• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • windmolens

Resultaten voor

Windmolens - Import export

 1. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Duitsland

  We zien onszelf als een uitgebreide werkbank, we zijn zowel een werktuigbouwkundige leverancier als een leverancier voor de industrie die individuele transmissieonderdelen nodig heeft. Klanten komen uit de scheepvaart, spoorwegen, windenergie, speciale tandwielen / speciale tandwielen en installatiebouw. Ons bedrijf investeert continu in nieuwe productietechnologieën om voorbereid te zijn op toekomstige uitdagingen. Wij realiseren gestandaardiseerde, maar ook zeer complexe en extreem veeleisende tandwielen en assen evenals ringtandwielen (ook zware machines! ). Dat is de reden waarom ZWP, met meer dan 200 medewerkers, toonaangevend is in de productie van zeer nauwkeurige producten "Made in Germany" voor machinebouw. Wij zijn het aanspreekpunt voor tandwieltechniek, hoofdaandrijvingen, machine-elementen, scheepstandwielen, grote tandwielen, inwendige tandwielen, aandrijfassen, mijnbouwtechniek, tandwielproductie in het algemeen, getande assen voor bekende bedrijven en bieden u tevens het strategische samenwerking als betrouwbare werktuigbouwkundige toeleverancier. Als experts nemen we nu al de outsourcing van maakbedrijven op ons. Het is niet ongebruikelijk dat we een strategische leverancier zijn voor windturbines, waterkrachtcentrales, gascompressie of centrale transmissieonderdelen. Zo worden onze producten bijvoorbeeld ook gebruikt voor spoorwegoverbrengingen, planeetoverbrengingen, scheepsaandrijvingen, industriële tandwielen en gekroonde tandwielkoppelingen, etc.

 2. ING. BÜRO RAUSCHENBACH

  Duitsland

 3. KILOWATT SOLAR

  België

  Kilowatt-Solar is gespecialiseerd in het verminderen van uw ecologische voetafdruk. Energie anders verkrijgen en optimaal benutten dankzij ondermeer de plaatsing van isolatie, ventilatie, 3-dubbele beglazing, zonnepanelen, warmtepompen, warmtepompboilers en windmolens leiden tot financiële besparingen én komt het klimaat ten goede. Dankzij onze allesomvattende service, rijke ervaring in de verkoop en scherpe prijszetting voor onze installaties van milieutechnische en elektrische producten zowel voor de particuliere markt als de grootdistributie, zijn wij een goed bekende installateur van zonnepanelen, warmtepompen, autonome energiesystemen en windenergie op de private markt in Belgie. Wij staan niet enkel in voor de installatie en plaatsing van de systemen, maar ook voor de engineering, energiestudies de volledige administratieve afhandeling van uw dossier, zodat u maximaal geniet van alle subsidies en tegemoetkomingen in het kader van groene stroom, energie uit hernieuwbare bronnen.

 4. SPOMASZ SP. Z O.O.

  Polen

  F.K.S.i M. Spomasz S.A. is een onderdeel van Smulders, een internationale organisatie die bijdraagt aan ambitieuze en unieke projecten die verband houden met hernieuwbare windenergieproductie aan land en op zee, ruwe aardolie en aardgaswinning, weg- en waterbouwkunde, en industrie.Spomasz heeft een jarenlange ervaring in een allesomvattende productie van brede staalconstructies. onze hoofdactiviteit bestaat uit: structuurelementen van staal voor offshore windturbinetorens, extractieplatformen.

 5. DURO DAKOVIC STROJNA OBRADA D.O.O.

  Kroatië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GREENSTORM SRL

  Italië

 2. CLAYCRO INGENIERIA Y SERVICIOS

  Argentinië

 3. SARENS FRANCE

  Frankrijk

 4. WINDSOURCING.COM GMBH

  Duitsland

 5. CDEAI

  Frankrijk

 1. NET NEUE ENERGIE TECHNIK GMBH

  Oostenrijk

 2. KURT STARKE - SERVICELEISTUNGEN

  Duitsland

 1. VESTAS

  Frankrijk

 2. CHRISTAL-ENERGIES

  België

 3. CENTURY ENERGY

  China

 4. MY-CHIP PRODUCTION GMBH

  Duitsland

 5. AVN ENERGY A/S

  Denemarken

 6. ABO WIND WINDPARK WENNERSTORF GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. C & D ÖLSERVICE GMBH

  Duitsland

 8. WINERGY AG

  Duitsland

 1. AVANTE

  Oekraïne

 2. ECO//SUN GMBH

  Duitsland

 3. CW CONSULT GMBH & CO. KG

  Duitsland

 4. VUPEX, A.S.

  Slowakije

 5. TPA HYDRAULIK UND SPEZIALMONTAGEN GMBH

  Duitsland

 6. UKA MEISSEN PROJEKTENTWICKLUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

 7. SHENZHEN GREEN ELECTRICITY KANG TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

 8. PHERECLUS BLADE SERVICES

  Duitsland

 9. RTS WIND AG

  Duitsland

 10. ERNEUERBARE-ENERGIEN-G.WERNER GISBERT WERNER E.K.

  Duitsland