• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • windmolens

Resultaten voor

Windmolens - Import export

 1. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Duitsland

  We zien onszelf als een uitgebreide werkbank, we zijn zowel een werktuigbouwkundige leverancier als een leverancier voor de industrie die individuele transmissieonderdelen nodig heeft. Klanten komen uit de scheepvaart, spoorwegen, windenergie, speciale tandwielen / speciale tandwielen en installatiebouw. Ons bedrijf investeert continu in nieuwe productietechnologieën om voorbereid te zijn op toekomstige uitdagingen. Wij realiseren gestandaardiseerde, maar ook zeer complexe en extreem veeleisende tandwielen en assen evenals ringtandwielen (ook zware machines! ). Dat is de reden waarom ZWP, met meer dan 200 medewerkers, toonaangevend is in de productie van zeer nauwkeurige producten "Made in Germany" voor machinebouw. Wij zijn het aanspreekpunt voor tandwieltechniek, hoofdaandrijvingen, machine-elementen, scheepstandwielen, grote tandwielen, inwendige tandwielen, aandrijfassen, mijnbouwtechniek, tandwielproductie in het algemeen, getande assen voor bekende bedrijven en bieden u tevens het strategische samenwerking als betrouwbare werktuigbouwkundige toeleverancier. Als experts nemen we nu al de outsourcing van maakbedrijven op ons. Het is niet ongebruikelijk dat we een strategische leverancier zijn voor windturbines, waterkrachtcentrales, gascompressie of centrale transmissieonderdelen. Zo worden onze producten bijvoorbeeld ook gebruikt voor spoorwegoverbrengingen, planeetoverbrengingen, scheepsaandrijvingen, industriële tandwielen en gekroonde tandwielkoppelingen, etc.

 2. KILOWATT SOLAR

  België

  Kilowatt-Solar is gespecialiseerd in het verminderen van uw ecologische voetafdruk. Energie anders verkrijgen en optimaal benutten dankzij ondermeer de plaatsing van isolatie, ventilatie, 3-dubbele beglazing, zonnepanelen, warmtepompen, warmtepompboilers en windmolens leiden tot financiële besparingen én komt het klimaat ten goede. Dankzij onze allesomvattende service, rijke ervaring in de verkoop en scherpe prijszetting voor onze installaties van milieutechnische en elektrische producten zowel voor de particuliere markt als de grootdistributie, zijn wij een goed bekende installateur van zonnepanelen, warmtepompen, autonome energiesystemen en windenergie op de private markt in Belgie. Wij staan niet enkel in voor de installatie en plaatsing van de systemen, maar ook voor de engineering, energiestudies de volledige administratieve afhandeling van uw dossier, zodat u maximaal geniet van alle subsidies en tegemoetkomingen in het kader van groene stroom, energie uit hernieuwbare bronnen.

 3. IZEN

  België

  IZEN wil de toepassing van hernieuwbare energie beschikbaar en bereikbaar maken voor iedereen en de beste hernieuwbare energie-oplossing bieden met kwalitatieve producten vanuit een ondernemende organisatie. IZEN Energy Systems ontwikkelt, produceert en installeert zonlichtsystemen voor de productie van sanitair warm water en elektriciteit, warmtepompen voor ruimteverwarming en warmtepompboilers voor de productie van warm water, en ten slotte middelgrote windmolens voor de productie van elektriciteit.

 4. SPOMASZ SP. Z O.O.

  Polen

  F.K.S.i M. Spomasz S.A. is een onderdeel van Smulders, een internationale organisatie die bijdraagt aan ambitieuze en unieke projecten die verband houden met hernieuwbare windenergieproductie aan land en op zee, ruwe aardolie en aardgaswinning, weg- en waterbouwkunde, en industrie.Spomasz heeft een jarenlange ervaring in een allesomvattende productie van brede staalconstructies. onze hoofdactiviteit bestaat uit: structuurelementen van staal voor offshore windturbinetorens, extractieplatformen.

 5. GREENSTORM SRL

  Italië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DURO DAKOVIC STROJNA OBRADA D.O.O.

  Kroatië

 2. CLAYCRO INGENIERIA Y SERVICIOS

  Argentinië

 3. NET NEUE ENERGIE TECHNIK GMBH

  Oostenrijk

 4. GUERTON

  Frankrijk

 5. WINDSOURCING.COM GMBH

  Duitsland

 1. ENERLICE

  Frankrijk

 2. CDEAI

  Frankrijk

 1. SARENS FRANCE

  Frankrijk

 2. KURT STARKE - SERVICELEISTUNGEN

  Duitsland

 3. CHRISTAL-ENERGIES

  België

 4. VESTAS

  Frankrijk

 5. CENTURY ENERGY

  China

 6. MY-CHIP PRODUCTION GMBH

  Duitsland

 7. EOLE-RESSA

  Frankrijk

 8. AVN ENERGY A/S

  Denemarken

 1. VUPEX, A.S.

  Slowakije

 2. C & D ÖLSERVICE GMBH

  Duitsland

 3. CW CONSULT GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. FREEN OÜ

  Estland

 5. WINERGY AG

  Duitsland

 6. ABO WIND WINDPARK WENNERSTORF GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. AVANTE

  Oekraïne

 8. ECO//SUN GMBH

  Duitsland

 9. TPA HYDRAULIK UND SPEZIALMONTAGEN GMBH

  Duitsland

 10. VESTAS BLADES A/S

  Denemarken