• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vlees - gevriesdroogd

Resultaten voor

Vlees - gevriesdroogd - Import export

 1. HEALTHY LIFE OÜ (NUTRIEST)

  Estland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEALTHY LIFE OÜ (NUTRIEST), is een Multi-Category, en actief in de sector Voedings supplementen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gevriesdroogd, Vlees - gevriesdroogd, orgels, biologische voedingssupplementen, BIO rundvlees, en oesters. Het is gevestigd in Tartu, Estland.

 2. BONIMEX

  België

  Bonimex is een vleesverwerkend bedrijf dat karkassen versnijdt, verpakt en invriest. Het gros van hun productie is bestemd voor export.

 3. J. BUCKLAND FOOD SUPPLIES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf J. BUCKLAND FOOD SUPPLIES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren voedingsmiddelen, Slagerij - vlees, spek, en gevriesdroogd vlees. Het is gevestigd in Essex, Verenigd Koninkrijk.

 4. SULTANAHMET GRUP ET IMALAT PAZ SAN TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf SULTANAHMET GRUP ET IMALAT PAZ SAN TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren kalfsvlees, gevriesdroogd vlees, vleesmeel, en kippenvlees. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. GREISINGER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf GREISINGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleesconserven, Vlees - gevriesdroogd, Vlees - gedroogd, Vleesconserven, Vlees - gevriesdroogd, en Vlees - gedroogd. Het is gevestigd in Münzbach, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MESNA INDUSTRIJA BRACA PIVAC D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf MESNA INDUSTRIJA BRACA PIVAC D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, Vleeswaren, Vlees - gedroogd, en Vleeswaren. Het is gevestigd in Vrgorac, Kroatië.

 2. GAVRILOVIC D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf GAVRILOVIC D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gevriesdroogd, Conserven - vlees en vleeswaren, Vlees - gevriesdroogd, en Conserven - vlees en vleeswaren. Het is gevestigd in Petrinja, Kroatië.

 3. ICELAND FREEZE DRY

  IJsland

  Het bedrijf ICELAND FREEZE DRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis - gevriesdroogd, Vlees - gevriesdroogd, Groenten - gevriesdroogd, Vis - gevriesdroogd, Vlees - gevriesdroogd, en Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Þorlákshöfn, IJsland.

 4. FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleesconserven, Vleeswaren - conserven, Vleesconserven, en Vleeswaren - conserven. Het is gevestigd in Vorchdorf, Oostenrijk.

 5. G. & W. MOORE & CO., LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf G. & W. MOORE & CO., LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gevriesdroogd, en Vlees - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Ballynahinch, Verenigd Koninkrijk.

 1. MEAT WORLD GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MEAT WORLD GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vlees - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren vers vlees groothandel, en vlees. Het is gevestigd in Hanau, Duitsland.

 2. CABROL LA SALVETAT

  Frankrijk

  Het bedrijf CABROL LA SALVETAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gevriesdroogd, en Vlees - gevriesdroogd. Het is gevestigd in La Salvetat Sur Agout, Frankrijk.

 1. ASHAR IMPEX

  India

  Het bedrijf ASHAR IMPEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - gevriesdroogd. Het is gevestigd in New Delhi, India.

 2. ALIMENTOS CAROLINA Y CÍA. LTDA

  Korea

  Het bedrijf ALIMENTOS CAROLINA Y CÍA. LTDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gevriesdroogd vlees. Het is gevestigd in Santiago, Korea.

 3. LAMBRIANIDES BROS PUBLIC LIMITED

  Cyprus

  Het bedrijf LAMBRIANIDES BROS PUBLIC LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gevriesdroogd, Vleeswaren, Vlees - gevriesdroogd, en Vleeswaren. Het is gevestigd in Larnaca, Cyprus.

 4. VIP LIF COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf VIP LIF COMPANY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vlees - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Osmaniye/merkez, Turkije.

 5. MEKOM JSC

  Bulgarije

  Het bedrijf MEKOM JSC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gevriesdroogd, en Vlees - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Silistra, Bulgarije.

 6. WOODHEAD BROTHERS FARMS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 7. WILHELM LÖW GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

 8. KÜLMTARNE OÜ

  Estland

 1. EWALD HOPPERGER FLEISCH

  Oostenrijk

 2. HEPURKER, BULENT

  Verenigd Koninkrijk

 3. CHAPUIS SALAISONS DE MORTEAU

  Frankrijk

 4. REZEKNES GALAS KOMBINATS

  Letland

 5. RIZZOLI EMANUELLI SPA

  Italië

  Het bedrijf RIZZOLI EMANUELLI SPA, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten - gevriesdroogd, Specerijen, extracten en kruiden, Vruchten - gevriesdroogd, en Specerijen, extracten en kruiden. Het is gevestigd in Parma (pr), Italië.

 6. PRINCESS

  Oekraïne

  Het bedrijf PRINCESS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Varkensvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten - gevriesdroogd, vruchten en groenten, vlees groothandel, vis groothandel, en Vruchten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Bucha District, Mykulychi Village, Oekraïne.

 7. NUOVA CONSERVE SPA

  Italië

 8. BRODOKOMERC NOVA D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf BRODOKOMERC NOVA D.O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Supermarkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - gedroogd, Vis - gevriesdroogd, Vlees - gedroogd, en Vis - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Rijeka, Kroatië.

 9. ICAB SPA

  Italië

 10. FELICE CONSERVE SRL

  Italië