• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vruchten - gevriesdroogd

Resultaten voor

Vruchten - gevriesdroogd - Import export

 1. HUBCYCLE

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 2. SYNCHRO PAWEŁ KOTECKI

  Polen

  Verified by europages badge

  SYNCHRO Organic Food Poland is gespecialiseerd in noten, gedroogd fruit, specerijen en kruiden. Wij zijn een betrouwbare partner die al meer dan 25 jaar werkzaam is op de Poolse markt. Dankzij onze uitgebreide ervaring, zijn wij een expert in het sourcen van hoogwaardige noten, gedroogd fruit, specerijen en kruiden uit de hele wereld. Onze diverse assortimenten omvatten exotisch gedroogd fruit, noten en zaden voor het persen van olie zoals sesam, teunisbloem, chia en pompoenzaden. Onze noten: hazelnoten, amandelen, pistachenoten, cashewnoten, macadamianoten en diverse notenmixen. Wij zijn uw exclusieve bron voor unieke selecties zoals sultana's, mango's, dadels, gedroogde pruimen, abrikozen en gesuikerd fruit. Een symfonie van specerijen zoals: marjolein, zwarte peper, Jamaïca-peper, nootmuskaat en meer. Ontdek niche specerijen zoals laurierbladen, Afromomum uit Madagaskar, kerriebladeren en za'atar. Ervaar een nieuwe culinaire belevenis dankzij onze diverse kruidenmixen. Thee en botanische wondermiddelen: onze gemengde theesoorten met kruiden uit India, zoals zwarte, groene en witte thee. Laat u meevoeren door de betoverende geur van de wierook Brahmi, Amla, Ashwagandha en meer. Met een knipoog naar ons thuisland vanuit Polen: grutten, gierstgries, teunisbloemzaden, vlaszaad, pompoenzaad, Italiaanse (Griekse) noten en gedroogde peen, peterselie, vlaszaad, groene bonen en gekleurde bonen. Met gecertificeerde uitmuntendheid en het streven naar kwaliteit, leveren wij uitzonderlijke biologische producten die nauw aansluiten op uw wensen.

 3. AG FEEDING

  Polen

  Verified by europages badge

  AG Feeding od Gdynia is een Poolse leverancier van vezelbereidingen op basis van natuurlijke grondstoffen. Het aanbod omvat producten zoals: - fruit- en groentevezels en -poeders- ingeblikt fruit - gevriesdroogd fruit - vruchten- en groentesappen en -concentraten. Het bedrijf is tevens gespecialiseerd in de levering van bioproducten. Het biedt vezels van appel, aronia, chichorei, boekweit of zwartebessen.

 4. PANFRUIT

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PANFRUIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bessen, Vruchten - gevriesdroogd, Groenten - gevriesdroogd, Biologische voeding, Soepen, Champignons, Fruit en groenten - import-export, Bessen, en Ingevroren bessen. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 5. ECO BERRY FARM

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ECO BERRY FARM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten - gevriesdroogd, Fruit, Fruit - diepvries, Landbouw - import-export, braambessen, Ingevroren bessen, verpakte blauwe bosbessen, aardbeien, en verpakte aardbeien. Het is gevestigd in Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Oekraïne.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MLB BIOTRADE

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MLB BIOTRADE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieet- en biologische voeding, Fruit - gedroogd, Groenten - gevriesdroogd, gevriesdroogde levensmiddelen, vriesdrogen, vruchten en groenten, gevriesdroogde producten voor baby's, gelyofiliseerde vruchten, en aroma's in poeder. Het is gevestigd in Poznan, Polen.

 2. NUTRIPUR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NUTRIPUR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Halle, Duitsland.

 3. BIRULE NATURALS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BIRULE NATURALS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedroogde vruchten, Vruchten - gevriesdroogd, Oliën - plantaardige, Gedroogde vruchten, Vruchten - gevriesdroogd, en Oliën - plantaardige. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 4. DRINK BOTANICALS IRELAND

  Ierland

  Het bedrijf DRINK BOTANICALS IRELAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedroogde vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten - gevriesdroogd, Vruchten - gevriesdroogd, specerijen voor voedingsmiddelen, en Stroop. Het is gevestigd in Dublin, Ierland.

 5. PPD DELIVERY S.R.O. - LYOFIO.CZ

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf PPD DELIVERY S.R.O. - LYOFIO.CZ, is een Distributeur, en actief in de sector Vruchten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Ostrava-Kunčičky, Tsjechische Rep..

 1. APRITAT MIRSAN GIDA TARIM SANAYI LIMITED

  Turkije

  Het bedrijf APRITAT MIRSAN GIDA TARIM SANAYI LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Malatya, Turkije.

 2. MESHIKA TRADING

  Verenigde Staten

  Het bedrijf MESHIKA TRADING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten - gevriesdroogd, verse groente en fruit, avocado, verse exotische vruchten, en Vruchten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Murrieta, Verenigde Staten.

 1. BAKALIOWE SMAKI

  Polen

  Het bedrijf BAKALIOWE SMAKI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vruchten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren gevriesdroogde levensmiddelen, en gelyofiliseerde vruchten. Het is gevestigd in Busko-Zdrój, Polen.

 2. YILMEN NATURA

  Turkije

  Het bedrijf YILMEN NATURA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reformartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Olijfolie, Vruchten - gevriesdroogd, export, abrikozen, Olijfolie, en Vruchten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Elazig/turkey, Turkije.

 3. PARTNERS IN TURKEY

  Turkije

  Het bedrijf PARTNERS IN TURKEY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelen - import-export, gelyofiliseerde vruchten, gevriesdroogde levensmiddelen, en Levensmiddelen - import-export. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gedroogde vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten - gevriesdroogd, Groenten - gevriesdroogd, Vruchten - gevriesdroogd, Gevriesdroogde of gedroogde groenten en aromatische kruiden, Gedroogde banaan, en Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. ANÜMKA NUTRITION

  Slowakije

  Het bedrijf ANÜMKA NUTRITION, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vruchten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten - gevriesdroogd, biologische voeding groothandel, gedroogde vruchten, en Groenten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Hrubý Šúr, Slowakije.

 6. NATIV FOR LIFE

  Korea

  Het bedrijf NATIV FOR LIFE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakte pruimen, frambozen, biologisch fruit, en gevriesdroogde levensmiddelen. Het is gevestigd in Vitacura, Korea.

 7. CANAMERIND NUTRIDIENTS PVT. LTD

  India

  Het bedrijf CANAMERIND NUTRIDIENTS PVT. LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reformartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Specerijen, extracten en kruiden, Vruchten - gevriesdroogd, verpakte mango's, Specerijen, extracten en kruiden, en Vruchten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in New Delhi, India.

 8. NIMS GIDA SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf NIMS GIDA SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren vriesdrogen, gelyofiliseerde vruchten, en vriesdrogers. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. DOR-AUGUST SRL

  Moldavïe

  Het bedrijf DOR-AUGUST SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedroogde vruchten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten - gevriesdroogd, gedroogde pruimen, Vruchten - gevriesdroogd, en verpakte gedroogde pruimen. Het is gevestigd in Rezina, Moldavïe.

 2. GREAT PRODUCTION LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GREAT PRODUCTION LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dranken - concentraten en poeders. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten - gevriesdroogd, en Vruchten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 3. POMONA FREEZE DRIED FOODS

  Turkije

  Het bedrijf POMONA FREEZE DRIED FOODS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. VITAMINKÖY

  Turkije

  Het bedrijf VITAMINKÖY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren gedroogde vruchten. Het is gevestigd in Isparta, Turkije.

 5. AMAZÖNE - NATURAL CANDY

  Brazilië

  Het bedrijf AMAZÖNE - NATURAL CANDY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in São Paulo, Brazilië.

 6. BAREN GLOBAL

  Turkije

  Het bedrijf BAREN GLOBAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedroogde vruchten, Vruchten - gevriesdroogd, Gedroogde vruchten, Vruchten - gevriesdroogd, droge voeding, en export. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 7. SETTEREGIONI

  Turkije

  Het bedrijf SETTEREGIONI, is een Distributeur, en actief in de sector Vruchten - gevriesdroogd. Het is tevens aanwezig in de sectoren inrichtingen. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 8. EKOTERRA FOOD SRL

  Italië

  Het bedrijf EKOTERRA FOOD SRL, is een Multi-Category, en actief in de sector Vruchten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Turin, Italië.

 9. FX FOOD FONKSIYONEL URUNLER

  Turkije

  Het bedrijf FX FOOD FONKSIYONEL URUNLER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 10. AKBURÇ TICARET

  Turkije

  Het bedrijf AKBURÇ TICARET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vruchten - gevriesdroogd. Het is gevestigd in Malatya, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis