• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • waterkrachtcentrales

Resultaten voor

Waterkrachtcentrales - Import export

 1. TROYER SPA - AG

  Italië

  Verified by europages badge

  TROYER stelt zijn lange en meerjarige ervaring bij het bouwen, leveren, installeren en onderhouden van hydro-elektrische installaties van eender welk type ter beschikking van zijn klanten. Het bedrijf houdt zich bezig met mechanische constructies en elektromechanische reparaties met gegarandeerd ontwerp en advies. Troyer beheert elke type turbine, PELTON, FRANCIS, KAPLAN, elektromechanische en hydraulisch, het controleert de goede werking en attesteert het conforme gebruik ervan.

 2. HUGO MIEBACH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HUGO MIEBACH GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterkrachtcentrales. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 3. ELECTROTECNICA INDUSTRIAL Y NAVAL SL

  Spanje

  De firma ELINSA is gespecialiseerd in de vervaardiging en het onderhoud van elektrische installaties en in het ontwerp en de vervaardiging van elektrische en vermogenselektronische schakelborden. ELINSA voert het productieproces van A tot Z zelf uit: het elektromechanische ontwerp, de vervaardiging van de metalen ommanteling, de integratie van de apparatuur en bedrading en de uiteindelijke proeffase. Elinsa verzorgt het onderhoud van installaties in de industrie, scheepvaart en hernieuwbare energie. Informatie- en communicatietechnologieën.

 4. ECOBETON WATER TECHNOLOGIES

  België

  De basisactiviteit van ecobeton water technologies N.V. dateert van in het jaar 1910. Van een ambachtelijke vervaardiging van betonproducten evolueerden wij naar een industriële productie van prefab betonelementen voor diverse toepassingen. Sinds 1973 bieden wij onze klanten met succes totaaloplossingen aan. Een leefwereld zonder water, elektriciteit, verwarming en koeling is hedendaags ondenkbaar geworden. Daar tegenover staan de hoge energiekosten en de schade die we allen toebrengen aan het milieu. De taken van onze senior projectingenieurs beperken zich niet tot het zoeken naar oplossingen voor de waterproblematiek. Tevens dienen deze oplossingen te voldoen aan de hoogst gestelde eisen die het milieu respecteren en dienen zij te beantwoorden aan de laatste stand van de techniek en de wetgeving.

 5. LINGENHÖLE TECHNOLOGIE GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf LINGENHÖLE TECHNOLOGIE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterkrachtcentrales. Het is gevestigd in Feldkirch, Oostenrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KRÖNAUER MASCHINENBAU INH. HEINZ KRÖNAUER

  Duitsland

  Het bedrijf KRÖNAUER MASCHINENBAU INH. HEINZ KRÖNAUER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterkrachtcentrales. Het is gevestigd in Geiersthal, Duitsland.

 2. ANDRITZ HYDRO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ANDRITZ HYDRO GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterkrachtcentrales. Het is gevestigd in Ravensburg, Duitsland.

 3. LESTIN & CO. TAUCH-, BERGUNGS- UND SPRENGUNTERNEHMEN GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf LESTIN & CO. TAUCH-, BERGUNGS- UND SPRENGUNTERNEHMEN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterkrachtcentrales. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 4. WATEC-HYDRO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WATEC-HYDRO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterkrachtcentrales. Het is tevens aanwezig in de sectoren waterbouwkundige staalconstructies, en synchrone alternatoren. Het is gevestigd in Heimertingen, Duitsland.

 5. HEOS ENERGY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HEOS ENERGY GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterkrachtcentrales. Het is gevestigd in Chemnitz, Duitsland.

 1. B&B IMPIANTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf B&B IMPIANTI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Woningautomatisering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterkrachtcentrales, Elektriciteit - uitvoering, Waterkrachtcentrales, en Elektriciteit - uitvoering. Het is gevestigd in Longare, Italië.

 2. SCOTTA UKRAINE

  Oekraïne

  Het bedrijf SCOTTA UKRAINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterkrachtcentrales. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektriciteitsproductie, hoogspanningswisselstroomgeneratoren voor waterkrachtcentrales, bouwkundige onderzoeken voor elektrische centrales, en Elektriciteitsproductie. Het is gevestigd in Vinnitsa, Oekraïne.

 1. HYDRO-M

  Frankrijk

  Het bedrijf HYDRO-M, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterkrachtcentrales. Het is gevestigd in Toulouse, Frankrijk.

 2. REGIE DE L'ELECTRICITE DE WAVRE

  België

  Het bedrijf REGIE DE L'ELECTRICITE DE WAVRE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterkrachtcentrales, Waterkrachtcentrales, distributie drinkwater, gasdistributie, en beheer van afval. Het is gevestigd in Wavre, België.

 3. MARBEYAZ

  Turkije

  Het bedrijf MARBEYAZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boortorens - Derricks. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterkrachtcentrales, torenkraan, Waterkrachtcentrales, en bouw van hydroelektrische centrales. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 4. SCHUBERT ELEKTROANLAGEN GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf SCHUBERT ELEKTROANLAGEN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Distributie van elektriciteit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterkrachtcentrales, Recycling van afvalwater, Waterkrachtcentrales, Hernieuwbare energie, en Recycling van afvalwater. Het is gevestigd in Ober-Grafendorf, Oostenrijk.

 5. AF-ITECO AG

  Zwitserland

  Het bedrijf AF-ITECO AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterkrachtcentrales. Het is gevestigd in Affoltern Am Albis, Zwitserland.

 6. EMSD

  België

  Het bedrijf EMSD, is een Multi-Category, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeedijzer, Waterkrachtcentrales, Plaatwalserij, Smeedijzer, industriele automatisering, en Waterkrachtcentrales. Het is gevestigd in Malmedy, België.

 7. EDF BELGIUM

  België

  Het bedrijf EDF BELGIUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas - winning en distributie, Waterkrachtcentrales, Windenergie-productie, Gas - winning en distributie, Waterkrachtcentrales, en Windenergie-productie. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 8. ERWIN HÄRING

  Duitsland

  Het bedrijf ERWIN HÄRING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterkrachtcentrales. Het is gevestigd in Böhen, Duitsland.

 1. TEFRISUR CLIMATIZACIÓN MURCIA

  Spanje

  Het bedrijf TEFRISUR CLIMATIZACIÓN MURCIA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterkrachtcentrales. Het is gevestigd in Murcia, Spanje.

 2. ALPI SCAVI SRL

  Italië

  Het bedrijf ALPI SCAVI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouw - afbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterkrachtcentrales, beschermingswerkzaamheden en hydraulische installatie, Waterkrachtcentrales, en milieugenie. Het is gevestigd in Aosta, Italië.

 3. TECHNICAL SERVICE

  Italië

  Het bedrijf TECHNICAL SERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterkrachtcentrales. Het is gevestigd in Cutrofiano, Italië.

 4. ADDNEW HYDROPOWER LIMITED

  China

  Het bedrijf ADDNEW HYDROPOWER LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterkrachtcentrales. Het is gevestigd in Changsha, China.

 5. TECNO IMPIANTI DI TAURO GIOVANNI FRANCESCO SAS

  Italië

  Het bedrijf TECNO IMPIANTI DI TAURO GIOVANNI FRANCESCO SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Woningautomatisering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterkrachtcentrales, Elektriciteit - uitvoering, Waterkrachtcentrales, en Elektriciteit - uitvoering. Het is gevestigd in Tavagnacco, Italië.

 6. GRAPHENIZER

  Qatar

  Het bedrijf GRAPHENIZER, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Waterkrachtcentrales. Het is gevestigd in Doha, Qatar.

 7. AESSE IMPIANTI S.A.S. DI SCARPONI GIOVANNI & C.

  Italië

  Het bedrijf AESSE IMPIANTI S.A.S. DI SCARPONI GIOVANNI & C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Woningautomatisering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterkrachtcentrales, Elektriciteit - uitvoering, Waterkrachtcentrales, en Elektriciteit - uitvoering. Het is gevestigd in Pesaro, Italië.

 8. KAIFULL MOTOR

  China

  Het bedrijf KAIFULL MOTOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterkrachtcentrales. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stappenmotoren. Het is gevestigd in Dongguan, China.

 9. BEROS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BEROS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterkrachtcentrales, transformatorcabines, Waterkrachtcentrales, en constructie van elektrische schakelkasten. Het is gevestigd in LAVIS, Italië.

 10. MAVEL A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf MAVEL A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterkrachtcentrales. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbines, Smeedijzer voor bouw en industrie, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Turbines, Smeedijzer voor bouw en industrie, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in Benesov U Prahy, Tsjechische Rep..

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Waterkrachtcentrales - Import export

Aantal resultaten

9.103 Bedrijven