• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - castilla-la mancha

Resultaten voor

Wijn - castilla-la mancha - Import export

 1. BODEGAS IBAÑESAS DE EXPORTACIÓN

  Spanje

  Verified by europages badge

  Bodegas ibañesas exporteert wereldwijd wijn en most per liter. Wij zijn niet alleen wijnhandel, maar ook een familiebedrijf met een eigen opvatting over grondgebied, wijn, genieten en delen. Onze wijnen hebben de herkomstaanduiding "Manchuela". Witte wijnen. Rode wijnen. Rosé wijnen. Wijnmost.

 2. JUAN RAMON LOZANO SA

  Spanje

  Het familiekarakter van ons wijnhuis blijkt uit de vierde generatie van afstammelingen van de stichter JUAN RAMÓN LOZANO die het werk van deze laatste voortzetten en hun kennis overdragen op het gebied van het creëren van grote wijnen en hun respect en hun passie voor de wijngaard die de basis van onze geschiedenis vormen. Onze wijnen: 1853, ORISTAN, AÑORANZA, COSTA AZUL, FONDA REAL.

 3. COOPERATIVO NUESTRA SEÑORA DEL PILAR

  Spanje

  Nuestra Señora del Pilar is een coöperatie gespecialiseerd in de export van wijnen van uitstekende kwaliteit. Ons belangrijkste doel is onze klanten een onberispelijke service te verlenen en ons aan hun behoeften aan te passen. Productie van wijn. Gespecialiseerd in witte, rode wijn en reservas. Opslag van granen. Geselecteerde zaden.

 4. COOPERATIVA SAN ANTONIO ABAD

  Spanje

  Productie van wijnen, verkocht onder de herkomstbenaming. Wijnen uit Castilië-La Mancha. Wij verkopen ook oliën van topkwaliteit.

 5. GALÁN DE MEMBRILLA BODEGAS REZUELO

  Spanje

  Het bedrijf GALÁN DE MEMBRILLA BODEGAS REZUELO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla-la Mancha. Het is gevestigd in Menbrilla (ciudad Real), Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VIRGEN DE LAS VIÑAS BODEGA Y ALMAZARA

  Spanje

  Het bedrijf VIRGEN DE LAS VIÑAS BODEGA Y ALMAZARA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren commercialisering wijnen en most, wijnkelder, exporteur van wijn, en Wijn - Castilla-la Mancha. Het is gevestigd in Tomelloso, Spanje.

 2. CASTIJORGE

  Spanje

  Het bedrijf CASTIJORGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gecontroleerde en gegarandeerde herkomstnaam, houdbare ontwikkeling, gewaardeerde wijnen, en Wijn - Castilla-la Mancha. Het is gevestigd in Cuenca, Spanje.

 3. BODEGA MONT REAGA S.L.U

  Spanje

  Het bedrijf BODEGA MONT REAGA S.L.U, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla-la Mancha. Het is tevens aanwezig in de sectoren gewaardeerde wijnen. Het is gevestigd in Monreal Del Llano, Spanje.

 4. ALENUR EXPORTACION, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf ALENUR EXPORTACION, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla-la Mancha. Het is gevestigd in Albacete, Spanje.

 5. BODEGAS SAAC - SAN ANTONIO ABAD COOP

  Spanje

  Het bedrijf BODEGAS SAAC - SAN ANTONIO ABAD COOP, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Spanje, Wijn - Castilla-la Mancha, Wijn - Spanje, Wijn - Castilla-la Mancha, wijnproductie, en wijnkelder. Het is gevestigd in Villamalea-Albacete, Spanje.

 1. TARTAROS CANTOS, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf TARTAROS CANTOS, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla-la Mancha. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijndruif, cremor tartari, en wijnkelder. Het is gevestigd in Miguel Esteban, Spanje.

 2. BODEGA FAMILIA MATEOS DE LA HIGUERA

  Spanje

  Het bedrijf BODEGA FAMILIA MATEOS DE LA HIGUERA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla-la Mancha. Het is gevestigd in La Solana, Spanje.

 1. DIONISOS AGRICULTURA BIOLÓGICA, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf DIONISOS AGRICULTURA BIOLÓGICA, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla-la Mancha. Het is gevestigd in Valdepeñas, Spanje.

 2. VIÑEDOS DE CASTILLA LA MANCHA

  Spanje

  Het bedrijf VIÑEDOS DE CASTILLA LA MANCHA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla-la Mancha. Het is gevestigd in Toledo, Spanje.

 3. BODEGA PUENTA DE RUS

  Spanje

  Het bedrijf BODEGA PUENTA DE RUS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla-la Mancha. Het is gevestigd in San Clemente, Spanje.

 4. ARUSPIDE S.L.

  Spanje

  Het bedrijf ARUSPIDE S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Spanje. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Castilla-la Mancha, en Wijn - Castilla-la Mancha. Het is gevestigd in Valdepeñas, Spanje.

 5. COOPERATIVA JESÚS DEL PERDÓN- BODEGAS YUNTERO

  Spanje

  Het bedrijf COOPERATIVA JESÚS DEL PERDÓN- BODEGAS YUNTERO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Castilla-la Mancha. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnproducenten. Het is gevestigd in Manzanares, Spanje.

 6. GRUAS Y BASCULANTES HERMANOS LOPEZ SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanje

  Het bedrijf GRUAS Y BASCULANTES HERMANOS LOPEZ SOCIEDAD LIMITADA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Spanje. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Castilla-la Mancha, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Wijn - Castilla-la Mancha, en Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is gevestigd in Malaga, Spanje.

 7. COOP DEL CAMPO NUESTRA SENORA DE LA PAZ

  Spanje

  Het bedrijf COOP DEL CAMPO NUESTRA SENORA DE LA PAZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Spanje. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Castilla-la Mancha, en Wijn - Castilla-la Mancha. Het is gevestigd in Corral De Almaguer, Spanje.

 8. EXIMALSAN S.L.

  Spanje

  Het bedrijf EXIMALSAN S.L., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Wijn - Castilla-la Mancha. Het is gevestigd in Alcantarilla, Spanje.

 1. ASES. INVERS.Y FINAN. M.A.D.I.S.A, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf ASES. INVERS.Y FINAN. M.A.D.I.S.A, S.A., en actief in de sector Wijn - Castilla-la Mancha. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Murcia, en Wijn - Murcia. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 2. BODEGAS - VINOS EMBOTELLADOS DEL NORTE SA

  Spanje

  Het bedrijf BODEGAS - VINOS EMBOTELLADOS DEL NORTE SA, en actief in de sector Wijn - Castilla-la Mancha. Het is gevestigd in Gernika, Spanje.

 3. BODEGAS MAINETES SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanje

 4. COOP DEL CAMPO NUESTRA SENORA DE MANJAVACAS

  Spanje

 5. BODEGAS CRUZ DEL SUR SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanje

 6. WIJNHANDEL GRAND CAVE

  Nederland

  Wijnhandel met Rode wijnen, witte wijnen, Champagnes en mousserende wijnen, wijnen uit Frankrijk, Italiaanse wijnen, Spaanse wijnen en wijnen uit de Nieuwe wereld uw bestellingen binnen 24 uur behandeld en verzonden. wij besteden zorgvuldig aandacht aan uw bestellingen en verpakkingen alle orders worden verzonden in speciale verpakkingen voor wijnflessen Wij verkopen verschillende rode en witte wijnen, Champagnes, Cava uit verschillende wijngebieden in Italie, Spanje, Frankrijk en de zogenoemde nieuwe wereld wijnen. Uit frankrijk hebben wij hoodzakelijk wijnen uit de Bordeaux, Bourgogne, Languedoc, Chablis, Cahors, Loire, Cotes du Rhone. Onze Italiaanse wijnen komen hoofdzakelijk uit de wijngebieden Veneto, Puglia, Toscane, Umbrie, Sicilie, Campania, Abruzo, piemonte, Onze Spaanse wijnen uit de Spaanse wijngebieden, Rioja, Navarra, Castilla Y Leon, Priorat, Catalunya penedes, La Mancha wij hebben ook een beperkte voorrraad Portugese wijnen. Onze website is klantgericht prijzen en aanbiedingen worden altijd in het voordeel van de klant berekend, ons motto is een tevreden klant is een terug kerende klant. voor alle services of wijngeschenken, wijnmanden, of exclusieve wijnen neemt u contact met ons op als u speciale wensen heeft.