• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zout - industrieel

Resultaten voor

Zout - industrieel - Import export

 1. DR. PAUL LOHMANN GMBH & CO. KGAA

  Duitsland

  Dr. Paul Lohmann® is een middelgrote, door de eigenaar geleide fabrikant en ontwikkelaar van minerale zouten met hoofdzetel in Emmerthal. Het gamma omvat meer dan 400 verschillende zouten, van aluminium tot zink, in een totaal van meer dan 7.000 verschillende specificaties. Dr. Paul Lohmann® levert zijn speciale zouten wereldwijd aan klanten in de levensmiddelen-, voedingssupplementen-, farmaceutische en cosmeticasector en - onder het merk Lohtragon® - aan klanten in industriële toepassingen. De constant hoge kwaliteit van de minerale zouten, de voortdurende innovaties in de productieprocessen en de zorg voor de klant maken al meer dan 135 jaar deel uit van de traditie van de onderneming. De producten worden chemisch zuiver geproduceerd of volgens alle internationale farmacopees, internationale voedselvoorschriften en klantspecificaties. De onderneming is in staat een groot aantal fysische en chemische parameters van haar producten te variëren, ze om te zetten in industrieel bruikbare afmetingen en ze aan te passen aan de behoeften van de veranderende markten. Als wereldspeler wordt Dr. Paul Lohmann® wereldwijd vertegenwoordigd door verkoopkantoren in Singapore, New York, Eindhoven en Lieusaint, en een netwerk van meer dan 80 commerciële agentschappen..

 2. SCHÜSSLER NOVACHEM GMBH

  Duitsland

  Zouten vormen een integraal onderdeel van ons leven, we komen ze bij elke stap die we tegen: Ze maken vloerbedekkingen hard, textiel zacht, veilige wegen, kelders droog en de zure maag weer neutraal. Je vindt ze in bierbrouwerijen, in kaas en in steeds meer voedingssupplementen zoals magnesiumtabletten en sportdranken. Omdat ons lichaam ook ongeveer 5% aan zout bevat, dat wij bijvoorbeeld verliezen bij zweten en dat steeds opnieuw moet worden gecompenseerd. Om te blijven profiteren van ons dagelijks werk, investeren we veel in onderzoek en ontwikkeling. Nieuwe processen en patenten helpen ons producten op basis van calcium, magnesium en natrium te produceren met minder energie in betere kwaliteit, om ze beter te gebruiken en om ze gemakkelijker te vervoeren. Wij danken de deelstaat Saksen-Anhalt, de federale overheid en de Europese Unie voor de ondersteuning van deze activiteiten.

 3. BÜCHERL GALVANOSERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BÜCHERL GALVANOSERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zout - industrieel. Het is gevestigd in Türkheim, Duitsland.

 4. SALZKONTOR FRITZ SCHMID GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SALZKONTOR FRITZ SCHMID GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zout - industrieel. Het is gevestigd in Fellbach, Duitsland.

 5. NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandelingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zout - industrieel, Waterontharders, Natuurlijke polymeren, Afvalwaterbehandeling, Zout - industrieel, Zwembadonderhoud - waterbehandeling, Waterontharders, calciumcarbonaat, en alginaat. Het is gevestigd in Dinard, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EUROSALT SALZHANDELSGES.MBH

  Duitsland

  Het bedrijf EUROSALT SALZHANDELSGES.MBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Zout - industrieel. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 2. COLORICIO.SRL

  Roemenië

  COLORICIO SRL is sinds 2013 gespecialiseerd in logistieke diensten. Wij werken in diverse sectoren zoals zout, metaal, bouw en transport. We leveren diverse types zout inclusief strooizout, zouttabletten en industrieel zout, farmaceutisch en consumptiezout voor diverse toepassingen. We voeren strenge controles uit om de kwaliteit van onze producten te waarborgen en zijn trots op onze certificering voor de IFS, ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 en GMP normen. We bieden aangepaste diensten en logistiek om aan uw behoeften te voldoen. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een internationale toonaangevende zoutleverancier. We bieden tevens een groot aanbod metaalproducten zoals buizen, pijpen, stangen en staven in elk type ferro of non-ferro metaal inclusief staal en aluminium. Ze worden geleverd in alle vormen (rond, plat, vierkant of zeshoekig) en afmetingen. We zijn tevens experts in logistiek voor vervoer. Lucht-, zee of wegtransport, we leveren goederen overal ter wereld en helpen u voor de opslag volgens uw vereisten.

 3. CFL- CHEMISCHE FABRIK LEHRTE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Productie van hoog zuivere soorten zoutCalcium en magnesium chloride zijn hier van cruciaal belang.Ook voor het oplossen, het kristalliseren, het drogen, het verpulveren verpakken en herverpakken we voor u.De gehele productfolio is leverbaar. Centraal staan calcium- en magnesiumchloride. Zeezout mengsels zijn nieuw in het programma.Daarnaast lossen we op, kristalliseren we, drogen, vermalen en pulveriseren we, en verpakken we eveneens opnieuw op aanvraag van de klant.Alle producten vindt u op onze productlijst.Het GMP-laboratorium bewerkt ook externe analysetaken bewerkt en heeft de beschikking over een ICP OES en een ICP-MS voor analyse van elementen en spoorelementen.

 4. PAG 91 D.O.O.

  Kroatië

  Wij bieden allerlei soorten zout: zout voor de voedingsmiddelen- en textielindustrie; voor het produceren van merkartikelen in winkelcentra; voor het produceren van veevoeder; voor het verzachten van water; wegzout voor het ontdooien van wegen, snelwegen, straten, enz. Onze productievestigingen zijn uitgerust met de meest recente machines voor het complete zoutproductieproces. In onze productie- en opslaggebouwen organiseren wij de volledige productie en bewerking van zout, inclusief reiniging, drogen, fijnmalen, zeven, toevoegen van additieven en verpakking.

 5. ZOUTMAN

  België

  ZOUTMAN, ruim 20 jaar specialist in alle soorten zout! ZOUTMAN is een onafhankelijk Belgisch familiebedrijf, gespecialiseerd in de productie en verwerking van (zee)zout. Vanuit de vestigingen in Roeselare en de zeehaven van Gent worden dagelijks duizenden tonnen zout, gaande van retail verpakkingen voedingszout tot bulkschepen strooizout, wereldwijd verscheept. Dit rechtstreeks van producent naar gebruiker. Voedingszout - Zeezout - industrie - Zeezout - retail - Fleur de sel - Flakes - Vacuümzout - Nitrietpekelzout - Pekel food grade Zout voor waterbehandeling - Onthardingszout - Vaatwaszout - Zwembadzout - Pekel Strooizout Veevoeder- en landbouwzout - Veevoederzout - Landbouwzout - Aquacultuur Industriezout - Raffinage - Visverwerking - Huidenverwerking Zout voor wellness toepassingen - Badzout - Scrubzout - Dode zeezout

 1. S.A.L.T. CONSULTING GMBH

  Duitsland

  Wij zijn gespecialiseerd in de handel met minerale grondstoffen en zouten. Het accent ligt daarbij op kalium- en magnesiumproducten. Wij bieden een omvangrijk productaanbod in de sectoren industrie, farmacie en levensmiddelen. De producten zijn afkomstig van wereldwijd toonaangevende producenten en bieden daarbij de hoogste kwaliteit. Voor het bereik Health Care & Food stellen wij een speciaal artikelaanbod voor de bijzonder hoge eisen van de farmaceutische, levensmiddelen- en cosmetica-industrie ter beschikking. Wij onderscheiden ons door punctuele leveringen.Informeert u zich op onze website over ons productaanbod en onze doelstellingen.

 2. SALES DEL CENTRO

  Spanje

  Leverancier van industrieel zout, strooizout voor wegen en alle overige types zout.

 1. ICB SALZ UND INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Duitsland

 2. SALZ-HELMREICH GMBH

  Duitsland

 3. CIHANBEYLI TUZ

  Turkije

 4. OMEGA LINE EGYPT

  Egypte

 5. GRUPO SALINA

  Spanje

 6. OMNIASALE

  Italië

 7. GLOBAL SRL

  Italië

 8. CICEK TUZ

  Turkije

 1. DECOSAL & SPA SL. DESARROLLOS COMERCIALES SALINEROS.

  Spanje

 2. ESTUZ A.Ş

  Turkije

 3. CHEMRO HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Oostenrijk

 4. SALTADE

  Turkije

 5. GULER TUZ

  Turkije

 6. PENDIK SALT

  Turkije

 7. M.P.THEODOROU SALT INDUSTRY & CO LTD

  Cyprus

 8. MGP CYPRUS SALT CO LTD

  Cyprus

 9. TETRA CHEMICALS EUROPE AB CALCIUM CHLORIDE

  Zweden

 10. INFOSA SALINES DE LA TRINITAT

  Spanje

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis