• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • voertuigen - dienstverlening

Resultaten voor

Voertuigen - dienstverlening - Import export

 1. ACT AEROSOL CHEMIE TECHNIK GMBH

  Duitsland

  ACT Aerosol Chemie Technik GmbH houdt zich bezig met het maken en bottelen van chemisch-technische producten voor de automobielindustrie. Van producten zoals de klassieke remreiniger tot autopoetsmiddelen en hoogwaardige brandstof- en olietoevoegingen: ons assortiment voorziet in alle behoeften voor auto's en autoaccessoires. Bovendien zijn veel van onze producten van eigen makelij en geformuleerd volgens de door onszelf ontwikkelde receptuur. Naast het maken en bottelen van onze eigen producten bieden we klanten de mogelijkheid om volgens hun eigen richtlijnen bepaalde stoffen toe te voegen of door de klant aangeleverde vloeistoffen te bottelen. We zijn evenwel niet met een eigen merk actief op de markt maar leggen ons uitsluitend toe op het in opdracht bottelen en maken van producten onder Private Label. Dit houdt in dat op de producten het etiket van onze klant wordt weergegeven en dat onze naam of medewerking aan het product niet zichtbaar is.

 2. BRYANSK PLANT OF DRAFT GEARS

  Rusland

  Bryansk Plant of Draft Gears (BPDG) produceert trekuitrustingen of koppelingen en treinonderdelen voor goederenwagons, onderdelen voor spoorweguitrusting en rijdend materiaal, bussen voor de olie- en gassector, producten van staal, gegoten non-ferro metalen en legeringen (gewicht 5 tot 180 kg), plastic en polymeren eenheden tot 6, 5 kg. Maar de hoofdactiviteit van BPDG is de productie en reparatie van trillingdempers van het model PMKP-110 die functioneren met een terughoudend-kerend systeem (een set elastische blokken van polymeer) in plaats van een verenset. Het kwaliteitsbeheersysteem van de firma is in overeenstemming met de Russische normen (GOST) en is goedgekeurd via IRIS, ISO 9001: 2015, ISO/TS 22163: 2017 certificaten. De firma is actief sinds 2008 als groothandelaar in metalen en plastic accessoires voor de spoorwegensector en dienstverlener voor het onderhoud en de reparatie van trekuitrustingen klasse T1, T2 en T3 gedurende hun complete levensduur.

 3. ASPA BVBA

  België

  Aspa schenkt gebruikte auto-onderdelen een tweede leven Niet nieuw, wél goed De broers Peter en Dimitri Pachis sleutelen al 25 jaar aan auto’s. En ze halen daarbij het onderste uit de kan. Want zelfs afgedankte wagens krijgen een nieuwe kans. Hoe? Door de nog intacte onderdelen opnieuw te gebruiken. Zoekt u tweedehandsonderdelen in goede staat? Dan moet u bij Aspa zijn! Altijd een grote voorraad Is er een onderdeel van uw wagen defect? Dan hoeft u niet meteen nieuwe stukken te kopen. Gebruikte onderdelen zijn vaak net zo goed. En een pak goedkoper. Daarom vindt u bij Aspa een grote voorraad stukken van bijna alle merken. Bent u handig? Dan plaatst u de stukken zelf. Vertrouwt u liever op een professionele garagist? Dan vervangt Aspa ze voor u. Herstelling en onderhoud Ook voor herstellingen, onderhoud en technische controle bent u bij Aspa aan het juiste adres. Zo verloopt uw autokeuring voortaan gesmeerd!

 4. CLAES & ZONEN SINT-TRUIDEN

  België

  De Groep Claes & Zonen is in Limburg al meer dan 60 jaar een begrip voor eigenaars van Mercedes-Benz personenwagens en bedrijfsvoertuigen. De eerste stappen in de automobielwereld werden via het revisiebedrijf van André Claes gezet. Dit werd in 1950 opgericht aan de Tiensesteenweg in Sint-Truiden. Door zijn ondernemingszin en gevoel voor zaken was al snel een verhuis naar het industrieterrein te Sint-Truiden nodig. Terwijl het revisiebedrijf volledig autonoom bleef werken, investeerde André Claes in nieuwe afdelingen zoals een eigen personen- en bedrijfswagengarage. Deze werden later nog aangevuld met een carrosseriebedrijf. In 1993 werden we officieel concessiehouder voor Mercedes-Benz en bleven we investeren in de toekomst met de aankoop van vestigingen in Tongeren en Tienen. In 1999 werden we verdeler van smart, twee jaar later mochten we ons als één van de eersten in België officieel concessiehouder voor Nearly New Car noemen. In 2012 werden we officieel Mercedes-Benz Used 1 dealer

 5. GROSEMANS REVISIE

  België

  Veel vaker dan u denkt is een kapotte of versleten motor nog te reviseren. Het grote voordeel is dat u meestal minder kosten heeft met een revisie en het milieu minder belast dan wanneer u een nieuw motorblok moet aanschaffen. Van bestaande onderdelen worden, met een minimaal energie- en grondstoffengebruik, weer nieuwe onderdelen gemaakt en dus niet afgedankt. Ook reviseren wij handgeschakelde en automatische transmissies. In de wereld van fabrieken en de zware industrieën komen diverse soorten motoren voor. In de landbouw, de bouw, defensie, vrachtvervoer en het grondverzet zijn er ook de stationaire motoren, die Grosemans Motorenrevisie terplekke repareert of uitbouwd en gereviseerd weer inbouwd. Grosemans Motorenrevisie heeft jarenlange ervaring op het gebied van reiniging en onderhoud van motoren in zowel de watersport als de beroepsbinnenvaart en is dus de juiste partner voor alle werkzaamheden aan uw schip, jacht of boot. Voor de pleziervaart kan Grosemans Motorenrevisie het complete beheer, het algehele onderhoud of winterklaar maken van uw boot uit handen nemen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CROES

  België

  De firma's Croes en Recom verzetten letterlijk en figuurlijk bergen. Deze slogan vormt de rode draad doorheen al de activiteiten die we doen. Bij ons mag de klant op beide oren slapen dat de werken kwalitatief, op tijd en vooral binnen het budget uitgevoerd worden. Getuige hiervan is de sterke groei die zowel Croes als Recom kan voorleggen. Met zijn 85 gemotiveerde en gepassioneerde medewerkers zetten de twee bedrijven de toon binnen de branche. De lat continu hoog leggen is wat ons drijft. De klant op zijn wenken bedienen en ervoor zorgen dat de noden beantwoordt worden volgens de verwachtingen van de klant is voor ons van primordiaal belang.

 2. STERCKX

  België

  De groep Sterckx is als concessiehouder met vestigingen in Halle en Sint-Genesius-Rode voornamelijk actief in Brabant en Brussel. De vestiging in Halle is de officiële vertrouwenspartner in de regio voor de merk Volvo. Sterckx, dat is vooral een keuze voor een kwalitatieve dienstverlening en een persoonlijke aanpak, compleet van A tot Z. Voor verkoop, na-verkoop, carrosserie en alle denkbare extra-services kan u telkens bij ons terecht, op hetzelfde adres, één enkel aanspreekpunt voor al uw behoeften. En net daar wensen wij het verschil te maken. Immers ons team is samengesteld uit een jonge ploeg, professioneel en meertalig, telkens een vijftiental medewerkers per vestiging, die uitblinken dankzij hun verscheiden ervaring en hun passie voor ons vak. Een persoonlijke aanpak voor uw behoeften en een serie “Sterckx-extra-services” te beschikking om te voldoen aan al uw behoeften.

 3. GEBR. LAEREMANS

  België

  Reeds jaren is 'Gebroeders Laeremans b.v.b.a.' een vast begrip als het gaat over import en export van jonge accident-wagens. Via een eigen uitgebouwd internationaal netwerk slagen wij er steeds weer in om niet alleen in eigen land, maar ook in de ons omringende landen jonge ongevalwagens op de kop te tikken. Maar ook in aankoop en verkoop van lichte bestelwagens staan wij aan de top. Ben je op zoek naar occasie wisselstukken, haast nieuwe banden of batterijen, neem dan zeker even met ons contact op. Wat u zoekt hebben wij beslist in voorraad.

 4. CARROZZERIA ASTIGIANA AEROGRAFIA DIGITALE

  Italië

  CARROZZERIA ASTIGIANA werd opgericht in 1972. In 1983 treedt de huidige directeur, M. Giovanni Scribano, al eigenaar van een ander carrosseriebedrijf sinds 1974, in functie. CARROZZERIA ASTIGIANA heeft sinds 2006 drie experts in dienst voor het technische gedeelte en één kantoorbediende. Het carrosseriebedrijf strekt zich uit over een overdekte oppervlakte van 500 m² en 1 500 m² buiten, waaraan in 2005 naast de bestaande loods een nieuwe loods van 500 m² is toegevoegd en een parkeerplaats van 1.000 m².

 5. TRUCK TRADING LIMBURG

  België

  Truck Trading Limburg kan u bijstaan bij al uw professionele transportoplossingen. DAF is reeds meer dan 30 jaar ons huismerk voor alle oplossingen vanaf 6 ton tot 44 ton. Sinds 2003 kunnen we ook de robuuste Daily bestelwagen aanbieden in al zijn toepassingen, tot 7 ton. Tenslotte zijn we in 2011 key dealer geworden voor Fiat Professional waardoor we u dan ook alle verdere transportvragen kunnen helpen invullen, van de DUCATO tot de Fiorino en de pickup Fullback. Daarnaast hebben we voor de bestelwagens en de zware vrachtwagens aparte werkplaatsen ingericht met een uitgebreid magazijn en gespecialiseerd personeel.

 1. CLEAN CAR CARE

  Nederland

  Clean Car Care is een autopoetsbedrijf met passie voor auto's poetsen. Van een opfrisbeurt tot volledige detailing, en van nieuwe auto's tot klassiekers, wij zorgen ervoor dat u auto weer prachtig schoon is. Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche en een professionele werkruimte is geen enkele uitdaging ons te groot. Interieur Het schoonmaken van een auto interieur is intensief werk. Mede door de vele vakjes, randjes en kiertjes. Bekleding in een auto wordt ernstig op de proef gesteld, het blijft immers een gebruiksvoorwerp. Roken, eten, kinderen, huisdieren en zelfs normaal gebruik vormen allemaal een aanslag op uw interieur. Clean Car Care gaat graag voor u aan het werk! Geen auto of mate van vervuiling is te veel voor ons, en nadat we klaar zijn zult u weer genieten van een schoon, fris en hygiënisch interieur. Exterieur Langdurig gebruik maken van uw dagelijkse of klassieke auto vraagt om goed en zorgvuldig onderhoud. Als u aan het verkeer deelneemt wordt uw auto blootgesteld aan zand, teer, roet, vocht en zonlicht. Een goede waslaag beschermt de lak, voorkomt verkleuring en verkleint de kans op lakschade. Clean Car Care neemt de zorg van een goed onderhouden auto graag uit uw handen. Met professionele behandelingen zorgen wij ervoor dat u niet alleen meer plezier van uw auto zult hebben, maar geven uw auto ook de nodige bescherming zodat u deze plezier nog lang kunt behouden.

 2. WEBFLEET SOLUTIONS SALES B.V - UK BRANCH

  Verenigd Koninkrijk

  TomTom Telematics is een van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van voertuigtelematica en connected car-diensten. De Software-as-a-Service-oplossing (SaaS) van TomTom Telematics, WEBFLEET, wordt gebruikt door kleine en grote bedrijven om voertuigprestaties te verbeteren, brandstof te besparen, bestuurders te ondersteunen en de wagenparkefficiëntie in haar algemeenheid te verhogen. Daarnaast levert TomTom Telematics diensten aan verzekeringsmaatschappijen, verhuurbedrijven, leasemaatschappijen, auto-importeurs en ondernemingen die zich richten op zowel bedrijven als consumenten. TomTom Telematics heeft wereldwijd meer dan 50.0000 klanten, biedt diensten aan bestuurders in meer dan zestig landen en voorziet in het krachtigste lokale supportnetwerk dat er is, met de grootste keuze in sectorspecifieke applicaties en integraties van externe partners. Klanten profiteren dagelijks van betrouwbaarheid, integriteit en beschikbaarheid op het hoogste niveau van de ISO/IEC 27001: 2013-gecertificeerde diensten, die opnieuw geaudit zijn in november 2018. Sinds 1 april 2019 is TomTom Telematics onderdeel van de Bridgestone Europe NV/SA (‘Bridgestone’) familie, een dochteronderneming van Bridgestone Corporation, het grootste rubber- en bandenbedrijf in de wereld. Bridgestone is in achtendertig landen in EMEA actief, met een aantal van Europa's meest geavanceerde fabrieken, baanbrekende technologie en toonaangevende R&D-investeringen.

 1. AUTO CREW VAN DER LINDEN

  België

  We streven naar een correcte dienstverlening aan een eerlijke prijs op basis van kwaliteitsonderdelen aangepast aan het budget van elke klant. Als u op zoek bent naar kwalitatief onderhoud en herstelling van uw auto en bestelwagen, dan kan u bij ons modern familiebedrijf terecht. In onze garage kiezen we voor een persoonlijke service in een familiale context. Steeds zoeken we samen met u naar een goede prijs-kwaliteitsoplossing. Onverwachte kosten vermijden we door overleg en duidelijke afspraken. Bij het ophalen van uw herstelde wagen kan u rekenen op begrijpelijke uitleg over de gedane herstelling en de factuur. Bij ons kan u terecht voor onderhoud en herstelling van alle merken, ook tijdens de wettelijke garantieperiode. Voertuigfabrikanten mogen hun garanties niet meer afhankelijk maken van onderhoud of reparatie binnen hun dealernetwerk of aan het gebruik van hun eigen merkonderdelen.

 2. CENTRAUTO WIJNEGEM

  België

  Airconditioning service. Een frisse kijk op airco. Na de winter is het een goed idee om uw airconditioning te laten nakijken. Inderdaad, voor een goede werking, zowel tijdens... Weergeven Bandenservice. Wij helpen u graag om het rijden met uw BMW zo veilig en aangenaam mogelijk te maken. Inclusief herstelling of vervanging van banden, aankoop van... Weergeven BMW Financial Services - Leasing & Financiering. BMW Financial Services biedt u aantrekkelijke mogelijkheden om de financiële aspecten van het rijplezier... Weergeven BMW Motorsport. Onze concessie is immers één van de 30 BMW locaties in België en Luxemburg die met het BMW Motorsport certificaat mogen uitpakken. Uiteraard... Weergeven Business lounge. Bij ons bent u meer dan welkom. Omdat het onderhoud van uw BMW vaak weinig tijd in beslag neemt, hebben wij een lounge voorzien waar u rustig... Weergeven

 3. CILINDERKOPCENTER HUYGHE

  België

  Cilinderkopcenter Huyghe is gespecialiseerd in het reviseren van cilinderkoppen. We zijn gevestigd in Oostnieuwkerke en gestart als éénmanszaak in 1992. Wij hebben, door hoge kwaliteit af te leveren en een zeer goede service te bieden, in al die jaren een zeer trouw klantenbestand kunnen opbouwen. De cilinderkoppen worden bij ons nauwkeurig en met grote zorg gereviseerd. Hier bent u aan het juiste adres. Cilinderkopcenter HUYGHE kan naast de aangeboden diensten ook voor bijna alle merken nieuwe cilinderkoppen leveren. Ook alle motoronderdelen zoals: - koppakking - kopsets - cilinderkopbouten - lagerschalen - zuigers - ...

 4. AAG

  België

  Op zoek naar onderdelen voor uw Italiaanse bolide? U bent aan het juiste adres. Auto Afbraak Genk (AAG) is dé specialist op het gebied van 2dehands onderdelen van Italiaanse merken in zowel België als Nederland. In onze autogarage hebben wij een ruim assortiment onderdelen op voorraad van merken als Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Bovendien zien wij erop toe dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken, want wij leveren aan huis en installeren de onderdelen indien nodig voor u.

 5. MEIRESONNE JIMMY

  België

  Depannage: Depannage van alle tonnematen 24u/24u en 7 dagen / 7 dagen Wij hebben 8 verschillende takelwagens en 1 oplegger van 14 meter Wij kunnen lading overladen en recupereren Wij zijn houder van het Fegarbel kwaliteitslabel Autokerkhof Imitatieonderdelen Opkoop schadewagens In-en verkoop tweedehands wagens

 6. DE SCHEPPER

  België

  De Schepper is een BMW dealer. Het biedt de volgende diensten: airco service, bandeservice, carrosserie, fleetverkoop, Leasing en financiering, onderhoud en herstellingen, verhuur van wagens, verkoop vanwisselstukken, en proefritten.

 7. AMSTERDAMBANDEN

  Nederland

  Amsterdambanden is actief op het gebied van banden, velgen en overige autoaccessoires. Wij bieden u een onberispelijke service, merkonafhankelijk advies en kwalitatief hoogwaardige producten. Happy klanten ja, daar doen wij het voor! Zowel als particulier of leaseklant bent u altijd welkom. Wij willen graag onze klanten tevreden de weg opsturen. Onze naam is: Amsterdambanden. Bekijk voor meer info onze website: https: //www.amsterdambanden.nl.

 8. PASHUYSEN

  België

  Pashuysen Aarschot is de hoofdzetel van de Pashuysen Group. Met een showroom van maar liefst 2000m², streven we er naar om u zoveel mogelijk modellen te kunnen laten bekijken. In Aarschot beschikken we over het gamma Renault, Dacia en Isuzu. We hebben hier ook een ruime keuze occasie wagens. Met een grote en moderne werkplaats streven we ernaar om u de perfecte service aan te bieden.

 1. GARAGE FEYAERTS

  België

  Met vestigingen in Aarschot en Haacht is Garage Feyaerts één van de grootste onafhankelijke familiale Ford-dealers van België. We zijn er dan ook trots op dat we als 1 van de 15 officiële FordStores in België het hele Ford-gamma kunnen aanbieden, inclusief Focus RS, Mustang en de extra luxe Vignale-uitvoeringen van onder andere de Kuga, Mondeo, S-MAX en Edge. We bieden zowel personenwagens als bedrijfsvoertuigen aan.

 2. JAGUAR BRUSSELS

  België

  Mijn filosofie heb ik van de competitie: altijd met hart en ziel de beste prestaties nastreven. Ik deel ze met een team van commerciële medewerkers en technici dat met de grootste zorg samengesteld werd. U vindt ze ook terug in de inrichting van de showrooms en ateliers die uitgerust zijn met up-to-date materieel op niveau van de toptechnologie van onze wagens. Bovendien kunt u rekenen op een vriendelijk onthaal, de efficiëntie en de aandacht die elke Jaguar-bestuurder van ons mag verwachten.

 3. NL-PARKING

  Spanje

  Nederlands caravanstalling in de regio Cambrils aan de Costa Dorada in Spanje. Wij zijn een betrouwbaar adres voor het buitenstallen van uw caravan, camper, boot en aanhanger. Tevens bieden wij de service om uw caravan naar de diverse campings in o.a Salou, Cambrils en Montroig te brengen en te halen.

 4. BELGIAN FUEL CARD

  België

  ***Tanken bij 1400 stations in België met de NFC tankkaart*** >>Toegang tot 22000 tankstations in Europa. >>Toegang tot alle stations van Shell, Esso, Total en Q8. Belgian Fuel Card is één van de toonaangevende tankkaartverdelers in België. Met een tankkaart kan u veilig en snel tanken. Bovendien hoeft u geen bonnetjes meer bij te houden en vereenvoudigt u uw administratie.

 5. JACOBS

  België

  Jacobs is een Merceds-Benz autodealer. Jacobs biedt alle modellen van Mercedes-Benz en smart, van personenwagens tot bedrijfsvoertuigen. Wij bieden alle know-how onder één dak. Techniek, koetswerk, banden en glas: alles van topkwaliteit en alles op één plaats.

 6. CARROSSERIE JANSSENS M.

  België

  Carrosserie & Lakkerij: Alle carrosserieherstellingen van vracht-, personenwagens en bussen. Alle spuitwerken van kranen, hoogtewerkers, fietsen, meubelen, ... . Erkend Dinitrolcenter voor vracht-, personenwagens en bussen. Erkend hersteller van alle grote verzekeringsmaatschappijen. Bandenservice (bandenhotel). Plaatsen van reclameborden. Bedrijfscarwash.

 7. BRACKE MARC

  België

  Wij zijn gespecialiseerd in het ophalen van autowrakken en oud ijzer. Wij beschikken over een containerdienst voor schroot. Verder kan u ook bij ons terecht voor wisselstukken.

 8. AUTOHANDEL VERHOLEN

  België

  Detailhandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen.

 9. FLORENT DE GEYNDT

  België

  Autodealer van Citroën.

 10. MEERSCHMAN

  België

  BMW-concessie

Filters

Resultaten voor

Voertuigen - dienstverlening - Import export

Aantal resultaten

8.863 bedrijven