• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • windmolens

Resultaten voor

Windmolens - Import export

 1. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We zien onszelf als een uitgebreide werkbank, we zijn zowel een werktuigbouwkundige leverancier als een leverancier voor de industrie die individuele transmissieonderdelen nodig heeft. Klanten komen uit de scheepvaart, spoorwegen, windenergie, speciale tandwielen / speciale tandwielen en installatiebouw. Ons bedrijf investeert continu in nieuwe productietechnologieën om voorbereid te zijn op toekomstige uitdagingen. Wij realiseren gestandaardiseerde, maar ook zeer complexe en extreem veeleisende tandwielen en assen evenals ringtandwielen (ook zware machines! ). Dat is de reden waarom ZWP, met meer dan 200 medewerkers, toonaangevend is in de productie van zeer nauwkeurige producten "Made in Germany" voor machinebouw. Wij zijn het aanspreekpunt voor tandwieltechniek, hoofdaandrijvingen, machine-elementen, scheepstandwielen, grote tandwielen, inwendige tandwielen, aandrijfassen, mijnbouwtechniek, tandwielproductie in het algemeen, getande assen voor bekende bedrijven en bieden u tevens het strategische samenwerking als betrouwbare werktuigbouwkundige toeleverancier. Als experts nemen we nu al de outsourcing van maakbedrijven op ons. Het is niet ongebruikelijk dat we een strategische leverancier zijn voor windturbines, waterkrachtcentrales, gascompressie of centrale transmissieonderdelen. Zo worden onze producten bijvoorbeeld ook gebruikt voor spoorwegoverbrengingen, planeetoverbrengingen, scheepsaandrijvingen, industriële tandwielen en gekroonde tandwielkoppelingen, etc.

 2. KB SCHMIEDETECHNIK GMBH - A GERMAN DROP FORGE - CLOSED DIE FORGINGS - ALL STEEL GRADES

  Duitsland

  Verified by europages badge

  DENEN ISO14001KB Schmiedetechnik is een onafhankelijke middelgrote onderneming met meer dan 100 jaar ervaring in de productie van stempelingen voor diverse toepassingen met extreme eisen zoals hoge druk, hoge/lage temperatuur, hoge graad aan veiligheid. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van kleine series tot 130 kg gewicht per stuk, alle staalsoorten, onbewerkt of mechanisch bewerkt. Gecertificeerd ISO9001, AD2000, DGRL 97/23/EG, KTA, AVSD, ASME/ASTM, RCC-M, DENEN ISO14001.

 3. KILOWATT SOLAR

  België

  Kilowatt-Solar is gespecialiseerd in het verminderen van uw ecologische voetafdruk. Energie anders verkrijgen en optimaal benutten dankzij ondermeer de plaatsing van isolatie, ventilatie, 3-dubbele beglazing, zonnepanelen, warmtepompen, warmtepompboilers en windmolens leiden tot financiële besparingen én komt het klimaat ten goede. Dankzij onze allesomvattende service, rijke ervaring in de verkoop en scherpe prijszetting voor onze installaties van milieutechnische en elektrische producten zowel voor de particuliere markt als de grootdistributie, zijn wij een goed bekende installateur van zonnepanelen, warmtepompen, autonome energiesystemen en windenergie op de private markt in Belgie. Wij staan niet enkel in voor de installatie en plaatsing van de systemen, maar ook voor de engineering, energiestudies de volledige administratieve afhandeling van uw dossier, zodat u maximaal geniet van alle subsidies en tegemoetkomingen in het kader van groene stroom, energie uit hernieuwbare bronnen.

 4. SPOMASZ SP. Z O.O.

  Polen

  F.K.S.i M. Spomasz S.A. is een onderdeel van Smulders, een internationale organisatie die bijdraagt aan ambitieuze en unieke projecten die verband houden met hernieuwbare windenergieproductie aan land en op zee, ruwe aardolie en aardgaswinning, weg- en waterbouwkunde, en industrie.Spomasz heeft een jarenlange ervaring in een allesomvattende productie van brede staalconstructies. onze hoofdactiviteit bestaat uit: structuurelementen van staal voor offshore windturbinetorens, extractieplatformen.

 5. POWER AT SEA

  België

  PoweratSea creëert, levert en realiseert duurzame oplossingen in duurzame energie. PoweratSea is actief in alle ketens van de projectontwikkeling: van upstream denkwerk, innovatie, en de selectie van technologieën en partners; over de coördinatie van de vele bouw-en uitvoeringsfase; aan downstream activiteiten, zoals de feitelijke werking en het onderhoud van een offshore energieproject. Wij bieden turnkey oplossingen die het volledige scala van diensten omvatten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DURO DAKOVIC STROJNA OBRADA D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf DURO DAKOVIC STROJNA OBRADA D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Windmolens, zwenkringen, Reparatiediensten locomotieven, Windmolens, en pelletinstallaties. Het is gevestigd in Slavonski Brod, Kroatië.

 2. GREENSTORM SRL

  Italië

  Het bedrijf GREENSTORM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Windmolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hernieuwbare energiebronnen, Luchtgeneratoren, Windkrachtcentrales, en Hernieuwbare energiebronnen. Het is gevestigd in Olginate, Italië.

 3. SATEL SNC - ANTENNE TV

  Italië

  Het bedrijf SATEL SNC - ANTENNE TV, is een Dienstverlener, en actief in de sector Windmolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Antennes - radio en televisie, televisieantennes, onmiddellijke interventie, Antennes - radio en televisie, en installatie televisiesysteem. Het is gevestigd in Lodi, Italië.

 4. CSD INGENIEURS

  België

  Het bedrijf CSD INGENIEURS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kwaliteitsbeheer - bouwnijverheid en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Windmolens, Bodemonderzoek, steengroeven, engineeringdienst, Windmolens, en Bodemonderzoek. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 5. CDEAI

  Frankrijk

  Het bedrijf CDEAI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Windmolens, fotovoltaïsche centrales, Windmolens, en biomassa. Het is gevestigd in Varades, Frankrijk.

 1. SUN VALLEY ENERGY SP. Z O. O.

  Polen

  Het bedrijf SUN VALLEY ENERGY SP. Z O. O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Warmtepompen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zonne-energie, Milieu-audit, Energiebesparing - adviesbureaus, Windmolens, Zonne-energie, Milieu-audit, Energiebesparing - adviesbureaus, en Windmolens. Het is gevestigd in Sun Valley Energy, Polen.

 2. SARENS FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf SARENS FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Windmolens, metaalindustrie, bouwbedrijven, bedrijven voor grote werkzaamheden en infrastructuren, en Windmolens. Het is gevestigd in Dunkerque, Frankrijk.

 1. NET NEUE ENERGIE TECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf NET NEUE ENERGIE TECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alternatieve energie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zonne-energie - installaties, Hernieuwbare energiebronnen, Windmolens, Zonne-energie - installaties, Hernieuwbare energiebronnen, structuren voor fotovoltaïsche installaties, en Windmolens. Het is gevestigd in Salzburg, Oostenrijk.

 2. WINDSOURCING.COM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WINDSOURCING.COM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Windmolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties windturbines. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. ANTENNES LECLERC

  Frankrijk

  Het bedrijf ANTENNES LECLERC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijlers - metaal, Windmolens, Staal- en metaalbewerking - verspanen, Pijlers - metaal, Windmolens, structuren van metaal, en Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is gevestigd in La-Grande-Paroisse, Frankrijk.

 4. BHT-WINDPARK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BHT-WINDPARK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Alternatieve energie - installaties, Windmolens, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, Engineering - industriële aannemers, Alternatieve energie - installaties, Windmolens, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Bassum, Duitsland.

 5. HADIKO WIND SERVICE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HADIKO WIND SERVICE GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Alternatieve energie - installaties, Windmolens, Elektromotoren en onderdelen, Staal, Alternatieve energie - installaties, Windmolens, en Elektromotoren en onderdelen. Het is gevestigd in Schuby, Duitsland.

 6. BÜRGER WINDPARKS REUSSENKÖGE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BÜRGER WINDPARKS REUSSENKÖGE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hernieuwbare energiebronnen, Staal, Alternatieve energie - installaties, Windmolens, Hernieuwbare energiebronnen, Staal, Alternatieve energie - installaties, en Windmolens. Het is gevestigd in Reußenköge, Duitsland.

 7. BENJES MANUFAKTUR UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Het bedrijf BENJES MANUFAKTUR UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Industriebouw, Windmolens, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, Staal, Industriebouw, Windmolens, en Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 8. UKA MEISSEN PROJEKTENTWICKLUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf UKA MEISSEN PROJEKTENTWICKLUNG GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Industriebouw, Alternatieve energie - installaties, Windmolens, Staal, Industriebouw, Alternatieve energie - installaties, en Windmolens. Het is gevestigd in Meißen, Duitsland.

 1. SENVION SE

  Duitsland

  Het bedrijf SENVION SE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Alternatieve energie - installaties, Windmolens, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, Engineering - industriële aannemers, Alternatieve energie - installaties, Windmolens, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. DEZENTRALE ENERGIE AGENTUR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DEZENTRALE ENERGIE AGENTUR GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hernieuwbare energiebronnen, Staal, Alternatieve energie - installaties, Windmolens, Hernieuwbare energiebronnen, Staal, Alternatieve energie - installaties, en Windmolens. Het is gevestigd in Osnabrück, Duitsland.

 3. BETREIBERGEMEINSCHAFT UWW WINDSTROM WEDEL GMBH & CO.

  Duitsland

  Het bedrijf BETREIBERGEMEINSCHAFT UWW WINDSTROM WEDEL GMBH & CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriebouw, Alternatieve energie - installaties, Windmolens, Afbouw, Industriebouw, Alternatieve energie - installaties, Windmolens, en Afbouw. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 4. KURT STARKE - SERVICELEISTUNGEN

  Duitsland

  Het bedrijf KURT STARKE - SERVICELEISTUNGEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hernieuwbare energiebronnen, Staal, Alternatieve energie - installaties, Windmolens, Hernieuwbare energiebronnen, Staal, Alternatieve energie - installaties, en Windmolens. Het is gevestigd in Sibbesse, Duitsland.

 5. JADE-ÖKO-PROJEKT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JADE-ÖKO-PROJEKT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Alternatieve energie - installaties, Windmolens, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, Engineering - industriële aannemers, Alternatieve energie - installaties, Windmolens, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Dörpen, Duitsland.

 6. ING. BÜRO RAUSCHENBACH

  Duitsland

  Het bedrijf ING. BÜRO RAUSCHENBACH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Windmolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren windenergie, en expertise. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 7. SEEBA ENERGY FARMING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SEEBA ENERGY FARMING GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Alternatieve energie - installaties, Windmolens, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, Engineering - industriële aannemers, Alternatieve energie - installaties, Windmolens, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Stemwede, Duitsland.

 8. WESTFALENWIND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WESTFALENWIND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Distributie van elektriciteit, Industriebouw, Alternatieve energie - installaties, Windmolens, Distributie van elektriciteit, Industriebouw, Alternatieve energie - installaties, en Windmolens. Het is gevestigd in Lichtenau, Duitsland.

 9. ABS GROUP LTD.

  Duitsland

  Het bedrijf ABS GROUP LTD., is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Alternatieve energie - installaties, Windmolens, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, Engineering - industriële aannemers, Alternatieve energie - installaties, Windmolens, Ingerichte kantoren en industriële lokalen - diensten, en Engineering - industriële aannemers. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 10. UKA UMWELTGERECHTE KRAFTANLAGEN STANDORTENTWICKLUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf UKA UMWELTGERECHTE KRAFTANLAGEN STANDORTENTWICKLUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, Industriebouw, Alternatieve energie - installaties, Windmolens, Staal, Industriebouw, Alternatieve energie - installaties, en Windmolens. Het is gevestigd in Lohmen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis