• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • waterzuiveringsinstallaties en apparatuur

Resultaten voor

Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur - Import export

 1. KMU LOFT CLEANWATER SE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  KMU LOFT Cleanwater GmbH is de professionele en betrouwbare partner van de industrie voor afvalwaterbehandeling - wereldwijd.Van analyse tot planning tot installatie en inbedrijfstelling, industrie-experts, ingenieurs en chemici van het bedrijf bieden betrouwbare ondersteuning voor de succesvolle implementatie.KMU LOFT vacuümverdamper plant en produceert sinds 1989 systemen als economische oplossingen voor afvalwaterzuivering.Ondertussen behandelen meer dan 2.400 vacuümverdampers wereldwijd het afvalwater 24 uur per dag, 7 dagen per week.Met tot 98% recyclebaar destillaat van de zuiverste kwaliteit, kunnen klanten uit een breed scala van industrieën hun afvalwater efficiënt en veilig behandelen.Het gebruik van vacuümverdampers helpt hen niet alleen om het behandelde afvalwater opnieuw te gebruiken als hulpbron en om de kosten te minimaliseren.Waardevolle bijproducten uit afvalwater kunnen ook worden teruggewonnen en hergebruikt.

 2. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  FLUIDTEC biedt verschillende technologieën voor waterbehandeling en pomptechnologie.FLUIDTEC heeft zichzelf tot taak gesteld om ecologisch en economisch procestechnische oplossingen te ontwerpen voor waterbehandeling en pompen voor haar klanten. Zowel de duurzaamheid als de kwaliteit van onze producten en diensten zijn dagelijkse voorwaarden, waarbij er naar wordt gestreefd rekening te houden met het milieu en de economie van de klant. Ons assortiment bestaat uit: Complete procestechnische systemen voor de behandeling van water en andere vloeistoffen.Systeemcomponenten voor water- en vloeistofbehandeling.Verbruiksartikelen voor water- en/of vloeistofbehandeling.

 3. O.M.C. COLLAREDA S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  O.M.C. Collareda di Schio (VI) is gespecialiseerd in innovatieve oplossingen voor de milieusector. O.M.C. Collareda is internationaal marktleider in het ontwerp, de bouw, de installatie, het opstarten en de commercialisering van apparatuur voor de behandeling van afvalwater van industrieën en particulieren. Onze installaties worden in talrijke landen wereldwijd verkocht dankzij een uitgebreid en goed gestructureerd verkoopnetwerk.

 4. BELKI FILTERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  BELKI teknik werd in 1888 opgericht als een kleine slotenmaker.De oude smederij is nog steeds volledig functioneel en dient nu als een museum. Het bedrijf is opgericht door senior K. Skjellerup, de vader van de eigenaar van vandaag, overgenomen in 1945.In de jaren zestig werd een nieuw gebouwde werkplaats in gebruik genomen om een betere productontwikkeling en productiecapaciteit van het bedrijf te verzekeren.In 1979 werd het bedrijf overgenomen door de zoon Ivan Skjellerup.In de jaren tachtig werd het eerste BELKI papierbandfilter ontwikkeld en werd BELKI teknik werd geboren.In 1994 verhuisde BELKI teknik naar Rødkærsbro vanwege capaciteitsredenen en heeft nu meer dan 2.000 m2 aan productie- en kantoorruimte.In de jaren negentig is de nieuwe en verdere ontwikkeling van filtersystemen, olieafscheiders en centrale fabrieksconstructie verder uitgebreid.Tegelijkertijd werden service- en leveringswerkzaamheden uitgevoerd voor bedrijven in de omgeving.

 5. ABN APPARATEBAU NITTENAU GMBH

  Duitsland

  Productie van compressors, olievrije membraancompressors tot 1440 l/m, alsook fluister compressors met max. 50 dB (A) en vacuümpompen. De firma ABN Apparatebau Nittenau GmbH is in 1982 opgericht. ABN nam de productie van compressoren en vacuümpompen van het bedrijf AOA Gauting over, die tot dan toe een dochtersvestiging had. Het bedrijf AOA werkt vandaag de dag op het gebied van brandstofpompen voor de lucht- en ruimtevaart. Deze knowhow is verwerkt in de ontwikkeling van olie-vrije membraantechnologie voor compressoren en vacuümpompen. In 1988 begon de huidige directeur Karl Heigl bij ABN de actieve marketing van milieuvriendelijke en duurzame membraantechnologie. Niet zonder trots, kan de ABN vandaag de dag zeggen; dat deze techniek wereldwijd steeds meer wordt gebruikt en vanwege de olievrije technologie een belangrijke bijdrage levert aan de bescherming van het milieu.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ECOBETON WATER TECHNOLOGIES

  België

  De basisactiviteit van ecobeton water technologies N.V. dateert van in het jaar 1910. Van een ambachtelijke vervaardiging van betonproducten evolueerden wij naar een industriële productie van prefab betonelementen voor diverse toepassingen. Sinds 1973 bieden wij onze klanten met succes totaaloplossingen aan. Een leefwereld zonder water, elektriciteit, verwarming en koeling is hedendaags ondenkbaar geworden. Daar tegenover staan de hoge energiekosten en de schade die we allen toebrengen aan het milieu. De taken van onze senior projectingenieurs beperken zich niet tot het zoeken naar oplossingen voor de waterproblematiek. Tevens dienen deze oplossingen te voldoen aan de hoogst gestelde eisen die het milieu respecteren en dienen zij te beantwoorden aan de laatste stand van de techniek en de wetgeving.

 2. IBIC

  België

  ADVIESVERLENING EN EXPERTISE AAN ARCHITECTEN EN BOUWHEREN IN DE ONTWERPFASE VAN HET PROJECT EN DE GROENDAKEN. Wij bekijken met u alle mogelijkheden en zorgen voor een goede technische ondersteuning. Lastenboeken en doorsneden maken we voor u op maat. Het ontwerp en de realisatie van een groene inrichting, gebaseerd op een technische kennis dat ondersteund wordt door een R&D-team Voorop willen blijven op de markt betekent permanent investeren in onderzoek en ontwikkeling. We hebben een nieuwe divisie opgericht in onze firma die zich enkel hierop zal concentreren. De technische concepten die we reeds toegepast hebben in onze groendaken, hebben zich op technisch vlak adequaat bewezen. Toch zoeken wij bij elk project naar verbeterpunten en durven we het geheel in vraag te stellen. Misschien bieden nieuwe concepten een betere oplossing. Om deze vraag te beantwoorden proberen we onze ideeën en ontwerpen telkens te toetsen op uitvoerbaarheid.

 3. GRÜNBECK BELGIUM

  België

  Grünbeck - Water is onze passie! Bij drinkwater in de huishouding zijn veiligheid, betrouwbaarheid en hygiëne een allereerste vereiste. Grünbeck Waterzuivering biedt een groot aantal producten ter Filtering Dosering Waterverzachting van drinkwater. Vertrouw op de meer dan 60 jaar ervaring van de experts van Grünbeck Waterzuivering. Kalk, roest en vuil zijn bijna altijd de oorzaak van schade aan de drinkwaterinstallatie. Om nog maar te zwijgen van onaangename bijverschijnselen zoals een slechte smaak en een hoger energieverbruik door verkalking. Bescherm uw apparaten en installaties tegen vervelende schade, dure reparaties en onderhoudswerkzaamheden, verhoogde energiekosten of gevaarlijke kiemvorming - wij helpen u graag verder met een uitgebreid advies. Ons aanbod omvat ook installaties voor de zuivering van vulwater voor verwarmingsinstallaties.

 4. ROMMENS ENGINEERING QUALITY

  België

  De hoofdactiviteit van Rommens Engineering Quality is de invoer en verkoop van instrumenten en apparatuur voor de controle van de kwaliteit van eindproducten in de industrie. De activiteiten werden uitgebreid met de verkoop en plaatsing van opslagtanken in polyester. Voor de kwaliteitscontrole van materialen en installaties kunnen de meest hooggekwalificeerde toestellen aangeboden worden zoals laagdiktemeters, ultrasoon wanddiktemeters , ultrasoon en wervelstroom scheurdetectie apparatuur, lascontrole, endoscopie voor visuele controle, meetinstrumenten voor temperatuur, vochtigheid, PH etc.

 5. AQUAFIN

  België

  Aquafin vangt het huishoudelijke afvalwater van de gemeentelijke riolen op in verzamelriolen en voert het naar zuiveringsinstallaties, waar het wordt behandeld volgens de Europese en Vlaamse normen. Voor de Vlaamse gemeenten : Aquafin biedt zijn diensten ook aan voor de uitbouw en het beheer van het gemeentelijke stelsel. Steden of gemeenten kunnen kiezen voor een samenwerking op lange termijn via een concessie of gewoon ad hoc opdrachten toewijzen aan Aquafin. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om in te stappen in samenwerkingsverbanden die Aquafin heeft met drinkwatermaatschappijen AWW en TMVW (rio-link), De Watergroep (RioAct en Rio-P) en Vivaqua. Voor de industrie in Vlaanderen en buitenlandse partners : Aquaplus NV, het dochterbedrijf van Aquafin, richt zich in het binnenland vooral op de exploitatie van industriële zuiveringen om aan de Euroese richtlijnen te voldoen. In het buitenland gaat Aquaplus naar de markt met technologische assistentie en studies.

 1. POLLET WATER GROUP

  België

  Met meer dan 30 jaar ervaring in de industrie, levert Pollet Water Group zowel onderdelen en complete systemen voor bedrijven die gespecialiseerd zijn op het gebied van waterbehandeling in heel Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Jarenlange ervaring heeft geleid tot een reeks van producten die een oplossing bieden voor elk probleem in verband met waterzuivering. Het aanbod van producten biedt een breed scala van onderdelen, exclusieve producten, compleet standaard huishoudelijke en industriële installaties evenals meetapparaten. PWG verkoopt haar producten enkel aan professionals.

 2. HOSEUNG ENT.CO.,LTD

  Zuid Korea

  HOSEUNG Ent. Co., Ltd produceert, sinds het in 1989 opgericht werd als een fabrikant voor scheepsbouwuitrustingen en materialen, E/R PACKAGE Units, Tanks, Waterzuiveringsinstallaties, ventilators, kabelkasten. Onze leden zetten zich volledig in om aan de behoeften van de klanten te voldoen in termen van systeem- en productkwaliteit en streven ernaar in de toekomst een groots bedrijf te worden voor het personeel en de gemeenschap.

 1. TIVOLI JET S.R.L.

  Italië

  TIVOLI JET verzorgt met grote nauwkeurigheid de volgende diensten: reinigen, zuiveren, onderhoud en leegpompen van drainage-installaties. Wij controleren de staat waarin zij verkeren door middel van camera-inspectie en, indien nodig, repareren wij gecorrodeerde en beschadigde buizen zonder graafwerkzaamheden. Bovendien verzorgen wij de complete reiniging van fonteinen en ontkalking van hun leidingen met behulp van speciaal hogedrukmateriaal.

 2. UMBERTO SCHIAVONI

  Italië

  De onderneming Umberto Schiavoni in Grottaferrata is werkzaam binnen de milieubescherming, ecologie, sanering en waterzuivering. We voeren afwateringsinstallaties voor afvalwater van stadswoningen en de industrie, vijzelgemalen en rioleringen uit. Aan sanering en de zuivering van het drinkwater verbonden diensten en werkzaamheden, met hoogwaardige producten conform aan de van kracht zijnde regelgeving. Boren van putten, installaties voor drinkwaterzuivering en waterdistributiesystemen.

 3. ECOTERM SNC

  Italië

  Fabricage van machines en uitrustingen voor de correctie van hardheid, filtratie, ontijzering, drinkwater, demineralisatie, ontharding, ontzilting via omgekeerde osmose, sterilisatie via ultraviolette straling, waterzuivering via stoomgenerator, thermische centrales en koeltorens. Recyclinginstallaties voor galvanische bereidingen en verf. Doseerinstallaties, chemische producten.

 4. ENTECH SRL

  Italië

  Entech is een jong bedrijf dat uit ervaren personen bestaat. Onze kleine afmetingen stellen ons in staat om in alle sectoren te werken om een snelle en eenvoudige manier de problemen van onze klanten op te lossen.Raadpleeg ons productgamma en zij die wij verkopen en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en voor een offerte.

 5. SNOEK TECHNOLOGY

  België

  Snoek Technology heeft een gericht leverings-programma voor het mechanisch reinigen van proces- en afvalwater. Mede door het gebruik van de nieuwste technologie zijn de producten van het bedrijf inzetbaar in tal van toepassingen. Onder andere: fijnroosters, kettingroosters, verticale roosters, roostergoedpersen, roostergoedwaspersen, asloze transportschroeven, ontvangstations, zandklasseerders, zandwassers, …

 6. AAQUA

  België

  Sinds 1999 is AAQUA N.V. gespecialiseerd in de engineering en bouw van afvalwaterzuiverings-installaties gaande van filters, vetafscheiders, flotaties, fysico-chemische voorzuiveringen tot de volledige biologische zuivering, slibbehandeling en neutralisatie-eenheden.

 7. PRIMO TEKNIK A.S

  Turkije

  Het bedrijf PRIMO TEKNIK A.S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. ESB ROZVADECE A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf ESB ROZVADECE A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lakken van staal en metalen, Schakelpanelen - elektriciteit, Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur, Lakken van staal en metalen, Schakelpanelen - elektriciteit, en Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur. Het is gevestigd in Brno, Tsjechische Rep..

 1. AAT ABWASSER- UND ABFALLTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf AAT ABWASSER- UND ABFALLTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandeling - apparaten en installaties, Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur, Afwatering - installaties en materialen, Biogasinstallaties, Waterbehandeling - apparaten en installaties, Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur, Afwatering - installaties en materialen, en Biogasinstallaties. Het is gevestigd in Wolfurt, Oostenrijk.

 2. ENKI WATER TREATMENT TECH. LTD

  Turkije

  Het bedrijf ENKI WATER TREATMENT TECH. LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren filters en filtersystemen, uitrustingen voor omkeerosmose, en ultrafiltrering van water. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. UWO-WATER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf UWO-WATER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterdistributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur, en Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 4. THE FILTER PRESS COMPANY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE FILTER PRESS COMPANY LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële centrifuges, afdruipinrichtingen voor mijnen en groeven, en Afvalwaterbehandeling. Het is gevestigd in Huddersfield, Verenigd Koninkrijk.

 5. IAEE SRL

  Italië

  Het bedrijf IAEE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur, luchtzuiveringstoestellen voor in huis, desinfecties bactericiden van gebouwen, milieus en installaties, engineering voor waterzuiveringsinstallaties, en Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur. Het is gevestigd in Bondeno, Italië.

 6. COLD&PURE

  Spanje

  Het bedrijf COLD&PURE, is een Distributeur, en actief in de sector Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 7. ITAL SITI

  Italië

  Het bedrijf ITAL SITI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur, bouw - verbouwingen, en Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur. Het is gevestigd in Marano Di Napoli, Italië.

 8. AQUAFIDES GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf AQUAFIDES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren uv-lampen. Het is gevestigd in Schörfling Am Attersee, Oostenrijk.

 9. SOLARSPRING GMBH MEMBRANE SOLUTIONS

  Duitsland

  Het bedrijf SOLARSPRING GMBH MEMBRANE SOLUTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties voor drinkbaar maken van water, waterzuivering, en verstuivers. Het is gevestigd in Freiburg, Duitsland.

 10. Kähmann

  Duitsland

  Het bedrijf Kähmann, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur. Het is gevestigd in Herne, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur - Import export

Aantal resultaten

1.237 Bedrijven