• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vormen voor kunststof- en rubberindustrie

Resultaten voor

Vormen voor kunststof- en rubberindustrie - Import export

 1. COJEMA

  België

  Verified by europages badge

  COJEMA is de ideale partner voor al uw spuitgietprojecten. Wij leveren aan diverse sectoren: elektronica, elektrisch materiaal, kantoormeubilair, medisch meubilair, defensie, bouw, hernieuwbare energie, uitrustingen voor machines, waterzuivering... Vanaf een tekening, een model of gewoon een idee verzorgen wij het onderzoek, design en snelle prototypering, het ontwerp en de vervaardiging van het gereedschap. Naast onze complete mechanische werkplaats werken wij ook samen met zorgvuldig geselecteerde onderaannemers, nl. Europese en Aziatische matrijsbouwers. Wij beschikken over een modern machinepark van 10 spuitgietpersen van 25 tot 320 ton voor de vervaardiging van producten tot 750 cm³. Wij bieden tevens diensten op het gebied van ultrasoon lassen, tampondruk, 2K spuitgieten, assemblage en bewerking van componenten. COJEMA, een service en een kwaliteit die voldoen aan uw verwachtingen en de waarborg van de beste prijzen op de markt.

 2. KUNSTSTOFFTECHNIK WEISSBACH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ons familiebedrijf produceert sinds 1991 klantspecifieke kunststofoplossingen.In Gornau bij Chemnitz werken 55 werknemers vandaag op het gebied van de verwerking van halffabricaten, de constructie van containers en apparaten, de bouw van fabrieken en cleanroom-technologie. Onze oplossingen worden gebruikt in industrieën zoals mechanische en fabriekstechniek, medische en milieutechnologie, de halfgeleiderindustrie en fotovoltaïsche zonne-energie. De hoge kwaliteit van onze producten en diensten wordt aangetoond door de certificering van ons bedrijf volgens ISO 9001: 2008.

 3. AYBERKSAN PLASTIK KALIP SANAYI

  Turkije

  Verified by europages badge

  AYBERKSAN Plastic Mold Industry begon zijn dienst in 2004 in İvedik Georganiseerde Industriële Zone met matrijzenproductie. Omdat kwaliteit en klanttevredenheid gelijkwaardig zijn, heeft het in korte tijd vele succesvolle projecten in verschillende sectoren in binnen- en buitenland ondertekend. Hoewel hij zijn inzet voor kwaliteit heeft aangetoond met de certificaten die hij heeft, is zijn grootste investering het belang geweest dat hij heeft gehecht aan de menselijke hulpbronnen en aan technologische ontwikkelingen. Hij heeft zijn visie verruimd door de productie van matrijzen uit te breiden met kunststofinjectie, een van de integrale onderdelen van de industrie, en heeft duizenden producten en diensten samengebracht, van defensie tot de medische industrie, van de auto-industrie tot de meubelindustrie, van de park- en tuinsector tot de boorindustrie. Zij heeft zich tot doel gesteld de meest geschikte oplossing te bieden voor de eisen van haar klanten op het gebied van kunststofinjectie en spuitgieten.Nauwkeurige en efficiënte overdracht van informatie staat voorop in haar commerciële principes. Zij is er altijd in geslaagd dynamisch te blijven door haar technische capaciteit, gevoeligheid in O&O en toewijding aan klanttevredenheid

 4. ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Erlemann+Huckenbeck is een fabrikant van technische vormdelen in thermoset en thermoplastic. In Radevormwald werken 48 werknemers aan meer dan 50 productiemachines die alle aspecten van de kunststofverwerking bestrijken. Met onze eigen gereedschapmakerij en een groot verticaal productieprogramma in Duitsland zijn wij zeer flexibel voor klantspecifieke oplossingen en serieproductie. Hoge kwaliteitsnormen en reproduceerbaarheid zijn onze focus. Van CAD-ontwerp tot en met de afwerking: Erlemann+Huckenbeck is in staat om op efficiënte wijze persgereedschappen of spuitgietmatrijzen voor kunststof onderdelen te vervaardigen.

 5. ACKOR MOULD LIMITED

  China

  Verified by europages badge

  Ackor Mould Limited werd in 2003 opgericht in Dongguan, China. De afgelopen twintig jaar heeft Ackor Mould Limited nauw samengewerkt met klanten om optimale oplossingen te bieden voor spuitgietgereedschappen en spuitgietproducten. Onze uitgebreide services omvatten alles van matrijzenbouw en spuitgietproductie tot eindassemblage. Tot de belangrijkste markten behoren Japan, de EU en Amerika, waar we robuuste partnerschappen hebben opgebouwd dankzij het vertrouwen dat onze gewaardeerde klanten ons schenken. Met een uitgebreide ervaring in verschillende industrieën, zoals de automobiel-, medische, elektronica-, cosmetica- en elektrotechnische industrie, heeft Ackor Mould Limited zich ontpopt tot een betrouwbare leverancier. Onze vakkundigheid reikt verder dan het spuitgieten van gereedschappen en omvat ook diensten als CNC-verspaning, siliconen gieten, rubber gieten, metaal persen en kunststof vacuümvormen. Vanaf het prille begin is Ackor Mould Limited aanzienlijk gegroeid door vast te houden aan de kernprincipes van kwaliteit en scherpe prijzen. Onze toewijding blijkt uit ons niet-aflatende streven om aan de eisen van de klant te voldoen en kosteneffectieve producten van de hoogste kwaliteit te leveren, vanaf de eerste aanvraag via productie tot tijdige levering. Ackor Mould is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in het maken van gereedschappen voor spuitgietmatrijzen en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de binnenlandse en overzeese industrie voor spuitgietmatrijzen. Onze expertise komt tot uiting in de diverse sectoren die we bedienen, waaronder de auto-industrie, de medische sector, elektronica, cosmetica en de elektrische industrie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LICHARZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Licharz GmbH is een toonaangevende fabrikant van technische kunststoffen, gespecialiseerd in hoogwaardige prestaties voor industrie en handel. Met ons hoofdkantoor in Duitsland en vestigingen in Frankrijk en Engeland zijn we wereldwijd actief en kunnen we snel leveren. Ons productassortiment omvat een breed scala aan uiterst duurzame technische kunststoffen die in diverse industrieën worden gebruikt. Waarom zou u voor Licharz kiezen? Oplossingen op maat: We bieden oplossingen op maat die precies zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Topkwaliteit: Onze producten worden gekenmerkt door de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Snelle beschikbaarheid: Dankzij onze opslagcapaciteit kunnen we snel inspelen op de behoeften van onze klanten en een snelle levering garanderen. Uitgebreide expertise: Met onze jarenlange ervaring en expertise in de sector zijn we een competente partner voor onze klanten. We zijn wereldwijd actief in een groot aantal sectoren, waaronder landbouw, bouw, elektrotechniek, hernieuwbare energie, auto's, lucht- en ruimtevaart, machinebouw, voedingsmiddelen en nog veel meer. Onze diepgaande kennis van de vereisten van deze industrieën maakt ons tot een eersteklas adviseur en betrouwbare partner voor inkopers, dealers, verwerkers en gebruikers.

 2. MVA D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MVA d.o.o., opgericht door Miha Vedral, een afgestudeerd werktuigbouwkundig ingenieur, in 1991, is een familiebedrijf dat zijn diensten en producten sinds de oprichting gestaag heeft uitgebreid. In 2009 behaalde het bedrijf een certificaat voor het ISO 9001: 2008 kwaliteitsmanagementsysteem, later opgewaardeerd naar ISO 9001: 2015. De kernactiviteit van het bedrijf is spuitgieten van producten van aluminiumlegeringen, aangevuld met diensten voorafgaand aan het gieten, zoals advies over productontwerp, ontwerp van gereedschappen, productie en processen na het gieten, zoals bijsnijden, schuren, ontbramen, slijpen, CNC-bewerking, wassen, productassemblage, metingen, kwaliteitscontrole, verpakking en levering. Naast gieten houden we ons bezig met de productie van diverse metalen en kunststof producten. We bieden een verscheidenheid aan productiediensten, waaronder productontwerp, productie van gereedschappen voor kunststof spuitgieten, machines op maat, kunststof spuitgieten, CNC-verspaning, metaalvormen, verschillende soorten oppervlaktebehandelingen en verpakking van eindproducten. Dankzij ons brede dienstenaanbod kunnen we klanten uitgebreide oplossingen bieden voor de productie van onderdelen uit verschillende materialen, zoals aluminium gietstukken, kunststof producten, machinaal bewerkte of gefreesde metalen onderdelen, plaatwerkonderdelen en de assemblage van alle onderdelen tot het eindproduct.Ons doel is duurzaamheid en perfectie, dus we ontwikkelen, upgraden en verbeteren onze diensten, productieprocessen en producten voortdurend.

 3. SACEL GROUP

  Italië

  Verified by europages badge

  Sacel is een in Ozegna gevestigd bedrijf met veertig jaar ervaring op het gebied van plaatwerk en kunststof matrijzenbouw, thermoplastisch vormgieten, plaatwerk blanking, metaal laserlassen en automatiseringsbouw. Het bedrijf beschikt over een groot, ultramodern machinepark. De afdeling Onderzoek en Ontwikkeling kan processen ontwerpen en toepassen in samenwerking met haar klanten op het gebied van productontwikkeling. Sacel beheert alle stadia van de productieketen, van het ontwerp van de apparatuur tot de levering van onderdelen volgens de eisen van de klant. Onze klanten zijn actief in de sectoren AUTOMOTIVE, MEDISCHE ARTIKELEN EN ELEKTRONICA. Wij opereren internationaal met onze eigen locaties: Italië, Slowakije en Mexico, Locatie in Slowakije: SACELEST Juzna Trieda, 125 00401 Kosice Slovak Republic Tel: +421 557995541 info@sacelest.com Bezoek onze website om onze andere locaties wereldwijd te ontdekken Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

 4. NOCENTE S.A

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Met meer dan 50 jaar ervaring is NOCENTE S.A. gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van matrijzen voor thermoplastisch en thermohardend spuitgieten, persen en spuitgieten. Dankzij het geïntegreerde ontwerpbureau (CAD, RDM, MoldFlow Rheology) en de productiefaciliteit in Frankrijk biedt NOCENTE S.A. oplossingen op maat voor het ontwerp en de productie van matrijzen (van enkele kilo's tot 10 ton), tot en met het instellen en onderhouden van de pers. NOCENTE S.A. kan u ook verschillende hybride productieoplossingen aanbieden via externe partners in Azië en Europa, waarbij het ontwerp en de ontwikkeling van matrijzen volledig worden uitgevoerd in ons ontwerpbureau en onze werkplaats in Frankrijk. We zijn altijd op zoek naar innovatieve oplossingen voor uw thermoplastische spuitgiet- of persgietprojecten en bekijken graag met u hoe NOCENTE S.A. aan uw specifieke behoeften kan voldoen.

 5. VITAL PARTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Fabrikanten van plastic, rubberen en metalen componenten, leveranciers van siliconen producten. Wij leveren plastic, rubberen en metalen componenten geschikt voor ieder project of iedere behoefte. Wij zijn experts in de sector van kunststoffen en rubberen componenten. Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala van producten, van standaard vervangingsartikelen tot op maat gemaakte onderdelen. Enkele van de meer standaard productreeksen die wij aanbieden zijn doppen, stekkers, stoelpootdoppen, verstelbare pootdoppen, buisinzetstukken, hoge temperatuur maskeerproducten, maskeertapes, enz.

 1. GB SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  GB is gespecialiseerd in de productie van technische rubberartikelen volgens het ontwerp van de klant. Wij zijn een van de grootste producenten van rubber en thermoplastische afdichtingen met een eigen matrijzenmakerij. Wij produceren onderdelen op basis van een ontwerp in alle soorten rubbers: ACM, EPDM, FKM, VMQ, FVMQ, CR, HNBR, NR, NBR, NBR/PVC, SBR, en in verschillende thermoplastische materialen: ABS, PA6, PA6.6, PA6.6 geladen glas, PBT, PC, POM, TPE, TPU. Wij produceren rubberen artikelen voor hoge- en lagedrukafdichtingen.

 2. OR.P. STAMPI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  OR.P. Stampi heeft haar activiteiten gestart in 1980 en vervaardigt mallen van samengeperst staal, injectie en transfer voor pakkingen en technische rubberartikelen, o-ringen, chassis, sluitringen, kogels, kragen, membranen, doppen met automatische machines voor het spuiten, bewerken en testen van de vervaardigde mallen.

 1. ITALSTAMPI

  Italië

  Verified by europages badge

  Italstampi srl werkt sinds 1981 in het ontwerp en de fabricage van stempelingen, in het gieten van kunststof materialen en in het stempelen van kleine metalen onderdelen. Het moderne bedrijf heeft een oppervlak van 9 000 m², waarvan 5 000 m² overdekt. De grondige kennis, het professionalisme, de automatisering van de productie, de snelheid waarmee wordt gereageerd op de wensen van de klanten zijn de basis van het succes waardoor het bedrijf in de loop der jaren een constante groei heeft doorgemaakt.

 2. HEMOGUM

  Servië

  Verified by europages badge

  Hemogum is een producent van technische rubberproducten & biedt voordelige oplossingen voor rubber, rubber-metaal of rubber-kunststof producten. Wij verkrijgen prima bedrijfsresultaten met constante ontwikkeling, een stabiele investeringsstrategie & constante verbetering van bestaande producten & de introductie van nieuwe producten. Hemogum produceert producten op maat: onderdelen voor de auto-industrie, vrachtverkeer, landbouwmechanisatie, mijnbouw, bouw, chemische industrie, voedingsindustrie & overige.

 3. GRUP MOFRÁN

  Spanje

  Verified by europages badge

  Grup Mofran is een onderneming met meer dan 35 jaar ervaring in de sector voor het ontwerp en de bouw van spuitgietmallen. In onze mechanische werkplaats ontwerpen en realiseren we onze projecten, met het gebruik van de CAD-CAM technologie, en bewerkingscentra via erosie voor een betere aanpassing van uw product. In onze spuitgietwerkplaats, beschikken we over 7 injectiemachines, met tonnages van 45 tot 180 t, naast twee machines van het type BABY, voor producten met een lager gramsgewicht

 4. F&W FREY & WINKLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf F&W FREY & WINKLER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vormen voor kunststof- en rubberindustrie. Het is gevestigd in Königsbach-Stein, Duitsland.

 5. WERKZEUGBAU KRÖGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WERKZEUGBAU KRÖGER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vormen voor kunststof- en rubberindustrie. Het is gevestigd in Lohne, Duitsland.

 6. MPO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MPO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Thermoforming van kunststoffen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vormen voor kunststof- en rubberindustrie, Frezen en draaien van rubber en kunststof, Injectiematrijs plastic, Vormen voor kunststof- en rubberindustrie, verspaning van platen van roestvrij staal, en Frezen en draaien van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Pluvigner, Frankrijk.

 7. HODA, UAB

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HODA, UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vormen voor kunststof- en rubberindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitgieten van rubber en kunststof, Kunststofproducten voor de industrie, Gieten van kunststof materialen, Spuitgieten van rubber en kunststof, Kunststofproducten voor de industrie, Gieten van kunststof materialen, Kunststofcomponenten, spuitgietwerk, en Plasticproducten voor de voedingsmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Verbiskes, Moletai, Litouwen.

 8. BOWE KUNSTSTOFF-SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BOWE KUNSTSTOFF-SOLUTIONS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vormen voor kunststof- en rubberindustrie. Het is gevestigd in Diedorf, Duitsland.

 1. ITF - INDUSTRIETECHNIK FILZWIESER GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ITF - INDUSTRIETECHNIK FILZWIESER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vormen voor kunststof- en rubberindustrie. Het is gevestigd in Gaflenz, Oostenrijk.

 2. ZMT WERKZEUGBAU DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZMT WERKZEUGBAU DEUTSCHLAND GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vormen voor kunststof- en rubberindustrie. Het is gevestigd in Niederkassel, Duitsland.

 3. TECHNISCHE KUNSTSTOFFE HENNECKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECHNISCHE KUNSTSTOFFE HENNECKE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vormen voor kunststof- en rubberindustrie. Het is gevestigd in Kirchhundem, Duitsland.

 4. WERKSTÄTTEN HAUS HALL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WERKSTÄTTEN HAUS HALL GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vormen voor kunststof- en rubberindustrie. Het is gevestigd in Gescher, Duitsland.

 5. STEPHAN KUNSTSTOFFSERVICE INH. TILO STEPHAN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STEPHAN KUNSTSTOFFSERVICE INH. TILO STEPHAN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vormen voor kunststof- en rubberindustrie. Het is gevestigd in Rangsdorf, Duitsland.

 6. HELMUT HUND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HELMUT HUND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vormen voor kunststof- en rubberindustrie. Het is gevestigd in Wetzlar, Duitsland.

 7. CHRISTIAN BÖHM GMBH & CO KG CB FEINMECHANIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CHRISTIAN BÖHM GMBH & CO KG CB FEINMECHANIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vormen voor kunststof- en rubberindustrie. Het is gevestigd in Berchtesgaden, Duitsland.

 8. FILTHAUS PLASTICS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FILTHAUS PLASTICS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vormen voor kunststof- en rubberindustrie. Het is gevestigd in Meinerzhagen, Duitsland.

 9. GFK FORMING KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GFK FORMING KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vormen voor kunststof- en rubberindustrie. Het is gevestigd in Nidda, Duitsland.

 10. EMK KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EMK KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vormen voor kunststof- en rubberindustrie. Het is gevestigd in Ober-Mörlen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis