• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vormen voor kunststof- en rubberindustrie

Resultaten voor

Vormen voor kunststof- en rubberindustrie - Import export

 1. COJEMA

  België

  COJEMA is de ideale partner voor al uw spuitgietprojecten. Wij leveren aan diverse sectoren: elektronica, elektrisch materiaal, kantoormeubilair, medisch meubilair, defensie, bouw, hernieuwbare energie, uitrustingen voor machines, waterzuivering... Vanaf een tekening, een model of gewoon een idee verzorgen wij het onderzoek, design en snelle prototypering, het ontwerp en de vervaardiging van het gereedschap. Naast onze complete mechanische werkplaats werken wij ook samen met zorgvuldig geselecteerde onderaannemers, nl. Europese en Aziatische matrijsbouwers. Wij beschikken over een modern machinepark van 10 spuitgietpersen van 25 tot 320 ton voor de vervaardiging van producten tot 750 cm³. Wij bieden tevens diensten op het gebied van ultrasoon lassen, tampografie, 2K spuitgieten, assemblage en bewerking van componenten. COJEMA, een service en een kwaliteit die voldoen aan uw verwachtingen en de waarborg van de beste prijzen op de markt.

 2. AYBERKSAN PLASTIK KALIP SANAYI

  Turkije

  AYBERKSAN Plastic Mold Industry begon zijn dienst in 2004 in İvedik Georganiseerde Industriële Zone met matrijzenproductie. Omdat kwaliteit en klanttevredenheid gelijkwaardig zijn, heeft het in korte tijd vele succesvolle projecten in verschillende sectoren in binnen- en buitenland ondertekend. Hoewel hij zijn inzet voor kwaliteit heeft aangetoond met de certificaten die hij heeft, is zijn grootste investering het belang geweest dat hij heeft gehecht aan de menselijke hulpbronnen en aan technologische ontwikkelingen. Hij heeft zijn visie verruimd door de productie van matrijzen uit te breiden met kunststofinjectie, een van de integrale onderdelen van de industrie, en heeft duizenden producten en diensten samengebracht, van defensie tot de medische industrie, van de auto-industrie tot de meubelindustrie, van de park- en tuinsector tot de boorindustrie. Zij heeft zich tot doel gesteld de meest geschikte oplossing te bieden voor de eisen van haar klanten op het gebied van kunststofinjectie en spuitgieten.Nauwkeurige en efficiënte overdracht van informatie staat voorop in haar commerciële principes. Zij is er altijd in geslaagd dynamisch te blijven door haar technische capaciteit, gevoeligheid in O&O en toewijding aan klanttevredenheid

 3. KUNSTSTOFFTECHNIK WEISSBACH GMBH

  Duitsland

  Ons familiebedrijf produceert sinds 1991 klantspecifieke kunststofoplossingen.In Gornau bij Chemnitz werken 55 werknemers vandaag op het gebied van de verwerking van halffabricaten, de constructie van containers en apparaten, de bouw van fabrieken en cleanroom-technologie. Onze oplossingen worden gebruikt in industrieën zoals mechanische en fabriekstechniek, medische en milieutechnologie, de halfgeleiderindustrie en fotovoltaïsche zonne-energie. De hoge kwaliteit van onze producten en diensten wordt aangetoond door de certificering van ons bedrijf volgens ISO 9001: 2008.

 4. ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Erlemann+Huckenbeck is een fabrikant van technische vormdelen in thermoset en thermoplastic. In Radevormwald werken 48 werknemers aan meer dan 50 productiemachines die alle aspecten van de kunststofverwerking bestrijken. Met onze eigen gereedschapmakerij en een groot verticaal productieprogramma in Duitsland zijn wij zeer flexibel voor klantspecifieke oplossingen en serieproductie. Hoge kwaliteitsnormen en reproduceerbaarheid zijn onze focus. Van CAD-ontwerp tot en met de afwerking: Erlemann+Huckenbeck is in staat om op efficiënte wijze persgereedschappen of spuitgietmatrijzen voor kunststof onderdelen te vervaardigen.

 5. MATOSPLÁS INDUSTRIA DE PLASTICOS S.A.

  Portugal

  MatosPlás S.A. is een in Portugal gevestigd bedrijf gespecialiseerd in thermoplastisch gietwerk. Met meer dan 40 jaar ervaring, kunnen wij onze klanten van de beste producten voorzien. In ons bedrijf verzorgen wij de ontwikkeling en het ontwerp van producten naar behoeften van de klant. Ons bedrijf kan bogen op een dynamisch team, met een ruime ervaring en gedegen kennis op het gebied van de innovatie van 3-D werktools. Wij verzorgen het gehele productieproces van A tot Z. Vanaf de productontwikkeling tot de verzending via het ontwerpen van de gietmallen, de productie, de montage en de verpakking. We garanderen dat de producten conform hun specificaties aan de klanten geleverd worden. Alle projecten worden beheerd binnen onze bedrijven van de Matos Groep.Onze productiecapaciteit loopt van 55T tot 400T met 13 spuitgietmachines, zodat we aan alle eisen van de klanten kunnen voldoen. Alle producten worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles (metrologie), om hoogwaardige kwaliteit te garanderen. Wij leveren bovendien diverse dienstenpakketten aan onze klanten zoals: tampondruk, ultrasoon lassen, laserprinten, digitaal bedrukken van folie, zeefdruk, mat maken van plastic, montage, verpakking en overige. Bekijk onze website of neem contact met ons op, wij beantwoorden met veel plezier al uw vragen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SACEL GROUP

  Italië

  Sacel is een in Ozegna gevestigd bedrijf met veertig jaar ervaring op het gebied van plaatwerk en kunststof matrijzenbouw, thermoplastisch vormgieten, plaatwerk blanking, metaal laserlassen en automatiseringsbouw. Het bedrijf beschikt over een groot, ultramodern machinepark. De afdeling Onderzoek en Ontwikkeling kan processen ontwerpen en toepassen in samenwerking met haar klanten op het gebied van productontwikkeling. Sacel beheert alle stadia van de productieketen, van het ontwerp van de apparatuur tot de levering van onderdelen volgens de eisen van de klant. Onze klanten zijn actief in de sectoren AUTOMOTIVE, MEDISCHE ARTIKELEN EN ELEKTRONICA. Wij opereren internationaal met onze eigen locaties: Italië, Slowakije en Mexico, Locatie in Slowakije: SACELEST Juzna Trieda, 125 00401 Kosice Slovak Republic Tel: +421 557995541 info@sacelest.com Bezoek onze website om onze andere locaties wereldwijd te ontdekken Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

 2. VITAL PARTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Fabrikanten van plastic, rubberen en metalen componenten, leveranciers van siliconen producten. Wij leveren plastic, rubberen en metalen componenten geschikt voor ieder project of iedere behoefte. Wij zijn experts in de sector van kunststoffen en rubberen componenten. Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala van producten, van standaard vervangingsartikelen tot op maat gemaakte onderdelen. Enkele van de meer standaard productreeksen die wij aanbieden zijn doppen, stekkers, stoelpootdoppen, verstelbare pootdoppen, buisinzetstukken, hoge temperatuur maskeerproducten, maskeertapes, enz.

 3. M.C.S. FACCHETTI SRL - PROGETTAZIONE STAMPI

  Italië

  MCS heeft zich ervoor ingespannen een voorloper te worden in de sector van het ontwerp en de vervaardiging van mallen. De precisie van de projecten, de snelheid van de ontwikkeling en de kwaliteit van de mallen maken dat deze worden gebruikt door de voornaamste autofabrikanten. Projecten worden samen bestudeerd en veel marktsectoren stellen vertrouwen in de bekwaamheid en de vakkundigheid van MCS Facchetti. Onze kernactiviteit is het ontwerpen en construeren van matrijzen voor het spuitgieten van aluminium- en magnesiumlegeringen.

 4. ITALSTAMPI

  Italië

  Italstampi srl werkt sinds 1981 in het ontwerp en de fabricage van stempelingen, in het gieten van kunststof materialen en in het stempelen van kleine metalen onderdelen. Het moderne bedrijf heeft een oppervlak van 9 000 m², waarvan 5 000 m² overdekt. De grondige kennis, het professionalisme, de automatisering van de productie, de snelheid waarmee wordt gereageerd op de wensen van de klanten zijn de basis van het succes waardoor het bedrijf in de loop der jaren een constante groei heeft doorgemaakt.

 5. GB SRL

  Italië

  GB is gespecialiseerd in de productie van technische rubberartikelen volgens het ontwerp van de klant. Wij zijn een van de grootste producenten van rubber en thermoplastische afdichtingen met een eigen matrijzenmakerij. Wij produceren onderdelen op basis van een ontwerp in alle soorten rubbers: ACM, EPDM, FKM, VMQ, FVMQ, CR, HNBR, NR, NBR, NBR/PVC, SBR, en in verschillende thermoplastische materialen: ABS, PA6, PA6.6, PA6.6 geladen glas, PBT, PC, POM, TPE, TPU. Wij produceren rubberen artikelen voor hoge- en lagedrukafdichtingen.

 1. GRUP MOFRÁN

  Spanje

  Grup Mofran is een onderneming met meer dan 35 jaar ervaring in de sector voor het ontwerp en de bouw van spuitgietmallen. In onze mechanische werkplaats ontwerpen en realiseren we onze projecten, met het gebruik van de CAD-CAM technologie, en bewerkingscentra via erosie voor een betere aanpassing van uw product. In onze spuitgietwerkplaats, beschikken we over 7 injectiemachines, met tonnages van 45 tot 180 t, naast twee machines van het type BABY, voor producten met een lager gramsgewicht

 2. MPO

  Frankrijk

 1. WERKZEUGBAU KRÖGER GMBH

  Duitsland

 2. F&W FREY & WINKLER GMBH

  Duitsland

 3. HODA, UAB

  Litouwen

 4. FILTHAUS PLASTICS GMBH

  Duitsland

 5. FLUOR-TECH KUNSTSTOFFE GMBH

  Duitsland

 6. BORSCHEID + WENIG GMBH

  Duitsland

 7. PTFE NÜNCHRITZ GMBH & CO. KG

  Duitsland

 8. BRÖKING-PLASTEX GMBH & CO. KG KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

  Duitsland

 1. KTR KUNSTSTOFF-TECHNIK GMBH

  Duitsland

 2. GFK FORMING KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

 3. HINTSTEINER GROUP GMBH

  Oostenrijk

 4. ZMT WERKZEUGBAU DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 5. SI-TECH SINGER GMBH

  Duitsland

 6. SCHÜTTE CONSULT MOLDS & MORE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. FMV GMBH

  Oostenrijk

 8. KMT KUNSTSTOFF- UND METALLTECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

 9. MOBILVERDE TECHNOLOGIES GMBH

  Duitsland

 10. ZABEL TECHNIK GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Vormen voor kunststof- en rubberindustrie - Import export

Aantal resultaten

1.744 bedrijven