• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wasinstallaties voor fruit- groenten en vis

Resultaten voor

Wasinstallaties voor fruit- groenten en vis - Import export

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  FEMIA ontwerpt en bouwt machines en apparatuur voor de bereiding en continue thermische verwerking van groenten, suikermaïs en fruit. FEMIA levert al bijna 60 jaar aan de conserven-, diepvries- en AGF-industrie op elk continent. Van productontvangst in de fabriek tot overbrenging tot verpakking of invrieslijn, wij hebben een antwoord op al uw wensen, met een breed scala aan capaciteiten tot 20 ton per uur: Ontvangst en lijnvoeding, schoonmaken, wassen, sorteren, graderen, ontstalken, trimmen, snijden, transporteren en overbrengen. Continue thermische verwerking: blancheren, koelen, rehydrateren, uitdrogen, drogen.We innoveren en verbeteren voortdurend ons machinepark om aan uw eisen te voldoen: Het rendement van uw lijnen verhogen, de kwaliteit van uw producten behouden, het water- en energieverbruik verminderen, de onderhoudskosten vereenvoudigen en verlagen en de levensduur van uw machines verlengen.

 2. AGRI TRADIZIONE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AGRI TRADIZIONE, is een Distributeur, en actief in de sector Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwproductie, Fruit en groenten - import-export, Import/export van fruit, Import/export van druiven, Landbouwproductie, groothandel in fruit en groenten, Fruit en groenten - import-export, fruitimporteurs, en distributeurs van verse groenten. Het is gevestigd in Vittoria, Italië.

 3. SAMMA SERVICE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAMMA SERVICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis, machines voor behandeling van groente en fruit, installaties en apparatuur voor behandeling van groente en fruit, Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis, machines voor de landbouwindustrie, en dehydratiesystemen voor de voedingsindustrie. Het is gevestigd in Belpasso, Italië.

 4. DINOX, S.L.

  Spanje

  DINOX, S.L. is een onderneming gespecialiseerd in het ontwerp, de vervaardiging en de commercialisering van industriële uitrustingen voor hygiënische behandelingen. Wij kunnen bogen op onze ervaring in de was- en droogsector en bieden een breed assortiment van sterk geprijsde, ergonomische en betrouwbare machines. Wij beschikken over onze eigen technische dienst en klantendienst. Onze technische afdeling is in constante ontwikkeling en is actief bezig met het ontwerpen van nieuwe uitrustingen en toepassingen.

 5. CONSTRUCTIE BRUYNOOGHE

  België

  Constructie Bruynooghe N.V. is een bekende naam als het gaat om groenteverwerkende machines. Dit voor de verwerking van verse groenten, groenten in conserven en diepvriesgroenten. Wat betreft producten hebben wij ruime ervaring met producten zoals knolgewassen, bijvoorbeeld wortelen, aardappelen, selderij knollen, rapen, rode bieten; peulvruchten zoals bijvoorbeeld erwten, sperziebonen, boterbonen, tuinbonen en andere soorten bonen. Ook zijn wij goed bekend met de verwerking van spinazie, bloemkool, broccoli enz. Naast het verwerken van groenten, is Constructie Bruynooghe N.V. vooral ook gespecialiseerd in verpakkings-, meng en doseerlijnen van diepvriesgroenten en dit in sectoren zoals bereide gerechten, soepen en andere aanhangende sectoren. Wij leveren zowel individuele machines als complete productielijnen "sleutel-op-de-deur" of ook wel "turn-key" genoemd, inclusief automatisatie en waterbehandeling.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COSMO SRL

  San Marino

  Het bedrijf COSMO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis. Het is gevestigd in Dogana Rsm, San Marino.

 2. OPREMA-STROJEVI D.D.

  Kroatië

  Het bedrijf OPREMA-STROJEVI D.D., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie, Drankenindustrie - machines en materialen, Meng- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie, en Drankenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Hrvatska, Kroatië.

 3. KONUS KONEX D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf KONUS KONEX D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtzuivering - apparatuur en installaties, Intern transport - systemen en materialen, Luchtzuivering - apparatuur en installaties, en Intern transport - systemen en materialen. Het is gevestigd in Slovenske Konjice, Slovenië.

 4. AKTIESELSKABET SKALS MASKINFABRIK

  Denemarken

  Het bedrijf AKTIESELSKABET SKALS MASKINFABRIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis, en Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis. Het is gevestigd in Skals, Denemarken.

 5. SOPACOM INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf SOPACOM INDUSTRIE, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis, en Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis. Het is gevestigd in Stains, Frankrijk.

 1. K. M. FISH MACHINERY A/S

  Denemarken

  Het bedrijf K. M. FISH MACHINERY A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materiaal voor slachthuizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis, en Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Dybvad, Denemarken.

 2. DANORGANIC A/S

  Denemarken

  Het bedrijf DANORGANIC A/S, is een Dienstverlener, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis, en Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis. Het is gevestigd in Soender Felding, Denemarken.

 1. METALTECK S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf METALTECK S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis. Het is gevestigd in Treglio, Italië.

 2. PAMONA ZOLDSEG ES DELIGYUMOLCS KFT

  Hongarije

  Het bedrijf PAMONA ZOLDSEG ES DELIGYUMOLCS KFT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis, Fruit, Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis, en Fruit. Het is gevestigd in Debrecen, Hongarije.

 3. TOGAN MAKINA INS. IMALAT SAN. TIC. LTD STI.

  Turkije

  Het bedrijf TOGAN MAKINA INS. IMALAT SAN. TIC. LTD STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Car- and truck-wash - wasserettes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis, en Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 4. CONSERVERIES PROVENCALES

  Frankrijk

  Het bedrijf CONSERVERIES PROVENCALES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis, en Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis. Het is gevestigd in Salernes, Frankrijk.

 5. GEA PROCESS ENGINEERING SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf GEA PROCESS ENGINEERING SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis, en Wasinstallaties voor fruit, groenten en vis. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 6. LAITRAM MACHINERY APS

  Denemarken

 7. ZANEMI SL

  Spanje

 8. BOATECH APS

  Denemarken