• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wegen-- strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen

Resultaten voor

Wegen-- strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen - Import export

 1. BDG

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BDG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en apparatuur voor onderhoud van wegen en autosnelwegen. Het is gevestigd in Assisi, Italië.

 2. COV

  België

  COV werkt aan de verkoop en de vervaardiging van machines bekwaam om onze leefwereld in 2 sectoren te onderhouden en te verbeteren : - het materiaal voor openbare netheid. - het materiaal voor winteronderhoud. COV is allereerst een vennootschap van verkoop. Zij is vandaag vertegenwoordiger van de merken HEIL en FARID voor de huisvuilwagens, MORO voor de kolkenzuigers, BROCK voor de veegmachines en SICOMETAL voor het wintermateriaal. COV is het ook de fabrikant van sneuwploegen : de ARDENNA type 3X90, 3X100, 4X80 en 4X90. Van een kleine zoutstrooier : ARDENNA PONEY. Van een kleine huisvuilwagen : COLECTO-CUB. Van een universele container belading systeem voor container van 120 tot 1.100 L : MULTI. Van een vloeibaar strooier : EXPRESS DE-ICER.

 3. VANHOUTTE INDUSTRIAL

  België

  Reinigingstechnieken: Schrobmachines, veegmachines en zuigmachines, stofzuigers, waterzuigers, hogedrukreinigers, éénschijfmachines, tapijtreinigers, stoomreinigers. Import, verkoop, verhuur en service. Industriële verwarming en mobiele koeling: Stationaire verwarming, mobiele verwarming, mobiele koeling, bouwdrogers. Gegroeid uit de firma Vanhoutte-Heyndrickx, is deze dynamische firma sedert begin de jaren '80 uitgegroeid tot één der belangrijkste leveranciers in industriële reinigingstoestellen en verwarming. Een begrip in reinigingstechniek wat betreft kwaliteit en service. Al meer dan 20 jaar is Vanhoutte Industrial dé partner voor de industrie, handel en landbouw. Naast ervaren techniekers kan men vertrouwen op experts op het gebied van reinigen, zowel voor het oplossen van extreme reinigingsproblemen als de dagelijkse routinereiniging. Door het zorgvuldig uitkiezen van ernstige handelspartners en rechtstreekse import beschikt Vanhoutte Industrial over een indrukwekkend aanbod.

 4. JCB BELGIUM

  België

  In elke hoek van de wereld staat een machine van JCB. JCB is één van de drie grootste fabrikanten van bouwmachines ter wereld. Vandaag de dag beschikt JCB wereldwijd over toonaangevende productiefaciliteiten, produceren we meer dan 300 verschillende machines en staan we bekend om onze ongeëvenaarde klantenservice. JCB, een bedrijf van wereldklasse, maar ook nog steeds een familiebedrijf. Machines: graaflaadmachines, verdichtingsmachines, compacte schrankladers, defensieproducten, hydraulische graafmachines, industriële vorkheftrucks, ruwterreinvorkheftrucks, schrankladers, verreikers, telescopische wielladers.

 5. I.T.M. SALES AND SERVICES

  België

  Samen met onze dochteronderneming in Gembloux (BE) en vestigingen waarmee wij samenwerken als in Izegem en Geldermalsen (NL) vormen wij een uitermate sterk team. ITM Sales and Services Peer is vooral actief bij de Vlaamse gemeentes en aannemers, waar ITM Sud Gembloux zich richt op Waals Brabant en Luxemburg. VTM neemt het volledige Nederlandse grondgebied voor haar rekening. ITM Sales and Services Peer beheert een sterk uitgebouwd magazijn in combinatie met de juiste technische bekwaamheid van het gespecialiseerde team. Dit biedt ons de mogelijkheid om uiterst snel en accuraat te handelen bij eventuele storingen en pannes. Onze uitstekende samenwerking met Rentalift uit Izegem biedt ons tevens de mogelijkheid om onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen snel te helpen bij elk onverwacht probleem.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KEMPISCH VEEGBEDRIJF

  België

  Veegwerken en Borstelwerken Wij bij het Kempisch Veegbedrijf uit Antwerpen (Wuustwezel) zijn gespecialiseerd in wegdekreiniging en het machinaal proper houden van terreinen, straten en verhardingen. Dit doen we met diverse professionele borstelzuigmachines met ervaren bestuurders. Omdat niet alle reinigingsvraagstukken op een zelfde manier opgelost worden, hebben we diverse soorten veegmachines met elk hun specialiteit om veegwerken en borstelwerken uit te voeren. Wilt u meer informatie? Dan mag u ons altijd contacteren of surfen naar www.kempischveegbedrijf.be

 2. HEFTRUCKS VAN DEN DORPE

  België

  Van den Dorpe Material Handling BVBA uit Oudenaarde (West-Vlaanderen) is een familiebedrijf dat excelleert in oplossingen op maat voor interne transportactiviteiten. In 1987 begonnen we als heftruckverkoper en servicepunt voor de kwaliteitsproducten van Linde. Sindsdien zijn we geëvolueerd tot exclusieve verdeler van de interne transportmiddelen van Linde in Oost- en West-Vlaanderen en er de volledige dienstverlening bij biedt. Onze jarenlange kennis garandeert u een maatoplossing voor al uw interne logistieke processen: Verkoop Linde transportoplossingen Tweedehands magazijnvoertuigen van Linde Verhuur, onderhoud en service Bij Van den Dorpe wordt service met hoofdletters geschreven, het is dan ook de basis van onze goede naam en snelle groei. Bij ons kunt u terecht voor veel meer dan alleen verkoop en verhuur van heftrucks. Leasing, huurkoop, wisselstukken, reparaties, onderhouds- en fullservicecontracten of training, consultancy en advies; bij ons blijft uw logistiek volop in beweging. Samen met Motrac in Antwerpen verdeelt Van den Dorpe de Linde heftrucks en magazijnvoertuigen in heel België.

 3. VCM BELGIUM

  België

  VCM is de exclusieve invoerder van Volvo Construction Equipment in België. Als klantgericht servicebedrijf leveren wij bouwmachines en kranen voor onder andere de woning-, wegen-, en infrastructuurbouw Dankzij de succesvolle samenwerking met topmerken beschikt VCM over een sterke marktpositie in België

 4. REPRO HANDELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf REPRO HANDELS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Mechernich, Duitsland.

 5. COLLOMIX RÜHR- UND MISCH-GERÄTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf COLLOMIX RÜHR- UND MISCH-GERÄTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouw - materieel en installaties, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Bouw - materieel en installaties, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Gaimersheim, Duitsland.

 1. HYDRO-LAND BY VEGELANDE

  Frankrijk

  Het bedrijf HYDRO-LAND BY VEGELANDE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is gevestigd in Meyzieu, Frankrijk.

 2. ABUJARDAR

  Spanje

  Het bedrijf ABUJARDAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmerbewerking - machines, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Marmerbewerking - machines, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, bouchardeermachines, en boucharderen. Het is gevestigd in Borriol, Spanje.

 1. MBI FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf MBI FRANCE, is een Distributeur, en actief in de sector Bouw - materieel en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, en Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is gevestigd in Lespinasse, Frankrijk.

 2. WOLF ZONDERVAN

  België

  Het bedrijf WOLF ZONDERVAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouw - materieel en installaties, Boren en proefboren - installaties, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouw - materieel en installaties, Boren en proefboren - installaties, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, en Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 3. JOFO FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf JOFO FRANCE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, en Bouw - materieel en installaties. Het is gevestigd in Villepinte, Frankrijk.

 4. UNIOR TOOLS

  Frankrijk

  Het bedrijf UNIOR TOOLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren en proefboren - installaties, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Bouw - materieel en installaties, en Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is gevestigd in Vaux Le Penil, Frankrijk.

 5. ARVEL INDUSTRIES

  Frankrijk

  Het bedrijf ARVEL INDUSTRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoutstrooiers, Zoutstrooiers, kouters voor landbouwmachines, zandstraalmachines, en Strooizout voor op wegen. Het is gevestigd in Coudes, Frankrijk.

 6. KARL SCHAD

  Duitsland

  Het bedrijf KARL SCHAD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, en Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is gevestigd in Neuburg, Duitsland.

 7. E.A.R.S. EUROPE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf E.A.R.S. EUROPE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Pneumatiek - installaties en gereedschap, Pneumatische installaties, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Pneumatiek - installaties en gereedschap, en Pneumatische installaties. Het is gevestigd in Bad Bevensen, Duitsland.

 8. IMAK-VERTRIEBS-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IMAK-VERTRIEBS-GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Pneumatiek - installaties en gereedschap, Pneumatische installaties, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Pneumatiek - installaties en gereedschap, en Pneumatische installaties. Het is gevestigd in Fellbach, Duitsland.

 1. ELLERBROCK BAUMASCHINEN MIETSERVICE E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf ELLERBROCK BAUMASCHINEN MIETSERVICE E.K., is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Bargteheide, Duitsland.

 2. BAUDREMA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BAUDREMA GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, en Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 3. CASCADE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CASCADE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouw - materieel en installaties, en Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is gevestigd in Erkrath, Duitsland.

 4. GEMAS GERÄTE- UND MASCHINENHANDELS-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GEMAS GERÄTE- UND MASCHINENHANDELS-GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Abensberg, Duitsland.

 5. KLAUS JÄNICKE

  Duitsland

  Het bedrijf KLAUS JÄNICKE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouw - materieel en installaties, en Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is gevestigd in Pattensen, Duitsland.

 6. SCHMIDT-CONTAINER

  Duitsland

  Het bedrijf SCHMIDT-CONTAINER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Monzingen, Duitsland.

 7. BAUMANN CONTAINER RAUMSYSTEME

  Duitsland

  Het bedrijf BAUMANN CONTAINER RAUMSYSTEME, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, en Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is gevestigd in Bonn, Duitsland.

 8. JOHANNA BERGHOFER GMBH. BLUESTAR TOILETTENVERMIETUNG

  Oostenrijk

  Het bedrijf JOHANNA BERGHOFER GMBH. BLUESTAR TOILETTENVERMIETUNG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, en Mijn- en dagbouw - machines en materialen. Het is gevestigd in Ferlach, Oostenrijk.

 9. BAMAS BAUMASCHINEN-SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BAMAS BAUMASCHINEN-SERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Boren en proefboren - installaties, Bouwplaatsen - machines, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, en Boren en proefboren - installaties. Het is gevestigd in Weinböhla, Duitsland.

 10. MADER KÜHL- UND KOMPRESSORTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf MADER KÜHL- UND KOMPRESSORTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Pneumatiek - installaties en gereedschap, Pneumatische installaties, Bouw - materieel en installaties, Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen, Pneumatiek - installaties en gereedschap, en Pneumatische installaties. Het is gevestigd in Ellzee, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis