• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wasinstallaties voor fruit- groenten en vis

Resultaten voor

Wasinstallaties voor fruit- groenten en vis - Import export

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  FEMIA ontwerpt en bouwt machines en apparatuur voor de bereiding en continue thermische verwerking van groenten, suikermaïs en fruit. FEMIA levert al bijna 60 jaar aan de conserven-, diepvries- en AGF-industrie op elk continent. Van productontvangst in de fabriek tot overbrenging tot verpakking of invrieslijn, wij hebben een antwoord op al uw wensen, met een breed scala aan capaciteiten tot 20 ton per uur: Ontvangst en lijnvoeding, schoonmaken, wassen, sorteren, graderen, ontstalken, trimmen, snijden, transporteren en overbrengen. Continue thermische verwerking: blancheren, koelen, rehydrateren, uitdrogen, drogen.We innoveren en verbeteren voortdurend ons machinepark om aan uw eisen te voldoen: Het rendement van uw lijnen verhogen, de kwaliteit van uw producten behouden, het water- en energieverbruik verminderen, de onderhoudskosten vereenvoudigen en verlagen en de levensduur van uw machines verlengen.

  Website Open In New icon
 2. SAMMA SERVICE

  Italië

  Verified by europages badge
 3. DINOX, S.L.

  Spanje

  DINOX, S.L. is een onderneming gespecialiseerd in het ontwerp, de vervaardiging en de commercialisering van industriële uitrustingen voor hygiënische behandelingen. Wij kunnen bogen op onze ervaring in de was- en droogsector en bieden een breed assortiment van sterk geprijsde, ergonomische en betrouwbare machines. Wij beschikken over onze eigen technische dienst en klantendienst. Onze technische afdeling is in constante ontwikkeling en is actief bezig met het ontwerpen van nieuwe uitrustingen en toepassingen.

 4. CONSTRUCTIE BRUYNOOGHE

  België

  Constructie Bruynooghe N.V. is een bekende naam als het gaat om groenteverwerkende machines. Dit voor de verwerking van verse groenten, groenten in conserven en diepvriesgroenten. Wat betreft producten hebben wij ruime ervaring met producten zoals knolgewassen, bijvoorbeeld wortelen, aardappelen, selderij knollen, rapen, rode bieten; peulvruchten zoals bijvoorbeeld erwten, sperziebonen, boterbonen, tuinbonen en andere soorten bonen. Ook zijn wij goed bekend met de verwerking van spinazie, bloemkool, broccoli enz. Naast het verwerken van groenten, is Constructie Bruynooghe N.V. vooral ook gespecialiseerd in verpakkings-, meng en doseerlijnen van diepvriesgroenten en dit in sectoren zoals bereide gerechten, soepen en andere aanhangende sectoren. Wij leveren zowel individuele machines als complete productielijnen "sleutel-op-de-deur" of ook wel "turn-key" genoemd, inclusief automatisatie en waterbehandeling.

 5. GUIBOR INGENIERIA

  Argentinië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. OPREMA-STROJEVI D.D.

  Kroatië

 2. COSMO SRL

  San Marino

 3. KONUS KONEX D.O.O.

  Slovenië

 4. K. M. FISH MACHINERY A/S

  Denemarken

 5. SOPACOM INDUSTRIE

  Frankrijk

 1. DANORGANIC A/S

  Denemarken

 2. METALTECK S.R.L.

  Italië

 3. AKTIESELSKABET SKALS MASKINFABRIK

  Denemarken

 4. LAITRAM MACHINERY APS

  Denemarken

 5. BOATECH APS

  Denemarken

 6. TOGAN MAKINA INS. IMALAT SAN. TIC. LTD STI.

  Turkije

 7. CONSERVERIES PROVENCALES

  Frankrijk

 8. PAMONA ZOLDSEG ES DELIGYUMOLCS KFT

  Hongarije

 9. ZANEMI SL

  Spanje

 10. GEA PROCESS ENGINEERING SP. Z O.O.

  Polen