• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • webdevelopment

Resultaten voor

Webdevelopment - Import export

 1. WEBGARDEN KFT.

  Hongarije

  Verified by europages badge

  Webgarden Kft. is werkzaam sinds 2006. Sindsdien kent het bedrijf een uitzonderlijke en internationale groei. Naast het hoofdkantoor dat nog steeds in Boedapest, Hongarije is gewestigd, heeft het tevens internationale vestigingen geopend in Montenegro en onlangs tevens in Marokko. Ons bedrijf weet op succesvolle wijze projecten uit te voeren of te voltooien voor kleine en grote bedrijven in het binnen- en buitenland. Deze brede dekking biedt ons de mogelijkheid aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We hebben op het moment referenties in 28 verschillende landen en bieden onze diensten aan zowel openbare instellingen als privébedrijven aan. Deze ervaring en de internationale aanwezigheid dienen als de drijvende kracht achter een succesvolle multiculturele samenwerking wereldwijd. Wij hechten een groot belang aan een goede band met onze klanten, daar ons succes afhankelijk is van hun succes. Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten de hoeksteen van onze bedrijfsdoelstellingen zijn. Het is dan ook essentieel om ze goed te kennen (samen met het contactpersoon), goed naar ze te luisteren, van ze te leren en hun activiteiten en professionele doelen te begrijpen om aan hun behoeften te kunnen voldoen. Hun tevredenheid vormt de basis van ons succes en de kern van ons bedrijfsmodel.

 2. COM'ONSOFT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Digitaal webkantoor, met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen van internet- en intranetsites. Kantoor Prestashop Expert, wij zijn gespecialiseerd in CMS Prestashop voor e-shops. Wij hebben plug-and-play Prestashop modules ontwikkeld die u kunt raadplegen in onze webwinkel: https: //boutique.comonsoft.com. Wij ontwerpen tevens modules op maat voor Prestashop op basis van een bestek, zowel voor de front-office als de back-office. Ons bureau ontwerpt tevens thema's op maat (design / template) voor Prestashop, om u een specifieke webshop te garanderen die uw imago weerspiegelt en aan uw functionele eisen voldoet. Wij kunnen tevens bedrijven begeleiden die reeds een website via Prestashop hebben, voor de updates (migratie van de versies) of aanpassing van een reeds bestaand thema, correctie van bugs, verandering van hostingprovider... Wij zijn een kleinschalig bedrijf en uiterst reactief en beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, om samen uw behoeften onder de loep te nemen.

 3. CMLEON

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CMLEON, is een Dienstverlener, en actief in de sector Webdevelopment. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reclamecreatie - grafische ontwerpers, webagentschap, Logo design, e-commerce website, Reclamecreatie - grafische ontwerpers, creatie websites, Creatie en administratie van Website, dynamische website, en website-ontwikkeling. Het is gevestigd in Haren, België.

 4. FIIPROJECT - UWD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FIIPROJECT - UWD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Webdevelopment. Het is tevens aanwezig in de sectoren webagentschap, e-commerce, en seo. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 5. AS AGENCY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AS AGENCY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Webdevelopment. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontwerp van websites, conceptie internetsite, vitrinesites, en e-commerce website. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VIRAGE WEB

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VIRAGE WEB, is een Dienstverlener, en actief in de sector Webdevelopment. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontwerp van websites, seo, en web marketing. Het is gevestigd in Nice, Frankrijk.

 2. ID MENEO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ID MENEO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwijzing naar en promoties van websites. Het is tevens aanwezig in de sectoren Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling, Webdevelopment, Creatie van e-commercesite, Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling, ideeënman website, en Webdevelopment. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 3. PYRAMIDE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PYRAMIDE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Adviesbureaus - bedrijfscommunicatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Webdevelopment, Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling, Informatica - software, communicatiebureau, Webdevelopment, Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling, en Informatica - software. Het is gevestigd in Sain-Martin-D'hères, Frankrijk.

 4. ADGENCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ADGENCE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Webdevelopment. Het is tevens aanwezig in de sectoren webagentschap, internetsites, e-commerce website, en ontwikkeling websites online verkoop. Het is gevestigd in Vedène, Frankrijk.

 5. JEAN LAMAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JEAN LAMAS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Informatica - software. Het is tevens aanwezig in de sectoren Webdevelopment, Softwareontwikkeling op maat, website-ontwikkeling, ontwikkeling gepersonaliseerde software, en Webdevelopment. Het is gevestigd in Jouvençon, Frankrijk.

 1. DEV LAB

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DEV LAB, is een Dienstverlener, en actief in de sector Webdevelopment. Het is tevens aanwezig in de sectoren webtoepassingen, programmering websites, Ontwikkeling van internetapplicaties, en Ontwerp van websites. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. CYBERNECS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CYBERNECS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ontwikkeling voor mobiele apps, Webdevelopment, E-commerce - diensten, Toepassingen voor e-commerce, Online Marketing, conceptie internetsite, ontwerper internetsite, internetsites, en ideeënman website. Het is gevestigd in Bagneux, Frankrijk.

 1. SOUATECH CONSULTING

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOUATECH CONSULTING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Internet en Intranet pagina's - ontwikkeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Webdevelopment, Webdevelopment, Web consultant, seo, en web designer. Het is gevestigd in Poissy, Frankrijk.

 2. BIZFLOW

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIZFLOW, is een Dienstverlener, en actief in de sector Webdevelopment. Het is tevens aanwezig in de sectoren dynamische website, Website ergonomie, ideeënman website, en websites voor MKB. Het is gevestigd in Lyon, Frankrijk.

 3. COUILLIN STUDIO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COUILLIN STUDIO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Webdevelopment. Het is tevens aanwezig in de sectoren web marketing, Webservices, website referencing, en webagentschap. Het is gevestigd in Illikrich, Frankrijk.

 4. BLUEBOX COMMUNITY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BLUEBOX COMMUNITY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Webdevelopment. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reclamecreatie - grafische ontwerpers, Ontwerp van websites, vitrinesites, Reclamecreatie - grafische ontwerpers, en Ontwikkeling van internetapplicaties. Het is gevestigd in Montpellier, Frankrijk.

 5. AKELIO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AKELIO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ontwikkeling voor mobiele apps. Het is tevens aanwezig in de sectoren Webdevelopment, ontwikkeling gepersonaliseerde software, Softwareontwikkeling op maat, en Webdevelopment. Het is gevestigd in Le Mans, Frankrijk.

 6. ECONSIGLIO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ECONSIGLIO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Webdevelopment. Het is tevens aanwezig in de sectoren ideeënman website, Creatie van e-commercesite, ontwikkeling internet winkel, en online winkel. Het is gevestigd in Coursan, Frankrijk.

 7. LEVEL30WIZARDS

  Nederland

  We helpen klanten door ze op persoonlijk niveau mee te nemen tijdens het bouwen en ontwikkelen van online concepten, leidende websites en campagnes. Wij vinden het belangrijk dat elke gebruiker de website kan gebruiken, daarom leggen wij extra nadruk op toegankelijkheid en semantiek van onze code. Van volledige web-applicatie met back-end en database connectie tot one-page scroll website, elke website die we maken wordt door meerdere experts beoordeelt en nagekeken. Met oog voor detail richten we ons tot een passend product voor de klant en eindgebruiker. Onze magie zit hem in de langdurige strategische samenwerking en nauwe betrokkenheid bij het behalen van succes voor onze klant. We hebben gewerkt voor grote klanten als Eurovisie Songfestival, Het Scheepvaart Museum, Capgemini, Vodafone, Avans, Dept en Heineken maar ook voor kleinere bedrijven als Stokerij Texel, Tramedico en In Balans Alkmaar.

 8. ISS ART

  Kazachstan

  Hallo! U bent hier bij een webontwikkelaar. Ongelijk of u een grote of middelgrote onderneming bent, een familiebedrijf of een startup, bij ons zult u een team vinden voor de levering van een succesvol project. ISS Art is wereldwijd actief sinds 2003. Onze reis is begonnen met UpWork - wij waren één van de eerste ontwikkelaars van het oDesk platform. Thans hebben we meer dan 80 medewerkers in het team en meer dan 500 geleverde projecten. Onze VOORNAAMSTE DIENSTEN: ontwikkeling van web- (Java, Python) en mobiele (SwiftUI, Flutter) applicaties en AI, Machine Learning en Computer vision oplossingen. Onze VOORNAAMSTE SECTOREN: FCMG, Maakindustrie, Media, Recycling, Onderwijs, Gezondheidszorg. WIJ HEBBEN HET VERTROUWEN van ABB/Cassantec/, JnetDirect, BigBrassBand, Cerulean Studios, oDesk, enz. Wij werken al meer dan 6 jaar met de meeste klanten. Uw projectontwikkeling zal niet zo lang duren. Wij bedoelen alleen dat wij producten hebben ontwikkeld die de klanten nog steeds gebruiken en verbeteren.

 1. Y-TRACK CONSULTING

  Nederland

  Y-Track Consulting is een creatief webdesign bureau dat gespecialiseerd is in het gebruik van Wix als het geweldig ontwikkelplatform. We helpen u uw bedrijfsdoelen te halen door online goed vertegenwoordigd te zijn. Een website is meer dan een visitekaartje, het is de ideale online medewerker die 24 uur per dag beschikbaar is. Ik maak gebruiksvriendelijke, goed vindbare, aantrekkelijke websites en dat voor een bijzonder scherpe prijs! Heb je al een website? Ik help je graag om deze weer up to date te maken. De websites van Y-Track Consulting zijn responsief, dat wil zeggen dat de website zich aan het scherm formaat aanpast en dat is een must in deze tijd waarin meer en meer mobiel gebruik gemaakt wordt van het internet. Onze stappen om een professionele website maken: 1 - Ik maak een functioneel demo website. 2 - Als dit ontwerp voldoet aan uw verwachtingen ga ik aan de slag met de website. 3 - In dit traject wordt er ook getest Als alle test akkoord zijn gaan we de website lanceren. Neem dan vandaag contact op om te kijken hoe ik je kan helpen om succesvol te zijn.

 2. MARKTAGENCE

  Nederland

  Als je op zoek bent naar een professionele website voor je bedrijf of project, ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Marktagence hebben we de expertise en creativiteit in huis om een website te laten maken die je online aanwezigheid versterkt en je doelen ondersteunt. Ons toegewijde team van webdesign experts staat klaar om jouw visie om te zetten in een aantrekkelijke en functionele website die de aandacht trekt en resultaten oplevert. Wij zijn Marktagence, een dynamisch digitaal bureau dat elke dag opnieuw streeft naar excellentie. In de voortdurend evoluerende digitale wereld streven wij ernaar om onszelf continu te bewijzen. Met een slimme synergie van creativiteit, strategie en technologie ondersteunen wij gedreven klanten bij hun groeitraject. Ons getalenteerde team bestaat uit de meest vakkundige professionals op het gebied van branding, campagnes, websites, online marketing, e-commerce en digitale ontwikkeling. Samen zetten we onze expertise en ervaring in om onze klanten te helpen excelleren in het digitale landschap.

 3. DUTCH SYNERGY

  Nederland

  We helpen industriële bedrijven online succesvol te zijn. Dutch Synergy is een innovatief marketing consultancy bureau voor internationaal opererende productie-, technische en IT-bedrijven die kwalitatief hoogwaardige producten of diensten aanbieden. Met onze ervaring in deze branches begrijpen we met welke digitale uitdagingen u worstelt. We weten hoe u meer leads kunt verzamelen en we hebben een bewezen track-record van internationaal gerenommeerde en converterende websites. Pas onze ijzersterke marketingaanpak toe. Om beste leads in de industrie te vinden, gebruiken we een heldere en bewezen marketingstrategie: • Strategie voor succes: een ijzersterke strategie, vlijmscherpe boodschap en een direct toepasbaar marketingplan. • Website optimalisatie: uniek cutting edge webdesign, contentcreatie met krachtige impact en maximale online exposure. • Leadgeneratie: gericht leadbeheer, doeltreffende funnel voor gekwalificeerde leads en heldere marketingstatistieken. We’re ready to get you Digital Success Neem contact met ons op als u benieuwd bent hoe we uw bedrijf kunnen helpen. Of vraag een gratis Inspiratiesessie aan.

 4. STUDIOWAAS

  Nederland

  StudioWaas is dé plek waar uw online aanwezigheid tot leven komt. Als een toonaangevend bedrijf in website-ontwerp, -bouw en -onderhoud, bieden wij een allesomvattende oplossing voor kleine organisaties die willen excelleren zonder de last van technische details. Ons motto? Laat ons uw website maken, terwijl u zich richt op wat écht belangrijk is: uw kernactiviteiten. Wat StudioWaas onderscheidt, is onze focus op klantgerichtheid en betaalbaarheid. We begrijpen dat kleine organisaties behoefte hebben aan een professionele online aanwezigheid, maar vaak worden afgeschrikt door hoge opstartkosten. Daarom bieden wij een abonnementsvorm aan die niet alleen betaalbaar is, maar ook transparant en flexibel. Bij StudioWaas betaalt u geen torenhoge bedragen upfront; in plaats daarvan geniet u van een aantrekkelijke prijsstructuur die past bij uw budget. Maar onze dienstverlening gaat verder dan alleen het bouwen van een website. Wij nemen ook het volledige beheer uit handen, inclusief het regelen van hosting en technisch onderhoud. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over software-updates, beveiligingspatches of serverproblemen. Wij zorgen ervoor dat uw website altijd up-to-date en veilig is, zodat u zich kunt concentreren op het laten groeien van uw bedrijf. Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het laten maken van uw website, kies dan voor StudioWaas. Wij staan ​​klaar om u te helpen uw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te brengen.

 5. WEBKRACHT

  Nederland

  We maken krachtige maatwerkwebsites sinds 1999. Snel schakelen, korte lijnen en strakke deadlines? No problemo. Vlekkeloos werkend, makkelijk te onderhouden, vindbaar en volledig responsive? Vanzelfsprekend! Vanuit Tilburg helpen we je aan online resultaat. Dat doen we niet alleen webdesign, webshops of webapplicaties, maar ook met advies op het gebied van marketing, SEO en social media. Natuurlijk doen we daar ook de hosting en e-mail, beheer van je applicatie of onderhoudscontract bij. Eind jaren '90 begon het avontuur van Webkracht in Rotterdam. Enthousiaste pioniers vonden elkaar en richtten een van de eerste webbureaus in Nederland op. Algauw werd er gewerkt met aan interessante klussen voor onder andere Gemeente Rotterdam, Hogeschool Rotterdam en Rotterdam Festivals. Ruim 20 jaar later is Webkracht uitgegroeid tot een solide webbureau, opererend vanuit Tilburg. We helpen een groot aantal klanten uit diverse branches en hebben met ons vaste team van ontwerpers en ontwikkelaars meer dan 300 websites opgeleverd. Benieuwd wat we voor jou en je organisatie kunnen betekenen? Kijk verder bij onze diensten of laat ons wat horen, leuk!

 6. AVG GINGELOM

  België

  Heeft u een bedrijf? Hoe klein dan ook. De digitale wereld is niet weg te denken. Alles gebeurt online. AVG Gingelom is een freelance webdesigner / SEO specialist, met tientallen jaren ervaring, die voor u al het nodige gaat doen om uw website te creëren naar uw eigen ideeën of in de huisstijl van uw bedrijf. Hoe gaan we tewerk? U vraagt een gratis offerte aan, u ondertekend die ter goedkeuring IK bouw voor u een testdesign hoe uw website eruit zal zien. Hierop kunt u ons verbeteringen doorsturen. We bouwen verder tot u tevreden bent U levert de teksten die u graag wenst, de teksten worden door ons herschreven ( SEO, naargelang het pakket dat u gekozen heeft ). Als u eigen foto's wenst kunt u die doorsturen Er wordt een hostingpakket en domeinnaam geregistreerd. WordPress wordt erop geïnstalleerd en de lay-out wordt geüploaded. De website is klaar Naargelang van het pakket worden er SEO technieken toegepast om uw website vindbaar te maken in de zoekmachines Maandelijks wordt er een update uitgevoerd

 7. RUB-STER WEBDESIGN&PROMOTIONS

  Nederland

  Rub-Ster webdesign&promotions is jouw partner voor een degelijke, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website tegen een goede prijs. Wil je je bedrijf goed op de kaart zetten, maar neit de hoofdprijs betalen voor een nieuwe website, dan ben je bij Rub-Ster webdesign en promotions aan het juiste adres. Voor het midden en kleine bedrijf een website die in je budget past zonder torenhoge maandelijkse kosten voor onderhoud. Gewoon duidelijke afspraken die worden nagekomen. door slim gebruik te maken van content management systemen is het up to date houden van je website in een handomdraai gebeurd, zonder dat je daarvoor verstrekkende technische kennis nodig hebt. je bent ja oplevering zelf in staat om teksten aan te passen of te plaatsen. Mocht je toch hulp nodig hebben, kun je eenvoudig een e-mail sturen en je vraag wordt binnen 1 werkdag beantwoord of het probleem wordt voor je opgelost. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een service contract. hiermee geef je al het onderhoud uit handen en hoef je alleen nog maar even te zeggen wat waar moet komen.

 8. OF SITE WORKS

  Nederland

  Een website is meer dan een visitekaartje, het is de ideale marketing medewerker die 24 uur per dag beschikbaar is. Ik maak gebruiksvriendelijke, goed vindbare, aantrekkelijke websites en dat voor een bijzonder scherpe prijs! Heb je al een website? Een website die wel een nieuw jasje kan gebruiken, aangepast aan de laatste ontwikkelingen? Ik help je graag om deze weer up to date te maken. De websites van OF site works zijn responsief, dat wil zeggen dat de website zich aan het scherm formaat aanpast en dat is een must in deze tijd waarin meer en meer mobiel gebruik gemaakt wordt van het internet. Heb je te weinig tijd om je sociale media bij te houden en wil je toch graag jouw producten of diensten promoten? Dan kun kun je wellicht wat hulp gebruiken bij het opzetten van je sociale media of dit geheel uitbesteden. Neem dan vandaag contact op om te kijken hoe ik je kan helpen om succesvol te zijn in de sociale media. Goed vindbaar zijn in de zoekmachines kan op verschillende manieren. kijk bij diensten voor de mogelijkheden op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

  Alle producten voor "webdevelopment"
 9. VRIJDAGONLINE

  Nederland

  Wil je een website laten maken voor jouw bedrijf? Wij bouwen voordelige complete websites voor slechts € 599, -. In ons all-in website pakket krijg je alle mogelijkheden en functies die je van een professionele website mag verwachten. Als website bouwer hebben we reeds 800+ websites gebouwd voor ondernemers en zzpérs. Een website maken doen we binnen een week zodat jij snel online staat met een prachtige website. Ohw ja, uiteraard kan je de website makkelijk zelf beheren met een fantastisch CMS beheersysteem. Naast een prachtige vormgeving en een gemakkelijk te gebruiken CMS ontvang je bij ons all-in pakket ook veel extra functies en mogelijkheden zoals een fotoalbum, productenoverzicht en slideshow om je website nog spectaculairder te maken.

 10. PINGWIN

  Nederland

  Pingwin is een betrokken online partner. Wij helpen klanten met websites, webshops en online marketing. Online succes moet Simpel, Betaalbaar en Leuk zijn. Ook voor kleine en middelgrote ondernemingen. Wij leveren topkwaliteit voor minder omdat we houden van ons vak. En we werken graag met ondernemers die net zo enthousiast zijn over hun vak als wij over het onze. Veel ondernemers lopen vast in hun online ambities en laten daardoor enorme kansen liggen. Vaak gewoon door een gebrek aan tijd, kennis of geld. Daarom zijn we Pingwin begonnen. Met onze hulp wordt u Eenvoudig Succesvol Online.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Webdevelopment - Import export

Aantal resultaten

2.286 Bedrijven