• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - methode champenoise

Resultaten voor

Wijn - methode champenoise - Import export

 1. CASALE FALCHINI

  Italië

  Verified by europages badge

  Casale Falchini, gelegen op slechts één kilometer van San Gimignano, in de provincie Siena, strekt zich uit over ongeveer 40 hectare, beplant met wijngaarden voor de productie van wijnen en extra vergine olijfolie. De Casale waaraan het gebied zijn naam ontleent, was in het verleden een klooster van broeders, dat dankzij zijn strategische ligging op de heuvel kon genieten van de rijkdom van het land dat het nog steeds omringt.

 2. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Italië

  Verified by europages badge

  Hännsl am Ort, een middeleeuwse naam voor een plaats en een boerderij in Lana di Mezzo. Toen het bedrijf werd overgenomen door de huidige wijnbouwer Norbert Kerschbamer, zijn de appelbomen vervangen door wijnstokken. In 2004 werd de kleine wijnkelder "Hännsl am Ort" geopend. Tegenwoordig omvat ons assortiment 6 witte wijnen, een fruitige rosé en 4 rode wijnen: Weißburgunder, Kerner, Sauvignon en Chardonnay, de verfijnde Blauburgunder, Vernaccia en de sterke, donkere Zuid-Tiroolse Lagrein.

 3. SEBASTIAAN WIJNIMPORT

  Nederland

  Sebastiaan Wijn import is een jonge, onafhankelijke en dynamische wijnimporteur. Of dat u nu op zoek bent naar een relatiegeschenk om indruk mee te maken, of een sprankelende wijn voor uw horecagelegenheid. “U weet zeker dat u uw gewenste wijn bij ons zult aantreffen. Zo persoonlijk als uw smaak, zo persoonlijk is ook ons wijnadvies” Sebastiaan Wijnimport koopt zijn wijnen direct van de wijnmaker, waarmee ze een goede relatie onderhoudt, dit is van cruciaal belang want op deze manier kan Sebastiaan Wijnimport u van goede achtergrond informatie voorzien over haar wijnen. Bij Sebastiaan Wijnimport houden we van korte lijnen en persoonlijk contact, met onze klanten en onze wijnmakers zodat we snel en slagvaardig kunnen reageren op uw wensen. Sebastiaan Wijnimport is flexibel, zelfs buiten kantooruren, ons team is klein waardoor wij u uitstekende en persoonlijke aandacht kunnen geven. Sebastiaan Wijnimport geloofd in persoonlijke aandacht en een snelle en flexibele service.

 4. MINSK SPARKLING WINES FACTORY OJSC

  Wit Rusland

  "Minsk mousserende wijnfabriek" wordt beschouwd als het vlaggenschip van de wijnindustrie in Wit-Rusland en als één van de beste bedrijven in zijn sector in de GOS. De firma produceert champagne, mousserende wijn, wijn van de hoogste kwaliteit en is in de loop van zijn bestaan de enigste fabriek in de Republiek Wit-Rusland geworden, die de uiterst ingewikkelde technologie van de productie van mousserende wijn meester geworden is. De wijnmakers van Minsk houden de tradities van klassieke wijnproductieprocessen in stand en maken alleen gebruik van grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit.

 5. BRUUT CHAMPAGNE

  Nederland

  Bruut champagne. Eindelijk een champagne in een aantrekkelijke verpakking met een fantastische smaak. Een Nederlands merk met focus op de Nederlandse markt met de missie om iedereen te laten genieten van kwalitatief goede champagnes tegen aantrekkelijke prijzen. Er kan worden gekozen uit een Brut traditionel, Brut Rosé en Grand Reserve (5 jaar gerijpt). Geleverd in luxe geschenkverpakking, waarbij het mogelijk is om bijpassende glazen en coolers te leveren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CA'VITTORIA

  Italië

  Het bedrijf CA'VITTORIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Veneto, prosecco, Wijn - Veneto, en wijnproeven. Het is gevestigd in Conegliano, Italië.

 2. CAVE DE TURCKHEIM

  Frankrijk

  Het bedrijf CAVE DE TURCKHEIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, Wijn - Elzas, Wijn - Frankrijk, Wijn - Elzas, licht mousserende wijn, en pinot gris. Het is gevestigd in Turckheim, Frankrijk.

 3. GOLD-DELIKATESSEN GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf GOLD-DELIKATESSEN GMBH, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is gevestigd in Deitingen, Zwitserland.

 4. NOVA CATERING

  Bulgarije

  Het bedrijf NOVA CATERING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 5. BOSQUEDILHOS & RAMODILHERAS LDA

  Portugal

  Het bedrijf BOSQUEDILHOS & RAMODILHERAS LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - methode champenoise, en Wijn - methode champenoise. Het is gevestigd in Barcarena, Portugal.

 1. SKYFALL

  Spanje

  Het bedrijf SKYFALL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is gevestigd in Sant Sadurní D'anoia, Barcelona, Spanje.

 2. MAISON ARCA FRIN

  Frankrijk

  Het bedrijf MAISON ARCA FRIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren artikelen voor de wijnkelder, en kelderinrichting voor wijnbewaring. Het is gevestigd in Saint Jacques De La Lande, Frankrijk.

 1. VINIREGI SRL

  België

  Het bedrijf VINIREGI SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren urgente hydraulische interventie. Het is gevestigd in Auderghem, België.

 2. SIMEB

  Frankrijk

  Het bedrijf SIMEB, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is gevestigd in BEZIERS Cedex, Frankrijk.

 3. CAVE COOPERATIVE VITICOLE

  Frankrijk

  Het bedrijf CAVE COOPERATIVE VITICOLE, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Valvigneres, Frankrijk.

 4. WEIN- UND SEKTKELLEREIEN JAKOB GERHARDT NIERSTEINER SCHLOSSKELLLEREIEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WEIN- UND SEKTKELLEREIEN JAKOB GERHARDT NIERSTEINER SCHLOSSKELLLEREIEN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Champagne, Sekt en mousserende wijn. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - methode champenoise, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Wijn - methode champenoise, en Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is gevestigd in Nierstein, Duitsland.

 5. MAISON REMY BREQUE

  Frankrijk

  Het bedrijf MAISON REMY BREQUE, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in St Gervais, Frankrijk.

 6. CAVA SOLÀ RAVENTÓS

  Spanje

  Het bedrijf CAVA SOLÀ RAVENTÓS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is gevestigd in Sant Sadurni D´anoia, Spanje.

 7. OENO PREST

  Frankrijk

  Het bedrijf OENO PREST, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Coursan, Frankrijk.

 8. SOC. COOP. VINICOLE CL. DE LA CHAPELLE

  Frankrijk

  Het bedrijf SOC. COOP. VINICOLE CL. DE LA CHAPELLE, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Villedommange, Frankrijk.

 1. CAVE COOP.DES GRANDS VINS DE JULIENAS

  Frankrijk

  Het bedrijf CAVE COOP.DES GRANDS VINS DE JULIENAS, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Julienas, Frankrijk.

 2. SARL DIOGENE TISSIER & FILS

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL DIOGENE TISSIER & FILS, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Chavot Courcourt, Frankrijk.

 3. CAVE DE BISSEY

  Frankrijk

  Het bedrijf CAVE DE BISSEY, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Bissey Sous Cruchaud, Frankrijk.

 4. PLOYEZ-JACQUEMART

  Frankrijk

  Het bedrijf PLOYEZ-JACQUEMART, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Ludes, Frankrijk.

 5. LES VIGNERONS DE PELISSANNE

  Frankrijk

  Het bedrijf LES VIGNERONS DE PELISSANNE, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Pelissanne, Frankrijk.

 6. CAVE COOPERATIVE VINICOLE

  Frankrijk

  Het bedrijf CAVE COOPERATIVE VINICOLE, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Soultz, Frankrijk.

 7. COOPE VINICOLE DU LUC CAVE DES VIGNERONS DU LUC

  Frankrijk

  Het bedrijf COOPE VINICOLE DU LUC CAVE DES VIGNERONS DU LUC, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Le Luc, Frankrijk.

 8. SOC COOP AGRIC PRODUC VIN BLANC ORMARINE

  Frankrijk

  Het bedrijf SOC COOP AGRIC PRODUC VIN BLANC ORMARINE, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Pinet, Frankrijk.

 9. GRAPE A S

  Estland

  Het bedrijf GRAPE A S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Port en likeurwijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - methode champenoise, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Wijn - methode champenoise, en Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is gevestigd in Harjumaa, Estland.

 10. VIGNOBLES DE CARSAC

  Frankrijk

  Het bedrijf VIGNOBLES DE CARSAC, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Cavanac, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis