• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vetten - non-food

Resultaten voor

Vetten - non-food - Import export

 1. CERUSSA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  CERUSSA is een Pools bedrijf dat sinds 2016 gespecialiseerd is in het importeren en exporteren van voedingsmiddelen. Wij zijn gespecialiseerd in de distributie van diverse producten, waaronder technisch vet en zonnebloemolie. Wij kunnen zonnebloemolie leveren in flessen van 5 liter en 1 liter. Wij leveren zonnebloemolie van hoge kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij streven ernaar onze klanten de beste kwaliteit en prijs te bieden. Bij CERUSSA wordt ons aanbod individueel samengesteld volgens de behoeften van onze klanten. Onze producten zijn: -MOQ flessen 5L: 4224 eenheden (32 pallets) en, -MOQ 1L flessen: 21600 eenheden. Wij werken samen met onze klanten om aan uw behoeften te voldoen en u producten van de beste kwaliteit te leveren. Neem contact met ons op en bezoek onze website voor meer informatie over ons productassortiment en ons aanbod!

  Alle producten voor "vetten - non-food"

 2. UNIL LUBRICANTS

  België

  Unil Lubricants NV is met meer dan 100 jaar ervaring een gevestigde waarde als producent van smeermiddelen, motorolie, transmissieolie, hydraulische olie, vetten, metaalbewerkingsvloeistoffen en sprays. Met een gamma van meer dan 500 hoogwaardige kwaliteitsproducten, biedt Unil Lubricants een antwoord op alle eisen en vragen van de klanten binnen de industrie, de automotive-, landbouw- en transportsector. Een stabiele partner met extra aandacht voor betrokkenheid, service en flexibiliteit. Dankzij het eigen laboratorium garandeert Unil Lubricants een constante kwaliteit van de producten en een voortdurende technische innovatie.

 3. SM-SERVICE, LTD

  Rusland

  Ester LLC - een innovatief bedrijf voor chemicaliën - is een filiaal van SM-Service LLC, opgericht in 2010. Wij produceren een breed assortiment chemicaliën en aanverwante producten voor de aluminium-, mijn-, papier- en pulp-, bouw, chemische en voedings- en conservenindustrie (antischuimmiddelen, corsosieremmers, losmiddelen, smeermiddelen voor het gieten, snijden en behandelen van metalen, verdikkingsmiddelen, biociden, chemische producten voor waterzuivering, vlokmiddelen en tevens chemicaliën voor huishoudelijk gebruik). Het bedrijf streeft ernaar substituten voor de import op de Russische markt te bieden en de export te verhogen. Ons bedrijf is werkzaam binnen de ontwikkeling en de productie van industriële smeermiddelen, industriële vetten en chemicaliën voor specifiek gebruik binnen talloze industriesectoren. De productie-units van het bedrijf maken het mogelijk een breed aanbod producten voor uiteenlopende sectoren te produceren. Alle processen worden uitgevoerd met geavanceerde apparatuur en met controles bij elke productiefase.

 4. ALPHA PRIME

  Nederland

 5. KRAMP

  België

  Kramp, met haar netwerk van partners/dealers, is uw strategische partner: leverancier van onderdelen voor de landbouw, industrie, grondverzet en tuin- en parkmachines én technisch specialist.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NEOHIM V

  Oekraïne

  Het bedrijf NEOHIM V, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vetten - non-food. Het is tevens aanwezig in de sectoren vetzuren, Vetzuur, fabricages in onderaanneming, en Chemie. Het is gevestigd in Sumy, Oekraïne.

 2. KARL ROSSNAGEL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf KARL ROSSNAGEL GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Benzine - brandstof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vetten - non-food, Stookolie, Vetten - non-food, en Stookolie. Het is gevestigd in Bruchsal, Duitsland.

 3. INGRA BROZZI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf INGRA BROZZI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vetten - non-food, Oliën en vetten - dierlijke, Vetten - non-food, en Oliën en vetten - dierlijke. Het is gevestigd in Viadana, Italië.

 4. ALBERIO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf ALBERIO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vetten - non-food. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vetten - industrieel, en Vetten - industrieel. Het is gevestigd in Cirimido, Italië.

 5. MI EMPRESA

  Bolivië

  Het bedrijf MI EMPRESA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vetten - non-food. Het is tevens aanwezig in de sectoren katoen, en overhemden andere vezels. Het is gevestigd in Sucre, Bolivië.

 1. GREIBO-CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GREIBO-CHEMIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vetten - non-food, en Vetten - non-food. Het is gevestigd in Velten, Duitsland.

 2. SICILGRASSI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SICILGRASSI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vetten - non-food. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vetten - industrieel, voeder voor varkens, en Vetten - industrieel. Het is gevestigd in Catania, Italië.

 1. I.G.O.R. S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf I.G.O.R. S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vetten - non-food. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vetten - industrieel, geroosterde sojabonen, en Vetten - industrieel. Het is gevestigd in Orzinuovi, Italië.

 2. LOCONTE COSTANTINO & C. I.S.A. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LOCONTE COSTANTINO & C. I.S.A. S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Vetten - non-food. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vetten - industrieel, synthetische industriele vetten, en Vetten - industrieel. Het is gevestigd in Bari, Italië.

 3. KIMAR D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf KIMAR D.O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Smeermiddelen voor auto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vetten - non-food, en Vetten - non-food. Het is gevestigd in Zagreb, Kroatië.

 4. EVVA - SCHMIERMITTEL - FABRIK GESELLSCHAFT M.B.H. NFG. KG.

  Oostenrijk

  Het bedrijf EVVA - SCHMIERMITTEL - FABRIK GESELLSCHAFT M.B.H. NFG. KG., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vetten - non-food, en Vetten - non-food. Het is gevestigd in Margarethen Am Moos, Oostenrijk.

 5. RIOSA REFINACION INDUSTRIAL OLEICOLA SA

  Spanje

  Het bedrijf RIOSA REFINACION INDUSTRIAL OLEICOLA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vetten - non-food, en Vetten - non-food. Het is gevestigd in Ibros, Spanje.

 6. DELSANTO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf DELSANTO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vetten - non-food. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vetten - industrieel, plantaardige industriele vetten, en Vetten - industrieel. Het is gevestigd in Bra, Italië.

 7. MODEX OIL

  Polen

 8. GATTI S.R.L.

  Italië

 1. DIMARGRASA SA

  Spanje

 2. LIPITALIA 2000 S.P.A.

  Italië

 3. NUOVA CAMPARI S.P.A.

  Italië

 4. FRANCE HUILE GROUPE

  Frankrijk

  Het bedrijf FRANCE HUILE GROUPE, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Smeermiddelen voor auto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vetten - industrieel, Vetten - industrieel, smeermiddelen voor de nautische sector, Oliën en vetten - non-food, en hydraulische oliën. Het is gevestigd in Mennecy, Frankrijk.

 5. YUGALIA

  Wit Rusland

  Het bedrijf YUGALIA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Oliën en vetten - dierlijke. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën en vetten - non-food, en dierlijke vetten voor voeding. Het is gevestigd in Slonim, Wit Rusland.

 6. TECHMA-MIKSTAT SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf TECHMA-MIKSTAT SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Diverse producten van dierlijke afkomst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën en vetten - non-food, en ciccioli. Het is gevestigd in Mikstat, Polen.

 7. PROMAX EUROPA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf PROMAX EUROPA S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Oliën en vetten - dierlijke. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën en vetten voor de voeding, Oliën en vetten - non-food, en Oliën en vetten voor de voeding. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 8. TRADECO

  Italië

  Het bedrijf TRADECO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren synthetische smeermiddelen, en Oliën en vetten - non-food. Het is gevestigd in Monza, Italië.

 9. INTER.COM SARL

  Tunesië

  Het bedrijf INTER.COM SARL, en actief in de sector Oliën - plantaardige. Het is tevens aanwezig in de sectoren recycling plantaardige oliën, en Oliën en vetten - non-food. Het is gevestigd in Aouina, Tunesië.

 10. HOKA DEN HAAG BV

  Nederland

  Hoka Den Haag BV, de horecaleverancier voor al uw food en non-food producten: Een greep uit ons assortiment: frites, aardappelproducten, snacks, sauzen, soepen, zuivel, margarine, olie en vetten, rijst, bloem en pasta's, groente-, vruchten-, vlees-, en visconserven, frisdranken, sappen, bron- en mineraalwater, tafelzuren, salades, vleeswaren, zoetwaren, aroma's, bouillons en jus, bake-off producten, koffie en theeproducten, kruiden en melanges, brood, deegwaren, koek en gebak, handijs, schepijs, ijs toebehoren, disposables, schoonmaakmiddelen...

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis