• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • waterontvetting - installaties en apparatuur

Resultaten voor

Waterontvetting - installaties en apparatuur - Import export

 1. ODLINGS MCR LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ODLINGS MCR LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Straalreiniging - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontvetting - installaties en apparatuur, en Waterontvetting - installaties en apparatuur. Het is gevestigd in Ellesmere Port, Verenigd Koninkrijk.

 2. ULTRA-BIO-OZONE

  Zwitserland

  Het bedrijf ULTRA-BIO-OZONE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterontvetting - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties voor sterilisatie van water met uv-stralen, en waterozonisators. Het is gevestigd in Auvernier, Zwitserland.

 3. LIQUI FILTER ENGEN

  Duitsland

  Het bedrijf LIQUI FILTER ENGEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterontvetting - installaties en apparatuur. Het is gevestigd in Engen, Duitsland.

 4. USF HOLDING (UK) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf USF HOLDING (UK) LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontvetting - installaties en apparatuur, en Waterontvetting - installaties en apparatuur. Het is gevestigd in Marlow, Verenigd Koninkrijk.

 5. MORSKA STRAZ POZARNICZO-RATOWNICZA SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf MORSKA STRAZ POZARNICZO-RATOWNICZA SP. Z O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterontvetting - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brand - beveiligingsdiensten, en Brand - beveiligingsdiensten. Het is gevestigd in Gdansk, Polen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GEWA GESELLSCHAFT FÜR WASSERAUFBEREITUNG, ABWASSER- U. CHEMIETECHNIK MBH

  Duitsland

 2. GALLIFORD MORGAN JOINT VENTURE

  Verenigd Koninkrijk

 3. SOCIEDADE DE LUBRIFICANTES DO VALE DO GROU, S.A.

  Portugal

 4. EIKER OVERFLATETEKNIKK AS

  Noorwegen

 5. BELGOMILK IA SA

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Belgo-Milk Company is een toonaangevende organisatie op het gebied van landbouw en veefokkerij. Het in 1996 opgerichte bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring in handelsactiviteiten. In 2005, heeft het bedrijf in de toekomst geïnvesteerd en stelde een specifiek team van managers samen om een nieuwe productie-unit te ontwikkelen gespecialiseerd in een brede waaier categorieën. Het bedrijf biedt betaalbare vee-units, klassieke gebouwen, opslagruimtes, melkstallen, luiken, voederbanden, malers, silo's, kaas- en zuivelmachines en koeltanks. Het bedrijf Belgo-Milk werkt met hoogwaardige veerassen zoals Lacaune schapen, ASSAF en Friese schapen, om de beste melkproducten te bieden. Het bedrijf maakt tevens gebruik van TYROBOX®, een geavanceerd systeem om de kwaliteit en de veiligheid van zijn producten te garanderen. Het bedrijf Belgo-Milk zet zich in voor uitmuntendheid en innovatie en biedt de klanten op constante wijze hoogwaardige producten en diensten.

 1. FLOTTWEG SE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als meer dan 60 jaar ontwikkelen en produceren wij in onze vestiging in Duitslang decanteercentifuges, scheiders, bandpersen en installaties die als extreem krachtig en betrouwbaar worden gewaardeerd. Ze nemen in vele industriesectoren sleutelfuncties in bij het zuiveren van vloeistoffen, scheiden van vloeistofmengsels en bij het concentreren en draineren. Flottweg is een van de wereldwijd toonaangevende aanbieders van oplossingen resp. fabrikanten van centrifuges op het gebied van de mechanische scheidingstechniek. De uitsluitend in Duitsland gefabriceerde decanteermachines, scheiders en bandpersen zijn de voorwaarde voor een hoge efficiëntie van de productie en de uitstekende kwaliteit van de eindproducten van onze klanten. In de petrochemische, chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie, maar ook in de mijnbouw en op milieugebied voor de behandeling van afvalwater of olieachtig slib - overal worden de premiumproducten en systemen van Flottweg met succes gebruikt. Bezoek ons: www.flottweg.com.

 2. KASPAR SCHULZ BRAUEREIMASCHINENFABRIK & APPARATEBAUANSTALT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  KASPAR SCHULZ - pleziertechnologie sinds 1677.KASPAR SCHULZ, de oudste brouwerijmachinefabriek ter wereld, staat voor innovatieve oplossingen en uitstekende productkwaliteit in meer dan 67 landen en levert turnkey, volledig geautomatiseerde brouwinstallaties, fermentatie- en opslagtanks, moutsystemen en distillatiesystemen over de hele wereld. Het familiebedrijf van de tiende generatie houdt vast aan haar filosofie van eigen productie en kiest daarom voor de locatie Bamberg, waar alle productiestappen plaatsvinden van het ruwe plaatwerk tot de afgewerkte container. Maar ook montage, inbedrijfstelling en onderhoud zijn volledig in handen van hun eigen medewerkers. Of het nu gaat om brouwen, mouten of distilleren: Met de claim "Best of SCHULZ" garandeert de innovatieve systeemaanbieder de beste resultaten in de hele waardeketen van gerst tot glas - uit één hand.

 1. HSDI FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  HSDI FRANCE werd opgericht in 2015 en is de partner voor een ecoverantwoordelijke omgeving. Onze luchtzuiveraars dragen bij aan het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw bedrijfsruimtes door een alternatieve oplossing te bieden voor chemische of giftige producten. HSDI vergezelt zijn klanten bij elk project door een reeks producten te bieden aangepast aan de behoeften, de problematiek en de specifieke eigenschappen van de diverse bedrijfssectoren (voedingsindustrie, paramedische en diergeneeskundige sector). Onze Bioaelus® technologie zuivert en verfrist de lucht door op doeltreffende wijze bacteriën, virussen en schimmels te verwijderen om een biologisch beschermde zone te verkrijgen. Deze technologie heeft dus talloze voordelen: - een verbetering van de luchtkwaliteit in gesloten omgevingen, - een beter en langer behoud van levensmiddelen, - verminderde onderhoudskosten. Geen enkel risico op besmetting bij het wisselen van het filter voor de technicus. Onze oplossing is een 100% natuurlijke, actieve luchtzuiveraar met gepatenteerde technologie. Onze oplossing is goedgekeurd en erkend door Eurofins, NSF (USA), Institut Pasteur, CNRS, CEA, CHU van Grenoble Alpes, CHU Militaire de Toulon, Germande. Een anti-vervuilingsschild met directe en langdurige werking voor de microflora van uw werkomgeving. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. ING. A. ROSSI IMPIANTI INDUSTRIALI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Wij zijn aanwezig in de belangrijkste tomaten- en fruitverwerkingsgebieden van de wereld. Wij leveren complete lijnen voor de bereiding van tomatensauzen en ketchup. Wij produceren complete lijnen en machines voor de productie van vruchtensappen, proceslijnen, installaties voor de productie van vruchtenmoes, met name appels, peren, perziken en abrikozen. Productie van machines voor de productie van confituren en conserven. Installaties voor de be- en verwerking van tomaten. Onze nieuwe productlijn voor het transport en de behandeling van bladgroenten is bijzonder geschikt voor het verwijderen van zand en grove verontreinigingen. Door de speciale technologie en de transformatieprocessen die tot op heden zijn toegepast, is het mogelijk om gisten, alcoholen en azijn als bijproducten van de productie van (al dan niet geklaarde) siropen te verkrijgen. Ing. A. Rossi beschikt over alle knowhow die is vereist om te voldoen aan de technische vereisten van de zuivelsector.

 3. CCF S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  CCF - Alle vormen van roomijs. We produceren sinds 2007 apparatuur voor ijslolly's, dank zij onze investeringen in technologie en onderzoek en behalen opmerkelijke resultaten met een van de meest succesvolle machines: Gelato by Ghiacciola, een buitengewone automatische machine voor de productie van ijslolly's die de echtheid van het product behoudt dank zij een krachtig, gepatenteerd koelsysteem, dat de productie van ambachtelijk ijslolly's en sorbets bij zeer lage temperaturen mogelijk maakt. PAI – De andere vorm van roomijs! De toonbank met kuipjes wordt in Italië en in het buitenland steeds vaker gebruikt voor het bewaren van ijs, zowel vanwege de geschiedenis die ze vertegenwoordigt, die teruggaat tot de oorsprong van de ambachtelijke ijsman als symbool voor ijs van hoge kwaliteit, als wegens de goede bewaring van het product. De CCF heeft de constructie van deze karakteristieke toonbank vereenvoudigd en de erkende kwaliteit van conservering van het product verbeterd door een eenvoudige maar effectieve technologie toe te passen.

 4. MAKENAS GRAIN MILLING TECHNOLOGY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Makenas Grain Milling Technology, opgericht in 2000, is een turnkey fabrikant van maalmachines voor meel, griesmeel, maïs en stalen silo's uit Turkije. Wij zijn een dynamisch en groeiend bedrijf met een productiefaciliteit van 28.000 m2 (10.000 m2 gesloten en 18.000 m2 open). Wij hebben een brede productportefeuille zoals: •Graansorteerders, •Horizontale schuurmachines, •Droogstampers, •Dempende machines, •Roller Mill Machines, •Plansifters, •Bucket Elevators, •Chain Conveyors, •Pneumatische Cycloon, •Product-opslagsilo's, •Hamermolens, •Trommelsifter en nog veel meer zijn te ontdekken op onze website! Onze belangrijkste missie is het produceren en verkopen van machines en reserveonderdelen en consumptiematerialen met de beste kwaliteit en geschikte prijzen voor onze klanten. Wij verbeteren onze producten door de nieuwste trends in nieuwe technologie te volgen en streven ernaar het toonaangevende bedrijf op de binnenlandse en internationale markt te worden. Daarnaast verzorgen wij ook de installatie van faciliteiten. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. FRT SU ARITMA SANAYI TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Sinds 2004 heeft CONAX consequent vooruitgang geboekt en zich gevestigd als een vooraanstaande speler in de productie en verkoop van hoogwaardige waterzuiveringsapparaten voor thuis en op het werk. Binnen negen jaar op de binnenlandse markt is CONAX opgeklommen tot de top drie van de merken in haar sector en heeft ze haar zinnen gezet op het worden van 's lands meest waardevolle merk in de waterbehandelingssector. CONAX is toegewijd aan voortdurende verbetering en streeft ernaar betere, comfortabelere en zuinigere producten te ontwikkelen, zodat klanten kunnen rekenen op producten en diensten van hoge kwaliteit. Duurzaamheid voor het milieu staat voorop in de productiefilosofie van CONAX. Het bedrijf hanteert een milieuvriendelijke managementaanpak voor alle productieprocessen, waarbij de administratieve infrastructuur, personeelsstructuur, productielijnen, machines en apparatuur voortdurend worden aangepast aan milieuvriendelijke praktijken. Dit weerspiegelt CONAX's inzet voor zowel klanttevredenheid als milieubeheer.

 6. GAI MACCHINE IMBOTTIGLIATRICI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  GAI kan vandaag rekenen op een staf van 200 personen. Personeel wordt beschouwd als menselijk kapitaal, een bronmiddel. Het wordt in de meest populaire universiteiten en professionele scholen geselecteerd. Ingenieurs, technici, testers, monteurs. Dit is uiteraard een deugdzame cirkel, aangezien de investering in personeel zich vertaalt in machines die intern ontworpen worden met de hoogste knowhow, waardoor GAI-machines in de loop der jaren voortdurend verbeterd werden.

 7. IMETA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Fabrikant van doornen en rollen voor het optimaal felsen van elk soort type blik, voor elke fabrikant van blikjes en voor elke fabrikant van felsmachines. Ons doel is om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van eindgebruikers op het gebied van food, beverage en general line. Productie van ombouwsets en reserveonderdelen voor felsmachines. Omvormapparatuur (blik/deksel) voor elk model .

 8. ITALPAST SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Leider op het gebied van het ontwerp en de bouw van machines, automatische installaties en lijnen voor de productie van hoogwaardige pasta, droge pasta, verse pasta, glutenvrije pasta, gevulde pasta en voorgekookte pasta voor kant-en-klare maaltijden. Uitrollers, vormmachines, raviolimachines, lasagnemachines, nestmachines, installaties voor droge pasta met een productiecapaciteit van 30 tot 1.000 kg/uur met automatische extruders. Linea Multipla, één enkele installatie verkrijgbaar in versies van 150 tot 500 kg/uur.

 1. INSTAL-FILTER SA

  Polen

  Verified by europages badge

  Wij zijn werkzaam op het gebied van moderne technologie voor ontstoffen, filteren en neutraliseren van luchtvervuilende stoffen voor alle industrietakken. Een moderne technologische basis om onze klanten uitgebreide diensten te bieden - van ontwerp, via productie tot montage en onderhoud. We ondersteunen industrieën zoals de energiesector, verwarmings of metaalindustrie, door emissies van schadelijke bestanddelen in de atmosfeer te beperken. We garanderen hoogwaardige efficiëntie voor het beperken van de uitstoot van vervuiling met naleving van de EU normen.

 2. BRUNO WOLHFARTH

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf werd in de jaren zestig opgericht door de vindingrijkheid en vasthoudendheid van zijn stichter, Bruno Wolhfarth, die patent had op de ronde plaatfilter zonder pakkingen, die volledig van roestvrij staal is gemaakt. Deze uitvinding werd aangevuld met roestvrijstalen elektropompen met een flexibel wiel van elastomeer en octrooien voor elektropompen voor toiletten en titaan elektropompen voor zuren.

 3. SDT ULTRASOUND SOLUTIONS

  België

  Verified by europages badge

  SDT ULTRASOUND SOLUTIONS: Belgische fabrikant van onderhoudsapparatuur met ultrasone technologie. We helpen technici de mechanische toestand van machines, lagersmering, hydraulische systemen, condenspotten en kleppen te bewaken, elektrische storingen te voorkomen en perslucht- en gaslekken te detecteren om energiekosten, productiekosten te verlagen en de levensduur van installaties te verlengen.

  Alle producten voor "waterontvetting - installaties en apparatuur"

 4. PURION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  PURION is al meer dan 15 jaar marktleider op het gebied van chemievrije UV-desinfectietechnologie voor vloeistoffen, lucht en oppervlakken. PURION-systemen worden ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland.

 5. TECNOGEN

  Italië

  Verified by europages badge

  Tecnogen is in 1978 opgericht als metaalschrijnwerkerij en heeft zich gespecialiseerd in de bouw van roestvrijstalen systemen voor de voedingsindustrie. Tegenwoordig produceert Tecnogen tanks en autoclaven voor de wijn-, zuivel-, chemische en waterindustrie met een innovatief gepatenteerd systeem dat uniek in de wereld is. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in het bouwen van tanks en installaties op maat volgens de eisen van de klant. Tecnogen beschikt over een groot aantal octrooien die het bedrijf uniek maken in zijn sector.

 6. AIRPROTECH SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AIRPROTECH SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtontsmetting - apparatuur en installaties, Milieu-engineering, Afvalverwerking en milieubescherming, Luchtzuivering - machines en installaties, Luchtvervuiling sanering - diensten, luchtverversende installaties, sanering van terreinen en milieus, Luchtontsmetting - apparatuur en installaties, en luchtzuiveringssystemen. Het is gevestigd in Magenta, Italië.

 7. FASTCONCEPTS.FR

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FASTCONCEPTS.FR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hotels en restaurants. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor de productie van vruchtensap, installaties en apparatuur voor extractie van vruchtensap, biologische vruchtensappen, en geperste sinaasappelen. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 8. ROUSSEL INOX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROUSSEL INOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaasbereidingsmachines, machines voor de behandeling van melk, installaties en apparatuur voor de productie van zachte kazen, Kaasbereidingsmachines, en installaties en apparatuur voor de productie van harde kazen. Het is gevestigd in Creissels, Frankrijk.

 9. HERFRAGA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HERFRAGA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Inkistmachines, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Bottelmachines en vulmachines en materiaal, machines voor conservering, mechanische machinale bewerking, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, machines voor de conservensector, en Inkistmachines. Het is gevestigd in Carballo-A Coruña, Spanje.

 10. CARRA DEPURAZIONI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CARRA DEPURAZIONI SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor klaring van water. Het is gevestigd in Castelfranco Veneto, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Waterontvetting - installaties en apparatuur - Import export

Aantal resultaten

135 Bedrijven