• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zeefdrukmachines en materialen

Resultaten voor

Zeefdrukmachines en materialen - Import export

 1. BALLOONS WORLD STORE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Balloons World Store vervaardigt innoverende producten, waaronder ballonnen van geheel nieuwe vormen, structuren voor ballonnencomposities zonder helium et de nieuwe naald voor het opblazen, 100 % biologisch afbreekbaar, de Ecostick. Sinds 1979 vervaardigen wij zeefdrukprinters voor ballonnen van het merk RIFCO (Rifco Machines), waarvan de kwaliteit en de multifunctionaliteit onovertroffen is. BWS voert uitstekende drukwerk uit op allerlei soorten ballonnen. Tenslotte verlenen wij op internationaal niveau diensten voor de inrichting en versiering met ballonnen.

 2. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  België

  Verified by europages badge

  Graphic Invest, Experts sinds meer dan 60 jaar in Grafische Kunst. Dankzij onze lange vakervaring en uitmuntende reputatie, zijn wij wereldwijd bekend als Adviseurs en Experts voor COMPLETE en "bedrijfsklare" oplossingen voor drukkerijen. We verzorgen uw project en adviseren u naargelang uw budget en de mogelijke markten om zo uw idee uit te werken: van het ontwerp van nieuwe ruimtes, tot het aanstellen van uw personeel, tot het opstellen van de organisatie van uw productie en de controle voor het behouden van een uitstekend rendement. Ons technische team controleert en test uw materiaal in onze hal van 2.500 m² in de omgeving van Brussel alvorens het te verzenden. Onze Europese en/of Afrikaanse technici verplaatsen zich naar uw bedrijf. Zonder te pochen: zijn wij de BESTE, de meest BEKWAME, de meest SERIEUZE en meest TOEGEWIJDE onderneming binnen de sector. Drukwerk is bovenal onze PASSIE!

 3. PLASTIC BILLAT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De firma BILLAT, die tegenwoordig bekend is onder de naam PLASTIC BILLAT, werd opgericht in 1973. Sinds circa 50 jaar, heeft het zich gespecialiseerd in het spuiten van technische kunststof onderdelen van topkwaliteit voor de markten van kleine en middelgrote series. Wij zijn de laatste Franse onderneming die auto-onderdelen fabriceert onder de merknaam BILLAT. Wij hebben een team van 36 werknemers en een park met 30 spuitpersen, waarvan 10 elektrische persen, die 24u/24u, 6d/7d in bedrijf zijn. Deze organisatie stelt ons in staat snel aan de vraag van onze klanten te voldoen en hoogwaardige kwaliteit en eerste klas service te bieden. Al onze activiteiten zijn gegroepeerd op één enkele site zodat we snel onderhoud of afstellingen kunnen uitvoeren. Neem voor nadere inlichtingen gerust contact met ons op.

 4. E.T.S. ENGINEERING TRANSFER SYSTEM

  Italië

  Verified by europages badge

  De firma E.T.S. Engineering Transfer System vervaardigt sinds 1970 transferpapier voor transfers met behulp van diverse technologieën op allerlei materialen zoals stoffen, metalen, plastic laminaten, glas en keramiek. E.T.S beschikt over een eigen studiebureau en een centrum voor chemisch onderzoek en heeft inkt geoctrooieerd die de onderneming ook vervaardigt voor sublimatiedruk en thermosplasten die kunnen worden gebruikt met alle soorten machines voor zeefdruk, offset, flexografie, heliogravure, plotters en piëzo-inkjetmachines.

 5. LANG & SCHMIDT OHG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LANG & SCHMIDT OHG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zeefdrukmachines en materialen. Het is gevestigd in Roth, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MODERNE ELEMAT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MODERNE ELEMAT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zeefdrukmachines en materialen. Het is gevestigd in Leinfelden-Echterdingen, Duitsland.

 2. PC TECHNOLOGY

  België

  Gespecialiseerd in druktechnologie op textile. Alle drukinkten en materialen om de meest uiteenlopende creativiteit uit te werken op textile zijn ter beschikking van de klent. Niettegenstaande deze specialisatie kan nog steeds elke zeefdrukker terecht bij PC Technology. Ook voor hen is dit bedrijf de full concept leverancier, met betrekking tot machines, producten en diensten, … van machine tot emulsie en inkten. Dagelijks worden in ons labo nog nieuwe producten ontwikkeld. Onze recente reeks reinigingsproducten met het groene milieulabel is daarvan het bewijs.

 3. AVERY DENNISON BELGIE

  België

  Avery Dennison is een wereldwijde leider in drukgevoelige technologie en zelfklevende oplossingen. Het bedrijf fabriceert en levert: thermo transfer printsystemen, etikettenaanbrengsystemen, print & aanbrengsystemen, RFID systemen, service, printfolie en onderdelen. Andere business-units van het bedrijf zijn de Pressure-sensitive materials (label- en verpakkingsmaterialen, grafische en reflecterende materialen), Retail Branding & Information Solutions en Specialty Materials voor de automotive, de medische sector en dies meer.

 4. PAUL WILKE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PAUL WILKE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zeefdrukmachines en materialen. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

 5. GS ELECTRONIC GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf GS ELECTRONIC GMBH & CO. KG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Zeefdrukmachines en materialen. Het is gevestigd in Fulda, Duitsland.

 1. IMPRI-MAQ IMPRESORA PARA BOLSAS ECOLOGICAS MAQUINAS SERIGRAFICAS

  Argentinië

  Het bedrijf IMPRI-MAQ IMPRESORA PARA BOLSAS ECOLOGICAS MAQUINAS SERIGRAFICAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zeefdrukmachines en materialen. Het is gevestigd in Rosario, Argentinië.

 2. BILMAK MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf BILMAK MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zeefdrukmachines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële ovens, en zeefdruk. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. ANGELL WELDING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ANGELL WELDING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zeefdrukmachines en materialen. Het is gevestigd in Croydon, Verenigd Koninkrijk.

 2. SCHNELL INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHNELL INDUSTRIES GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zeefdrukmachines en materialen. Het is gevestigd in Potsdam, Duitsland.

 3. MISMATIC

  Italië

  Het bedrijf MISMATIC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zeefdrukmachines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en uitrustingen voor zeefdrukdrukkerijen, en zeefdrukken. Het is gevestigd in Pieve Emanuele, Italië.

 4. ANATOL EQUIPMENT MANUFACTURING CO

  Verenigde Staten

  Het bedrijf ANATOL EQUIPMENT MANUFACTURING CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zeefdrukmachines en materialen. Het is gevestigd in Lake Bluff, Verenigde Staten.

 5. BARTEL DRUCKTECHNIK & SIEBDRUCKSERVICE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf BARTEL DRUCKTECHNIK & SIEBDRUCKSERVICE GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zeefdrukmachines en materialen. Het is gevestigd in Villingen-Schwenningen, Duitsland.

 6. DOPPLER-SIEBDRUCK FACHHANDEL

  Oostenrijk

  Het bedrijf DOPPLER-SIEBDRUCK FACHHANDEL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Zeefdrukmachines en materialen. Het is gevestigd in Wels, Oostenrijk.

 7. ESC EUROPA SIEBDRUCKMASCHINEN-CENTRUM GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf ESC EUROPA SIEBDRUCKMASCHINEN-CENTRUM GMBH & CO.KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zeefdrukmachines en materialen, Tampondruk, Digitaal drukwerk, Zeefdrukmachines en materialen, Tampondruk, en Digitaal drukwerk. Het is gevestigd in Bad Salzuflen, Duitsland.

 8. MASCOPRINT

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MASCOPRINT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zeefdrukmachines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zeefdruk - benodigdheden, Tampondruk, zeefdrukken, machines en uitrustingen voor stempeldrukkerijen, Zeefdruk - benodigdheden, en Tampondruk. Het is gevestigd in Hemel Hempstead, Verenigd Koninkrijk.

 1. CLASSIC SCREEN MANUFACTURING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CLASSIC SCREEN MANUFACTURING LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zeefdrukmachines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines en uitrustingen voor zeefdrukdrukkerijen, zeefdrukken, en gezeefdrukte toepassingen. Het is gevestigd in Runcorn, Verenigd Koninkrijk.

 2. 3ME SIGN EPE

  Griekenland

  Het bedrijf 3ME SIGN EPE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zeefdrukmachines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren zeefdrukinkt, banden voor thermische overdracht, machines en uitrustingen voor digitale drukkerijen, en machines en uitrustingen voor zeefdrukdrukkerijen. Het is gevestigd in Thessaloniki, Griekenland.

 3. OMSO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf OMSO S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Flexografie - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zeefdrukmachines en materialen, Zeefdrukmachines en materialen, en machines voor offsetdruk. Het is gevestigd in Reggio Emilia, Italië.

 4. EUROPLACER DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EUROPLACER DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zeefdrukmachines en materialen. Het is gevestigd in Glauburg, Duitsland.

 5. CIRGRAPHICS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CIRGRAPHICS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zeefdrukmachines en materialen. Het is gevestigd in Rushden, Verenigd Koninkrijk.

 6. PRÖLL SERVICES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PRÖLL SERVICES GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zeefdrukmachines en materialen, Verf en lak, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Zeefdrukmachines en materialen, Verf en lak, Hout - onbewerkt, en Hout - gezaagd en bewerkt. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 7. HANS WITTICH GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf HANS WITTICH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Zeefdrukmachines en materialen, Import-export van mechanische constructies, Verf en lak, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Zeefdrukmachines en materialen, Import-export van mechanische constructies, en Verf en lak. Het is gevestigd in Gottlieben, Zwitserland.

 8. SCHMID MACHINES S.A.

  Zwitserland

  Het bedrijf SCHMID MACHINES S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Zeefdrukmachines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Reprografie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Zeefdrukmachines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, en Reprografie - machines en materialen. Het is gevestigd in Courtelary, Zwitserland.

 9. BÖTTCHER SIEBDRUCK-SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BÖTTCHER SIEBDRUCK-SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Zeefdrukmachines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Reprografie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Zeefdrukmachines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, en Reprografie - machines en materialen. Het is gevestigd in Chemnitz, Duitsland.

 10. DWORSCHAK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DWORSCHAK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Zeefdrukmachines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Reprografie - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Zeefdrukmachines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, en Reprografie - machines en materialen. Het is gevestigd in Freiberg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis