• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zonne-energie

Resultaten voor

Zonne-energie - Import export

 1. OPTIGRÜN INTERNATIONAL AG

  Duitsland

  GROENDAKEN VAN DE MARKTLEIDER. Al 50 jaar - UW specialist voor daktuinen. Klimaatverandering en verstedelijking geven vorm aan onze toekomst. OPTIGRÜN ziet dit als een kans. Als toonaangevende leverancier van groendaken in Europa bieden onze innovatieve product- en systeemoplossingen duurzame voordelen voor mens en natuur. Onze doelstellingen zijn de uitbreiding van natuurlijke en groene ruimten voor een betere levenskwaliteit in de stedelijke omgeving en een natuurgerichte, organische stadsontwikkeling om het ecologisch evenwicht te verbeteren.

 2. THERMIC ENERGY RZ GMBH

  Duitsland

  Wij van Thermic Energy beschouwen ons als een jong, modern bedrijf, gespecialiseerd in regeneratieve energietechniek. Alle stappen, van de ontwikkeling en bouw tot aan het testen en vervaardiging in serie, vinden binnen het bedrijf plaats. Zo kunnen ook wensen van klanten op maat en speciale vervaardigingen uitgevoerd worden. Een flexibele opslagproductie, ervaring en competente aanspreekpartner garanderen daarbij een vakkundige en snelle omzetting.

 3. OFFGRIDTEC GMBH

  Duitsland

  Als specialist voor zelfvoorzienende stroomvoorziening bieden wij onze klanten een ruime keuze aan perfect op elkaar afgestemde complete zonnesystemen volgens het plug & play- principe. Hier hebben we onder andere zonne-eilandsystemen, systemen voor stacaravans, back-upsystemen en balkoncentrales in ons assortiment. Wij hebben ook duizenden producten op het gebied van mobiele zonnepanelen, generatoren, accu's, krachtcentrales en alles wat nodig is voor onafhankelijke stroomvoorziening. Naast de zonnepanelen, batterijen, elektronica en installatieaccessoires die specifiek onder het merk Offgridtec worden geproduceerd, zijn wij in Duitsland en Europa dealer van gevestigde merken als Victron Energy, Votronic, EcoFlow, Hoymiles, Bluetti, Mastervolt en vele andere fabrikanten. Onze focus op uitgebreid en individueel klantenadvies en ondersteuning, voor en na een aankoop, bepaalt al vele jaren onze bedrijfscultuur.

 4. TOP DANIKA SRL

  Roemenië

  Top Danika SRL is opgericht in 2007 met als doel een leider te worden in de wereldwijde toeleveringsketens voor granen, oliehoudende zaden, suiker, katoen, bouwmaterialen, metalen, en medische apparatuur, het structureren van projecten, het adviseren van klanten, en het financieren van investeringen. Ons doel is om de wereld op een veilige, verantwoorde en duurzame manier te voorzien. De hoofdactiviteit van TOP DANIKA SRL is de internationale groothandel en beschikt over een toegewijd en ervaren team van senior professionals in alle functionele disciplines. De logistieke spreiding van de kantoren in Europa stelt haar in staat een verscheidenheid aan interessante projecten en transacties te realiseren. Geassocieerde senior partners bevinden zich over de hele wereld om op de gewenste plek te assisteren. Wij combineren onze ervaring met nieuwe technologieën en kennis om als betrouwbare partner te fungeren voor klanten uit de voedings-, landbouw-, financiële en industriële sector in meer dan 125 landen. Als een onderneming die haar verantwoordelijkheid op lange termijn neemt, zullen wij blijven investeren in ons netwerk en het blijven verbeteren, zodat wij aan de behoeften van een groeiende wereld kunnen voldoen. Kom onze website bezoeken of neem contact met ons op voor meer informatie!

 5. NEWSUN PV TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LIECKIPEDIA GMBH

  Duitsland

 2. ALTEC METALLTECHNIK GMBH

  Duitsland

 3. ENGIMEN

  Estland

 4. ERA ALUMINYUM LTD. CO.

  Turkije

 5. H2 CORE SYSTEMS GMBH

  Duitsland

 1. COVIMED SOLAIRE FRANCE

  Frankrijk

  COVIMED SOLAIRE werd opgericht in 2003 en is een Franse fabrikant en verdeler van straatlantaarns en verlichting op zonne-energie. Het is een toonaangevend bedrijf binnen de Europese markt van verlichting op zonne-energie (van 10.000 tot 15.000 units per jaar). COVIMED is aanwezig in heel Europa waar het de volgende producten verkoopt: - Verlichting op zonne-energie voor stedelijke ruimtes en parken, - autonome sets, - Diverse uitrustingen op zonne-energie (lampen voor relamping, bakens op zonne-energie, verlichte controle-apparatuur, lantaarns op zonne-energie). COVIMED SOLAIRE beschikt over de goedkeuring om diverse instanties van de VN te leveren (UNICEF, UNHCR, UNESCO, FAO) en werkt aan projecten voor internationale samenwerking met diverse NGO's voor het leveren van verlichtingsapparatuur op zonne-energie. Deze wereldwijde erkenning stelt COVIMED in staat straatlantaarns, autonome sets en waterpompen op zonne-energie te installeren die aan de technische en milieu eisen van elk land aangepast zijn.

 2. SOLARPROJEKT CONSTRUCTION SP. Z O.O.

  Polen

  SOLARPROJEKT Construction is gespecialiseerd in het ontwerp en de verkoop van fotovoltaïsche systemen.De services die we bieden ondersteunen de productie van energie uit hernieuwbare bronnen.We bouwen fotovoltaïsche systemen die geen geluidsoverlast, vervuiling, gas of andere milieuonvriendelijke emissies veroorzaken. One services omvatten: 1. ontwerp van fotovoltaïsche krachtcentrales: autonoom, netgekoppeld, 2. verkoop van systeemonderdelen: fotovoltaïsche modules, golfgeneratoren, bouw van onderdelen.

 1. MENAPY

  België

  Duurzaamheid zonder de investering: bij Menapy ontwikkelen, financieren, bouwen en bedienen zonne-energie-installaties voor multinationale bedrijven. Een zorgeloze, on-site duurzame energie-opwekking, die bedrijven een directe vermindering van hun CO2-voetafdruk geven.En een besparing op de elektriciteitsonkosten. In andere woorden: Zonne-energie als een service, het opwekken van schone en betrouwbare stroom.We denken globaal en handelen look, via internationale partnerschappen met de beste zonne-specialisten op dit gebied.Met een focus op Europa en alle opkomende markten. Dit zorgt voor meer duurzaamheid voor uw bedrijf en vermindering van de globale CO2-voetafdruk.Laat ons u hierbij helpen.Alle beschikbare ruimte vanaf 3.000 m² creëert een kans om van deze wereld een betere plek te maken.U gebruikt groene stroom om te doen waar in uitmunt: uw hoofdactiviteit. We kunnen hieraan windenergie toevoegen, een opslagoplossing installeren, en verbindingen maken met bestaande dieselgeneratoren.Of financiering van uw nieuwe dak of het installeren van een paar elektrische opladers voor uw E-mobiliteit.

 2. ASESORIA VALLE DEL CAUCA

  Colombia

  Wil je gaan importeren, exporteren, produceren in Colombia wij beschikken over gecertificeerde specialisten die je kunnen voorzien van alle benodigde informatie. Op zoek naar een betrouwbare partner die de lokale gebruiken kent en dicht bij de fabrikant woont. Communicatie in uw eigen taal is natuurlijk ook altijd een voordeel. Specialisten in Chemie, Groene energie, Bio massa, Zon en Wind energie, Mobiele communicatie, ect... Neem vrijblijven contact met ons op via email of telefoon. Wij spreken vloeiend Nederlands, Duits, Engels, Portugees en Spaans

 3. SOLAR 2 SOLAR

  Nederland

  Onze missie is om uw bedrijf volledig te ontzorgen op het gebied van groene stroom door zonnepanelen. Wij helpen bij het bereiken van uw idealistische doelstellingen én uw wettelijke verplichtingen. Als full-service leverancier vragen wij voor u de subsidie aan, regelen financieringen, plaatsen en monitoren de zonnepanelen voor de komende 15 jaar. Onze visie is om bij te dragen aan een duurzame groene wereld. Daarin staan positieve acceleratie, innovatie en plezier bij ons voorop. Wij zijn dé duurzaamheidshub in de Nederlandse B2B-markt. Wij voorzien elk dak dat nu nog onbenut is van een passend PV-systeem. Solar 2 Solar is het bedrijf in de energiesector waar servicegerichtheid centraal staat. Wij vinden het bijvoorbeeld belangrijk om eerst persoonlijk kennis te maken. Zo weten we precies hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Onze projectmanager stelt vervolgens een onderhoudscontract op maat voor u op en is het centrale aanspreekpunt voor alle zaken rondom het proces. Zo bent u altijd op de hoogte. Bij Solar 2 Solar doen we geen concessies in de kwaliteit. Daarom gebruiken wij voor alle bekabeling Europese producten. Voor onze PV-systemen vertrouwen wij uitsluitend op erkende leveranciers uit de internationaal gerenommeerde Tier 1-lijst van Bloomberg. Wij gebruiken SUN2000 omvormers van Huawei, één van de meest geavanceerde en betrouwbare omvormers op de markt.

 4. METDEZON

  Nederland

  MetDeZon de nuchtere zonnepanelen leverancier uit het pittoresk dorpje De Rijp, net boven Amsterdam, is begonnen in 2009 met het leveren van net-gekoppelde zonnestroom systemen aan de consumenten die graag voorop wilde lopen met het verduurzamen van Nederland. Of het nou gaat om het leveren van doe ’t zelf pakketten of pakketten geïnstalleerd door de erkende installateurs van MetDeZon, bij MetDeZon kon men terecht voor een snel, helder en duidelijk advies.“De missie van MetDeZon is het voor consumenten betaalbaar maken van net-gekoppelde zonne-energiesystemen van een goede kwaliteit in heel Nederland, met een snel, helder, duidelijk en persoonlijk advies.“Dit gaan we bereiken door als betrouwbare en deskundige (Zonnekeur gecertificeerd) partner te opereren voor de Nederlandse huishoudens. De directe inkoop, wat de prijs zeer aantrekkelijk maakt en financieringsmogelijkheden om ook met een kleiner budget te kunnen investeren in pv systemen.

 5. ZONNEPLAN

  Nederland

  Een oprecht advies en een montage uitgevoerd door vakkundige en beleefde installateurs. Zo willen wij Nederland laten profiteren van duurzame energie. Zonneplan ziet een belangrijke toekomst weggelegd voor zonne-energie en wil iedereen hiervan laten profiteren. Door onze topkwaliteit zonnepanelen, vakkundige installatie en scherpe inkooptarieven kunnen wij u altijd de beste deal geven. Koopt u zonnepanelen via Zonneplan, dan bent u verzekerd van minimaal dertig jaar zorgeloos genieten van uw zelf opgewekte zonnestroom.

 6. AABOGREENTECH

  Nederland

  AaboGreenTech Duurzame woningen en gebouwen hebben vaak een gezonder leefklimaat voor bewoners en gebruikers. Ook zijn ze energiezuiniger en beter voor het milieu dan de traditionele vormen. Groothandel Aabo GreenTech, onderdeel van Aabo Trading, helpt u graag om ook uw woning of gebouw door middel van innovatieve technieken klaar te maken voor een groene toekomst. Waarom duurzaam? Duurzame woningen en gebouwen hebben vaak een gezonder leefklimaat voor bewoners en gebruikers. Ook zijn ze energiezuiniger en beter voor het milieu dan de traditionele vormen. Wat we doen Door de toepassing van innovatieve systemen met hoogwaardige kwaliteit bieden wij u de mogelijkheid om op een duurzame manier (Co2 neutraal) uw eigen elektriciteit en warmte op te wekken zonder dat u moet inboeten op het woon- en werkcomfort. Wij leveren maatwerk. Wij leveren maatwerk dat volledig aansluit bij uw wensen en uw specifieke situatie. Met de overstap van conventionele energie- en verwarmingstechnieken levert u direct uw bijdrage aan het milieu en aan uw portemonnee.

 7. BUIJS ELEKTROTECHNIEK

  Nederland

  Onze werkzaamheden bestaan uit het aanleggen, onderhouden, uitbreiden en modificeren van elektrische installaties bij particulieren en kleinere bedrijven, en wij leveren, installeren en onderhouden complete zonnestroomsystemen. Ook kunnen wij metingen en inspecties uitvoeren aan zowel AC installaties als PV systemen. De laatste tijd is onze focus steeds meer komen te liggen op het aanleggen van AC aansluitingen voor grotere PV systemen op daken van scholen, bedrijven, gymzalen etc. Buijs Elektrotechniek werd in juni 2004 opgericht door Marinus Buijs en is gevestigd in Velserbroek. Van een bedrijf dat zich alleen bezig hield met elektrotechnische werkzaamheden is de focus steeds meer komen te liggen op duurzame technieken en inspectie van PV en E installaties. Bij Buijs Elektrotechniek Velserbroek is uw elektrische installatie in goede handen. U kunt het bedrijf inschakelen voor uitbreiding, aanleg en modificatie van uw installatie, ongeacht of u een particuliere of kleinzakelijke klant bent.Wij passen de installatie van uw keuken aan, maken netwerkaansluitingen in uw kantoorpand, vervangen de complete elektrische installatie in uw pas gekochte woning, checken uw noodverlichtingsinstallatie, en ga zo maar door. Buijs Elektrotechniek Velserbroek heeft zich sinds 2012 gespecialiseerd in de verkoop en de installatie van complete zonnestroomsystemen. Het bedrijf verkoopt en installeert niet alleen haar eigen systemen, maar doet dit ook voor externe partijen.

 8. HARREMS ZONNEPANELEN

  Nederland

  Harrems Zonnepanelen Purmerend Zonne-energie webshop voor huis, boot, camper, strand- en tuinhuis Wij verkopen solaronderdelen en complete autonome off grid zonne-energie kits Tevens Netgekoppelde zonne-energie sets voor huis en bedrijf, om stroom terug te leveren. Maar ook losse accu's, omvormers en slimme energie systemen in combinatie met zonnepanelen en een generator bijvoorbeeld. Wij geven graag vriendelijk en vakkundig advies met snelle levering na aankoop. Alle prijzen zijn inclusief 21%btw Bedrijven buiten Nederland, maar binnen de E.U. leveren wij exclusief 21% btw Wij doen wat we beloven en leveren ook aan Belgie, Frankrijk, Spanje, Afrika etc. Bel: +31 (0)299-402755 voor gratis en persoonlijk advies.

 1. SOLAR2ENJOY

  Nederland

  Solar2Enjoy is een bedrijf waarvan de naam weergeeft waar het voor staat: “Zonnestroom zonder zorgen”. Uitstekende service. Prima garanties. Hoge rendementen. Een duurzame oplossing voor uw energiebehoefte Zonnepanelen leveren een duurzame bijdrage aan uw energiebehoefte. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die zonnepanelen levert, plaatst en installeert? Een partner die lid is van Holland Solar? Dan bent u bij Solar2Enjoy aan het juiste adres. Kwaliteit en duurzaamheid gaan bij ons hand in hand. Overweegt u zonnepanelen te kopen? De kosten van zonnepanelen zijn de laatste jaren sterk gedaald en kunnen dus geen belemmering meer vormen om zonnepanelen te plaatsen. Kies daarbij voor een omvormer van SolarEdge inclusief de 24/7 monitoring van SolarEdge voor hoge en betrouwbare rendementen. Wij rekenen u graag voor hoeveel energie u kunt opwekken. Onze zonnepanelen staan door heel Nederland, maar met name in Noord-Brabant en Limburg. In plaatsen als Sint Oedenrode, Son en Breugel, Veghel, Uden, Boekel, Schijndel, Gemert, Beek en Donk, Heeswijk Dinther, Helmond, Nuenen, Geldrop en Erp vindt u onze panelen.

 2. SOLAR FUTURE

  België

  Wij zijn de jonge dynamische groothandel voor UW ZONNE-ENERGIE SYSTEMEN. Solar-Future is een bedrijf dat hand in hand met u doorheen uw volledige projecten stapt. Wij bieden U compleet systemen, van zonnepaneel over omvormer, de volledige bekabeling en oerdegelijke montagesystemen tot de kleinste schroefjes en connectoren. We staan u steeds ter zijde. We geven u deskundige adviezen en loodsen u, door ons technisch vakmanschap en professionalisme, doorheen uw traject. Ook voor alle administratie kan u bij ons terecht om uw zonne-installatie optimaal te laten renderen. Bij ons staan alleen UW WENSEN centraal omdat een tevreden klant belangrijk voor ons is. Ons sterk groeiend bedrijf biedt u die meerwaarde door volgende factoren: klantvriendelijkheid en betrouwbaarheidgedegen vakkenniscorrecte en stipte leveringen uit eigen voorraadgeloven in een groene toekomst.

 3. LUC DE KOCK

  België

  Luc DE KOCK NV is gespecialiseerd in dakwerken, sanitair en zonne energie. Dakwerken: voor zowel platte als hellende daken doen wij de volledige opbouw van het dak: timmerwerken, dakisolatie, dakbedekking en zinkwerken. Afgeleide activiteiten hiervan zijn: gevelbekleding, dakvlakramen (Velux), ventilatie, enz. Voor uw sanitaire werken kan u bij hun bedrijf terecht voor de herstelling van een lekkende kraan tot de volledige verbouwing "sleutel op de deur" van uw badkamer: afbraakwerken, vernieuwen en/of aanpassen van de leidingen, elektriciteit, tegelwerken en uiteindelijk de installatie van het nieuwe sanitair. Ten slotte is professionele aannemer van dakwerken Luc De Kock NV ook gespecialiseerd in het ontwerp en de installatie van PV-systemen (systemen voor het opwekken van elektriciteit via fotovoltaïsche panelen) en het leveren en plaatsen van zonnepanelen voor de productie van sanitair warm water.

 4. SANISOLAR

  België

  In 1993 werd Sani-CV-Import bvba gesticht door Ing. Hubert Goethals. Na een jarenlange ervaring in de verwarmingswereld startte hij een bedrijf om zelf verwarmingstoestellen in te voeren in België en te verdelen aan de gespecialiseerde groothandels. Door zijn interesse in nieuwe technieken en zijn zorg voor het milieu begon hij in 1999 als een van de pioniers in zonne-energie met thermische zonne- installaties. Nu is het bedrijf ook installateur van fotovoltaische panelen of gecombineerde installaties.

 5. ENFINITY

  België

  Enfinity, specialist in zonnestroom voor KMO's. Enfinity levert en plaatst zonnestroom installaties voor de KMO markt, inclusief de land -en tuinbouwsector. Enfinity heeft een grondige kennis en ervaring en volgt nieuwe trends en belangrijke ontwikkelingen op de voet. Dankzij deze know-how kan Enfinity voor haar diverse klanten de beste technische oplossingen bieden bij de keuze van een zonnestroominstallatie. Belangrijke drijfveren hierbij zijn een maximale electriciteitsproductie van de installatie, een snelle terugverdienperiode van de investering en een gegarandeerd financieel rendement op langere termijn.

 6. KLUSBEDRIJFPMB ZONNEPANELEN

  Nederland

  professioneel aanemer voor afbouw, aanbouw en verbouw van huis, keuken of badkamer, maar ook het leveren en plaatsen van zonnepanelen, kozijnen, dakraam of dakkapel, schilderen en stucwerk.Klusbedrijf PMB is gespecialiseerd in het leveren, plaatsen en installeren van zonnepanelen. Dankzij de jarenlange ervaring als installateur, het juiste materiaal en directe import, zijn wij in staat U snel, vakkundig en voordelig zonne-energie te leveren met een snelle terugverdientijd. Zonnepanelen installeren moet goed en precies gebeuren. Het vergt ook expertise bij de keuze, opstelling, constructie en aansluiting. Niet alleen voor het optimale rendement, maar tevens voor een degelijke en duurzame montage en veilige aansluiting op uw installatie. Als professioneel installateur komen wij graag persoonlijk bij U langs om de zonnepanelen installatie te inventariseren waarna U een heldere offerte en scherpe prijsopgave krijgt.Over de arbeidsuren voor de installatie geldt het verlaagd BTW tarief.

 7. ERTEX SOLAR

  Oostenrijk

  Ertex Solar - een dochteronderneming van de glasveredelaar Ertl Glas AG fabriceert fotovoltaïsche modulen van hoge kwaliteit als het gaat om de grootte, belastbaarheid en ontwerp. Sinds de oprichting in 2004 specialiseren wij ons in de gebouwintegratie van fotovoltaïekinstallaties die voldoen aan de hoogste normen van de architectuur en bouwnijverheid. Om ons motto „NO LIMITS“ trouw te blijven, werken wij voortduren aan innovatieve technologieën die wij gezamenlijk met onze klanten ontwikkelen.

 8. SOLEMS

  Frankrijk

  SOLEMS is een Franse bedrijf en sinds 30 jaar fabrikant van installaties voor draadloze zonne-energie, voor elektriciteits- en elektronicabedrijven. Solems exporteert door heel Europa en biedt geoptimaliseerde standaardoplossingen en op maat zoals kleine zonnepanelen, zwak verlichtende cellen of detectors van zonnestralen. Solems adviseert u en begeleidt u bij al uw zonne-energieprojecten.

 9. ENERGY SRL

  Italië

  Het huidige product portfolio van Energy Srl bestaat uit: metalen straalkachels voor plafonds, hybride fotopanelen, zonne-energie systemen met warmte-opslag, met grafiet geladen kunststof en rubber materialen voor verhoogde thermische geleiding en overige fysieke en elektrische eigenschappen. Er bestaan diverse injectietypes op basis van grafiet naargelang de uiteenlopende technologische vereisten.

 10. V&C TRADE

  Nederland

  V&C Trade de Webshop en winkel voor zonne-energie voor gebruik op campers, caravan en boot. Wilt u onafhankelijk zijn van een stroom aansluiting? Koop dan bij ons een complete zonnepaneel set voor uw camper, boot of caravan. U kunt deze set eenvoudig zelf installeren en direct genieten van alle voordelen van zonne-energie. Tevens verzorgen wij ook de complete installatie voor als u het niet ziet zitten of het liever laat doen. Tot ziens bij V&C Trade. www.vctrade.nl

Filters

Resultaten voor

Zonne-energie - Import export

Aantal resultaten

3.463 bedrijven