• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • weg- en waterbouw - aannemers

Resultaten voor

Weg- en waterbouw - aannemers - Import export

 1. DRAAISMA BETONTECHNIEK

  Nederland

  Betonrot of een lekke kelder? Dan bent u bij Draaisma Betontechniek voor alle betonherstel aan het juiste adres! Wij maken eerst een vrijblijvende analyse van het probleem en adviseren u daarna aangaande de mogelijkheden om de noodzakelijke werkzaamheden uit te voeren. Aan de hand van de aard van de beschadiging bepalen we welk materiaal en welke methode we gaan toepassen voor het herstel van de schade. Meer weten over Draaisma betontechniek? bel of e-mail voor een vrijblijvende inspectie en/of offerte. Wij komen ook graag bij u langs voor een vrijblijvend advies.

 2. DUTCH BLUE MARINE

  Nederland

  Uw partner voor hoogwaardige, duurzame en gebruiksvriendelijke producten op het gebied van boat handling en storage equipment. Dutch Blue Marine produceert drijvende boothuizen met bootliften welke voorzien in een totaaloplossing voor Uw locatie, naast deze activiteiten importeren wij vanuit de USA vaste bootlift systemen voor Europa en fungeren wij als salesagent voor de firma Boat lift s.r.l. Het totaalaanbod welke wij hierdoor leveren omvat een standaard range tot custombuilt boat handling producten, waarin Uw wens centraal staat.

 3. VAN DER WERFF GROEP

  Nederland

  Totale oplossingen voor infra- en milieutechnische realisaties. Vanaf de eerste plannen en bestekken op papier tot en met die laatste klinker in de weg: wij kunnen het complete traject van ontwerp tot en met realisatie voor u verzorgen. De Van der Werff Groep heeft alle specialisme in huis op het gebied van engineering (Wacom Ingenieursbureau), milieutechnieken (EcoCare) en grond-, weg- en waterbouw (Van der Werff Infra). Met onze praktische benadering van uw project komt u nooit voor verrassingen te staan!

 4. GEBR. KOK

  Nederland

  Gebroeders Kok is gespecialiseerd in verhuur van Grondverzet machines, Agrarisch loonwerk, Cultuurtechniek, Natuur & Infrabouw en Verticaaltransport. Ons werkgebied is Noord Nederland. Vanuit zes locaties wordt gewerkt aan vele projecten voor diverse opdrachtgevers. Daarnaast worden specialistische opdrachten uitgevoerd in heel Nederland en ver daarbuiten. Gebroeders Kok loopt voorop met de nieuwste technieken en heeft een uitgebreid en modern machinepark. Een eigen werkplaats zorgt voor perfect onderhouden materieel. Bij een storing of calamiteiten staat een mobiele servicedienst paraat, zodat de continuïteit van de werkzaamheden gewaarborgd blijven.

 5. VAN BOEKEL ZEELAND

  Nederland

  Van Boekel Grond-, Weg- en Waterbouw GWW Hebt u behoefte aan een aannemer voor grond-, weg- en waterbouw (GWW) dat garant staat voor maatwerk tegen een scherpe prijs/kwaliteit verhouding? En die bovendien uitgebreide expertise in huis heeft om uw project tot in detail succesvol uit te voeren? Dan is Van Boekel Zeeland dé juiste optie. U kunt deze specialist in civiele, cultuur- en betontechniek inschakelen voor alle projectfacetten - voor bedenken, bespreken en bouwen. Dat kan zowel in het beginstadium als in de afronding om de puntjes op de i te zetten. Daarnaast kan Van Boekel ook uw complete projectontwikkeling of onderhoud uit handen nemen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DE BRANDT

  België

  Ervaring & kwaliteit. De Brandt is een echt familiebedrijf dat uitblinkt op het gebied van waterbouwkunde, bouwkunde, kraanverhuur en zandhandel. Hierbij zijn jarenlange ervaring en een prima kwaliteit belangrijke factoren. 1) Waterbouwkunde Bouwen en herstellen van kaaimuren, sluizen, oeververstevigingen, heiwerken, boren van ankers, baggerwerken en onderhoud van de verschillende waterlopen. 2) Bouwwerken Ruwbouw en totaalaanneming van middelgrote appartementsgebouwen (4 tot 60 appartementen) alsook kantoor- en industriebouw. 3) Kraanverhuur Verhuren van recente, moderne telescopische kranen, met een hijsvermogen tussen 30 en 500 ton. 4) Zandhandel Leveren van granulaten bij de klant per schip of rechtstreeks op de werf. Wij beschikken over eigen schepen wat resulteert in een flexibele levering volledig volgens de wensen van de klant.

 2. K. GROENENBOOM

  Nederland

  Wij hebben ons gespecialiseerd in de cultuurtechniek, dat houdt voor ins het onderhouden, renoveren en aanleggen van openbaar groen, sportaccommodaties en paardenbakken. Naast deze specialistische werkzaamheden zijn wij ook actief in de verhuur en aannemerij. Ons brede machinepark biedt ons de mogelijkheid om vrijwel elke opdracht van onze klanten te realiseren. Wij zijn reeds werkzaam met 9 man en opereren vanuit Barendrecht. Voor onze specialistische werkzaamheden reizen wij heel het land door, vooral voor het realiseren van kunstgrasvelden, hierbij voeren wij het opbrengen en egaliseren van de onderlagen uit. Zo waren wij recent actief in Maastricht om een kunstgrasveld te realiseren bij profclub MVV.

 3. HEYRMAN-DE ROECK

  België

  Heyrman- De Roeck NV is gespecialiseerd in waterbouwkundige werken, schanskorven, siergrinden en hard hout, het verhuren ven kranen en waterbouwkundig materiaal. Naast die activiteiten biedt het bedrijf ook een ‘Groenservice’, voor de aanleg of onderhoud van tuin, (zwem)vijver of ander tuinproject, steeds afgewerkt met de grootste zorg en met kwalitatief hoogstaande materialen. Ten slotte beschikt het bedrijf ook over een brandstof service die zowel aan bedrijven als aan particulieren diverse hoogwaardige brandstoffen aan zéér scherpe prijzen levert.

 4. ALGEMENE AANNEMINGEN VAN LAERE

  België

  Van Laere NV is een algemeen aannemer met referenties in de burgerlijke bouwkunde, waterbouw, grond- en wegeniswerken alsook in industriebouw, kantoren, klinieken, residentiële projecten en woonzorgcentra. Ook in “Turn-key” en PPS-constructies heeft Van Laere projecten gerealiseerd. Van laere realiseerd renovatie, restauratie, metaalconstructies, gebouwen, industries, kantoorgebouwen, parkings..

 5. VAN HUELE GEBROEDERS

  België

  Sinds 1909 staat Van Huele met stip genoteerd op de kaart van de aannemings- en bouwsector in België en daarbuiten. Het bedrijf is vandaag uitgegroeid tot een dynamische onderneming met een breed palet aan diensten, een up-to-date machinepark en hoogopgeleide en ervaren medewerkers.

 1. AUDEBO

  België

  Audebo NV is gespecialiseerd in wegenis- en rioleringswerken. Dit houdt in: aanleg van opritten, parkings en tarrassen in diverse materialen zoals straastenen in beton of klei, asfalt; de aansluiting van riolering van een gebouw naar de openbare riolering toe, diverse omgevingswerken als aanvulling op de verhardingswerken (plaatsen van omheiningen, afboordingen en tuinmateriaal); uitgraven van vijvers zwembaden, grachten en beken.

 2. DE BACKER PUTBORINGEN

  België

  De Backer Putboringen nv is een familiebedrijf dat sinds de oprichting in 1939 vandaag in handen is van de derde generatie. Met de jarenlange ervaring op gebied van grondwaterverlaging, putboringen, pompinstallaties en beregening kan het bedrijf u een vakkundige en efficiënte uitvoering garanderen.

 3. JGD INGENIERÍA ARQUITECTURA URBANISMO SL

  Spanje

  Grond-, water, en wegenbouwsector. Engineeringprojecten.

 4. J.K.SMIT & ZONEN DIAMANTGEREEDSCHAPPEN (DIAMOND TOOLS) B.V.

  Nederland

  Fabriekant van diamantboren En Diamantzaagbladen.

 5. REINFORCED EARTH COMPANY LTD

  Verenigd Koninkrijk

 6. SOLUM DEVELOPMENT LTD

  Georgië

 7. METAL KLS

  Roemenië

 8. BIRLIK MAPPING LTD. CO.

  Turkije

 9. NOMADIA FOR GENERAL CONSTRUCTION

  Libië

 10. SIDIROPOULOS GEORGIOS

  Griekenland

 1. SADOCER SOCIEDADE DE CONSTRUÇÕES LDA

  Portugal

 2. VALENS

  België

 3. BAM NUTTALL LTD

  Verenigd Koninkrijk

 4. SILICON ENGINEERING CONSULTANTS LLC

  Verenigde Staten

 5. CONSTRUCTION COMPANY P.A.PAXIMADIS

  Griekenland

 6. SOBAT

  België

 7. QUINN DEVELOPMENTS

  Verenigd Koninkrijk

 8. KGS LTD

  Oekraïne

 9. PHOENICIS

  Italië

 10. NEY & PARTNERS WOW

  België

Filters

Resultaten voor

Weg- en waterbouw - aannemers - Import export

Aantal resultaten

1.348 bedrijven