; siliconen micathermische en keramische verwarmingselementen. De firma verleent ook diensten en deelt zijn ervaring met klanten over de hele wereld. De fabrieksinstallaties van de firma zijn ISO 9001 en CE gecertificeerd en de uitvoering van projecten wordt in hoge mate gelokaliseerd. De producten van Eurolinia worden geëxporteerd naar 47 landen wereldwijd en klanten uit steeds meer landen zijn geïnteresseerd in de ontwikkeling en de producten van de onderneming. De firma is op zoek naar vertegenwoordigers in de hele wereld! DENK. INNOVEER. INFRAROOD.

  Website Open In New icon
 5. FRIEDRICH SCHULTZE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Schultze RiRos zijn betrouwbare partners in bijna elke denkbare toepassing - ze worden gekenmerkt door hun uitzonderlijke stabiliteit en eenvoudige verbinding.De ribbenbuisradiatoren beschermen uw gevoelige apparatuur tegen vorst.Vuil, vocht of waterstralen en korte overstromingen vormen geen probleem voor Schultze RiRos, omdat de commerciële en industriële verwarming allemaal voldoen aan beschermingsklasse IP 66/67.

  Website Open In New icon
 1. SPRUNGMANN INFRAROTTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. THERMOCOAX ISOPAD GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. BOHLEN ELEKTROWÄRME INH. STEFAN URBANEK

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. TRANSCALOR VERKAUFSKONTOR GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. BRISKHEAT DEUTSCHLAND VERTRIEBSBÜRO

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 6. VAKIA GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 7. LM-THERM ELEKTROTECHNIK AG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 8. RONI ELEKTROGERÄTEBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 9. KLÖPPER-THERM GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 10. THS ENERGY GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 1. METMANN

  Spanje

  Verified by Europages badge
 2. B 2 B SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 3. KANTHAL ZN DER SANDVIK MATERIALS TECHNOLOGY DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. AGGREKO IBERIA

  Spanje

  Verified by Europages badge
 5. TERAWO AUTOMATION GDBR

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 6. ENERCO INTERNATIONAL

  België

  Enerco International is fabrikant en distributeur van infrarood verwarming. Wij verdelen onze infrarood verwarming producten over gans Europa en ver daarbuiten. Als distributeur van Welltherm infrarood verwarmingen leveren wij één van de zuinigste verwarmingen op de markt. Deze infrarood panelen bestaan uit 6 mm veiligheidsglas met een unieke semiconductorfilm als infrarood stralingsbron. Elk Welltherm paneel is verkrijgbaar als, glas, spiegel of als exclusief wanddecoratie stuk. Bekijk onze cataloog. Zoekt u een degelijke leverancier in infrarood verwarming ? Bekijk dan zeker ons aanbod via onze website of productcatalogus. Enerco International is momenteel de grootste distributeur in de Benelux voor zuinige infrarood verwarming. Contactreer ons voor een vrijblijvend bezoek.

 7. KAMPMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Met meer dan 720 medewerkers en 16 vestigingen wereldwijd is Kampmann een toonaangevende onderneming uit de bouwen VSK-branche. Kampmannsystemen voor verwarming, koeling en ventilatie zijn tegenwoordig in veel verschillende marktsegmenten toonaangevend. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1972 heeft Kampmann GmbH zich voortdurend verder ontwikkeld. Uitstekend opgeleid en gekwalificeerd personeel vervaardigt in Duitsland en Polen kwaliteitsproducten voor klanten in de hele wereld. In 1983 is Kampmann GmbH begonnen haar producten in het Verenigd Koninkrijk te verkopen, sinds 2013 als Kampmann UK Ltd. De Kampmann Heating, Cooling, Ventilation Ltd., opgericht in 2016, is verantwoordelijk voor de verkoop in de Verenigde Staten en Canada.

 8. ACI

  Frankrijk

  ACI, Franse fabrikant van elektrische verwarmingsweerstanden sinds 1995, biedt een uitgebreid assortiment van efficiënte en aanpasbare verwarmingsartikelen, standaard of op maat, voor de meeste industriële sectoren. Onze ervaring stelt ons in staat u talrijke oplossingen op het gebied van verwarming te bieden voor ongelijk welke toepassing: verwarming van massa, vloeistof, gas, zowel enkele stukken als in serieproductie. Wij zijn actief in een groot aantal sectoren, waaronder kunststofindustrie, chemie, geneeskunde, cosmetica, agrovoedingsindustrie, verpakkingsindustrie, oppervlaktebehandeling. Onze verwarmingsplaten, mica of keramiek verwarmingsbanden, verwarmingspatronen voor hoge en lage belasting, dompel verwarmingselementen zijn geschikt voor alle industriële sectoren. ACI biedt ook elektrische verwarmingsweerstanden voor alle toepassingen en levert overal in Frankrijk en in het buitenland verwarmingskabels en -koorden, verwarmende soepele buizen, ingebedde weerstanden, verwarmingsdraad.

 9. EUROTHERM GMBH

  Duitsland

  Naast de natuurstenen kachels (marmer, graniet of andere natuurlijke stenen), biedt het bedrijf ook infraroodverwarmers in lichtgewicht constructie (zogenaamde.Infrarood verwarmingspanelen) van 1, 0 mm verzinkt plaatstaal.Een speciale oppervlaktecoating zorgt voor een optimale warmtestraling.Vanwege de beschermingsklasse IP44 zijn deze infrarood verwarmingselementen ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes.Een ander innovatief product is de infrarood-glasverwarmer, die dankzij zijn elegante en gelijkmatige ontwerp perfect in een moderne woonomgeving past.Dankzij het eenvoudige montageframe kunnen deze verwarmers zowel aan de muur als aan het plafond worden gemonteerd.Voor industrieel gebruik biedt het bedrijf speciale hogetemperatuurlampen.Deze zijn met name geschikt voor de verwarming van grote oppervlakken, productie- en opslagruimten of openbare ruimtes en kerken.Ook geschikt voor grote terrassen.

 10. WATTCO - INDUSTRIAL HEATERS

  Canada

  WATTCO is fabrikant van elektrische verwarmingselementen en -regelaars en maakt al meer dan 50 jaar op maat gemaakte industriële verwarmers. We ontwerpen systemen voor procesverwarming voor olie en gas, chemie, petrochemie, defensie, HVAC, farmaceutische en levensmiddelenindustrieën over de hele wereld. Op maat gemaakt circulatieverwarmers zijn beschikbaar met dompelverwarmers met flenzen voor makkelijk onderhoud en bijzonder korte productiestilstand. Onze flensverwarmers, schroefplugverwarmers en andere dompelverwarmers verkorten uw productiestilstand. We komen binnen 24 u met een offerte en hebben de kortste levertijden voor kritieke situaties. Onze fabriek kan binnen een dag op maat gemaakt verwarmers leveren. Onze prijsgarantie zorgt voor complete klanttevredenheid. Onze elektrische verwarmingsproducten zijn CSA- en UL-gecertificeerd en we bieden standaard, vochtbestendige en explosiebestendige verwarmers. Op voorraad zijn verwarmers met verschillende vermogens, spanningen en afmetingen voor de meestvoorkomende toepassingen.

Filters

Resultaten voor

Verwarming- industrieel - installaties en materialen - Import export

Aantal resultaten

19.016 bedrijven