Leverancier worden Zich identificeren
 • europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wegen-- strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen

Resultaten voor

Wegen-- strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen - Import export

 1. BDG

  Italië

  Het bedrijf BDG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegen-, strand- en skipisteonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en apparatuur voor onderhoud van wegen en autosnelwegen. Het is gevestigd in Assisi, Italië.

 2. VANHOUTTE INDUSTRIAL

  België

  Reinigingstechnieken: Schrobmachines, veegmachines en zuigmachines, stofzuigers, waterzuigers, hogedrukreinigers, éénschijfmachines, tapijtreinigers, stoomreinigers. Import, verkoop, verhuur en service. Industriële verwarming en mobiele koeling: Stationaire verwarming, mobiele verwarming, mobiele koeling, bouwdrogers. Gegroeid uit de firma Vanhoutte-Heyndrickx, is deze dynamische firma sedert begin de jaren '80 uitgegroeid tot één der belangrijkste leveranciers in industriële reinigingstoestellen en verwarming. Een begrip in reinigingstechniek wat betreft kwaliteit en service. Al meer dan 20 jaar is Vanhoutte Industrial dé partner voor de industrie, handel en landbouw. Naast ervaren techniekers kan men vertrouwen op experts op het gebied van reinigen, zowel voor het oplossen van extreme reinigingsproblemen als de dagelijkse routinereiniging. Door het zorgvuldig uitkiezen van ernstige handelspartners en rechtstreekse import beschikt Vanhoutte Industrial over een indrukwekkend aanbod.

 3. JCB BELGIUM

  België

  In elke hoek van de wereld staat een machine van JCB. JCB is één van de drie grootste fabrikanten van bouwmachines ter wereld. Vandaag de dag beschikt JCB wereldwijd over toonaangevende productiefaciliteiten, produceren we meer dan 300 verschillende machines en staan we bekend om onze ongeëvenaarde klantenservice. JCB, een bedrijf van wereldklasse, maar ook nog steeds een familiebedrijf. Machines: graaflaadmachines, verdichtingsmachines, compacte schrankladers, defensieproducten, hydraulische graafmachines, industriële vorkheftrucks, ruwterreinvorkheftrucks, schrankladers, verreikers, telescopische wielladers.

 4. COV

  België

  COV werkt aan de verkoop en de vervaardiging van machines bekwaam om onze leefwereld in 2 sectoren te onderhouden en te verbeteren : - het materiaal voor openbare netheid. - het materiaal voor winteronderhoud. COV is allereerst een vennootschap van verkoop. Zij is vandaag vertegenwoordiger van de merken HEIL en FARID voor de huisvuilwagens, MORO voor de kolkenzuigers, BROCK voor de veegmachines en SICOMETAL voor het wintermateriaal. COV is het ook de fabrikant van sneuwploegen : de ARDENNA type 3X90, 3X100, 4X80 en 4X90. Van een kleine zoutstrooier : ARDENNA PONEY. Van een kleine huisvuilwagen : COLECTO-CUB. Van een universele container belading systeem voor container van 120 tot 1.100 L : MULTI. Van een vloeibaar strooier : EXPRESS DE-ICER.

 5. KEMPISCH VEEGBEDRIJF

  België

  Veegwerken en Borstelwerken Wij bij het Kempisch Veegbedrijf uit Antwerpen (Wuustwezel) zijn gespecialiseerd in wegdekreiniging en het machinaal proper houden van terreinen, straten en verhardingen. Dit doen we met diverse professionele borstelzuigmachines met ervaren bestuurders. Omdat niet alle reinigingsvraagstukken op een zelfde manier opgelost worden, hebben we diverse soorten veegmachines met elk hun specialiteit om veegwerken en borstelwerken uit te voeren. Wilt u meer informatie? Dan mag u ons altijd contacteren of surfen naar www.kempischveegbedrijf.be

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HEFTRUCKS VAN DEN DORPE

  België

  Van den Dorpe Material Handling BVBA uit Oudenaarde (West-Vlaanderen) is een familiebedrijf dat excelleert in oplossingen op maat voor interne transportactiviteiten. In 1987 begonnen we als heftruckverkoper en servicepunt voor de kwaliteitsproducten van Linde. Sindsdien zijn we geëvolueerd tot exclusieve verdeler van de interne transportmiddelen van Linde in Oost- en West-Vlaanderen en er de volledige dienstverlening bij biedt. Onze jarenlange kennis garandeert u een maatoplossing voor al uw interne logistieke processen: Verkoop Linde transportoplossingen Tweedehands magazijnvoertuigen van Linde Verhuur, onderhoud en service Bij Van den Dorpe wordt service met hoofdletters geschreven, het is dan ook de basis van onze goede naam en snelle groei. Bij ons kunt u terecht voor veel meer dan alleen verkoop en verhuur van heftrucks. Leasing, huurkoop, wisselstukken, reparaties, onderhouds- en fullservicecontracten of training, consultancy en advies; bij ons blijft uw logistiek volop in beweging. Samen met Motrac in Antwerpen verdeelt Van den Dorpe de Linde heftrucks en magazijnvoertuigen in heel België.

 2. REPRO HANDELS GMBH

  Duitsland

 3. MBI FRANCE

  Frankrijk

 4. JOFO FRANCE

  Frankrijk

 5. HYDRO-LAND BY VEGELANDE

  Frankrijk

 1. ABUJARDAR

  Spanje

 2. ARVEL INDUSTRIES

  Frankrijk

 1. COLLOMIX RÜHR- UND MISCH-GERÄTE GMBH

  Duitsland

 2. MORLOCK MOTORS MICHAEL MANOUSAKIS E.K

  Duitsland

 3. DIMOS SAS

  Frankrijk

 4. Z MANUTENTION

  Frankrijk

 5. WILMERS KOMMUNALTECHNIK GMBH

  Duitsland

 6. TECHNIKEXPERT GMBH

  Duitsland

 7. INTER-TECHNO B.V.

  Nederland

 8. VIBROPAC KERESKEDELMI ES MUSZAKI SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Hongarije

 1. ATLAS MÜNCHEN GMBH BAUMASCHINEN U. FAHRZEUGTECHNIK

  Duitsland

 2. PEREIRA - ARNSTEIN HANDELSGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Duitsland

 3. COMERCIAL INSULAR DE MAQUINARIA SL

  Spanje

 4. PETER BURGHARDT GMBH BAU- UND INDUSTRIEMASCHINEN

  Duitsland

 5. ANGEL A SANTAMARIA SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanje

 6. KIENESBERGER MASCHINEN ERZEUGUNGS- UND HANDELS-GMBH.

  Oostenrijk

 7. SMK BAUMASCHINEN & KRAN HANDELS-GMBH

  Oostenrijk

 8. Z AND M PRIVATE CO OOD

  Bulgarije

 9. ROBERT AEBI GMBH

  Duitsland

 10. DIPL. ING. ARNOLD SKLOVSKI BAUMASCHINENHANDEL E.K.

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis