• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wegtransport

Resultaten voor

Wegtransport - Import export

 1. TRANSMEC BELGIUM

  België

  Transmec Belgium, opgericht in 1995, is gespecialiseerd in internationaal wegtransport vanuit en naar Italië, Engeland, Spanje en Roemenië. Wij verzorgen groupagevervoer/vervoer van complete of gedeeltelijke ladingen en Expressvervoer. Dankzij de vloot uitgerust met GPS-systeem en een lange ervaring met eigen odneraannemers, kan Transmec Belgium voldoen aan al uw behoeften op het gebied van vervoer en logistiek. Transmec Belgium is gevestigd in het industriegebied les Hauts-Sarts van Herstal op 10 km van het vrachtvliegveld van Bierset, centraal gelegen ten opzichte van de Europese snelwegen.

 2. NOORD CONNECT LLC

  Rusland

  NORD CONNECT LLC is een internationale expediteur die een volledig scala aan diensten biedt voor de opslag, verwerking, transport en douane-inklaring van goederen van verschillende categorieën. Nord Connect LLC biedt vrachtverzekeringen, adviesdiensten op het gebied van logistiek, levering van vliegtuigonderdelen en componenten voor vliegtuigen en helikopters. De belangrijkste specialisatie van het bedrijf is export door de lucht en multimodaal transport naar de landen van Azië en Afrika, wegtransport van goederen van de landen van de Europese Unie naar Rusland, de landen van Centraal-Azië en het Midden-Oosten. NORD CONNECT LLC heeft uitgebreide ervaring met transport naar moeilijk bereikbare en impopulaire regio's. Tot op heden heeft het bedrijf verschillende soorten vracht vervoerd naar 184 bestemmingen in 84 landen over de hele wereld. NORD CONNECT LLC werkt samen met een netwerk van agenten dat bijna 90% van alle luchthavens en vliegvelden ter wereld bestrijkt.

 3. CVS LOGISTICS GMBH

  Duitsland

  De doelstellingen van ons bedrijf zijn competentie en innovatie. Met de hulp van een ervaren team willen we gespecialiseerde en uitgebreide logistieke diensten aanbieden die uitblinken in kwaliteit en service.ÉÉN klant, ÉÉN contactpersoon; zo maken wij het mogelijk om u goed en gedetailleerd te adviseren.Onze medewerkers identificeren zich met uw producten en voor speciale vragen wordt er altijd een oplossing voor u gevonden in het team.Bovendien maakt ons magazijn naast het kantoor het mogelijk om elke ingang en uitgang persoonlijk te begrijpen en individuele vereisten zoals etikettering, herverpakking in KLT naar IT-ondersteunde supply chain monitoring kunnen direct worden geïmplementeerd.We adviseren u graag over moeilijke kwesties zoals VDA-autoverbindingen en koelgevoelige goederen binnen uw wereldwijde distributie.Geef ons een kans! Wij adviseren u graag persoonlijk, telefonisch, via videoconferencing en in een direct gesprek.

 4. EUROLOGISTIQUE

  Frankrijk

  Logistiek, JIS/JIT Wij bieden oplossingen op maat. Opslag voor één of meerdere klanten, cross-docking, picking, copacking, douane-inklaring, enz. Gedeeltelijk of volledig beheer van uw logistiek in JIT/JIS, bogend op onze ervaring in het vak, tools en IT netwerken. Met onze WMS of met het systeem van de klant past Altrans zich aan de opdracht aan.

 5. ALTRANS FRANCHE COMTE

  Frankrijk

  ALTRANS, transport- en logistiekbedrijf, biedt zijn klanten een brede waaier diensten: - 1/ Binnenlands en Buitenlands transport: wij vervoeren uw verpakte producten overal in Frankrijk en Europa (Complete ladingen van 33 pallets en/of 25 ton), - 2/ Binnenlandse Groepage van 5 pallets tot complete vrachtwagens: Ongeacht het type vervoer (op pallets, lengtes, ...), wij ontfermen ons over uw goederen vanaf uw sites om uw klanten in heel Frankrijk te leveren, - 3/ Gepalettiseerde distributie van 1 tot 10 pallets: Met onze eigen middelen en de binnen het POLE netwerk gedeelde middelen, vervoeren wij uw pallets in 24 tot 48 uur in heel Europa, - 4/ Opslag en Logistiek: Wij beschikken over meer dan 40.000 m² opslagruimte. Stroomopwaartse en -afwaartse transporten, voorraadbeheer, geavanceerde leveranciers magazijnen, verwerking van bestellingen en picking, kaban beheer, EDI verbindingen... wij garanderen een constante en geoptimaliseerde uitvoer van de operationele logistiek aangepast op uw behoeften, - 5/ Verhuur met of zonder chauffeur: U behoudt het beheer over uw transport zonder de problemen. ALTRANS verzorgt het sociale beheer van de chauffeurs, het technische onderhoud van de voertuigen, de follow-up en de toepassingen van de geldende normen, enz... U beschikt over een transparant transportbudget, een contractuele en kwalitatieve verbintenis, u beheert uw kosten en optimaliseert uw klantenservice, - 6/ Charter.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GB TRADE TRANSPORT

  Turkije

  Ons bedrijf GB LOGISTICS werd opgericht in Izmir en is actief in transport over land, door de lucht en over zee. GB Logistics hanteert het principe van klanttevredenheid door het aanbieden van de beste kwaliteitsservice onder de voordeligste voorwaarden met een uitgebreid leveringsnetwerk. Met ons deskundige personeel voldoen wij aan de vereisten op het vlak van buitenlandse handel en logistiek van bedrijven. GB Logistics blijft investeren in personeel en technologie door gebruik te maken van de automatiserings- en digitaliseringsmogelijkheden van de globalisering. Wij organiseren alle logistieke diensten voor onze klanten, in overeenstemming met hun verwachtingen en behoeften en produceren complete unieke oplossingen. GB Logistics zal ernaar streven te profiteren van de managementmiddelen van onze groep, onze producten en diensten verder te ontwikkelen en onze bedrijfswaarde te verbeteren. Om zoveel mogelijk mensen te informeren over onze toekomstvisie hebben wij een nieuwe bedrijfsboodschap ontwikkeld: "ONTWIKKEL JE DROMEN" Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie!

 2. LS TRANSPORT

  Frankrijk

  Sinds 2022 is LS TRANSPORT gespecialiseerd in goederentransport over de weg, lokaal en in het binnenland, met lichte voertuigen. De onderneming biedt transportservice voor goederen voor rekening van derden met behulp van voertuigen met een laadvermogen van minder dan 3, 5 ton, inclusief voertuigen met minder dan vier wielen. Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. TRANSPORTS PROXI-VOYAGES

  Frankrijk

  TRANSPORTS PROXI-VOYAGES, een koeriersdienst tot uw dienst! De te Ermont in de Val-d’Oise gevestigde onderneming TRANSPORTS PROXI-VOYAGES biedt persoonlijk afgestemde oplossingen voor het expressvervoer van uw pakketten en pallets. In normale omstandigheden of urgente situaties zal TRANSPORTS PROXI-VOYAGES aan al uw express behoeften kunnen voldoen en uw levering in heel Frankrijk uitvoeren, ongeacht de afstanden. Specialist binnen koeriersdiensten met lichte bedrijfsauto's, richt het bedrijf TRANSPORTS PROXI-VOYAGES zich zowel tot particulieren als vakspecialisten. Ons team staat 7 dagen per week tot uw dienst, neem gerust contact op voor uw urgente verzendingen van pakketten tot pallets. Als pakkettaxti vervoert het bedrijf TRANSPORTS PROXI-VOYAGES uw pakketten dankzij krachtige voertuigen met: een opslagcapaciteit tot 12 m3; een maximumhoogte van 175 cm; een nuttige bodemlengte van maximum 1.5 m; een nuttige lading tot 1.200 kg. Wij vervoeren al uw algemene goederen. U kunt zo het vervoer van pallets aanvragen en onze teams zullen u de geaccepteerde afmetingen bevestigen. TRANSPORTS PROXI-VOYAGES werken overal in Frankrijk, vanuit Le Val-d’Oise. Onze chauffeurs staan klaar om overal vandaan en op elk moment te vertrekken opdat uw goederen op tijd geleverd worden. Onze chauffeurs-bezorgers zijn ware experts op het gebied van express transporten.

 4. S.A.S ACTIV LINA

  Frankrijk

  ActiV Lina werd opgericht in 2020 en is de specialist voor transport en levering. Wij voeren elk type levering en transport uit, met name verhuizingen. Wij leveren snel en kunnen ook over de grens leveren. Neem gerust een kijkje op onze website om een offerte aan te vragen. Onze onderneming heeft twee jaar ervaring in last mile leveringen. Ons team bestaat uit drie mannen en één vrouw, die hun bedrijfsauto op professionele en zorgvuldige wijze besturen om de te vervoeren ladingen niet te beschadigen. Wij zetten ons ook volledig in om de leveringstijden na te leven. Neem, om u van dit alles te overtuigen, gerust contact met ons op voor het vervoer van uw goederen over korte of lange afstanden. Met vriendelijke groet, het ActiV Lina team

 5. CIS-FREIGHT GMBH

  Duitsland

  CIS-Freight GmbH, opgericht op 2 juli 2008, is een particulier, onafhankelijk en flexibel logistiek bedrijf. Ons ambitieus en betrouwbaar team heeft vele jaren ervaring en is gespecialiseerd in spoorweglogistiek, onze kernactiviteit. Het dienstenpakket strekt zich uit van de bevrachting van containers en spoorwagons tot speciale en zware transporten met en zonder overschrijding van het laadprofiel. Wij staan voor u klaar voor de complete afhandeling van de meest veeleisende en complexe transport- en logistieke oplossingen. Het team van CIS Freight GmbH heeft vele jaren ervaring in de branche. U kunt putten uit de kennis van getrainde expediteurs, gebruik maken van onze expertise en deze in uw voordeel toepassen: We rijden niet alleen van A naar B! Wij adviseren u al in de offertefase, analyseren uw transportbehoeften, spreken met u over mogelijke transportmodaliteiten en transportroutes en de bijbehorende opties, risico's en kosten, beantwoorden uw transportspecifieke vragen, geven tips en stellen een vrijblijvende en individuele offerte voor u op.

 1. OCEANS GROUP LOGISTICS AND CONSULTANCY LIMITED COMPANY

  Turkije

  Oceans Group, een onderneming die stevig op weg is om een van de marktleiders te worden in Turkije, verleent sinds 2016 in- en uitklaringsdiensten, producttoelevering, wereldwijd vrachtvervoer, zeevrachtvervoer, wegvrachtvervoer en projecttransport. Sinds 2016 verzorgt Oceans Group in- en uitklaringsdiensten, producttoelevering, wereldwijd vrachtvervoer, zeevrachtvervoer, wegvrachtvervoer en projecttransport. Wij zijn uw strategische zakenpartner met regionale en sectoriële oplossingen. De firma Oceans Group heeft een groot aantal verschillende in- en uitklarings- en logistiekactiviteiten en vakbekwaamheid in verschillende sectoren, inclusief Luchtvaart, FMCG (consumptiegoederensector), Gezondheidszorg en Textiel. Wij zetten de activiteit van onze firma voort met 100% Turks kapitaal en zijn georganiseerd om ieder jaar meer dan 2.000 verzendingen voor onze klanten wereldwijd te verzorgen. Wij werken met de voornaamste Turkse merken en klanten met een ontwikkelings- en groeipotentieel waarin zij vertrouwen hebben, met flexibele, snel beslissende processen en goedkope ladingsoplossingen. Onze missie is om innoverende en kostengerichte oplossingen te bieden via onze ervaren medewerkers en professionele zakenpartners wereldwijd, zelfs voor de meest complexe logistiekprocessen. U kunt vertrouwen op Oceans Group voor een veilig en efficiënt vervoer van uw meest waardevolle vrachten. Neem gauw contact met ons op voor verdere informatie!

 2. LATZER GLOBAL LOGISTICS GMBH

  Oostenrijk

 1. EU-ROAD LOGISTIQUE

  Frankrijk

  Sinds 2017 is EU-ROAD Logistique gespecialiseerd in internationaal wegtransport met een normale transit time of snelvervoer. Dankzij onze ervaring en knowhow bieden wij u service op maat, ongeacht de verpakking van uw producten, vanaf één pallet tot een complete vrachtwagen. Wij verzorgen al uw transport in Europa! Wij onderhouden dagelijks verbindingen met de volgende landen dankzij ons netwerk regelmatige en betrouwbare partners, geselecteerd in de loop van onze jarenlange samenwerking: Zwitserland - België - Nederland - Duitsland - Denemarken - Polen - Oostenrijk - Tsjechische Republiek - Slowakije - Hongarije - Kroatië - Slovenië - Roemenië - Estland - Letland - Litouwen - Noorwegen - Zweden - Finland - Portugal - Spanje - Italië - Engeland - Ierland. Ons team is bijzonder vanwege zijn reactiviteit en zijn vermogen om de meest adequate oplossingen te vinden om de klanten zo goed mogelijk tevreden te stellen. De kwaliteit van onze service is ons doel om ervoor te zorgen dat de geadresseerden weten dat hun bestellingen precies zo zullen aankomen zoals afgesproken met hun leverancier en om een vertrouwenssfeer te scheppen voor een serene toekomst. Wij staan dagelijks tot uw dienst om uw markten samen te onderzoeken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. JLPTRANSPORT

  België

  JLP transport is een Belgisch transportbedrijf dat gevestigd is in Verlaine in de provincie Luik. Deze Waalse onderneming verzorgt alle soorten wegvervoer (behalve ADR) voor zowel professionals als particulieren: -Goederentransport -Spoedtransport -Dringend transport -Transport van pakketten allerlei -Verzenden van poststukken JLP transport werkt nationaal en internationaal. Het bedrijf bestrijkt heel België, de provincie Luxemburg en de aangrenzende landen: Nederland, Groothertogdom Luxemburg, Frankrijk en Duitsland, maar ook andere landen in Europa: Italië, Spanje, Zwitserland, Finland… JLP transport staat 24/24 - 7/7 voor u klaar met verschillende soorten voertuigen, naargelang de lading, heen en terug. Neem gerust contact op met JLP TRANSPORT voor meer informatie over onze diensten of voor de aanvraag van een offerte. De heer Julio Lopez Perez zal u graag zo spoedig mogelijk antwoorden.

 3. GRUPO TT TRANSPORTES TRANSITARIOS

  Spanje

  Bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal transport, logistiek, multimodaal transport, industrieel palletiseren, pendeldiensten met de Balearen en zeevervoer over korte afstand. - Wegtransport - FTL - DST - Continue transportservices - Internationale services - Direct en gedeeld transport - Multimodaal transport - Wegtransport van volledige goederenladingen - Logistiek -Distributie van goederen

 4. TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O.

  Slovenië

  TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O. is sinds 1991 gespecialiseerd in logistieke diensten. Wij bieden diensten voor nationaal en internationaal transport. Wij stellen onze ervaring ten dienste van de klant om aan hun behoeften voor logistiek en opslag te voldoen. Wij bieden hulp bij opslag, lossen, goederenverzet en levering van vrachten. We vervoeren tevens speciale goederen zoals gekoelde goederen, medicijnen en gevaarlijke stoffen met naleving van de internationale normen. We zijn er trots op gecertificeerd te zijn voor de ISO 9001 en normen.

 5. LT TRANS'EXPRESS

  Frankrijk

  Sinds 2022 is LT TRANS’EXPRESS gespecialiseerd in expresleveringen en verhuizingen. De onderneming verzorgt spoedbestellingen, pallettransport, leveringen 24 uur per dag en 7 dagen per week, en verhuizingen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 6. TINLES D.O.O

  Slovenië

  Tinles is een firma die al 30 jaar lang in de transportsector werkt. Ons wagenpark bestaat uit meer dan 30 vrachtwagens die voldoen aan de ecologische en andere strengen normen. Daarnaast hebben wij 30 onderaannemers, zodat wij in staat zijn om diverse logistieke uitdagingen op te lossen. Onze principes zijn kwaliteit, aanpassing en betrouwbaarheid, zoals veel van onze binnenlandse en buitenlandse klanten door de jaren heen hebben ervaren. Wij houden ons voornamelijk bezig met transport, maar wij bieden ook logistiekdiensten.

 7. SEŠLAR FRANCI S.P., SEFRATRANS

  Slovenië

  Sefratrans is een familiebedrijf met een traditie van meer dan 50 jaar. Door hard te werken zijn wij een vertrouwde partner geworden voor diverse transportdiensten. Onze basisdiensten zijn het vervoer van alle soorten bulkgoederen, zowel lokaal als internationaal, groepagevervoer (LTL) en volle containerzendingen (FTL) internationaal. In ons moderne wagenpark hebben we negen vrachtwagens, waarvan de meeste voldoen aan de nieuwste EURO6-normen. Onze belangrijkste deugden zijn betrouwbaarheid en stiptheid.

 8. TRANSPORTS BAIL

  Luxemburg

  TRANSPORTS BAIL is gespecialiseerd in wegtransport van goederen, in bulk en containers. De onderneming heeft vestigingen in Frankrijk (Valenciennes) en in Luxemburg en biedt gepersonaliseerde transportoplossingen van/naar Frankrijk en de Benelux, transport van vaste bulkmaterialen over lange afstanden, containertransport naar de haven van Antwerpen en Zeebrugge, transport van pallets en algemene goederen in gedeeltelijke of volledige ladingen. Frankrijk - Luxemburg - België - Nederland - Duitsland - Engeland - Italië - Spanje.

 1. INTEROUTE

  Luxemburg

  Met meer dan 1 miljoen geleverde pakketten en pallets per jaar en belangrijke investeringen in 2013 voor de distributie van farmaceutische producten is Interoute een van de marktleiders in Luxemburg op het gebied van koeriersdiensten en wat betreft het aanbod van innovatieve en custom made oplossingen. Wat InteRoute zo sterk maakt is de aandacht waarmee de onderneming de marktontwikkelingen volgt en de aandacht die ze aan de klanten besteedt om een uitgebreid assortiment serviceprestaties te bieden, ook voor klassieke leveringen.

 2. SERATRANS IBÉRICA

  Spanje

  Seratrans Ibérica is een goederentransportagentschap. Onze professionals hebben een brede ervaring en zullen voor iedere probleem dat zich eventueel tijdens het vervoer kan voordoen een oplossing bieden. Wij verzorgen onder meer de volgende diensten: Internationaal vervoer. Vervoer van gekoelde producten. Volledige en gedeeltelijke belastingen.Wij zijn gespecialiseerd in goederentransport en internationaal transport.

 3. TRANSPORTS RABOUIN

  Frankrijk

 4. SERŠEN TRANSPORT, D.O.O.

  Slovenië

 5. STB TRANSPORT & LOGISTIQUE

  Frankrijk

 6. MCE EXPRESS

  Frankrijk

 7. AUTRASPORTI MARCON G. & C. S.N.C.

  Italië

 8. 2M FRET

  Frankrijk

 9. RESPED LOGISTIKA D.O.O.

  Slovenië

 10. IWA GMBH - KOMPETENZ IN KLT REINIGUNG UND LOGISTIK

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Wegtransport - Import export

Aantal resultaten

59.195 bedrijven

Landen