• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijnstokken

Resultaten voor

Wijnstokken - Import export

 1. DOMAINE F.JAUBERT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het WIJNDOMEIN F.JAUBERT is hoofdzakelijk gelegen in de gemeente Ponteilla, in het centrum van Les Aspres, in de Roussillon. Het strekt zich uit over ongeveer 35 hectare, waarvan een tiental is aangeplant op kalksteen-kleibodems uit het plioceen. De overige 25 hectare liggen op terrassen uit het quartair met stenige bodems met kwartskiezels en schistfragmenten. Door de elf druivenrassen is een grote diversiteit aan wijnen mogelijk, van de meest inheemse zoals grenache, carignan, muscat, tot de zeldzaamste in de Roussillon zoals merlot, chardonnay, alicante bouschet. De kelder ligt in het centrum van het dorp. Sinds 2019 is het domein in omschakeling naar biologische landbouw! Kom en ontdek onze beste selectie rode wijnen uit de Roussillon. U kunt onze volledige catalogus raadplegen en veilig online bestellen. Levering binnen maximaal 5 dagen na bestelling. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! Aarzel niet om ons te sms'en of een spraakbericht te sturen.

 2. MAISON VIGNES & MER

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  MAISON VIGNES & MER is een wijnbedrijf opgericht in 2016 in de Provence. De wijngaarden worden zorgvuldig onderhouden en maken al vele jaren deel uit van het wijngebied van Bandol, rond de gemeente Cadière d'Azur. Omdat wij midden in het thuisland van de roséwijnen gevestigd zijn, omvat ons aanbod een assortiment roséwijnen in de categorieën vin de pays, Côtes de Provence en Bandol. Ook bieden wij fijne witte, rosé- en rode Bandolwijnen. Bandolwijnen zijn al eeuwenlang vermaard in Frankrijk en ook in het buitenland. Bandolwijn was trouwens een van de favoriete wijnen van Lodewijk XV die hem altijd op zijn koninklijke banketten wilde. De wijngaard die aan de kust ligt, in het departement Var, strekt zich uit over naar het zuiden gerichte heuvels en vormt terrassen die "restanques" genoemd worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. TRSNICA VRHPOLJE

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRSNICA VRHPOLJE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnstokken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouw - import-export, Boomkwekerijen en bosbouw, entwerkzaamheden, wijndruif, enten, geënte wijnstokken, stekjes, wijnstokplanten, en Druivenplanten. Het is gevestigd in Vipava, Slovenië.

 4. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Frankrijk

  PEPINIERES VITICOLES DAYDE is Europees marktleider op het gebied van de productie van wijnstokken in potten en met blote wortels: kunnen het hele jaar door geplant worden. Geënt, plantklaar, gecertificeerd, kloonselecties, allerlei rassen. Advies, plaatsing, technische follow-up, alle landen. Al drie generaties lang ten dienste van de wijnbouw. Wij beschikken over geavanceerde technieken en installaties voor de productie van druivenstokken voor wijn en voor tafeldruiven. Door het enten van wijnstokken is men er in de vorige eeuw in geslaagd wijngaarden te herstellen die slachtoffer waren van druifluis en traditionele druivenrassen van de grote wijngebieden te bewaren. Wij kweken moederplanten op een veld van ongeveer honderd hectaren. Als boom- en wijnstokkwekerij onderwerpen wij onze producten aan talrijke controles en aan de strenge normen op plantenziektegebied van de Franse regionale dienst AGRIMER. In Frankrijk worden al onze gecertificeerde wijnstokken geteeld onder het merk ENTAV-INRA.

 5. CANTINA ITALIANA (LA)

  België

  In 2003 richtte Rodeline Elens 'La Cantina Italiana' op, een onderneming die Italiaanse wijnen invoert. Al deze wijnen worden direct vanuit Italië geïmporteerd. Hoofddoel van 'La Cantina Italiana': kwalitatieve en exclusieve wijnen voorstellen en ook belangrijk, aan een juiste prijs. De wijndomeinen gelegen in Noord-Italië (Emilia, Lombardije, Trentino en Veneto) worden door Roseline Elens uitgekozen en bezocht. Het doel is kwalitatieve wijnen aan te bieden maar ook zoveel mogelijk wijnen die met typische inheemse druiven worden gemaakt. Wat tot verrasende ontdekkingen leidt...gaande van een ongedwongen, plezierige witte 'frizzante' tot 'un vino da meditazione' (= een wijn om te mediteren)! De wijnboeren waarmee zij samenwerkt worden regelmatig beloond met vermeldingen in gespecialiseerde tijdschriften en met prijzen op internationale beurzen omwille van de kwaliteit van hun wijnen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VIVEROS ANTONIO MARTÍNEZ

  Spanje

  Viveros Antonio Martínez is een onderneming met een grote ervaring in de landbouwsector. Een sinds drie generaties van vader op zoon overgeleverde traditie met als enig doel voor ogen de landbouwers te helpen hun exploitaties optimaal te benutten. Onze constante belangstelling voor ontwikkeling en verbetering heeft ons ertoe aangespoord de beste machines, installaties en de meest rendabele machines van de markt aan te wenden. Nieuwe variëteiten en kweekmethodes.

 2. SOLODKI GRONA

  Oekraïne

  Het bedrijf SOLODKI GRONA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnstokken. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnstokplanten, stekjes, en druif. Het is gevestigd in Poltava, Oekraïne.

 3. WORLDWIDE VINEYARDS - INNESTO DELLA VITE

  Italië

  Het bedrijf WORLDWIDE VINEYARDS - INNESTO DELLA VITE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Agrarische diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnstokken, entwerkzaamheden, Advies en aanleg van wijngaarden, Druivenplanten, en Wijnstokken. Het is gevestigd in Roma, Italië.

 4. DRAGON FRUIT SA CUTTINGS PROPAGATION NURSERY SA

  Zuid-Afrika

  Het bedrijf DRAGON FRUIT SA CUTTINGS PROPAGATION NURSERY SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijnstokken. Het is gevestigd in Pretoria, Zuid-Afrika.

 5. SARDA VIGNETI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SARDA VIGNETI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Wijnstokken. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijngaard, en stekjes. Het is gevestigd in Santa Giusta, Italië.

 1. VIVEROS CORTÉS, SL

  Spanje

  Het bedrijf VIVEROS CORTÉS, SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnstokken. Het is gevestigd in Cheste, Spanje.

 2. JARDIVIGNE

  Frankrijk

  Het bedrijf JARDIVIGNE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Wijnstokken. Het is gevestigd in Sainte Livrade Sur Lot, Frankrijk.

 1. GREETING.DK

  Denemarken

  Het bedrijf GREETING.DK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bloemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoekmotoren en -machines - Internet diensten, promotiegeschenken voor hotels, Wijnstok, en Zoekmotoren en -machines - Internet diensten. Het is gevestigd in Risskov, Denemarken.

 2. ENRIC REGULL

  Spanje

  Het bedrijf ENRIC REGULL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge planten van de kwekerij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnstokken, wijnstokplanten, Druivenplanten, Kwekerij van wijnstokken, en Wijnstokken. Het is gevestigd in Vilafranca Del Penedes, Spanje.

 3. VIVEROS PLANTVID SL

  Spanje

  Het bedrijf VIVEROS PLANTVID SL, is een Distributeur, en actief in de sector Wijnstokken. Het is gevestigd in Aielo De Malferit, Spanje.

 4. AMV-AGRO LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf AMV-AGRO LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnstokken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Druivenplanten. Het is gevestigd in Plovdiv, Bulgarije.

 5. PEPINIERES GUILLAUME

  Frankrijk

  Het bedrijf PEPINIERES GUILLAUME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnstokken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kwekerij van wijnstokken, en Druivenplanten. Het is gevestigd in Charcenne, Frankrijk.

 6. PÉPINIÈRES VITICOLES MERCIER

  Frankrijk

  Het bedrijf PÉPINIÈRES VITICOLES MERCIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnstokken. Het is gevestigd in Vix, Frankrijk.

 7. BOUGES SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf BOUGES SARL, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnstokken, en Wijnstokken. Het is gevestigd in Camiran, Frankrijk.

 8. LUNAGAARD GOURMET & LIVSSTIL

  Denemarken

  Het bedrijf LUNAGAARD GOURMET & LIVSSTIL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gastronomie - specialiteiten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedrijfsgeschenken, en Wijnstok. Het is gevestigd in Bramming, Denemarken.

 1. CESAR GILABERT SOLANES

  Spanje

  Het bedrijf CESAR GILABERT SOLANES, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnstokken, en Wijnstokken. Het is gevestigd in Beniarrés, Spanje.

 2. PEPINIERES HEBINGER SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf PEPINIERES HEBINGER SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnstokken. Het is gevestigd in Eguisheim, Frankrijk.

 3. GRUPO NC

  Argentinië

  Het bedrijf GRUPO NC, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Wijnstokken. Het is tevens aanwezig in de sectoren commercialisering en export. Het is gevestigd in Salta, Argentinië.

 4. NIKOLOZ & DAREJAN GVELESIANI

  Georgië

 5. TECHSEALAB

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  TECHSEALAB, een Bretons bedrijf, is gespecialiseerd in plantaardige biotechnologieën uit zee en van het land. TECHSEALAB maakt gebruik van technologieën voor: - het verwerken van originele bestanddelen (bestanddelen verkregen met behulp van onze eigen specifieke technologieën) in vloeibare, vaste of crèmevorm op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en afkomstig uit een uitzonderlijk gebied in het zuidelijke puntje van de Finistère, - het samenstellen van de eindproducten die voornamelijk bestemd zijn voor de landbouw. TECHSEALAB biedt natuurlijke alternatieven door het gebruik van algen en planten. Deze natuurlijke alternatieven voldoen aan de behoeften van onze klanten uit alle windstreken, wat ons streven tot het opbouwen van een internationale dimensie onderstreept. De TECHSEALAB producten zijn bestemd voor landbouwgewassen op grote schaal maar tevens voor wijnvelden, boomgaarden, kwekerijen en de tuinbouw...

 6. JUMAMETAL, S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Juma Metal, S.L. is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de fabricage van paaltjes voor wijnstokken, naast schroefvormige buizen en leidingen. Wij willen onze klanten vooral een custom made service bieden. Deze service begint met de fabricage van het eindproduct met behulp van kwaliteitsgrondstoffen en eindigt met de levering van de bestelde goederen bij de klant met onze eigen transportmiddelen.

 7. KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hek- en rasterwerken en metaalgaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - staal, Prikkeldraad - ferrometalen, Draad en kabels - staal, Prikkeldraad - ferrometalen, en bindsysteem voor wijnstokken. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 8. VERTENTE - VITICULTURA E ENOLOGIA LDA

  Portugal

  Het bedrijf VERTENTE - VITICULTURA E ENOLOGIA LDA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Landbouwmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren bindsysteem voor wijnstokken. Het is gevestigd in Amares-Braga, Portugal.

 9. INOXHERO

  Italië

  Het bedrijf INOXHERO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Palen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - installaties en apparatuur, verankeringen, Landbouw - installaties en apparatuur, accessoires voor het planten van wijnstokken, en vormgeving van draad. Het is gevestigd in Torbole Casaglia, Italië.

 10. MOLLIFICIO EFFEMME SRL

  Italië

  Het bedrijf MOLLIFICIO EFFEMME SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor het planten van wijnstokken. Het is gevestigd in Canelli, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis