• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • warmtepompen - industrieel

Resultaten voor

Warmtepompen - industrieel - Import export

 1. ECOCHI GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ecochi GmbH is een pan-Europese leverancier van hoogwaardige, uitstekende warmtepompen. Ons doel is om samen met onze klanten een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en vorm te geven aan een duurzame toekomst. Onze visie is om de Europese leider te zijn in de distributie van warmtepompen en om milieuvriendelijke elementen te integreren in moderne levensstijlen. We streven ernaar dat warmtepompen worden erkend als een efficiënt en milieuvriendelijk alternatief voor conventionele verwarmingssystemen. We zetten ons in voor een duurzame toekomst door producten aan te bieden die hernieuwbare energie gebruiken en de CO2-uitstoot tot een minimum beperken. Bovendien worden onze warmtepompen gekenmerkt door maximale energie-efficiëntie. Door gebruik te maken van omgevingswarmte kunnen onze klanten hun verwarmingskosten aanzienlijk verlagen en tegelijkertijd hun energieverbruik verminderen. De tevredenheid van onze klanten blijft onze voornaamste zorg. Ons toegewijde team van ervaren professionals staat klaar om oplossingen op maat te bieden voor uw technische vereisten, in combinatie met onze producten of als een op zichzelf staande service op internationaal niveau. Laten we samen een groene toekomst creëren!

 2. ASTRALTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASTRALTEC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Warmtepompen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren klimaatregelingsinstallaties, mobiele koeling, en Verwarming met warmtepompen. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 3. GRETO

  Polen

  Verified by europages badge

  GRETO POLSKA is een erkende distributeur die installatiebedrijven en aannemers in Europa voorziet van componenten voor fotovoltaïsche en verwarmingsinstallaties. Wij bieden fotovoltaïsche modules, omvormers, EV-laders, warmtepompen en warmwatertanks. Honderden klanten in meer dan 21 landen vertrouwen al op onze producten. Het bedrijf heeft kantoren in Gdynia en Berlijn en garandeert een snelle levering vanuit 5 magazijnen in heel Europa.

 4. KELVION HOLDING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Kelvion is een wereldwijde fabrikant van industriële warmtewisselaars voor zeer diverse marktsegmenten. Sinds 1920 heeft het bedrijf zijn producten geproduceerd en verkocht op veel verschillende markten. Sinds november 2015 gebeurt dit onder het nieuwe Kelvion-merk. De gespecialiseerde professionele competentie, solide expertise, klantnabijheid en multidimensionale productportfolio maken Kelvion tot de beste partner op het gebied van warmtwisseling. Met plaatwarmtewisselaars, mantel- en buiswarmtewisselaars, warmtewisselaars met lamelvormige buizen en warmtewisselaars voor koeling levert het bedrijf aan klanten in zeer diverse wereldwijde sectoren: energie, datacentra, chemische industrieën, maritieme toepassingen, HVAC en koeling, milieutoepassingen en voedingsmiddelen- en drankenindustrieën. Kelvion is specialist in het leveren van klantspecifieke producten en diensten en ondersteunt zijn klanten via een wereldwijd verkoop-, service- en productienetwerk. Kelvion – Experts in Heat Exchange.

 5. CLIM SOLAIRE ENERGY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CLIM SOLAIRE ENERGY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmtepompen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmtepompen - huishoudelijk gebruik, Warmtepompen - huishoudelijk gebruik, airconditioning, verluchting, ventilatie, airconditioning en verwarming, en fotovoltaïsche panelen. Het is gevestigd in Carbonne, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ALDEA HEATING SYSTEMS

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALDEA HEATING SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmtepompen - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Warmtepompen - industrieel, Isolatiematerialen - thermisch, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, straalvloerverwarming, Warmtepompen - industrieel, circulatiepompen, Verwarming met warmtepompen, en warmtepompen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. SSA FLUIDRA ÖSTERREICH GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SSA FLUIDRA ÖSTERREICH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmtepompen - industrieel. Het is gevestigd in Grödig, Oostenrijk.

 3. MASTERTHERM DEUTSCHLAND VOLKMAR PHILIPP

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MASTERTHERM DEUTSCHLAND VOLKMAR PHILIPP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmtepompen - industrieel. Het is gevestigd in Radebeul, Duitsland.

 4. L&R KÄLTETECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf L&R KÄLTETECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmtepompen - industrieel. Het is gevestigd in Sundern, Duitsland.

 5. KÄLTECONCEPT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KÄLTECONCEPT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmtepompen - industrieel. Het is gevestigd in Auerbach, Duitsland.

 1. MARIO GRABNER POOL E.U.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARIO GRABNER POOL E.U., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmtepompen - industrieel. Het is gevestigd in Pottenstein, Oostenrijk.

 2. WELLAIR GMBH KÄLTE-KLIMA-LÜFTUNG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WELLAIR GMBH KÄLTE-KLIMA-LÜFTUNG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Warmtepompen - industrieel. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 1. S & M SIMON UND MATZER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf S & M SIMON UND MATZER GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Warmtepompen - industrieel. Het is gevestigd in Pforzheim, Duitsland.

 2. A + H KLIMA- UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf A + H KLIMA- UND SYSTEMTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmtepompen - industrieel. Het is gevestigd in Saarbrücken, Duitsland.

 3. ECOCYCLE HEAT PUMPS

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ECOCYCLE HEAT PUMPS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Klimatisering, airconditioning en ventilatie - materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hernieuwbare energiebronnen, Warmtepompen - huishoudelijk gebruik, Airconditioning - materiaal, Warmtepompen - industrieel, installaties en verpakking van warmtepompen, montage warmtepompen, Verwarming met warmtepompen, Hernieuwbare energiebronnen, en industriële verwarming. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 4. LTA LUFTTECHNISCHE ANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LTA LUFTTECHNISCHE ANLAGEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Warmtepompen - industrieel. Het is gevestigd in Gronau (westfalen), Duitsland.

 5. ANDREAS SCHMID ANLAGENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANDREAS SCHMID ANLAGENTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmtepompen - industrieel. Het is gevestigd in Aschau, Duitsland.

 6. KLAUS-PETER LEPPING KÄLTE- UND KLIMATECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KLAUS-PETER LEPPING KÄLTE- UND KLIMATECHNIK GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Warmtepompen - industrieel. Het is gevestigd in Arnsberg, Duitsland.

 7. KÄLTETECHNIK MIETZNER GBR KARL-OTTO MIETZNER & MARIO MIETZNER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KÄLTETECHNIK MIETZNER GBR KARL-OTTO MIETZNER & MARIO MIETZNER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Warmtepompen - industrieel. Het is gevestigd in Bernau, Duitsland.

 8. ROSENBERG VENTILATOREN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROSENBERG VENTILATOREN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmtepompen - industrieel. Het is gevestigd in Künzelsau, Duitsland.

 1. GRABMAIER KÄLTE-KLIMA-GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GRABMAIER KÄLTE-KLIMA-GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Warmtepompen - industrieel. Het is gevestigd in Ingolstadt, Duitsland.

 2. ANDREAS KUSEBAUCH KÄLTE- U. KLIMAANLAGEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANDREAS KUSEBAUCH KÄLTE- U. KLIMAANLAGEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Warmtepompen - industrieel. Het is gevestigd in Zwickau, Duitsland.

 3. KOCH KÄLTE KLIMA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KOCH KÄLTE KLIMA GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Warmtepompen - industrieel. Het is gevestigd in Krefeld, Duitsland.

 4. TÖLZER KÄLTE- KLIMATECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TÖLZER KÄLTE- KLIMATECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Warmtepompen - industrieel. Het is gevestigd in Bad Tölz, Duitsland.

 5. HERBERT WASER HEWATEC

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HERBERT WASER HEWATEC, is een Distributeur, en actief in de sector Warmtepompen - industrieel. Het is gevestigd in Rotkreuz, Zwitserland.

 6. MITSUBISHI ELECTRIC EUROPE

  België

  Op zoek naar warmtepomp-, airconditioning- of ventilatiesystemen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Vertrouwen, kwaliteit, technologie, milieu en groei: slechts een aantal principes van Mitsubishi Electric die ervoor zorgen dat u een milieuvriendelijk, kwalitatief en betrouwbaar product in handen krijgt. Ontdek hier hoe een warmtepomp, airconditioner of klimatisatiesysteem een oplossing kan zijn voor uw project, van woningbouw tot industriële toepassing. Of neem meteen contact met ons op voor gedetailleerde informatie.

 7. SOLARBAYER GMBH

  Duitsland

  Als fabrikant en systeemaanbieder van houtverwarmingssystemen, thermische zonnesystemen, warmtepompen en innovatieve opslagsystemen, heeft Solarbayer zich sinds de oprichting in 2004 ontwikkeld tot een zeer stabiele partner van gespecialiseerde groothandelaren en gespecialiseerde vakhandel. Zowel de verkoop in Duitsland als de Europese en wereldwijde export met distributiecentra in het buitenland zijn zeer goed ingeburgerd. Klanten waarderen de betrouwbaarheid van Solarbayer-producten en de competentie van consulting voor onze klanten. Een tijdige en flexibele reactie op de behoeften van klanten heeft hoge prioriteit. Specialisten, ingenieurs en planners worden in hun eigen trainingscentrum getraind in Solarbayer producten.De productielocaties bevinden zich voornamelijk in Duitsland en binnen de hele EU en garanderen de hoogste kwaliteitskenmerken. Onze grote opslagcapaciteit zorgt voor een snelle en stipte levering van het volledige assortiment van Solarbayer.

 8. NAESSENS HVAC

  België

  Wij zijn gespecialiseerd in alle technieken waarvoor de term HVAC / S staat, nl. Heating, Ventilation, AirConditioning, Sanitair. Er wordt enkel met kwaliteitsmerken gewerkt, wij zijn o.a. superdealer van het gerenommeerde merk Daikin. Het overgrote deel van de airconditioninginstallaties die geplaatst worden, zijn toestel-len die kunnen koelen & verwarmen, warmtepompen genoemd. Deze toestellen zijn een energiezuinige manier van verwarmen, die tegelijkertijd de mogelijkheid tot koelen geven. Door de enorme stijging van de stookolie- en gasprijzen, is een warmtepomp de zuinigste manier om een woning of kantoorgebouw te verwarmen, die trouwens zijn warmte uit de natuur haalt - hernieuwbare energie.

 9. BALENO PUMPS

  België

  Onderhoud en maintenance van alle pompen: Centrifugaalpompen, dompelpompen, warmtepompen, doseerpompen, bronpompen, boosterpompen, slangenpompen, excentrische schroefpompen, lobbenpompen, tandwielpompen, mechanische seals, rotoren en statoren. Grote voorraad mechanische seals en onderdelen van diverse merken: Waukesha, Wright, Johnson, Seepex, BBC, Novarotors, Sandpiper.

 10. GEOSERVICES

  België

  Als warmtepomp installateur zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van warmtepompen voor het verwarmen en koelen van privéwoningen, appartementsblokken, kantoorgebouwen en industriële gebouwen. Geoservices heeft hiermee sinds de jaren ’80 een toonaangevende expertise in de warmtepompindustrie opgebouwd. Naast warmtepompen voor de verwarming en koeling van gebouwen hebben wij ook oplossingen voor de verwarming van zwembaden.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis