• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vis

Resultaten voor

Vis - Import export

 1. FISHERIES-INTL

  Mauretanië

  FISHERIES-INTL Het enige bedrijf (VERIFIED) (PREMIUM) van EUROPAGES & VISABLE in Mauritanië voor bijna 10 jaar binnenkort. Wij zijn een visserij- en exportbedrijf van vis bevroren aan boord, bevroren op het land en vers van Mauritanië naar Dakhla. Wij zijn gevestigd in Mauritanië - West-Afrika en Duitsland. We vissen en exporteren vanuit de visgronden naar Europa; Afrika; Arabische landen en Azië en Canada. Nous sommes une société qui respecte les sanctions votées par l'Union Européennes et Américaines. Ce qui signifie que nous ne commercialisons pas avec les pays sous sanctions économiques tel que: le Cuba, la Russie, le Venezuela....... Nos poissons congelés à bord, sont congelés au bord des navires de pêche et nos poissons congelés à terre, respectent les traitements recommandés aux poissons, des viviers et des installations frigorifiques toutes conformes aux exigences réglementaires européennes. Les caractéristiques de nos poissons sont les suivantes : - Protéines: 60 à 70% - Graisse: 4-10% - Sel minéral: 2-4% Il est recommandé à tous les clients de nous adresser une lettre d'intention d'achat ( LOI ), dans laquelle, vous devriez précisez: - La quantité totale à acheter - Les calibres exactes des poissons demandés - Finale de destination - Les noms scientifiques des poissons

 2. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrijk

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL is in 2020 opgericht en is gevestigd in Asnières-sur-Seine, Frankrijk. De onderneming is gespecialiseerd in de import-export van levensmiddelen, met name knoflook, rapen, sinaasappelen, olijfolie, wijnen enz. De agro-industrie produceert consumptieproducten op basis van producten uit de landbouw en veeteelt. Producten zoals yoghurt, kaas, diepvriesschotels, pasta, chocolade en suikergoed worden in deze ondernemingen vervaardigd. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 3. CHANNEL SEA FOOD

  Frankrijk

  Sinds meer dan 30 jaar is de in Boulogne-sur-Mer gevestigde firma Channel Sea Food één van de grootste Europese leveranciers van zeeproducten en diepgevroren etnische producten: schaaldieren, weekdieren, vis, inktvissen, kikkerbilletjes, fruit, groente en verwerkte producten… Bij aankomst in Frankrijk worden de producten in een specifieke opslagplaats bewaard, wat een traceerbaarheid van het product vanaf de kwekerij tot de klant en de flexibiliteit voor gecombineerde verzendingen mogelijk maakt.

 4. OKEANOS

  Frankrijk

 5. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Rusland

  Wij zijn gespecialiseerd in de groothandel van apart ingevroren visproducten van MSC Atlantische Kabeljauw (Gadus Morhua), Schelvis (Melanogrammus Aeglefinus) en Garnalen (Pandalus Borealis). Onze meest verkochte producten zijn hoogwaardige apart ingevroren kabeljauw- en schelvisfilets, moten, hapjes en blokken, gehakte kabeljauw en overige klassieke en speciale producten naar wens van de klant. Al onze visproducten en zeevruchten worden door onze eigen schepen gevangen in de schone wateren van de Noord-Atlantische Oceaan. Vanaf daar worden ze naar de fabriek gebracht om volgens de meest strenge normen verwerkt te worden. Onze fabriek is uitgerust met een moderne thermoform verpakkingslijn om diverse types verpakkingen aan te bieden naargelang de wens van de klant. De producten worden vervolgens naar de klanten verzonden; U kunt ze terugvinden hier in Moermansk in onze eigen detailhandel- en showroomwinkel evenals in de VS supermarkten en de beste Europese restaurants. Wij zijn op zoek naar nieuwe partners wereldwijd en bieden een succesvolle samenwerking voor diverse projecten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VISKWEKERIJ CORTEN

  België

  Viskwekerij Corten nv is sinds 1981 gespecialiseerd in het kweken en verkopen van zoetwatervis. Wij bieden onze klanten een zeer ruim gamma van siervissen en vissen voor de hengelsport aan, in alle maten en gewichten. Door onze jarenlange ervaring in het kweken van vissen en het selecteren van leveranciers beschikken wij vandaag over vissen met een gegarandeerde kwaliteit die voldoen aan al uw eisen en dat allemaal aan gunstige prijzen. Al onze activiteiten worden opgevolgd onder het toeziend oog van Eddy Corten en zijn vrouw Huguette, en zonen Kim en Nick. Van maart tot en met september kunnen klein– en groothandelaars bij ons terecht voor koudwatersiervissen. Ons assortiment aan deze siervissen, waarbij kwaliteit op de eerste plaats komt, is zeer uitgebreid en ze worden u aangeboden aan de scherpste prijzen. Ons streefdoel bestaat er dan ook in om u te voorzien van de gezondste vissen met de gewenste kleuren of maten en met een absolute kwaliteit. In de winterperiode kunt u bij ons terecht voor pootvis en vissen voor de hengelsport. Van november tot en met maart leveren we vissen voor hengelsportclubs, eigenaars van privévijvers, gemeenten, steden en de Vlaamse provincies. Kortom, over heel Vlaanderen. We leveren u de meest voorkomende vissoorten. Hierbij staan we steeds garant voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. De leveringen gebeuren onder de meest optimale omstandigheden dankzij ons eigen aangepast en gespecialiseerd vervoer.

 2. VISKWEKERIJ VANDEPUT BV

  België

  Onze viskwekerij is gelegen in het grootste vijvergebied van België, namelijk 'De Wijers' in Midden-Limburg en dit sinds 1865. In dit gebied liggen een duizendtal vijvers met een totale oppervlakte van ongeveer 700 hectare water omringd door duizenden kilometers slootjes en beken. Dat is evenveel als 1.400 voetbalvelden! Ons familiebedrijf bestaat reeds 4 generaties en ons team van zeven mensen beheert het grootste deel van deze vijvers. Gedurende vele jaren is onze kwekerij uitgegroeid tot het grootste netwerk van vijvers in België en bestaat voornamelijk uit kweekvijvers, natuurlijke groeivijvers en stockeervijvers. Hier kweken wij het ruimste aanbod van zoetwatervissen, namelijk : - pootvis en vissen voor de hengelsport - levende aasvisjes voor snoekbaars, snoek, forel en baars Door onze jarenlange ervaring, die altijd overgedragen is van vader op zoon, zijn we sterk in : vissen leveren van uitstekende kwaliteit, stiptheid en juistheid in de uitvoering van uw bestelling en een prima service. En dit allemaal aan de beste prijs-kwaliteitverhouding. U kan bij ons ook terecht voor alle soorten visvoeders en apparaten voor zuurstofinbreng en ontgassing van vijvers.

 3. CARABUS

  Frankrijk

  De import-exportonderneming CARABUS FH INTERNATIONAL is een firma van menselijke omvang die erop is gericht zijn klanten en partners internationale producten aan te bieden in het hele land. CARABUS FH INTERNATIONAL, gevestigd in Thiais, is gespecialiseerd in de groot- en detailhandel in zeevruchten, met name schaaldieren, vis en schelpdieren. De firma levert ook exotische agrovoedingsmiddelen, zoals vruchten en specerijen, alsmede dranken zoals wijnen en gedistilleerde dranken. Kwaliteit, competitiviteit en flexibiliteit zijn de punten waarop wij focussen om onze partners producten en diensten van kwaliteit te waarborgen, zodat wij samen sterke relaties kunnen opbouwen op lange termijn. Wij respecteren onze producten, die met zorg worden geselecteerd en afkomstig zijn uit de duurzame visserij. Ze worden namelijk optimaal behandeld en wij houden rekening met ons impact op het milieu. Wij kunnen u dan ook de naleving van de ecologische normen waarborgen.

 4. QUALITY SEAFOOD

  Nederland

  Quality Seafood is een visgroothandel gevestigd in Urk. Dagelijks importeren wij verse vis vanuit alle afslagen van Europa, onze zalm word gekweekt in de Noorse fjorden. Onze paling word gevangen in het IJsselmeer en is zeer goed van smaak. Onze kwaliteit en service staat bij ons voorop. Onze productieafdeling is FCCS22000 gecertificeerd en jaarlijks krijgen wij meerdere audits om ons aan alle eisen hiervan te voldoen. Wij streven voor de beste service voor al onze klanten, dit kan u terugzien in onze kwaliteit, verwerking van onze producten, en levering van onze producten. Alle wensen van onze klanten nemen we hier in mee. Zalm en Paling is onze specialiteit, maar verder doen we vele soorten verse en diepgevroren vis. Bel of mail ons voor ons gehele assortiment. Informatie kunt u terugvinden op onze website: www.qualityseafood.nl .

 5. VISHANDEL LUK

  België

  Kraakverse vis, is meer dan ooit het gezonde alternatief bij Vishandel Luk. Bij Diederik Eggers bent U hiervoor ongetwijfeld aan het juiste adres. Meermaals per week is er aanvoer van de vismijn in Zeebrugge en Oostende. De vis wordt in huis gefileerd, en is dan ook graatloos als U hem meeneemt. Alle afgeleide producten worden geleverd door gereputeerde familie-bedrijven uit binnen- en buitenland. Opgelegde en gerookte waren, kabeljauw, Schotse zalm en dergelijke zijn dus van "goeden huize". Het is duidelijk: Diederik waakt nauwgezet over de kwaliteit van wat over de toonbank gaat. De winkelbedienden zijn hier in de weer met de bereiding van meeneemgerechten met vis, schelp- en schaaldieren. Sommige ervan zijn het jaar rond verkrijgbaar, maar de seizoenen kleuren de feesttafel op een verrassende wijze.

 1. RESFOOD

  Rusland

  ResFOOD - de grootste producent en groothandelaar van professionele voedingsproducten voor de AZIAANSE CUISINE (JAPANS, KOREAANSE, CHINESE). HoReCa marktleider in Rusland sinds 2010. Meer dan 250 sku, belangrijkste producten: rijst voor sushi, bereid zeewier nori, gember, sauzen, gezonde voeding enz. Gegarandeerde beschikbaarheid van goederen, we hebben hoge en stabiele kwaliteit goederen met prijzen, die u zullen verrassen en indruk op u maken! Wij beschikken over een eigen voedingslaboratorium waar wij exclusieve recepten creëren en de kwaliteit en stabiliteit van onze producten voortdurend verbeteren. Wij exporteren naar 11 landen van de wereld. Wij koken samen in onze culinaire academies, laten duidelijk het verschil zien met de concurrentie en delen nieuwe recepten met onze klanten. Ons team bestaat uit professionals in hun vakgebied. Wij hebben meer dan 200 werknemers in dienst.Resfood heeft de reputatie een eerlijke en verantwoordelijke fabrikant te zijn. Wij staan klaar om alle nodige marketingondersteuning te bieden: opleiding van verkoopteams, promotiemateriaal, stalen, masterclasses.

 2. FAG CREATIVE FOODS

  België

  Heerlijke patés, vleesterrines en mousses van een uitzonderlijke kwaliteit, gemaakt met hoogwaardige, uitgelezen grondstoffen. Met de grootste zorg verpakt volgens de specificaties van de klant. Subtiele patés die niet alleen een streling zijn voor de tong, maar ook een lust voor het oog. Bovendien uitsluitend gemaakt op bestelling. Steeds vers op het ogenblik dat ze worden geleverd. In de oven gebakken op hoge temperatuur waardoor ze alle smaak behouden en veel langer kunnen worden bewaard. Dat zijn Fag's heilige regels, Fag's credo waarvan geen duimbreed wordt geweken. Wat niet belet dat zo maar eventjes 132 heerlijke patévariëteiten kunnen worden aangeboden zowel op basis van vlees, wild, gevogelte, vis evenals vegetarisch ! Dat is Fag Creative Foods, een familiebedrijf met diepe wortels in een lange traditie van kwaliteitsproducten.

 1. AKSU

  België

  Aksu is uw gespecialiseerde vishandelaar in de groothandel en kleinhandel. Ontdek onze gerookte zalm, schaaldieren, mosselen, kreeften en zo veel meer! De verse vis wordt volgens strikte hygiënische richtlijnen verwerkt. Wij garanderen een voortdurende kwaliteit- en versheidscontrole. Wij bieden u een grote keuze aan vis en schaal- en schelpdieren zoals mosselen, kreeft, oesters, garnalen, verse vis, enz. De 100% ambachtelijk bereide zalm is van topkwaliteit en met de hand versneden. Speciale voorwaarden voor groothandelaars. Levering 7d / 7 d.

 2. JENS

  België

  Jens is een visleverancier aan de Horecasector, van verse vis, diepvriesproducten, mosselen, oesters, kreeft, gerookte producten. Het spreekt voor zich dat door hun complementaire activiteiten (kleinhandel, winkelverkoop, markthandel) ze een assortiment verse vis en visserijproducten kunnen voeren die hun gelijke niet kennen. Niet alleen in de eerste plaats verse Noordzee vis aangekocht op de diverse veilingen, maar ook vele geïmporteerde soorten zoals, Deense kabeljauw, Noorse zalm, Yellow fin tonijn. Iedere dag van de week wordt geïmporteerd uit vnl. Denemarken en Frankrijk (Normandie & Bretagne). Een ruim aanbod aan diepvriesproducten sluit hen assortiment af: scampi’s & gamba’s, kabeljauwhaasjes, krab, kreeft, tonijntournedos, pangasius, tongrolletjes, zeevruchtenmix, garnalenkroketten en kaaskroketten, langoustines, kikkerbillen, wijngaardslakken, Noorse schotels, enz.

 3. HOLLANDVIS PRONK

  Nederland

  Hollandvis in Scheveningen biedt u een breed assortiment zeevis. Zowel dagvers als diepgevroren vis. We zijn gespecialiseerd in verse vis, gecombineerd met een breed assortiment en hoge kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Hollandvis koopt vis in op afslagen in binnen- en buitenland. Verder wordt er zoveel mogelijk verse vis direct bij de bron ingekocht. We hebben contacten door heel Europa; Denemarken, Spanje, Frankrijk enz. Maar ook binnen de landsgrenzen halen we vis en bijna dagelijks hebben we contact met Rungis (als een van de eerste in Nederland). Elk van onze contacten heeft zijn eigen specialisme waardoor wij een breed assortiment verse vis kunnen aanbieden met hoge kwaliteit. Korte lijnen geven verse vis.

 4. MASCATO

  Spanje

  Mascato S.A. is een bedrijf dat zich bezich houdt met de verkoop van zeeproducten. Diepgevroren vis, schaal- en schelpdieren. De eisen van de consument, de werkomgeving van ons personeel, de samenwerking met onze leveranciers en respect voor het milieu staan bij ons voorop. Mascato investeert in regio waar zich grondstoffen bevinden, voor maximale voedingsveiligheid, geïntegreerde visserij en redelijke prijzen.

 5. LODI SRL

  Italië

  Het bedrijf is een referentie op het gebied van levering van eeste kwaliteit zeeproducten in Italië en andere landen. Missies: De beste producten kiezen uit de zee in Italië en overal ter wereld en deze onmiddellijk ter beschikking stellen van onze eigen klanten die op hun beurt een kwaliteitsproducten kunnen leveren aan hun consumenten. WIj streven ernaar aan alle vragen van de klant te voldoen tegen gunstige prijzen, stipt en snel.

 6. ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE

  België

  De activiteiten van het bedrijf zijn: - Vis import & export (vers en diepvries). - Leverancier voor groothandel, collectiviteiten en visspecialist. - Produceren van alle handgesneden filets, exacte porties in MAP verpakking en andere visprodukten. - Distributie van de goederen in het ganse land met eigen gekoeld wagenpark.

 7. DERYCKER DANIEL

  België

  Derycker Daniël is startte in 1972 als een vleesgroothandel. In de jaren 90' werden bevroren visproducten toegevoedg aan het assortiment. Derycker biedt een breed assortiment aan vers vlees: rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, wild en gevogelte, maar ook bevroren vlees en bevroren vis: visfilets, gepelde garnalen, gamba's, en scampi's.

 8. DEKEYZER - OSSAER

  België

  Dé vleesreferentie. Verse vleesproducten voor een gezond en gevarieerd kwaliteitsmenu ? Gastronomisch gemal op maat van horeca & snacking, grootkeuken & catering, industrie & retail ? Dekeyser-Ossaer : dagelijkse leveringen, sterke prijzen en decennia innovatie. Met de glimlach.

 1. HUIS PATRICK

  België

  Hebt u een horeca zaak? Bent u op zoek naar een leverancier voor uw vis en schaaldieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kan bij ons terecht voor alles uit de zee. Dit aan een zeer interessante prijs/kwaliteit. U kan ook bij ons terecht voor uw rundsvlees, lams, gevogelte en wilt. Wij leveren aan restaurants, traiteurs en voor evenementen. Ook particulieren kunnen bij ons terecht.

 2. BOLS & CO

  België

  Bols & Cie is uw mosselhandel in Kampenhout. Ze zijn zowel groot- als kleinhandel. Er zijn mosselen te verkrijgen van juli tot en met Pasen. Deze zijn ook dan nog steeds van super kwaliteit dus superlekker! ! Niet alleen voor mosselen kan u in hun winkel terecht, maar ook voor kreeften en oesters. Tevens hebben ze ook groenten, sauzen en kruiden zodat u uw mosselen op de perfecte manier zou kunnen klaarmaken.

 3. MAS SA

  Frankrijk

  MAS SA is groothandelaar in verse vis van Rungis en is gespecialiseerd in fijne verse zeevis en schaaldieren en filet.Allrounder in zeeproducten en zoetwaterproducten. Alle gamma's visfilets, Zalm uit Noorwegen, Zalm uit Schotland, geïmporteerde tong en uit Frankrijk, zeeduivel, kabeljauw.Wij verhandelen dagelijks de beste zeevis. Onze verse vis is bestemd voor visboeren en restauranthouders. Alleen verkoop van zeevis op de markt van verse zeevis en schaaldieren te Rungis, geen levering.

 4. MOSSELHANDEL BART BLANKENBERGE

  België

  Mosselhandel Bart Blankenberge bvba heeft zich gespecialiseerd in schaal- en schelpdieren zoals mosselen, levende en gekookte kreeften, oesters en verse langoustines, Koningkrab, scampi, gamba enz. Zij leveren dagelijks aan de HORECA. De koelwagens rijden het ganse jaar uit.

 5. PEIXOS CALSINA BOSCH CB

  Spanje

  Levering van bereide inktvis en verse vis aan viswinkels, supermarkten en restaurants.

 6. PAULO MACHADO & IRMÃO - ALIMENTOS CONGELADOS LDA.

  Portugal

 7. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Frankrijk

 8. REFORM SU URUNLERI

  Turkije

 9. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrijk

 10. GRUPO NUESTRA PESCA S.L

  Spanje

Filters

Resultaten voor

Vis - Import export

Aantal resultaten

10.882 bedrijven