• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - castilla y león

Resultaten voor

Wijn - castilla y león - Import export

 1. HEINLOTH CNC-FERTIGUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEINLOTH CNC-FERTIGUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla y León. Het is gevestigd in Hilpoltstein, Duitsland.

 2. HOHE TANNE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HOHE TANNE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wijn - Castilla y León. Het is gevestigd in Großbreitenbach, Duitsland.

 3. BODEGAS Y VIÑEDOS TAMARAL

  Spanje

  Wijnkelder opgericht in 1997, in het hartje van het gebied met de oorsprongsbenaming Ribera del Duero. De filosofie van deze wijnkelder: wijnen van hoogwaardige kwaliteit ontwikkelen. Wijnkelder die 45 internationale prijzen heeft gehaald. De filosofie van deze wijnkelder: wijnen van hoogwaardige kwaliteit ontwikkelen. Wijnkelder die 45 internationale prijzen heeft gehaald. In Peñafiel, te midden van de Ribera de Duero. Wijnsoorten: Tamaral Verdejo, Tamaral Rosado, Tamaral Toble, Tamaral Crianza, Tamaral Reserva, Domaine La Mira.

 4. BODEGA COOPERATIVA DE CIGALES

  Spanje

  Meer dan 50 jaar geschiedenis in de wijnbouw zijn de grondslag voor het traject en de traditie van onze coöperatieve wijnkelder Cigales. Onze producten zijn gecertificeerd door een groot aantal kwaliteitsregisters, zoals de herkomstbenaming. De wijnen van Cigales, de wijnen van het grondgebied van Castille en León, zijn beschikbaar als witte, jonge rosé en rode wijn, bewaard in fusten.

 5. TINTO PESQUERA - GRUPO PESQUERA

  Spanje

  Wijnkeldergroep Alejandro Fernández Tinto Pesquera : een familie wijnen, wijnen van een familie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO

  Spanje

  Het bedrijf BODEGA SOLAR DE MUÑOSANCHO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Spanje. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Castilla y León, witte wijnen, rode wijnen, en Wijn - Castilla y León. Het is gevestigd in La Seca-Valladolid, Spanje.

 2. LOSADA VINOS DE FINCA SA

  Spanje

  Het bedrijf LOSADA VINOS DE FINCA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla y León. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnkelder. Het is gevestigd in Cacabelos, Spanje.

 3. NEEF ZERSPANUNGSTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf NEEF ZERSPANUNGSTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wijn - Galicië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Castilla y León, Knippen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Wijn - Castilla y León, Knippen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, en Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Haiger, Duitsland.

 4. ST STANZTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ST STANZTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla y León. Het is gevestigd in Unterensingen, Duitsland.

 5. METALLDESIGN GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf METALLDESIGN GMBH & CO KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wijn - Castilla y León. Het is gevestigd in Gaildorf, Duitsland.

 1. RUDOLF GEIGER MASCHINENBAU GMBH-SONDERMASCHINENBAU

  Duitsland

  Het bedrijf RUDOLF GEIGER MASCHINENBAU GMBH-SONDERMASCHINENBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla y León. Het is gevestigd in Ebermannstadt Ot Rüssenbach, Duitsland.

 2. UWE WELLER FEINWERKTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf UWE WELLER FEINWERKTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla y León. Het is gevestigd in Wetzlar, Duitsland.

 1. GEORG PFITZER DREHEREI GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf GEORG PFITZER DREHEREI GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla y León. Het is gevestigd in Oberndorf, Duitsland.

 2. SCHÄTZLE & CIE. GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHÄTZLE & CIE. GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla y León. Het is gevestigd in Lörrach, Duitsland.

 3. BS-MODELSHOP GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf BS-MODELSHOP GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla y León. Het is tevens aanwezig in de sectoren Knippen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Kotteren - staal- en metaalbewerking, Knippen - staal- en metaalbewerking, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, en Kotteren - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 4. DJD DREHTEILE J. DUFFNER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DJD DREHTEILE J. DUFFNER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla y León. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Kotteren - staal- en metaalbewerking, Centrifugale gieterijmachines - metaal, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Kotteren - staal- en metaalbewerking, en Centrifugale gieterijmachines - metaal. Het is gevestigd in Ettlingen, Duitsland.

 5. MAYER FEINTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MAYER FEINTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla y León. Het is gevestigd in Göttingen, Duitsland.

 6. AITECH AG

  Zwitserland

  Het bedrijf AITECH AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla y León. Het is gevestigd in Appenzell, Zwitserland.

 7. BODEGAS ARZUAGA

  Spanje

  Het bedrijf BODEGAS ARZUAGA, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Spanje, Wijn - Castilla y León, Wijn - Spanje, Wijn - Castilla y León, wijnproductie, en wijnkelder. Het is gevestigd in Quintanilla De Onésimo-Valladolid, Spanje.

 8. MECHANISCHE SYSTEMTECHNIK TRIMATEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MECHANISCHE SYSTEMTECHNIK TRIMATEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla y León. Het is gevestigd in Nordwalde, Duitsland.

 1. PÖSCHL PRÄZISIONSTEILE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PÖSCHL PRÄZISIONSTEILE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla y León. Het is gevestigd in Germering, Duitsland.

 2. BODEGAS HIJOS DE CRESCENCIA MERINO

  Spanje

  Het bedrijf BODEGAS HIJOS DE CRESCENCIA MERINO, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Spanje, Wijn - Castilla y León, Wijn - Spanje, Wijn - Castilla y León, wijnproductie, en wijnkelder. Het is gevestigd in Corcos Del Valle - Valladolid, Spanje.

 3. GERKON INDUSTRIEZERSPANUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GERKON INDUSTRIEZERSPANUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla y León. Het is gevestigd in Röhrnbach, Duitsland.

 4. BODEGA REINA DE CASTILLA, S. COOP.

  Spanje

  Het bedrijf BODEGA REINA DE CASTILLA, S. COOP., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla y León. Het is gevestigd in La Seca (valladolid), Spanje.

 5. HOTEL ARZUAGA

  Spanje

  Het bedrijf HOTEL ARZUAGA, en actief in de sector Hotel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hotels en restaurants, Wijnen, Wijn - Spanje, Wijn - Castilla y León, Hotels en restaurants, Wijnen, Wijn - Spanje, en Wijn - Castilla y León. Het is gevestigd in Quintanilla De Onésimo - Valladolid, Spanje.

 6. TILENUS

  Spanje

  Het bedrijf TILENUS, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Spanje, Wijn - Castilla y León, Wijn - Spanje, Wijn - Castilla y León, wijnproductie, en wijnbedrijven. Het is gevestigd in PONFERRADA - LEÓN, Spanje.

 7. IXXACT PRÄZISIONSMECHANIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IXXACT PRÄZISIONSMECHANIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla y León. Het is gevestigd in Gera, Duitsland.

 8. FEIMEC AG

  Zwitserland

  Het bedrijf FEIMEC AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla y León. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen - staal- en metaalbewerking, Gietvormen voor keramiek, Centrifugale gieterijmachines - metaal, Frezen en boren, Frezen - staal- en metaalbewerking, Gietvormen voor keramiek, Centrifugale gieterijmachines - metaal, en Frezen en boren. Het is gevestigd in Heerbrugg, Zwitserland.

 9. HECKEL PRÄZISIONSTEILE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HECKEL PRÄZISIONSTEILE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla y León. Het is gevestigd in Heitersheim, Duitsland.

 10. BODEGAS RIBERALTA SA

  Spanje

  Het bedrijf BODEGAS RIBERALTA SA, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Castilla y León, Wijn - Castilla y León, wijnkelder, rode wijnen, en witte wijnen. Het is gevestigd in Gumiel De Izán - Burgos, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis

Vind bestekken voor