• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • voeder voor industriële visteelt

Resultaten voor

Voeder voor industriële visteelt - Import export

 1. NUTRIFISH

  Tunesië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NUTRIFISH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor industriële visteelt, Voeder voor dierfokkerijen, Voeder voor industriële visteelt, Voeder voor dierfokkerijen, en aquacultuur van zalmen. Het is gevestigd in Monastir, Tunesië.

 2. ERWIN HENNECKEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERWIN HENNECKEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor industriële visteelt. Het is gevestigd in Stolberg, Duitsland.

 3. AQUA BIO

  België

  Aqua Bio, in 1990 opgericht binnen de Joosen-Luyckx groep, heeft zich steeds toegespitst op het ontwikkelen en het produceren van kwalitatief hoogstaande visvoeders. Kwaliteit was, is en blijft de belangrijkste eis die we aan ons voeder stellen! Aanvankelijk produceerde Aqua Bio voornamelijk voeders voor karper, forel en steur. Door onze ervaring op het vlak van zowel intensieve als extensieve aquacultuur zijn onze biologen en ingenieurs uw beste aanspreekpunt om eventuele problemen op te lossen. Zij kunnen u natuurlijk ook advies verstrekken bij de keuze van het gepaste visvoeder. Het grootste voordeel van Joosen-Luyckx Aqua Bio is zijn flexibiliteit. We kunnen u al onze voeders uit ons standaard gamma leveren (zie bij het menu-item Producten), maar we kunnen uiteraard ook voeders op maat maken geheel volgens uw specificaties en dit reeds voor producties vanaf 4 ton.

 4. ECOFUT, INH. ALEX BRAUN

  Duitsland

  Het bedrijf ECOFUT, INH. ALEX BRAUN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor industriële visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren hennepzaadolie. Het is gevestigd in Goldenstedt, Duitsland.

 5. ATLANTIS FEED

  Portugal

  Het bedrijf ATLANTIS FEED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor industriële visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren kwekerij van witte brasems in binnenwateren. Het is gevestigd in Porto, Portugal.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AQUARIUM TONNDORF

  Duitsland

  Het bedrijf AQUARIUM TONNDORF, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zoetwatervis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor industriële visteelt, Aquaria en viskommen, Voeder voor industriële visteelt, en Aquaria en viskommen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. ARTEMIA KORAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ARTEMIA KORAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor industriële visteelt. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 3. AFRIC AZOTE

  Senegal

  Het bedrijf AFRIC AZOTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vismeel voor vee en pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor industriële visteelt, visolie, Vismeel, Voeder voor industriële visteelt, en proteinen. Het is gevestigd in Dakar, Senegal.

 4. FUTURE FISHERIES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FUTURE FISHERIES LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Voeder voor industriële visteelt. Het is gevestigd in Chichester, Verenigd Koninkrijk.

 5. NATKOM

  Turkije

  Het bedrijf NATKOM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor industriële visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren export van diepvriesvis, zee-egels, tapijtschelpen, en zonnebloemzaadmeel. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. BOSNET GROUP DOO

  Bosnië-Herzegowina

  Het bedrijf BOSNET GROUP DOO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor industriële visteelt, Kattenvoer, Voeder voor industriële visteelt, en Kattenvoer. Het is gevestigd in Sarajevo, Bosnië-Herzegowina.

 2. METNET DIŞ TICARET

  Turkije

  Het bedrijf METNET DIŞ TICARET, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor industriële visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biologische actieve voedseladditieven, en producten materialen voor de bouw. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. BR HANDEL

  Duitsland

  Het bedrijf BR HANDEL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor industriële visteelt. Het is gevestigd in Goldenstedt, Duitsland.

 2. NARCISO DIAS E FILHOS LDA

  Portugal

  Het bedrijf NARCISO DIAS E FILHOS LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor industriële visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren visolie. Het is gevestigd in Peniche, Portugal.

 3. LEADER-TRADE

  Zwitserland

  Het bedrijf LEADER-TRADE, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor industriële visteelt, Voeder voor industriële visteelt, diepvries vis, en voedingsmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Genève, Zwitserland.

 4. KENJI KOI

  Duitsland

  Het bedrijf KENJI KOI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor industriële visteelt. Het is gevestigd in Emmerich, Duitsland.

 5. ARFIDEL

  België

  Het bedrijf ARFIDEL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor industriële visteelt. Het is gevestigd in Soye, België.

 6. AQUATIC SCIENCE

  België

  Het bedrijf AQUATIC SCIENCE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor industriële visteelt, Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking, Voeder voor industriële visteelt, en Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is gevestigd in Herstal, België.

 7. VALOBIO

  Réunion

  Het bedrijf VALOBIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor industriële visteelt, diervoeding, voedingsmiddelen, Voeder voor industriële visteelt, en grondstoffen. Het is gevestigd in Le Port, Réunion.

 8. TIANJIN NORLAND BIOTECH CO.,LTD

  China

  Het bedrijf TIANJIN NORLAND BIOTECH CO.,LTD, en actief in de sector Voeder voor industriële visteelt. Het is gevestigd in Tianjin, China.

 1. KOIFRIEND HEIMTIERBEDARF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KOIFRIEND HEIMTIERBEDARF GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor industriële visteelt. Het is gevestigd in Alt Sührkow, Duitsland.

 2. EURL LITTORAL AVICOLE

  Algerije

  Het bedrijf EURL LITTORAL AVICOLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor industriële visteelt. Het is gevestigd in Fouka, Algerije.

 3. LÝSI HF

  IJsland

  Het bedrijf LÝSI HF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën en vetten voor de voeding, Voeder voor industriële visteelt, Oliën en vetten voor de voeding, en Voeder voor industriële visteelt. Het is gevestigd in Reykjavík, IJsland.

 4. BIOMAR GROUP A/S

  Denemarken

  Het bedrijf BIOMAR GROUP A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voeder voor industriële visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kattenvoer, Hondenvoer, Kattenvoer, en Hondenvoer. Het is gevestigd in Aarhus C, Denemarken.

 5. TROMSØ FISKEINDUSTRI AS

  Noorwegen

  Het bedrijf TROMSØ FISKEINDUSTRI AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor industriële visteelt, en Voeder voor industriële visteelt. Het is gevestigd in Tromsø, Noorwegen.

 6. CERMAQ ASA

  Noorwegen

  Het bedrijf CERMAQ ASA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor industriële visteelt, en Voeder voor industriële visteelt. Het is gevestigd in Oslo, Noorwegen.

 7. SPINNE WALZENMÜHLE INH. KLARA RENSINGHOFF, E. KFR.

  Duitsland

  Het bedrijf SPINNE WALZENMÜHLE INH. KLARA RENSINGHOFF, E. KFR., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor industriële visteelt, en Voeder voor industriële visteelt. Het is gevestigd in Oelde, Duitsland.

 8. ASTRA AQUARIA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ASTRA AQUARIA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor industriële visteelt, en Voeder voor industriële visteelt. Het is gevestigd in Bissendorf, Duitsland.

 9. A.COELHO & CASTRO, LDA

  Portugal

  Het bedrijf A.COELHO & CASTRO, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor industriële visteelt, en Voeder voor industriële visteelt. Het is gevestigd in Povoa De Varzim, Portugal.

 10. DAJANA PET, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf DAJANA PET, S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeder voor dierfokkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor industriële visteelt, en Voeder voor industriële visteelt. Het is gevestigd in Bohunovice, Tsjechische Rep..

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis