• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vis

Resultaten voor

Vis - Import export

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds meer dan 30 jaar is de in Boulogne-sur-Mer gevestigde firma Channel Sea Food één van de grootste Europese leveranciers van zeeproducten en diepgevroren etnische producten: schaaldieren, weekdieren, vis, inktvissen, kikkerbilletjes, fruit, groente en verwerkte producten… Bij aankomst in Frankrijk worden de producten in een specifieke opslagplaats bewaard, wat een traceerbaarheid van het product vanaf de kwekerij tot de klant en de flexibiliteit voor gecombineerde verzendingen mogelijk maakt.

 2. BB WHOLESALE

  Nederland

  Verified by europages badge

  MD Global Trading GmbH is een toonaangevend bedrijf binnen de internationale grootverkoop, export, levering en distributie van premium etenswaren, dranken en lifestyle producten. Wij streven ernaar uitzonderlijke waarde te bieden via een uiteenlopende reeks hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, om klanttevredenheid te garanderen en langdurige banden te smeden. Wij werken in een omgeving gebaseerd op innovatie en ondersteuning, ons team van MD Global Trading GmbH richt zich op samenwerking, groei en creativiteit. Wij stimuleren onze werknemers om aan de top te blijven in een constant veranderende markt en om te garanderen dat onze diensten dynamiek en van topkwaliteit blijven. Wij zetten ons in voor het milieu door duurzame werkmethodes in te voeren voor de hele leveringsketen om onze impact tot een minimum te beperken. Daarnaast zetten wij ons in om actief bij te dragen aan de gemeenschappen waar we werken. Bij MD Global Trading GmbH, streven wij ernaar om de grootste leveranciers van hoogwaardige groothandel producten en diensten te worden, aangepast aan de veranderende behoeften van de klanten en door een duurzame waarde voor alle belanghebbenden te creëren. Wij zijn er trots op ons beloftes na te komen, constant te blijven en de afgesproken termijnen na te leven – de belangrijkste pijlers van onze inzet voor uitmuntendheid binnen de industrie. Kies MD Global Trading GmbH voor een betrouwbare en zorgeloze ervaring in het sourcen van hoogwaardige groothandelsproducten wereldwijd.

  Alle producten voor "vis"
 3. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL is in 2020 opgericht en is gevestigd in Asnières-sur-Seine, Frankrijk. De onderneming is gespecialiseerd in de import-export van levensmiddelen, met name knoflook, rapen, sinaasappelen, olijfolie, wijnen enz. De agro-industrie produceert consumptieproducten op basis van producten uit de landbouw en veeteelt. Producten zoals yoghurt, kaas, diepvriesschotels, pasta, chocolade en suikergoed worden in deze ondernemingen vervaardigd. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 4. FISHERIES INTL

  Mauretanië

  Verified by europages badge

  FSIHERIES-INTL Wij zijn een visserijbedrijf en exporteur van diepgevroren vis aan boord, diepgevroren vis aan land en verse vis van Mauritanië naar Dakhla. We zijn gevestigd in Mauritanië - West-Afrika en Duitsland. Wij vissen en exporteren vanuit uw visgronden naar Europa; Afrika; Arabische landen en Azië en Canada. Wij zijn een bedrijf dat de sancties van de Europese en Amerikaanse Unie respecteert. Dit betekent dat we geen handel drijven met landen die onder economische sancties vallen zoals: Cuba, Rusland, Venezuela ........ Onze aan boord ingevroren vis en onze aan land ingevroren vis voldoen aan de aanbevolen behandelingen voor vis, tanks en koelinstallaties voldoen aan de Europese regelgeving. De kenmerken van onze vis zijn als volgt: - Eiwit: 60-70%. - Vet: 4-10%. - Mineraal zout: 2-4%. Het wordt aanbevolen dat alle klanten ons een intentieverklaring tot aankoop (LOI) sturen, waarin u moet specificeren: - De totale hoeveelheid die moet worden gekocht - De exacte maten van de gevraagde vis - Uiteindelijke bestemming - Wetenschappelijke namen van de vissen

 5. JOMANY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Welkom bij JOMANY, uw degelijke leverancier van vis, schaal- en schelpdieren. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van vis, schaal- en schelpdieren aan groothandelaren. Dankzij een bevoorrecht netwerk van zeevisgrossiers en een ultramoderne productielocatie kunnen wij onze klanten een constante beschikbaarheid garanderen alsook een complete beheersing van de kwaliteit van onze verse en diepvriesproducten. Stel uw vertrouwen in JOMANY voor al uw behoeften op het gebied van vis, schaal- en schelpdieren. Neem nu contact met ons op om ons compleet productassortiment te ontdekken en om van een snelle en betrouwbare levering te profiteren. Wij popelen om u te bedienen en om u te helpen succesvol te ondernemen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. M-S SERVICES

  België

  Verified by europages badge

  M.S. Services is opgericht door doorgewinterde ondernemers en belichaamt de visie van een betrouwbare groothandel die sinds 2000 stevig in de markt is verankerd. Onze toewijding aan kwaliteit en productdiversiteit blijft onwrikbaar, omdat we ons bewust zijn van de steeds veranderende behoeften van onze klanten in de agrofoodsector. Als ervaren groothandelaar en distributeur zijn we ver buiten de landsgrenzen actief. We zijn er trots op dat we bedrijven op wereldwijde schaal van dienst kunnen zijn en een betrouwbare levering zonder verrassingen kunnen garanderen. Onze expertise ligt vooral op het vlak van vlees en zeevruchten, waar we uitblinken in het leveren van verse producten van topkwaliteit. Met M.S. Services kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijf in handen is van een betrouwbare partner, waar uitmuntendheid een constante is. Neem gerust contact met ons op voor vragen of verzoeken om informatie.

 2. AQUAFRESH FISH

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AQUAFRESH FISH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vis. Het is tevens aanwezig in de sectoren schaal- en schelpdieren, verse vis groothandel, verse vis, export van vers vis, export van diepvriesvis, diepvries vis, diepvriesvis groothandel, schaaldieren, en pijlinktvissen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 3. OCEANORD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OCEANORD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schelp- en schaaldieren, Schelp- en schaaldieren, handel in zeeproducten, zeeproducten diepvries, en verkoop van verse vis, schaal- en schelpdieren. Het is gevestigd in Boulogne-Sur-Mer, Frankrijk.

 4. INTERFISH

  Nederland

  Groothandel in vers en bevroren vis Interfish is een zeevisgroothandel gevestigd in IJmuiden, dichtbij de visveiling van IJmuiden. We verkopen vers gevangen Noordzeevis alsmede coquilles en verscheidene andere geïmporteerde exotische vissoorten. Onze vis wordt voornamelijk verkocht aan andere groothandels en supermarkten in Europa. Dankzij de waarde die wij hechten aan kwaliteit, duurzaamheid, integriteit en innovatie zijn wij in staat geweest om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten. Dankzij de focus op kwaliteit en hygiëne hebben wij het MSC- en IFS-certificaat toegewezen gekregen. Onze vis We leveren alle Noordzeevis: van tong tot Rode poon. Naast ons uitgebreide assortiment van Noordzeevis leveren we tevens Coquilles en andere exotische producten. Tong Coquilles Schol Zeebaars Snoekbaars Rode Poon Tarbot Kabeljauw Victoriabaars Bevroren King Crab

 5. CARABUS

  Frankrijk

  De import-exportonderneming CARABUS FH INTERNATIONAL is een firma van menselijke omvang die erop is gericht zijn klanten en partners internationale producten aan te bieden in het hele land. CARABUS FH INTERNATIONAL, gevestigd in Thiais, is gespecialiseerd in de groot- en detailhandel in zeevruchten, met name schaaldieren, vis en schelpdieren. De firma levert ook exotische agrovoedingsmiddelen, zoals vruchten en specerijen, alsmede dranken zoals wijnen en gedistilleerde dranken. Kwaliteit, competitiviteit en flexibiliteit zijn de punten waarop wij focussen om onze partners producten en diensten van kwaliteit te waarborgen, zodat wij samen sterke relaties kunnen opbouwen op lange termijn. Wij respecteren onze producten, die met zorg worden geselecteerd en afkomstig zijn uit de duurzame visserij. Ze worden namelijk optimaal behandeld en wij houden rekening met ons impact op het milieu. Wij kunnen u dan ook de naleving van de ecologische normen waarborgen.

 1. VISHANDEL LUK

  België

  Kraakverse vis, is meer dan ooit het gezonde alternatief bij Vishandel Luk. Bij Diederik Eggers bent U hiervoor ongetwijfeld aan het juiste adres. Meermaals per week is er aanvoer van de vismijn in Zeebrugge en Oostende. De vis wordt in huis gefileerd, en is dan ook graatloos als U hem meeneemt. Alle afgeleide producten worden geleverd door gereputeerde familie-bedrijven uit binnen- en buitenland. Opgelegde en gerookte waren, kabeljauw, Schotse zalm en dergelijke zijn dus van "goeden huize". Het is duidelijk: Diederik waakt nauwgezet over de kwaliteit van wat over de toonbank gaat. De winkelbedienden zijn hier in de weer met de bereiding van meeneemgerechten met vis, schelp- en schaaldieren. Sommige ervan zijn het jaar rond verkrijgbaar, maar de seizoenen kleuren de feesttafel op een verrassende wijze.

 2. VISKWEKERIJ VANDEPUT BV

  België

  Onze viskwekerij is gelegen in het grootste vijvergebied van België, namelijk 'De Wijers' in Midden-Limburg en dit sinds 1865. In dit gebied liggen een duizendtal vijvers met een totale oppervlakte van ongeveer 700 hectare water omringd door duizenden kilometers slootjes en beken. Dat is evenveel als 1.400 voetbalvelden! Ons familiebedrijf bestaat reeds 4 generaties en ons team van zeven mensen beheert het grootste deel van deze vijvers. Gedurende vele jaren is onze kwekerij uitgegroeid tot het grootste netwerk van vijvers in België en bestaat voornamelijk uit kweekvijvers, natuurlijke groeivijvers en stockeervijvers. Hier kweken wij het ruimste aanbod van zoetwatervissen, namelijk : - pootvis en vissen voor de hengelsport - levende aasvisjes voor snoekbaars, snoek, forel en baars Door onze jarenlange ervaring, die altijd overgedragen is van vader op zoon, zijn we sterk in : vissen leveren van uitstekende kwaliteit, stiptheid en juistheid in de uitvoering van uw bestelling en een prima service. En dit allemaal aan de beste prijs-kwaliteitverhouding. U kan bij ons ook terecht voor alle soorten visvoeders en apparaten voor zuurstofinbreng en ontgassing van vijvers.

 1. VISKWEKERIJ CORTEN

  België

  Viskwekerij Corten nv is sinds 1981 gespecialiseerd in het kweken en verkopen van zoetwatervis. Wij bieden onze klanten een zeer ruim gamma van siervissen en vissen voor de hengelsport aan, in alle maten en gewichten. Door onze jarenlange ervaring in het kweken van vissen en het selecteren van leveranciers beschikken wij vandaag over vissen met een gegarandeerde kwaliteit die voldoen aan al uw eisen en dat allemaal aan gunstige prijzen. Al onze activiteiten worden opgevolgd onder het toeziend oog van Eddy Corten en zijn vrouw Huguette, en zonen Kim en Nick. Van maart tot en met september kunnen klein– en groothandelaars bij ons terecht voor koudwatersiervissen. Ons assortiment aan deze siervissen, waarbij kwaliteit op de eerste plaats komt, is zeer uitgebreid en ze worden u aangeboden aan de scherpste prijzen. Ons streefdoel bestaat er dan ook in om u te voorzien van de gezondste vissen met de gewenste kleuren of maten en met een absolute kwaliteit. In de winterperiode kunt u bij ons terecht voor pootvis en vissen voor de hengelsport. Van november tot en met maart leveren we vissen voor hengelsportclubs, eigenaars van privévijvers, gemeenten, steden en de Vlaamse provincies. Kortom, over heel Vlaanderen. We leveren u de meest voorkomende vissoorten. Hierbij staan we steeds garant voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. De leveringen gebeuren onder de meest optimale omstandigheden dankzij ons eigen aangepast en gespecialiseerd vervoer.

 2. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Rusland

  Wij zijn gespecialiseerd in de groothandel van apart ingevroren visproducten van MSC Atlantische Kabeljauw (Gadus Morhua), Schelvis (Melanogrammus Aeglefinus) en Garnalen (Pandalus Borealis). Onze meest verkochte producten zijn hoogwaardige apart ingevroren kabeljauw- en schelvisfilets, moten, hapjes en blokken, gehakte kabeljauw en overige klassieke en speciale producten naar wens van de klant. Al onze visproducten en zeevruchten worden door onze eigen schepen gevangen in de schone wateren van de Noord-Atlantische Oceaan. Vanaf daar worden ze naar de fabriek gebracht om volgens de meest strenge normen verwerkt te worden. Onze fabriek is uitgerust met een moderne thermoform verpakkingslijn om diverse types verpakkingen aan te bieden naargelang de wens van de klant. De producten worden vervolgens naar de klanten verzonden; U kunt ze terugvinden hier in Moermansk in onze eigen detailhandel- en showroomwinkel evenals in de VS supermarkten en de beste Europese restaurants. Wij zijn op zoek naar nieuwe partners wereldwijd en bieden een succesvolle samenwerking voor diverse projecten.

 3. QUALITY SEAFOOD

  Nederland

  Quality Seafood is een visgroothandel gevestigd in Urk. Dagelijks importeren wij verse vis vanuit alle afslagen van Europa, onze zalm word gekweekt in de Noorse fjorden. Onze paling word gevangen in het IJsselmeer en is zeer goed van smaak. Onze kwaliteit en service staat bij ons voorop. Onze productieafdeling is FCCS22000 gecertificeerd en jaarlijks krijgen wij meerdere audits om ons aan alle eisen hiervan te voldoen. Wij streven voor de beste service voor al onze klanten, dit kan u terugzien in onze kwaliteit, verwerking van onze producten, en levering van onze producten. Alle wensen van onze klanten nemen we hier in mee. Zalm en Paling is onze specialiteit, maar verder doen we vele soorten verse en diepgevroren vis. Bel of mail ons voor ons gehele assortiment. Informatie kunt u terugvinden op onze website: www.qualityseafood.nl .

 4. FAG CREATIVE FOODS

  België

  Heerlijke patés, vleesterrines en mousses van een uitzonderlijke kwaliteit, gemaakt met hoogwaardige, uitgelezen grondstoffen. Met de grootste zorg verpakt volgens de specificaties van de klant. Subtiele patés die niet alleen een streling zijn voor de tong, maar ook een lust voor het oog. Bovendien uitsluitend gemaakt op bestelling. Steeds vers op het ogenblik dat ze worden geleverd. In de oven gebakken op hoge temperatuur waardoor ze alle smaak behouden en veel langer kunnen worden bewaard. Dat zijn Fag's heilige regels, Fag's credo waarvan geen duimbreed wordt geweken. Wat niet belet dat zo maar eventjes 132 heerlijke patévariëteiten kunnen worden aangeboden zowel op basis van vlees, wild, gevogelte, vis evenals vegetarisch ! Dat is Fag Creative Foods, een familiebedrijf met diepe wortels in een lange traditie van kwaliteitsproducten.

 5. AKSU

  België

  Aksu is uw gespecialiseerde vishandelaar in de groothandel en kleinhandel. Ontdek onze gerookte zalm, schaaldieren, mosselen, kreeften en zo veel meer! De verse vis wordt volgens strikte hygiënische richtlijnen verwerkt. Wij garanderen een voortdurende kwaliteit- en versheidscontrole. Wij bieden u een grote keuze aan vis en schaal- en schelpdieren zoals mosselen, kreeft, oesters, garnalen, verse vis, enz. De 100% ambachtelijk bereide zalm is van topkwaliteit en met de hand versneden. Speciale voorwaarden voor groothandelaars. Levering 7d / 7 d.

 6. JENS

  België

  Jens is een visleverancier aan de Horecasector, van verse vis, diepvriesproducten, mosselen, oesters, kreeft, gerookte producten. Het spreekt voor zich dat door hun complementaire activiteiten (kleinhandel, winkelverkoop, markthandel) ze een assortiment verse vis en visserijproducten kunnen voeren die hun gelijke niet kennen. Niet alleen in de eerste plaats verse Noordzee vis aangekocht op de diverse veilingen, maar ook vele geïmporteerde soorten zoals, Deense kabeljauw, Noorse zalm, Yellow fin tonijn. Iedere dag van de week wordt geïmporteerd uit vnl. Denemarken en Frankrijk (Normandie & Bretagne). Een ruim aanbod aan diepvriesproducten sluit hen assortiment af: scampi’s & gamba’s, kabeljauwhaasjes, krab, kreeft, tonijntournedos, pangasius, tongrolletjes, zeevruchtenmix, garnalenkroketten en kaaskroketten, langoustines, kikkerbillen, wijngaardslakken, Noorse schotels, enz.

 7. PARLEVLIET

  België

  Vijf haringgeneraties zijn aan ons bedrijf voorafgegaan! De van oorsprong Nederlandse familie Parlevliet heeft bijna sinds mensenheugenis de haring bewerkt en verwerkt en dit altijd met als belangrijkste leidraad de kwaliteit. De Haring en Visgroothandel Parlevliet in België te Merelbeke-Munte is opgericht in 1986 door Nicolaas Parlevliet als visgroothandel met gerookte vis als belangrijkste product. De maatjesharing was toen voor het bedrijf een klein bijproduct. Daar er in de loop der jaren steeds meer vraag kwam naar een goed en kwalitatief hoogstaand maatje werden de accenten verlegd en werd er steeds meer aandacht besteed aan de verwerking en distributie van deze heerlijk delicatesse. Op dit moment wordt de haring rechtstreeks in Nederland, Noorwegen en Denemarken aangekocht met als belangrijkste afzetmarkt België, Duitsland en in toenemende mate Nederland. Voordat de haring in Noorwegen en Denemarken wordt aangekocht, wordt hij eerst ter plaatse door ons gekeurd voordat hij naar de fabriek mag om de juiste bewerking te ondergaan. Ook in de fabriek is er een constante controle op de bewerking van het maatje omdat dat reeds bepalend is voor de heerlijke zachte en volle smaak. Ook van de Hollandse maatjes wordt iedere partij eerst grondig gekeurd alvorens ze wordt aangekocht, gefileerd en weer doorverkocht.

 8. HOLLANDVIS PRONK

  Nederland

  Hollandvis in Scheveningen biedt u een breed assortiment zeevis. Zowel dagvers als diepgevroren vis. We zijn gespecialiseerd in verse vis, gecombineerd met een breed assortiment en hoge kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Hollandvis koopt vis in op afslagen in binnen- en buitenland. Verder wordt er zoveel mogelijk verse vis direct bij de bron ingekocht. We hebben contacten door heel Europa; Denemarken, Spanje, Frankrijk enz. Maar ook binnen de landsgrenzen halen we vis en bijna dagelijks hebben we contact met Rungis (als een van de eerste in Nederland). Elk van onze contacten heeft zijn eigen specialisme waardoor wij een breed assortiment verse vis kunnen aanbieden met hoge kwaliteit. Korte lijnen geven verse vis.

 1. VISROKERIJ

  België

  Visrokerij F. Alloo is een familiebedrijf die naast het roken van vis een groothandel in allerlei vissoorten (Zalm, Tong, Kabeljauw, Paling, enz.) is. Ook voor kreeft, kikkerbillen, garnalen, verschillende bereidingen en sauzen kan je bij hen terecht. Hun producten zijn ondergedeeld in een aantal categorieën: Verse producten (we voeren iedere dag verse zalm in), Diepvries producten, allerhande diepvriesproducten, vers ingevroren, Gedroogde producten (artisanale verwerking), Gerookte producten (lekkere gerookte producten), Warmgerookt: gestoomde / warm gerookte vis, Inleggerij (langer bewaren maar toch vers), Maatjes (reeds op de boot ingevroren, verser kan niet), Sauzen (lekkere sauzen voor bij de vis).

 2. MASCATO

  Spanje

  Mascato S.A. is een bedrijf dat zich bezich houdt met de verkoop van zeeproducten. Diepgevroren vis, schaal- en schelpdieren. De eisen van de consument, de werkomgeving van ons personeel, de samenwerking met onze leveranciers en respect voor het milieu staan bij ons voorop. Mascato investeert in regio waar zich grondstoffen bevinden, voor maximale voedingsveiligheid, geïntegreerde visserij en redelijke prijzen.

 3. ALFA FISH

  België

  Alfa Fish is de favoriete vis- en mosselgroothandel voor Vlaamse horeca, cateraars, retailers (incl. slagers, viswinkels en marktkramers), verenigingen en scholen. Daarnaast levert Alfa Fish ook aan andere binnen- en buitenlandse groothandels. Vol trots kopen, verwerken en leveren wij razendsnel alle soorten vis, schaal- en schelpdieren. Want de zee is onze passie én ons talent. Voor onze klanten gaan wij non-stop voor de hoogste kwaliteit en de beste service.

 4. LODI SRL

  Italië

  Het bedrijf is een referentie op het gebied van levering van eeste kwaliteit zeeproducten in Italië en andere landen. Missies: De beste producten kiezen uit de zee in Italië en overal ter wereld en deze onmiddellijk ter beschikking stellen van onze eigen klanten die op hun beurt een kwaliteitsproducten kunnen leveren aan hun consumenten. WIj streven ernaar aan alle vragen van de klant te voldoen tegen gunstige prijzen, stipt en snel.

 5. BOLS & CO

  België

  Bols & Cie is uw mosselhandel in Kampenhout. Ze zijn zowel groot- als kleinhandel. Er zijn mosselen te verkrijgen van juli tot en met Pasen. Deze zijn ook dan nog steeds van super kwaliteit dus superlekker! ! Niet alleen voor mosselen kan u in hun winkel terecht, maar ook voor kreeften en oesters. Tevens hebben ze ook groenten, sauzen en kruiden zodat u uw mosselen op de perfecte manier zou kunnen klaarmaken.

 6. AQUARIA ANTWERP

  België

  Aquaria - Antwerp is een speciaalzaak in tropische vissen. Het beschikt over een enorme voorraad aan tropische vissen, koudwater- en vijvervissen, planten, droogvoedsel en diepvriesvoedsel. Daarnaast bieden we een ruim assortiment aan materialen en toebehoren.

 7. VANAFISH

  België

  Vanafish is een familiebedrijf dat zich sinds 1979 specialiseert in het artisanaal roken van zalm, Groenlandse heilbot en forel. Door zich meer dan 30 jaar te concentreren op hoge en constante kwaliteit, zowel op vlak van grondstof als verwerking, heeft Vanafish een vooraanstaande positie kunnen innemen op de Belgische markt, en dan specifiek op deze van de professionele groothandel. Ook in Nederland en Frankrijk is Vanafish sinds enkele jaren actief.

 8. DEKEYZER - OSSAER

  België

  Dé vleesreferentie. Verse vleesproducten voor een gezond en gevarieerd kwaliteitsmenu ? Gastronomisch gemal op maat van horeca & snacking, grootkeuken & catering, industrie & retail ? Dekeyser-Ossaer : dagelijkse leveringen, sterke prijzen en decennia innovatie. Met de glimlach.

 9. HUIS PATRICK

  België

  Hebt u een horeca zaak? Bent u op zoek naar een leverancier voor uw vis en schaaldieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kan bij ons terecht voor alles uit de zee. Dit aan een zeer interessante prijs/kwaliteit. U kan ook bij ons terecht voor uw rundsvlees, lams, gevogelte en wilt. Wij leveren aan restaurants, traiteurs en voor evenementen. Ook particulieren kunnen bij ons terecht.

 10. ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE

  België

  De activiteiten van het bedrijf zijn: - Vis import & export (vers en diepvries). - Leverancier voor groothandel, collectiviteiten en visspecialist. - Produceren van alle handgesneden filets, exacte porties in MAP verpakking en andere visprodukten. - Distributie van de goederen in het ganse land met eigen gekoeld wagenpark.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Vis - Import export

Aantal resultaten

10.921 Bedrijven