• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - languedoc-roussillon

Resultaten voor

Wijn - languedoc-roussillon - Import export

 1. DOMAINE F.JAUBERT

  Frankrijk

  Het WIJNDOMEIN F.JAUBERT is hoofdzakelijk gelegen in de gemeente Ponteilla, in het centrum van Les Aspres, in de Roussillon. Het strekt zich uit over ongeveer 35 hectare, waarvan een tiental is aangeplant op kalksteen-kleibodems uit het plioceen. De overige 25 hectare liggen op terrassen uit het quartair met stenige bodems met kwartskiezels en schistfragmenten. Door de elf druivenrassen is een grote diversiteit aan wijnen mogelijk, van de meest inheemse zoals grenache, carignan, muscat, tot de zeldzaamste in de Roussillon zoals merlot, chardonnay, alicante bouschet. De kelder ligt in het centrum van het dorp. Sinds 2019 is het domein in omschakeling naar biologische landbouw! Kom en ontdek onze beste selectie rode wijnen uit de Roussillon. U kunt onze volledige catalogus raadplegen en veilig online bestellen. Levering binnen maximaal 5 dagen na bestelling. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! Aarzel niet om ons te sms'en of een spraakbericht te sturen.

 2. VIGNOBLES KANDLER

  Frankrijk

  Het verhaal van Vignobles Kandler begon 30 jaar geleden toen onze Frans-Duitse familie besloot om een braakliggend terrein te kopen in het achterland van de Minervois in Roubia, tussen land en zee, tussen de middeleeuwse stad Carcassonne en het Canal du Midi. Château Tourril ontleent zijn naam aan de "Pierre du Tourril", een oude Gallo-Romeinse signaaltoren die al 2000 jaar over deze garrigue uitkijkt. In 2014 heeft de tweede generatie de teugels overgenomen om het domein uit te breiden, om te schakelen naar gecertificeerde biologische landbouw, de reputatie en de export te ontwikkelen. Gedreven door zijn passie voor de wijnen van Zuid-Frankrijk ontmoette Stephan Kandler Bertrand Hardy, van een andere familie van wijnbouwers in de Rhônevallei, om in 2016 een eerste gezamenlijke biologische millésime te maken op zijn terroir van Domaine des Pentelines, nabij Avignon. Na 3 millésimes samen heeft Bertrand aan Stephan de biologische wijngaard van 24 ha in de AOP Côtes du Rhône Villages Gadagne overgedragen, met een kiezelterroir dat identiek is aan dat van Châteauneuf du Pape. Het typische karakter van deze twee terroirs en deze twee appellations wordt gekenmerkt door de geschiedenis en het klimaat van Zuid-Frankrijk, met name de invloed van de Middellandse Zee. Naast deze geografische band zorgt onze knowhow over gangbare druivenrassen ervoor dat elk terroir een unieke persoonlijkheid uitstraalt.

 3. SOCIÉTÉ FESTES ET LAGARDE MOURVIELS

  Frankrijk

  Sinds 1895, stelt Festes & Lagarde uitgelezen wijnen samen in de wijngaarden van Mourviels, gelegen in de nabijheid van de vermaarde vestingstad Carcassonne. Het klimaat, een combinatie van droog en zonnig mediterrane weer en de frisse oceaanwind, maakt een complete rijping en de hoogwaardige kwaliteit van de druiven mogelijk. Deze uitzonderlijke streek is de bakermat van een complexe, originele wijn met een perfect evenwicht tussen houtige en fruitige smaken, verkregen door een zeldzame blend van edele druivenrassen zoals Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah en Grenache. Het domein wordt sinds jaar en dag bewerkt met milde technieken waarbij slechts als het nodig is gebruikgemaakt wordt van behandelingen en bemesting. Onze prijzen: Medaille Concours des Logis de France, 3 sterren Revue des Vins de France, Meest fruitige wijn van de wedstrijd van de AOC Cabardès, 1ste geclassificeerde Grand Vin van de Languedoc en in de top 1.000 van de beste Franse wijnen van de gids Dussert–Gerber, Gouden medaille van de gids Gilbert & Gaillard 2012 (Frankrijk, USA, Canada, Verenigd Koninkrijk, China, Japan.

 4. DIXVINS

  Frankrijk

  Het bedrijf DIXVINS, is een Distributeur, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Wijn - Frankrijk, franse wijn, Wijn - Bordeaux, Wijn - Bourgogne, rosé wijn, rode wijnen, Franse rode wijn, en witte wijnen. Het is gevestigd in Auxerre, Frankrijk.

 5. CHÂTEAU MONTANA

  Frankrijk

  Château Montana is aan het eind van de 19e eeuw opgericht. Jean Jonquères d’Oriola, afkomstig uit een familie van landbouwers die al meer dan 5 eeuwen lang is gevestigd in de Pyrénées-Orientales, wijdt zich, geleid door zijn passie en samen met zijn familie aan de ontwikkeling van de finesse en de kracht van dit grondgebied en het potentieel van de ligging. De wijngaard strekt zich uit over twee grondgebieden van totaal zestig hectares in de Aspres op de uitlopers van het Canigoumassief (Pic du Canigou), tussen zee en bergen, ten Zuiden van Perpignan. Op een klei- en kalkhoudende grond bewerken wij traditionele wijnstokvariëteiten zoals Syrah, Grenache, Carignan en Mourvèdre, maar ook andere wijnstokvariëteiten als Merlot, Cabernet Sauvignon, Marselan en Muscat. Wij beschikken nu over de certificatie "Hoge milieuwaarde" door plaats te laten aan de traditionele methodes, de mechanische bewerking van de grond, respect voor het milieu, ten gunste van de biodiversiteit en de handhaving van geringe rendementen. Nu in ons tweede jaar van overstap naar Bio zal onze productie gecertificeerd worden voor het millésime of wijnjaar 2023. Onze wijnen worden van druiven tot wij verwerkt, gerijpt en gebotteld op het landgoed in onze wijnkelder, die is uitgerust met temperatuurgecontroleerde rvs kuipen en een vatenkelder. Het Château Montana biedt u naast rondleidingen ter bezichtiging van deze wijnbouwactiviteiten en wijnproeverijen ook de mogelijkheid zijn zaal en zijn gites te huren voor allerlei soorten evenementen.

  Alle producten voor "wijn - languedoc-roussillon"

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. THUNEVIN SAS

  Frankrijk

 2. WINE AROUND

  Frankrijk

 3. ENTERCOOP

  Frankrijk

 4. CHÂTEAU ROUMANIÈRES

  Frankrijk

 5. DOMAINE LA MADURA

  Frankrijk

 1. CHÂTEAU ST MARTIN DE LA GARRIGUE

  Frankrijk

 2. TG VINS

  België

 1. DOMAINE DE L'ARJOLLE

  Frankrijk

 2. CHATEAU BOUSQUETTE

  Frankrijk

 3. DOMAINE DE LA COLOMBETTE

  Frankrijk

 4. SANTA ESTELA

  Frankrijk

 5. DOMAINE DE BACHELLERY

  Frankrijk

 6. DOMAINE PECH MENEL

  Frankrijk

 7. CHATEAU DE MONTPEZAT

  Frankrijk

 8. SAS CHATEAU D AGEL

  Frankrijk

 1. JEAN JEAN

  Frankrijk

 2. PIERRE ET JUSTIN

  Frankrijk

 3. MOULIN DE GASSAC

  Frankrijk

 4. CHATEAU DE FLAUGERGUES

  Frankrijk

 5. LA DEVEZE

  Frankrijk

 6. RIEUX

  Frankrijk

 7. VIALARD LOUIS SAS

  Frankrijk

 8. PRIEURE SAINT JEAN DE BEBIAN

  Frankrijk

 9. BERNARD POULET

  België

 10. VIGNOBLES DOM BRIAL

  Frankrijk

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis