• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - rhône vallei

Resultaten voor

Wijn - rhône vallei - Import export

 1. VIGNOBLES KANDLER

  Frankrijk

  Het verhaal van Vignobles Kandler begon 30 jaar geleden toen onze Frans-Duitse familie besloot om een braakliggend terrein te kopen in het achterland van de Minervois in Roubia, tussen land en zee, tussen de middeleeuwse stad Carcassonne en het Canal du Midi. Château Tourril ontleent zijn naam aan de "Pierre du Tourril", een oude Gallo-Romeinse signaaltoren die al 2000 jaar over deze garrigue uitkijkt. In 2014 heeft de tweede generatie de teugels overgenomen om het domein uit te breiden, om te schakelen naar gecertificeerde biologische landbouw, de reputatie en de export te ontwikkelen. Gedreven door zijn passie voor de wijnen van Zuid-Frankrijk ontmoette Stephan Kandler Bertrand Hardy, van een andere familie van wijnbouwers in de Rhônevallei, om in 2016 een eerste gezamenlijke biologische millésime te maken op zijn terroir van Domaine des Pentelines, nabij Avignon. Na 3 millésimes samen heeft Bertrand aan Stephan de biologische wijngaard van 24 ha in de AOP Côtes du Rhône Villages Gadagne overgedragen, met een kiezelterroir dat identiek is aan dat van Châteauneuf du Pape. Het typische karakter van deze twee terroirs en deze twee appellations wordt gekenmerkt door de geschiedenis en het klimaat van Zuid-Frankrijk, met name de invloed van de Middellandse Zee. Naast deze geografische band zorgt onze knowhow over gangbare druivenrassen ervoor dat elk terroir een unieke persoonlijkheid uitstraalt.

 2. DESPRAT VINS

  Frankrijk

  Het bedrijf DESPRAT VINS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Bordeaux, Wijn - Bourgogne, Wijn - Rhône vallei, franse wijn, Wijn - Bordeaux, Wijn - Bourgogne, en Wijn - Rhône vallei. Het is gevestigd in Aurillac, Frankrijk.

 3. MAISON DES VINS FINS

  België

  Het bedrijf MAISON DES VINS FINS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Cadeaus, souvenirs en promotie artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnen, Wijn - Bordeaux, Wijn - Bourgogne, Wijnen, Wijn - Rhône vallei, Wijn - Bordeaux, en Wijn - Bourgogne. Het is gevestigd in Mons, België.

 4. DOMAINE DU BOIS DE SAINT JEAN

  Frankrijk

  Het bedrijf DOMAINE DU BOIS DE SAINT JEAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Rhône vallei. Het is tevens aanwezig in de sectoren urgente hydraulische interventie, en franse wijn. Het is gevestigd in Jonquerettes, Frankrijk.

 5. CHATEAU BIZARD

  Frankrijk

  Het bedrijf CHATEAU BIZARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Rhône vallei. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijngaard, wijnproducenten, Côtes du Rhône, en kasteel. Het is gevestigd in Allan, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EARL EYGUESTRE

  Frankrijk

  Het bedrijf EARL EYGUESTRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Rhône vallei. Het is gevestigd in Seguret, Frankrijk.

 2. ENTERCOOP

  Frankrijk

  Het bedrijf ENTERCOOP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Bordeaux, Wijn - Languedoc-Roussillon, Wijn - Bordeaux, Wijn - Languedoc-Roussillon, en Wijn - Rhône vallei. Het is gevestigd in Saint Aubin De Branne, Frankrijk.

 3. LE GOÛT DU VIN

  Luxemburg

  Het bedrijf LE GOÛT DU VIN, is een Distributeur, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Toscana, Wijn - Bordeaux, Wijn - Rhône vallei, en Wijn - Toscana. Het is gevestigd in Wormeldange, Luxemburg.

 4. DOMAINDE DU BOIS DE SAINT JEAN

  Frankrijk

  Het bedrijf DOMAINDE DU BOIS DE SAINT JEAN, en actief in de sector Wijn - Rhône vallei. Het is tevens aanwezig in de sectoren Côtes du Rhône. Het is gevestigd in Jonquerettes, Frankrijk.

 5. VIGNOBLES ALAIN JAUME & FILS

  Frankrijk

  Het bedrijf VIGNOBLES ALAIN JAUME & FILS, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Rhône vallei, Côtes du Rhône, en Wijn - Rhône vallei. Het is gevestigd in Orange, Frankrijk.

 1. COOPERATIVE LE GRAVILLAS SCA

  Frankrijk

  Het bedrijf COOPERATIVE LE GRAVILLAS SCA, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Rhône vallei, en Wijn - Rhône vallei. Het is gevestigd in Sablet, Frankrijk.

 2. CAVE LES COTEAUX DE VISAN

  Frankrijk

  Het bedrijf CAVE LES COTEAUX DE VISAN, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Rhône vallei, en Wijn - Rhône vallei. Het is gevestigd in Visan, Frankrijk.

 1. MILLESIMES SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf MILLESIMES SAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Rhône vallei. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, en Wijn - Frankrijk. Het is gevestigd in Maussane-Les-Alpilles, Frankrijk.

 2. SCEA PAUL COULON & FILS

  Frankrijk

  Het bedrijf SCEA PAUL COULON & FILS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Rhône vallei, en Wijn - Rhône vallei. Het is gevestigd in Châteauneuf Du Pape, Frankrijk.

 3. PIERRE AMADIEU SA

  Frankrijk

  Het bedrijf PIERRE AMADIEU SA, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Rhône vallei, en Wijn - Rhône vallei. Het is gevestigd in Gigondas, Frankrijk.

 4. CAVE VIGNERONS GIGONDAS

  Frankrijk

  Het bedrijf CAVE VIGNERONS GIGONDAS, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Rhône vallei, en Wijn - Rhône vallei. Het is gevestigd in Gigondas, Frankrijk.

 5. SCEA VIGNOBLES D. PASQUIERS

  Frankrijk

  Het bedrijf SCEA VIGNOBLES D. PASQUIERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Rhône vallei, en Wijn - Rhône vallei. Het is gevestigd in Sablet, Frankrijk.

 6. EURL L ARDECHOISE

  Frankrijk

  Het bedrijf EURL L ARDECHOISE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Rhône vallei. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, en Wijn - Frankrijk. Het is gevestigd in Largentiere, Frankrijk.

 7. STE COOP VINICOLE LES COTEAUX DU RHONE

  Frankrijk

  Het bedrijf STE COOP VINICOLE LES COTEAUX DU RHONE, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Rhône vallei, en Wijn - Rhône vallei. Het is gevestigd in Sérignan-Du-Comtat, Frankrijk.

 8. SAS VIGNOBLE DE BOISSEYT

  Frankrijk

  Het bedrijf SAS VIGNOBLE DE BOISSEYT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Rhône vallei. Het is gevestigd in Chavanay, Frankrijk.

 1. BOUR O ET H

  Frankrijk

  Het bedrijf BOUR O ET H, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Rhône vallei, en Wijn - Rhône vallei. Het is gevestigd in Roussas, Frankrijk.

 2. DOMAINE DU HAUT DES TERRES BLANCHES (SCEA)

  Frankrijk

  Het bedrijf DOMAINE DU HAUT DES TERRES BLANCHES (SCEA), en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Rhône vallei, en Wijn - Rhône vallei. Het is gevestigd in Châteauneuf Du Pape, Frankrijk.

 3. CAVE DUMAZET

  Frankrijk

 4. LES GRANDES SERRES

  Frankrijk

 5. SCEA CHATEAU RAYAS

  Frankrijk

 6. DOMAINE DE MONT-AIGU

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De Côtes du Rhône wijngaarden strekken zich uit over de gemeenten Jonquières en Orange, waar wijnstokken van ongeveer 35 jaar oud goed gedijen op klei-kalkachtige bodems die bestaan uit kleiachtig kiezelzand en mergel, waardoor de bodem bruine tinten krijgt. De Mistral, een vaak krachtige wind, beschermt de wijnstokken tegen slecht weer tijdens hun hele groeicyclus en helpt de bessen te concentreren van de rijping tot de oogst. Dankzij dit uitzonderlijke klimaat bereiken de druiven een perfecte rijpheid.

 7. SCEA DU CHATEAU BEAUCHENE

  Frankrijk

  Het bedrijf SCEA DU CHATEAU BEAUCHENE, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Côtes du Rhône. Het is gevestigd in Piolenc, Frankrijk.

 8. DOMAINE DE LA PIGEADE

  Frankrijk

  Het bedrijf DOMAINE DE LA PIGEADE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren muskaat, en Côtes du Rhône. Het is gevestigd in Beaumes-De-Venise, Frankrijk.