• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • voertuigen - accessoires en interieurs

Resultaten voor

Voertuigen - accessoires en interieurs - Import export

 1. CLIMAIR PLAVA KUNSTSTOFFE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ClimAir-regen- en windschermen, die uitmunten in discrete elegantie, worden aan de zijkant van de voertuigdeuren aangebracht. Ze verbeteren het ruimteklimaat en maken het mogelijk te genieten van circulerende frisse lucht, ook als het regent of sneeuwt. Bij veel zonneschijn voorkomt u onaangename warmteophoping in uw voertuig, als de raampjes tot iets boven de onderrand van de windgeleiders open staan. ClimAir-regen- en windschermen, die uitmunten in discrete elegantie, worden aan de zijkant van de voertuigdeuren aangebracht. Ze verbeteren het ruimteklimaat en maken het mogelijk te genieten van circulerende frisse lucht, ook als het regent of sneeuwt. Bij veel zonneschijn voorkomt u onaangename warmteophoping in uw voertuig, als de raampjes tot iets boven de onderrand van de windgeleiders open staan.

 2. ACT AEROSOL CHEMIE TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ACT Aerosol Chemie Technik GmbH houdt zich bezig met het maken en bottelen van chemisch-technische producten voor de automobielindustrie. Van producten zoals de klassieke remreiniger tot autopoetsmiddelen en hoogwaardige brandstof- en olietoevoegingen: ons assortiment voorziet in alle behoeften voor auto's en autoaccessoires. Bovendien zijn veel van onze producten van eigen makelij en geformuleerd volgens de door onszelf ontwikkelde receptuur. Naast het maken en bottelen van onze eigen producten bieden we klanten de mogelijkheid om volgens hun eigen richtlijnen bepaalde stoffen toe te voegen of door de klant aangeleverde vloeistoffen te bottelen. We zijn evenwel niet met een eigen merk actief op de markt maar leggen ons uitsluitend toe op het in opdracht bottelen en maken van producten onder Private Label. Dit houdt in dat op de producten het etiket van onze klant wordt weergegeven en dat onze naam of medewerking aan het product niet zichtbaar is.

 3. AUTO-PIECE BURGUIERE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De autosloperij AUTO PIECE BURGUIERE, gevestigd in het Franse departement Aveyron, staat la meer dan 30 jaar tot uw dienst. Ons team biedt u een uitgebreid assortiment tweedehands mechanische onderdelen en accessoires voor auto's en/of van verongelukte voertuigen in de oude staat. Wij bieden een grote keus aan tweedehands onderdelen voor: personenauto's, bedrijfswagens, brommobielen, 4X4 en af en toe voor motoren en landbouwmachines. Voor alle opnieuw te gebruiken onderdelen geldt een garantie van 3 maand. Wij kunnen uw onderdelen binnen 48 à 72 uur in heel Frankrijk leveren. Om optimaal aan uw vraag te voldoen stellen wij u een terrein van 6000 m² ter beschikking om uw onderdelen te demonteren. U treft er ook alle verongelukte voertuigen in de oude staat aan die in hun geheel te koop staan. Onze externe transportbedrijven kunnen u binnen 8 dagen leveren. Wij stellen alles in het werk om de milieunormen in acht te nemen en om u ten dienste te staan.

 4. DGS AUTODYWAN SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  DGS Autodywan is een toonaangevend autobedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige producten en diensten op het gebied van autoaccessoires. We begrijpen het belang van personalisatie en maatwerk als het gaat om voertuigen. Ons uitgebreide assortiment autoaccessoires is ontworpen om de functionaliteit, het comfort en de stijl van uw auto te verbeteren. Of u nu op zoek bent naar binnen- of buitenverbeteringen, we hebben een gevarieerde selectie producten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 5. QUATTRO POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf QUATTRO POLAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Beschermhoezen - verpakking volgens specificatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gordijnstoffen, Voertuigen - accessoires en interieurs, parelgordijnen, waterdicht makende dekzeilen, Gordijnstoffen, verduisterende gordijnen, Voertuigen - accessoires en interieurs, en meubels voor binnen en voor de tuin. Het is gevestigd in Gniezno, Polen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AMS AUTO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AMS AUTO GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - accessoires en interieurs, Voertuigen - accessoires en interieurs, en onderdelen voor auto's van vroeger. Het is gevestigd in Gevelsberg, Duitsland.

 2. ARESMA INGENIEURTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARESMA INGENIEURTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren personaliseerbare tassen, documentenmappen voor kantoren, aktetassen voor politieagenten, en bescherming rompen. Het is gevestigd in Geesthacht, Duitsland.

 3. MASTERNAUT

  Frankrijk

  Masternaut, een firma van de Groep Michelin, is gespecialiseerd in de verbetering van de operationele efficiëntie van wagenparken dankzij technologie voor connected voertuigen en data science oplossingen. Onder de operationele aspecten is een efficiënt vlootmanagement cruciaal voor het succes van een onderneming. Masternaut begeleidt en helpt zijn klanten om: Hun kosten te beperken en hun productiviteit te verhogen (door een globaal zicht op de vloot om snel niet-efficiënte punten en groeimogelijkheden te identificeren). Een betere klantenservice te bieden (door de klanttevredenheid te verbeteren dankzij een realtime follow-up van de missies en een onmiddellijke oplossing van problemen met de planning). De impact op het milieu te beperken (door een vermindering van de CO2-uitstoot van de onderneming en een overgangsstrategie naar een groene vloot). De veiligheid van de bestuurders te verbeteren (door het invoeren van tools en programma's waarmee het gedrag aan het stuur kan worden beoordeeld en verbeterd).

 4. SPOJKAR KARDAŚ I WPÓLNICY

  Polen

  Ons aanbod: auto spoilers, cabines, slaapcabines, kinderglijbanen, tuinglijbanen, polyesterlaminaat, hittevorming, tuinglijbanen, parkeerplaatsverwarming, reclamezuilen, CNC freeswerk, voorwerpen geïnstalleerd tussen assen, gereedschapskisten, zonnedaken, dakrekken, winkeluitrusting, "Spojkar" vrachtwagens, opleggers, warmte-isolatie, dak deflectors, koolstofelementen, dak spoilers, dakrekken. Wij weten zeker dat u in ons productassortiment iets zult vinden en daarmee één van onze tevreden klanten zult worden.

 5. B B T

  België

  BT heeft een ruim aanbod aan vintage VW onderdelen, ontwikkeld en vervaardigd door ons eigen onderzoek- en aankoopteam. Deze onderdelen zijn ontwikkeld met het oog op de beste prijs/kwaliteit verhouding om ervoor te zorgen dat onze geliefde luchtgekoelde Vintage VW’s op een veilige wijze rijvaardig blijven. Deze onderdelen zijn eenvoudig herkenbaar aan de door onze BBT marketing afdeling ontwikkelde verpakking. Rem onderdelen, wielen, wieldeksels, deurklinken, tankdoppen, treeplanken… Wij hebben ook een groot aantal NOS stukken (New Old Stock) op voorraad, en occasie- en zeldzame onderdelen.

 1. VB-AIRSUSPENSION

  Nederland

  Luchtvering wordt meer en meer een belangrijk aspect in de lichte bedrijfswagenbranche. Of dit nu voor meer comfort is, voor betere stabiliteit of voor een mogelijkheid om een voertuig makkelijk te kunnen laten zakken en heffen, zo is er voor elke toepassing wel een oplossing. VB-Airsuspension biedt u deze oplossing door diverse soorten veersystemen aan te bieden. Wij bieden u voor vrijwel elke lichte bedrijfswagen een passende oplossing. VB-Airsuspension produceert –als één van de weinige Europese fabrikanten– een zo breed mogelijk pakket van diverse soorten (lucht)vering. Van hulpluchtvering, een eenvoudige versterkte schroefveer tot een volledige luchtvering; voor klanten met diverse toepassingen zoals ambulances, auto-transporters en campers bieden wij de oplossing. Nu weet u waarom steeds meer producenten van bedrijfswagens onze luchtveersets tot de eigen standaard verheffen.

 2. COOLMAN HUGO

  België

  Coolman Cars geeft u het beste van Citroën, Kia en Volvo voor de beste prijs! Kortingen op stockwagens tot € 9.000. Ondertussen zijn wij in blijde verwachting van de gloednieuwe Citroën C4 (20 november 2010) en de Volvo V60 (januari 2011). 08 sept '10 U bent van harte welkom op de opendeurdagen bij Coolman Cars van 6 tem. 18 september. Wij bieden u schitterende condities op elke nieuwe Citroën, Volvo of Kia. Wij doen graag ook een extra op de stockwagens beschikbaar in onze showroom! U kunt er de gloednieuwe Volvo S60 en de Kia Sportage bewonderen. Tevens open op zondag 12 september! 05 jun '10 Citroën gaat ANTI-RETRO: De gloednieuwe DS3 staat in onze showroom! 24 dec '09 Kom langs en ontdek de ongeziene saloncondities op het Volvo, Citroën en Kia gamma. De nieuwe Citroën C3 is tevens te ondekken in onze showroom. Wij willen ook al onze klanten en onze bezoekers prettige Kerstdagen wensen en een veilig 2010!

 1. AROMA BAR (IE TREFILOV M.S)

  Rusland

  AROMA BAR is een fabrikant van gepatenteerde handgemaakte luchtverfrissers van vilt en hout voor auto's, huizen en kantoren op basis van originele parfumessences. De eigen geuren en geschenksets van het bedrijf hebben de volgende voordelen: breed scala aan berkenmultiplex luchtverfrissers met aangepaste afbeeldingen en logo's; vilt met een hoge dichtheid, gemaakt van natuurlijke schapenwol, zorgt ervoor dat een geurolie langer meegaat en sterker ruikt; mogelijkheid om dezelfde luchtverfrisser vele malen te gebruiken, door hem te hervullen met geuroliën. De voordelen van AROMA BAR-parfums voor bedrijven is dat het een product is waarvoor u een vervolgverkoop van aroma-oliën kunt maken en dat u aantrekkelijk vormgegeven geschenksets kunt aanbieden aan klanten. Het bedrijf biedt groothandel in auto-accessoires die wereldwijd worden geleverd. Artikelen uit de catalogus kunnen binnen 1-2 dagen na het plaatsen van een bestelling worden verzonden, aangezien alle geuren op voorraad zijn. AROMA BAR produceert ook op maat gemaakte luchtverfrissers in om het even welke vorm, bv. in de huisstijl van de klant.

 2. AVIETECH

  België

  Avietech is de specialist voor het inrichten en ombouwen van uw bedrijfsvoertuig. Als exclusief invoerder van het product Order System bieden wij u de beste verhouding prijs/kwaliteit met 3 jaar garantie. Wij richten alle voertuigen in op maat, volgens uw wensen. mobiele-werkplaatsNaast de inrichting, verzorgen wij ook uw belettering, navigatie, tracking-systemen, car-kits, signalisatie, ... zodat u uw wagen slechts naar één adres moet brengen en wij zorgen voor de rest. Overtuig uzelf en vraag een bezoek met ons demovoertuig! Zo kan u onze producten zelf ervaren en u een perfect idee vormen van de vele mogelijkheden. Wij maken ter plaatse een simulatie van de inrichting volgens uw wensen met bijhorende prijsofferte.

 3. PRIME DESIGN EUROPE

  België

  Met unieke dakdraagsystemen en vloerplaten voor lichte bedrijfsvoertuigen staat Prime Design Europe garant voor een veilig en ergonomisch transport van uw goederen.Sinds 2006 leveren we een steeds groeiend aanbod van hoogwaardige en flexibele oplossingen voor bestelwagens via intern ontwikkelde en vervaardigde gepatenteerde producten. Wij bieden op maat gemaakte, ergonomische en intelligente oplossingen voor elke toepassing in de niches van de markt voor lichte bedrijfsvoertuigen. Het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van onze producten is één van onze belangrijkste kernwaarden. De verlaging van de CO2-voetafdruk van Prime Design Europe zelf, maar ook die van onze klanten verliezen we hierbij niet uit het oog. Met resultaat: Prime Design Europe werd meerdere keren bekroond in verschillende landen voor zijn innovatieve producten.

 4. CARGLASS

  België

  Carglass is de specialist in het herstellen en vervangen van autoruiten in België. Elk jaar helpen we meer dan 350 000 automobilisten, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Wij kunnen u helpen in een van onze 41 service centers verspreid over heel België. Of een van onze 100 service-wagens komt u ter plaatse, bij u thuis of op het werk helpen. Dankzij onze permanente stock van meer dan 220.000 ruiten, kunnen wij u zeer snel helpen. Bovendien geeft Carglass® levenslange garantie op het geleverde werk, en de uitgevoerde herstellingen. Wat resulteert in een klantentevredenheid van 98%! Om u het leven makkelijker te maken heeft Carglass® overeenkomsten met bijna alle grote verzekeringsmaatschappijen in België zodat wij alle formaliteiten voor u kunnen afhandelen.

 5. ETABLISSEMENT VOS

  België

  Wij zijn sinds 1962 actief in de automotive branche.Onze specialisatie: elektrische en elektronische accessoires: camerasystemen, parkeersensoren, cruise control systemen, wagenparkbeheer, satelliet alarmsystemen, CAN-bus interfaces, zetelverwarming, mirror folder, marterverschrikker, regensensor, centrale vergrendeling, elektrische ruitenbediening.Producten voor auto’s, vrachtwagens, moto’s, mobilehomes en landbouwvoertuigen.Wij kiezen zorgvuldig onze leveranciers: betrouwbare bedrijven die kwaliteit leveren.En wij selecteren vakkundig onze producten. Dankzij onze belangrijke voorraden kunnen wij snel leveren: Onze technische dienst kan u met iedere vraag over onze producten verder helpen.

 6. JV INTERIEUR

  Nederland

  Wie is Jolanda Vogels? Jolanda Vogels is een gepassioneerd interieurontwerperster die aan de Katholieke Hogeschool Mechelen haar opleiding genoot. Met de oprichting van haar eigen ontwerpbureau in 2011 heeft ze van haar passie haar droombaan kunnen maken.Jolanda Vogels Interieurvormgeving geeft altijd interieuradvies op maat, want elke opdrachtgever is verschillend en iedere woonsituatie weer anders. Alle interieuradviezen worden daarom volledig aangepast aan de wensen van de klant.Wat kan Jolanda Vogels Vormgeving voor u betekenen? Voor uw woning kunnen meubels, keukens en badkamers op maat worden ontworpen. Ook kunt u advies krijgen over te gebruiken materialen, kleuren, het lichtplan en de styling. Tevens is aankoopbegeleiding mogelijk voor alles wat met de inrichting van uw woning te maken heeft, zoals voor meubels, opbergsystemen, verlichting, sanitair en woonaccessoires. Naast advies over het interieur van uw woning, kan Jolanda Vogels Interieurvormgeving u helpen met advies over het ontwerp en de indeling van uw woning.Kennis van de regio EindhovenJolanda Vogels Interieurvormgeving kent de interieurwensen van opdrachtgevers in de regio.

 7. XIAMEN SHUANGYUAN SPRINGS CO.,LTD

  China

  Onze producten omvatten druk gasveren, vergrendelbare gasveren, hydraulische dempers enz. Voornamelijk gebruikt in de sectoren van de auto-industrie, medische apparatuur, meubels en overige industrieën. OEM service. Shuangyuan produceert gasveren voor talloze automerken zoals BMW, AUDI, Benz, Toyota, Ford enz. We kunnen tot nu toe circa 2.000 OEM gasveren maken voor motorkappen en kofferbakken. We streven naar hoge kwaliteit en snelle leveringen.

 8. JODIMA

  België

  Jodima is een onafhankelijk Belgisch bedrijf, opgericht in 1979, met meer dan 35 jaar ervaring in het afvullen van vloeistoffen voor ‘private label’ en voor zijn eigen merk Prisma. De afgelopen jaren kende het bedrijf een snelle groei. Vandaag is Jodima één van de grootste private label afvullers voor ruitensproeier- en koelvloeistoffen van West-Europa.

 1. JUST IN CASE

  Nederland

  Just in Case specialiseert zich in het leveren van maatwerk op het gebied van flightcase-kofferbouw, interieurbouw en bedrijfswageninrichting. Wij ontwerpen, produceren en monteren zelf en zijn daarom in staat u van dienst te zijn van de aanvraag tot de realisatie ervan.

 2. ALFA EQUIPMENTS

  België

  Alfa Bedrijfswageninrichting! Sinds 1992 actief in het inrichten van bedrijfsvoertuigen. •Crash-test beproefd •Ergonomisch •Modulair systeem •Multi-functioneel •30% plaatsbesparing •4 jaar garantie •Service/After Sales Alfa bvba biedt u een groot assortiment aan van accessoires die uw bedrijfswageninrichting compleet maakt.

 3. ARROTEX

  België

  Arrotex is gespecialiseerd in de vervaardiging van industriele textielen voor de binnenkleding van voertuigen. De onderdelen voor de binnenbekleding van auto’s worden uiterst precies verlijmd en gekapt. De autozetels worden ook aan de buitenzijde afgeboord met materiaal (verharde rand) dat wij leveren. U levert ons de stoffen en wij verwerken ze volgens uw wensen in verschillende lengtes, breedtes en vormen.

 4. SORTIMO

  België

  Sinds bijna vier decennia ontwikkelt, produceert en verkoop Sortimo zeer succesvol op maat gemaakte bedrijfswageninrichtingen. Het hedendaagse product scala omvat branchegerichte inrichtingsoplossingen voor ondernemingen in de service, midden- en kleinbedrijf en industrie sector. Sortimo International is in Duitsland met negen vestigingen en meer dan 30 Sortimo partners, en internationaal met twaalf dochterondernemingen ruim vertegenwoordigd op de Europese, Amerikaanse en Aziatische markten.

 5. LRB

  België

  Door meer dan 25 jaar ervaring in de automobielsector kan LRB terugvallen op veel kennis en expertise in de sector. Daardoor is Luc Ryvers Bedrijfswageninrichting het geschikte aanspreekpunt om uw bedrijfswagen volledig te optimaliseren. LRB staat voor kwaliteit, snelheid en een korte levertermijn. Bekijk onze uitgebreide waaier aan inbouwvoorbeelden.

 6. LOHISSE

  België

  Kwalitatieve en creatieve oplossingen bieden aan bestaande en nieuwe klanten. Deze oplossingen situeren zich zowel op vlak van maatmeubilair, totale interieurinrichting als in de tram/trein sector. De ambitie van Lohisse nv is zich in deze sectoren tot de groep van de inventieve leiders te kunnen rekenen.

 7. TESAT. PRODUCENT ZLACZY KABLOWYCH DLA MOTORYZACJI I ROLNICTWA

  Polen

  TESAT biedt:   12V aansluiting: - 7-pin, 13-pin, - Adapters - Elektrische trekhaak, - Accessoires - Elektronische sleepmodules.   24V aansluiting: - 7-pin, 13-pin, 15-pin, - Spiral - ABS, EBS, - Spiraalaansluitingen.   Luchtaansluitingen: - Spiraalvormige luchtinterface, - Quick air.

 8. INDIC

  België

  Indic is gespecialiseerd in de toelevering en service van de radiobesturinge Ikusi. Het bedrijf is enerzijds haar aanbod van producten uitgebreid met overlastbeveiligingen, weegsystemen, windmeters en voedingssystemen en zijn we anderzijds activiteiten opgestart bij andere doelgroepen zoals bouwkranen, betonpompen, machinebouwers, hydraulische toepassingen, distributie van kabelrupsen, slangen, koppelingen en kabelafschermingen ...

 9. SP. Z OO SP. K

  Polen

  Wij hebben Lamirs op gericht in 1990, te Małkowo, in het woiwodschap Pommeren. Wij zijn een fabrikant van spoilers, slaapcabines en tussenas gordijnen voor installatie in vrachtwagens en busjes. Wij werken regelmatig samen met merken zoals Volvo, MAN en Mercedes-Benz. Ons aanbod omvat tevens hefdaken en spoilers voorzien van zonne-energie installaties. Op aanvraag produceren wij tevens dozen, containers en behuizingen voor apparaten.

 10. RMD PRODUCTS

  Nederland

  RMD products realiseert de plek voor al uw auto accessoires online van interieur auto accessoires, auto tuning tot dakdrager!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Voertuigen - accessoires en interieurs - Import export

Aantal resultaten

6.622 Bedrijven