• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - valencia

Resultaten voor

Wijn - valencia - Import export

 1. BODEGAS Y VIÑEDOS BARON D'ALBA

  Spanje

  De wijnkelders en wijngaarden Barón dAlba zijn begonnen met 15 hectare wijnstokken van diverse variëteiten: Macabeo, Cabernet Sauvignon, Garnacha, Merlot, Monastrell, Syrah en Tempranillo met de bedoeling om het beste resultaat te verkrijgen zowel wat betreft kwaliteit als kwantiteit.

 2. BODEGAS VALDELOMAR - VINOS Y CAVAS

  Spanje

 3. ALCOVI

  Spanje

 4. HISPANIAVINEYARDS, S.L.

  Spanje

 5. BODEGAS RODENO

  Spanje

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LEYMARIE

  België

 2. BESALDUCH VALLS BODEGUES

  Spanje

 3. BODEGAS NAVARRO, S.A.

  Spanje

 4. VINUM LEVANTE

  Spanje

 5. PROMEKS INDUSTRIAL SA

  Spanje

 1. PUERTA DEL SOL

  België

  PUERTA DEL SOL werd eind 1998 opgericht uit passie voor wijn en uit liefde voor Spanje. Het ene is onlosmakelijk verbonden met het andere, want wie Spanje zegt, zegt niet alleen wijnen, maar ook sherry, patcharán, crema catalana, queso manchego, paella, cochinillo, pata negra, enz... Spanje is niet enkel Costa del Sol en Costa Brava, maar ook - en vooral - schitterende steden als Barcelona, Granada, Salamanca, Segovia, Valencia, ... Spanje is natuurlijk genieten van de zon, maar ook van de rijke cultuur en de prachtige natuur. Spaanse wijn, queso, jamón, olijfolie, ... het is ook een beetje leven zoals in Spanje, een stapje in de richting van de Spaanse levensfilosofie : Trabajamos para vivir y no vivimos para trabajar, (we werken om te leven en we leven niet om te werken).

 2. EL POZO

  België

  El Pozo is ontstaan uit een passie voor Spanje, een liefde voor wijn, een diep respect voor authentieke producten en producenten, en het graag willen delen van kennis. El Pozo? El pozo betekent 'de waterput'. Alfredo, een Spaanse vriend, begon enkele jaren geleden met de restauratie van een oud pand in Chulilla (een beeldschoon dorpje in Valencia) met de bedoeling het in te richten als hotel. Bij de restauratiewerken stuitte hij op een ondergrondse bron. Hij behield de bron en liet er een waterput op bouwen. In die context noemde hij zijn hotel Hostal El Pozo (warm aanbevolen trouwens voor een verblijf tijdens uw vakantie in Valencia! ). Omdat hij de vriend is waarbij het voor El Pozo, kwaliteitswijnen uit Spanje eigenlijk allemaal begon, was de naamdeling evident.