• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • waterkoelers

Resultaten voor

Waterkoelers - Import export

 1. PETAINER

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Petainer biedt een breed scala aan lichtgewicht, duurzame PET-verpakkingsoplossingen om u te helpen uw bedrijf te laten groeien en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. We hebben meer dan 35 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van hoogwaardige, kostenefficiënte producten waarbij circulariteit centraal staat; terwijl ze voldoen aan de hoogste industrienormen voor veiligheid en productbescherming. Petainer's wereldwijde netwerk van technische experts zal u helpen bij elke stap, van productontwerp tot voltooiing. Wij brengen kennis uit verschillende sectoren mee en bieden deskundigheid op het gebied van ontwerp, producttests en flexibele technische ondersteuning. Wij zijn een verantwoordelijk productiebedrijf met een geschiedenis in het ontwikkelen van verpakkingsoplossingen die de impact van onze klanten op het milieu minimaliseren. Petainer vervaardigt PET-potten, flessen voor eenmalig gebruik, hervulbare flessen, PET-vaatjes en waterkoelerflessen van 5 liter. Petainer is een expert in het verwerken van rPET-materiaal om de koolstofuitstoot te verminderen en plastic afval te verminderen. Twee van onze belangrijkste productielocaties draaien op hernieuwbare energie, wat de koolstofemissies van onze activiteiten aanzienlijk vermindert. Wij kunnen een Environmental Product Declaration (EPD) afgeven. Dit is een onafhankelijk gecontroleerd en geregistreerd document dat transparante en vergelijkbare informatie geeft over de milieueffecten van onze producten gedurende hun levenscyclus (ISO 14025). Onze Petainer vestiging in Lidkoping heeft een Platinum EcoVadis medaille gekregen. Dit resultaat plaatst ons in de top 1% van alle bedrijven.

 2. TMS INDUSTRIAL REFRIGERATION EUROPE B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge
 3. TECHNOTRANS SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het feit dat gwk Gesellschaft Wärme Kältetechnik mbH wereldwijd zo'n goede reputatie heeft weten op te bouwen als een competente en innovatieve specialist voor hoogwaardige temperatuur- en koeltechnologie, is gebaseerd op zijn schat aan ervaring van meer dan vijf decennia. Iedereen die vertrouwt op geavanceerde hightech producten, van het koelsysteem tot temperatuurregeling en waterbehandeling, vindt in gwk een systeemaanbieder die het hele thermische proces beheerst, individueel op maat gemaakte concepten ontwikkelt en ook de engineering en alle componenten levert. Gwk ondersteunt haar klanten ook intensief en individueel op het gebied van temperatuurbeheersing op caviteitsniveau van gereedschapsinzetstukken en gereedschapsreiniging. Tegenwoordig ontwikkelen de meer dan 400 medewerkers complete procesoplossingen voor klanten uit de kunststoffen-, metaal-, voedingsmiddelen- en chemische industrie op alle continenten.

 4. VAN WEST KOELTECHNIEK BV

  Nederland

  Verified by europages badge
 5. KELVION HOLDING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Welkom bij Kelvion. Waar Warmte-Uitwisseling onze zaak is. Kelvion is een wereldwijde fabrikant van industriële warmtewisselaars voor zeer diverse marktsegmenten. Sinds 1920 heeft het bedrijf zijn producten geproduceerd en verkocht op veel verschillende markten. Sinds november 2015 gebeurt dit onder het nieuwe Kelvion-merk. De gespecialiseerde professionele competentie, solide expertise, klantnabijheid en multidimensionale productportfolio maken Kelvion tot de beste partner op het gebied van warmtwisseling. Met plaatwarmtewisselaars, mantel- en buiswarmtewisselaars, warmtewisselaars met lamelvormige buizen, modulaire koeltorensystemen en warmtewisselaars voor koeling levert het bedrijf aan klanten in zeer diverse wereldwijde sectoren: energie, datacentra, chemische industrieën, olie en gas, maritieme toepassingen, HVAC en koeling, milieutoepassingen en voedingsmiddelen- en drankenindustrieën. Kelvion is specialist in het leveren van klantspecifieke producten en diensten en ondersteunt zijn klanten via een wereldwijd verkoop-, service- en productienetwerk. Kelvion – Experts in Heat Exchange.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CARL GEISSER AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CARL GEISSER AG, is een Distributeur, en actief in de sector Waterkoelers. Het is gevestigd in Frauenfeld, Zwitserland.

 2. MTA DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MTA DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterkoelers. Het is gevestigd in Nettetal, Duitsland.

 3. EVAPCO EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EVAPCO EUROPE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterkoelers. Het is gevestigd in Hannover, Duitsland.

 4. FRIGOFLUID S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRIGOFLUID S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële koelkasten, koelinstallatie, industriële koelinstallaties, koelkasten, waterkoeler, industriële koelkasten, en industriële koeling. Het is gevestigd in Bedizzole, Italië.

 5. THERMOTEC

  België

  Thermotec is een Belgische firma die industriële proceskoelers ontwikkelt en produceert. Het grootse deel van de productie zijn waterkoelers die gebouwd worden naar de specifieke wensen van de OEM klant die deze waterkoelers verder integreren in een totaalpakket voor de eindklant. Thermotec staat ook voor de productie van: een range luchtgekoelde proceskoelers van 9 tot 250 KW, een standaard range dry-coolers of adiabatische vloeistofkoelers, en een reeks bouwstenen zoals buffertanks en pompgroepen om een correct en efficiënt hydraulisch systeem uit te bouwen.  

 1. KALIMBA

  België

  Water met Limburgs Karakter Het water van Kalimba is smaakvol, kristalzuiver en komt direct uit het hart van Limburg. Al sinds 1996 zorgen wij er met veel liefde voor dat u niets tekort komt op het gebied van kwaliteitswater, waterkoelers met flessen, waterleidingkoelers, koffiemachines, warme dranken en bijbehorende accessoires. Op het werk (in uw winkel, op kantoor, in de fabriek) én bij u thuis!

 2. TONOIMPIANTI SRL

  Italië

  Al meer dan 25 jaar lang, ontwerpt en produceert Tonoimpianti civiele en industriële installaties, en concentreert zich in het bijzonder op de verwarmings- en airconditioningdomeinen, de koeling, hydraulica, sanitair loodgieterswerk en brandbeveiliging. Het is werkzaam in heel Italië en daarbuiten, voornamelijk in woongebouwen, winkelcentra, ziekenhuizen, vlieghavens, universiteiten, hotels en ieder andere commercieel en openbaar lokaal.

 1. SIP WELL

  België

  Sip-Well is een Belgische distributeur van waterkoelers. Sip-Well zorgt voor kwaliteitswater zowel op katoor als thuis. Het Sip-Well kristalwater doorloopt zijn parcours van bron tot fles integraal in de eigen, unieke bottelinstallatie van de onderneming. Sip-Well ontzorgt u volledig en neemt de installatie, levering en ophaling van leeggoed volledig voor zijn rekening. De onderneming biedt een gamma watercoolers, op waterleiding of watercoolers met een fles te kopen, huren of leasen.

 2. CULLIGAN

  België

  Culligan is de onbetwiste wereldleider op het gebied van waterontharders en waterkoelers. Culligan-waterontharders worden over de hele wereld gebruikt en worden verdeeld in meer dan 90 landen.

 3. AQUALEX

  België

  Aqualex is gespecialiseerd in het behandelen van leidingwater.

 4. H2O IMPIANTI D'ACQUA ALLA SPINA

  Italië

  Het bedrijf H2O IMPIANTI D'ACQUA ALLA SPINA, is een Distributeur, en actief in de sector Waterkoelers. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 5. GLOBAL COOLING TOWER FACTORY. VOLGA HVAC

  Saoedi Arabië

  Het bedrijf GLOBAL COOLING TOWER FACTORY. VOLGA HVAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Airconditioning - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterkoelers, en Waterkoelers. Het is gevestigd in Jeddah, Saoedi Arabië.

 6. VATBUZ CHILLER INDUSTRIAL COOLING & AIR CONDITIONING

  Turkije

  Het bedrijf VATBUZ CHILLER INDUSTRIAL COOLING & AIR CONDITIONING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterkoelers. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële koelkasten, en aggregaten met warmtekrachtkoppeling. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. URKER CHILLERS

  Turkije

  Het bedrijf URKER CHILLERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterkoelers. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. IL NETTARE SRL

  Italië

  Het bedrijf IL NETTARE SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterkoelers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koffiezetapparaten - huishoudelijk, Koffiezetapparaten - huishoudelijk, en accessoires voor koffiemachines. Het is gevestigd in Pescara, Italië.

 1. WATERBOY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WATERBOY LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineraalwater - natuurlijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drinkfonteinen, automatisch, waterkoeler, en Drinkfonteinen, automatisch. Het is gevestigd in Rawtenstall, Verenigd Koninkrijk.

 2. RITTER & BADER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RITTER & BADER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterkoelers. Het is gevestigd in Weißenhorn, Duitsland.

 3. OZSAYIN HVAC TECHNOLOGIES CO.

  Turkije

  Het bedrijf OZSAYIN HVAC TECHNOLOGIES CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterkoelers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelsysteemservices, verhuur koelgroepen, en industriële koelkasten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. BRENTA RENT S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BRENTA RENT S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterkoelers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, industriële airconditioning, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Luchtbehandeling - apparaten en installaties, en industriële airconditioners. Het is gevestigd in Arzergrande, Italië.

 5. ISI-TAN COOLING CO.

  Turkije

  Het bedrijf ISI-TAN COOLING CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren waterkoeler, industriële koelkasten, en koeltorens voor water. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. DRINKWORKS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DRINKWORKS, is een Distributeur, en actief in de sector Dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren waterkoeler. Het is gevestigd in Pinner, Verenigd Koninkrijk.

 7. TEKNISYENLER MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf TEKNISYENLER MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterkoelers. Het is tevens aanwezig in de sectoren diamantboormachine. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. ICS COOL ENERGY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ICS COOL ENERGY GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Koeltorens. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële koeling, waterkoeler, en technische dienst voor thermotechniek. Het is gevestigd in Zaberfeld, Duitsland.

 9. SOLINDERG

  Portugal

  Het bedrijf SOLINDERG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Waterkoelers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Condensatoren, horizontale en verticale centrifugaalpompen voor waterzuiveringsinstallaties, en Condensatoren. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 10. UGOLINI SPA

  Italië

  Het bedrijf UGOLINI SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterkoelers. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor warme chocolade. Het is gevestigd in Opera, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis