• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - castilla-la mancha

Resultaten voor

Wijn - castilla-la mancha - Import export

 1. BODEGAS IBAÑESAS DE EXPORTACIÓN

  Spanje

  Bodegas ibañesas exporteert wereldwijd wijn en most per liter. Wij zijn niet alleen wijnhandel, maar ook een familiebedrijf met een eigen opvatting over grondgebied, wijn, genieten en delen. Onze wijnen hebben de herkomstaanduiding "Manchuela". Witte wijnen. Rode wijnen. Rosé wijnen. Wijnmost.

 2. JUAN RAMON LOZANO SA

  Spanje

  Het familiekarakter van ons wijnhuis blijkt uit de vierde generatie van afstammelingen van de stichter JUAN RAMÓN LOZANO die het werk van deze laatste voortzetten en hun kennis overdragen op het gebied van het creëren van grote wijnen en hun respect en hun passie voor de wijngaard die de basis van onze geschiedenis vormen. Onze wijnen: 1853, ORISTAN, AÑORANZA, COSTA AZUL, FONDA REAL.

 3. COOPERATIVO NUESTRA SEÑORA DEL PILAR

  Spanje

  Nuestra Señora del Pilar is een coöperatie gespecialiseerd in de export van wijnen van uitstekende kwaliteit. Ons belangrijkste doel is onze klanten een onberispelijke service te verlenen en ons aan hun behoeften aan te passen. Productie van wijn. Gespecialiseerd in witte, rode wijn en reservas. Opslag van granen. Geselecteerde zaden.

 4. COOPERATIVA SAN ANTONIO ABAD

  Spanje

  Productie van wijnen, verkocht onder de herkomstbenaming. Wijnen uit Castilië-La Mancha. Wij verkopen ook oliën van topkwaliteit.

 5. GALÁN DE MEMBRILLA BODEGAS REZUELO

  Spanje

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VIRGEN DE LAS VIÑAS BODEGA Y ALMAZARA

  Spanje

 2. ALENUR EXPORTACION, S.L.

  Spanje

 3. BODEGA MONT REAGA S.L.U

  Spanje

 4. VIÑEDOS DE CASTILLA LA MANCHA

  Spanje

 5. BODEGA FAMILIA MATEOS DE LA HIGUERA

  Spanje

 1. ARUSPIDE S.L.

  Spanje

 2. EXIMALSAN S.L.

  Spanje

 1. BODEGAS - VINOS EMBOTELLADOS DEL NORTE SA

  Spanje

 2. COOP DEL CAMPO NUESTRA SENORA DE LA PAZ

  Spanje

 3. GRUAS Y BASCULANTES HERMANOS LOPEZ SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanje

 4. BODEGAS CRUZ DEL SUR SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanje

 5. BODEGAS MAINETES SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanje

 6. DIONISOS AGRICULTURA BIOLÓGICA, S.L.

  Spanje

 7. COOPERATIVA JESÚS DEL PERDÓN- BODEGAS YUNTERO

  Spanje

 8. BODEGAS SAAC - SAN ANTONIO ABAD COOP

  Spanje

 1. CHANGZHOU ZHONGLONG WOOD CO.,LTD

  China

 2. ASES. INVERS.Y FINAN. M.A.D.I.S.A, S.A.

  Spanje

 3. BODEGA PUENTA DE RUS

  Spanje

 4. COOP DEL CAMPO NUESTRA SENORA DE MANJAVACAS

  Spanje

 5. WIJNHANDEL GRAND CAVE

  Nederland

  Wijnhandel met Rode wijnen, witte wijnen, Champagnes en mousserende wijnen, wijnen uit Frankrijk, Italiaanse wijnen, Spaanse wijnen en wijnen uit de Nieuwe wereld uw bestellingen binnen 24 uur behandeld en verzonden. wij besteden zorgvuldig aandacht aan uw bestellingen en verpakkingen alle orders worden verzonden in speciale verpakkingen voor wijnflessen Wij verkopen verschillende rode en witte wijnen, Champagnes, Cava uit verschillende wijngebieden in Italie, Spanje, Frankrijk en de zogenoemde nieuwe wereld wijnen. Uit frankrijk hebben wij hoodzakelijk wijnen uit de Bordeaux, Bourgogne, Languedoc, Chablis, Cahors, Loire, Cotes du Rhone. Onze Italiaanse wijnen komen hoofdzakelijk uit de wijngebieden Veneto, Puglia, Toscane, Umbrie, Sicilie, Campania, Abruzo, piemonte, Onze Spaanse wijnen uit de Spaanse wijngebieden, Rioja, Navarra, Castilla Y Leon, Priorat, Catalunya penedes, La Mancha wij hebben ook een beperkte voorrraad Portugese wijnen. Onze website is klantgericht prijzen en aanbiedingen worden altijd in het voordeel van de klant berekend, ons motto is een tevreden klant is een terug kerende klant. voor alle services of wijngeschenken, wijnmanden, of exclusieve wijnen neemt u contact met ons op als u speciale wensen heeft.