• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • vuilniswagens

Resultaten voor

Vuilniswagens - Import export

 1. MAZZOCCHIA SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Fratelli Mazzocchia is Europees leider in het ontwerpen, bouwen en op de markt brengen van apparatuur voor afvalinzameling, waarbij de geschiedenis en de ideeën van een Italiaans bedrijf op internationaal niveau worden ingezet. Naast een grote verscheidenheid aan producten biedt Fratelli Mazzocchia specifieke diensten aan, volgens de strategie van het bedrijf om de klant centraal te stellen. Fratelli Mazzocchia staat voor concreetheid, kwaliteit en innovatie.

 2. TRANSLIFT

  Nederland

  Translift is een vooraanstaande Europese producent van innovatieve afvalinzamel – en containertransportsystemen, met al bijna een halve eeuw ervaring in logistieke oplossingen met container systemen. De ontwikkeling, engineering, productie, assemblage, marketing, verkoop en after-sales service wordt vanuit de eigen organisatie in Dronten uitgevoerd, waar zowel het hoofdkantoor alsook twee fabrieksvestigingen staan. In totaal zijn er meer dan 100 medewerkers binnen de groep werkzaam. Kenmerkend binnen de productontwikkeling van Translift is de modulaire opbouw. Door het standaardiseren van de belangrijkste componenten, waar het product uit opgebouwd wordt, kan in relatief korte tijd een klantspecifiek eindproduct gebouwd worden met gebruikmaking van beproefde standaard moduul delen.

 3. A3 VERHUUR

  België

  A3 VERHUUR biedt u te verhuren en te verkopen : vuilniswagens, containerwagens, veeg- en zuigmachines, maar ook verschillende borstels, voor veegmachines, voor schuur- en schrobmachines, voor industriële toepassing, ...

 4. PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT

  Turkije

  Het bedrijf PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vuilniswagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sanering van het milieu - machines en installaties, afvalpersen, Sanering van het milieu - machines en installaties, en telescoopplatforms. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 5. ALQUIENVAS GROUP

  Spanje

  Het bedrijf ALQUIENVAS GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakken - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vuilniswagens. Het is gevestigd in Bellcaire D'urgell, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COSECO INDUSTRIE GROUP SRL

  Italië

  Het bedrijf COSECO INDUSTRIE GROUP SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vuilniswagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, en Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting. Het is gevestigd in Grumo Appula, Italië.

 2. ECODROP

  Frankrijk

  Het bedrijf ECODROP, is een Dienstverlener, en actief in de sector Beheer van industrieel afval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vuilniswagens, verwijdering en behandeling van speciaal afval, en inert afval. Het is gevestigd in Boulogne-Billancourt, Frankrijk.

 3. JOSKIN BOURGES

  Frankrijk

  Het bedrijf JOSKIN BOURGES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vuilniswagens, spreidmachines, en landbouwmachines. Het is gevestigd in Le Subdray, Frankrijk.

 4. DACO

  Luxemburg

  Het bedrijf DACO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Veegmachines - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren scheerapparaten, tuintrekkers, Vuilniswagens, en onderhoud materiaal. Het is gevestigd in Luxembourg, Luxemburg.

 5. ZAKŁAD ROBÓT SANITARNYCH SANATOR SP.Z.O.O

  Polen

  Het bedrijf ZAKŁAD ROBÓT SANITARNYCH SANATOR SP.Z.O.O, is een Multi-Category, en actief in de sector Verwerking en recycling van afval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vuilniswagens, afval, afvalverwijdering, klokken voor inzameling van afval, en Vuilniswagens. Het is gevestigd in Rąbień, Polen.

 1. ORAKCI MACHINE

  Turkije

  Het bedrijf ORAKCI MACHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vuilniswagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren recyclering van afval, platformen, en afvalpersen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 2. BROMLEY HOUSE CLEARANCE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BROMLEY HOUSE CLEARANCE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuisbedrijven - internationaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vuilniswagens. Het is gevestigd in Bromley, Verenigd Koninkrijk.

 1. CORE FUSION SKIP HIRE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CORE FUSION SKIP HIRE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afvalsortering - machines en materieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vuilniswagens, en laadbakken voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Colchester, Verenigd Koninkrijk.

 2. RG MAN AND VAN REMOVALS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf RG MAN AND VAN REMOVALS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuisbedrijven - internationaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuizing, verhuisbedrijf, Vuilniswagens, en lokale verhuizingen. Het is gevestigd in Reading, Verenigd Koninkrijk.

 3. SKIPMAN ENVIRONMENTAL MANAGEMENT LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SKIPMAN ENVIRONMENTAL MANAGEMENT LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Beheer van industrieel afval. Het is tevens aanwezig in de sectoren beheer van afval, verzamelen en verwijdering van afval, organisatie van afvalverwerking, en Vuilniswagens. Het is gevestigd in Pinner, Verenigd Koninkrijk.

 4. CNR TRUCK EQUIPMENTS

  Turkije

  Het bedrijf CNR TRUCK EQUIPMENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vuilniswagens. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. BIG TUNA MOVING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BIG TUNA MOVING LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verhuizingen van kantoren en fabrieken. Het is tevens aanwezig in de sectoren self storage, afvalverwerking, Verhuizingen, en Vuilniswagens. Het is gevestigd in Plymouth, Verenigd Koninkrijk.

 6. SKIP HIRE IN MANCHESTER

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SKIP HIRE IN MANCHESTER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vuilniswagens, beheer van afval, organisatie van afvalverwerking, en laadbakken voor mechanische schoppen. Het is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

 7. FARID INDUSTRIE S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf FARID INDUSTRIE S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalverwerking en recycling - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beheer van industrieel afval, Vuilniswagens, Afvalpersen en -vermalers, Beheer van industrieel afval, Vuilniswagens, Afvalpersen en -vermalers, en straatveegborstels. Het is gevestigd in Vinovo, Italië.

 8. CLEANING SERVICES CARDIFF

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CLEANING SERVICES CARDIFF, is een Dienstverlener, en actief in de sector Openbare werken - bouwbedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren reiniging, reiniging schoorstenen, en Vuilniswagens. Het is gevestigd in Pontypridd, Verenigd Koninkrijk.

 1. HACKNEY RUBBISH REMOVALS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HACKNEY RUBBISH REMOVALS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vuilniswagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren beheer van afval. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 2. GRUZOJAD - WYWOZ GRUZU WARSZAWA

  Polen

  Het bedrijf GRUZOJAD - WYWOZ GRUZU WARSZAWA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vuilniswagens. Het is gevestigd in Józefów, Polen.

 3. EXPRUM D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf EXPRUM D.O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Vuilniswagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transport van afval, Containers, Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen, Transport van afval, Containers, en Afval, huishoudelijk - verwerkingsmachines en systemen. Het is gevestigd in Ljubljana, Slovenië.

 4. PB ENVIRONNEMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf PB ENVIRONNEMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vuilniswagens. Het is gevestigd in Lambesc, Frankrijk.

 5. SKIP SCANNER

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SKIP SCANNER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Transport van afval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afbraak- en bouwafval - recycling, Vuilniswagens, en Afbraak- en bouwafval - recycling. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 6. APT SKIP HIRE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf APT SKIP HIRE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren betonbak, laadbakken voor graafmachines, laadbakken voor de bouwindustrie, en Vuilniswagens. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 7. PREFETTURA DI PALERMO

  Italië

  Het bedrijf PREFETTURA DI PALERMO, en actief in de sector Opslag en verzameling van afval - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, Vuilniswagens, Afvalverwerking en recycling - machines en installaties, en Vuilniswagens. Het is gevestigd in Palermo, Italië.

 8. SETRACO HOLDING S.A.

  Roemenië

  Het bedrijf SETRACO HOLDING S.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Industrieconstructies - aannemers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vuilniswagens, Systeembouw en prefabbouw, Vuilniswagens, en Systeembouw en prefabbouw. Het is gevestigd in Bucharest, Roemenië.

 9. BOSS SKIP HIRE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BOSS SKIP HIRE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Laadbakken voor bedrijfsvoertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vuilniswagens. Het is gevestigd in Bedworth, Verenigd Koninkrijk.

 10. M. WERNER GMBH & CO. MÜLLTRANSPORT KG

  Duitsland

  Het bedrijf M. WERNER GMBH & CO. MÜLLTRANSPORT KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Opslag en verzameling van afval - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vuilniswagens, en Vuilniswagens. Het is gevestigd in Goldbach, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis