• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • alcohol- fenolen en derivaten

Resultaten voor

Alcohol- fenolen en derivaten - Import export

 1. CERUSSA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  CERUSSA is een Pools bedrijf dat sinds 2016 gespecialiseerd is in het importeren en exporteren van voedingsmiddelen. Wij zijn gespecialiseerd in de distributie van diverse producten, waaronder technisch vet en zonnebloemolie. Wij kunnen zonnebloemolie leveren in flessen van 5 liter en 1 liter. Wij leveren zonnebloemolie van hoge kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij streven ernaar onze klanten de beste kwaliteit en prijs te bieden. Bij CERUSSA wordt ons aanbod individueel samengesteld volgens de behoeften van onze klanten. Onze producten zijn: -MOQ flessen 5L: 4224 eenheden (32 pallets) en, -MOQ 1L flessen: 21600 eenheden. Wij werken samen met onze klanten om aan uw behoeften te voldoen en u producten van de beste kwaliteit te leveren. Neem contact met ons op en bezoek onze website voor meer informatie over ons productassortiment en ons aanbod!

  Alle producten voor "alcohol- fenolen en derivaten"

 2. TIANJIN YR CHEMSPEC TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Verified by europages badge

  YR Chemspec® is een erkende fabrikant en leverancier die door SGS beoordeeld en gecertificeerd is. Het bedrijf voldoet aan alle richtlijnen van kwaliteitmanagementsysteem ISO 9001: 2015. YR Chemspec® produceert en distribueert een grote verscheidenheid aan speciale stoffen, grondstoffen en actieve ingrediënten voor de wereldwijde cosmetische industrie. We staan bekend om onze geavanceerde technologische innovaties, productieprocessen en distributiekanalen en we werken met hoogwaardige grondstoffen en ingrediënten. YR Chemspec® is een wetenschappelijk georiënteerd bedrijf, dat zijn uitmuntende ontwikkelingsproces versnelt via innovatie en nieuwe aanjagers voor groei. YR Chemspec® vergroot zijn mogelijkheden voor wetenschappelijke en technologische innovaties door samenwerking met gerenommeerde universiteiten en instituten. Onze belangrijkste wetenschappelijke samenwerkingsprojecten betreffen vitaminederivaten, gefermenteerde actieve stoffen, plantenextracten, PVP-polymeren, polyquaterniums en andere actieve ingrediënten.

 3. CADES PENEDES

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CADES PENEDES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcohol, fenolen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren ethylalcohol, wijnsteenzuur, Druivenpitolie, wijnalcohol, DRUIVENPITOLIE, druifpittenolie, en ethanol. Het is gevestigd in Avinyonet Del Penedes-Barcelona, Spanje.

 4. JSC BIOKIMYO

  Oesbekië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JSC BIOKIMYO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcohol, fenolen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie - import-export, Chemie - import-export, distillaat, ethylalcohol, installaties en apparatuur voor de productie van pure alcohol, pure alcohol, en niveaus. Het is gevestigd in Yangiyul, Oesbekië.

 5. NEDSTAR

  Nederland

  Nedstar is your tailored ethanol supplier: Established in 2018, we offer you high-quality alcohol with the best customer service and fair business practices. Based in Amsterdam, our international team of over 20 commercial and logistical experts is there to respond to any of your ethanol needs - worldwide. Ethanol is a sustainable resource that is crucial for many sectors and applications as a solvent, flavour enhancer, disinfectant, or preservative. At Nedstar, we supply customers with food-, cosmetics-, industry-, pharmaceutical-, and electronics-grade ethyl alcohol. Choose between many raw materials such as sugar cane, wheat, and other grains, and various denaturants when purchasing denatured alcohol. Nedstar takes its corporate social responsibility seriously and wants to make a positive impact environmentally, socially, and economically. Our ethanol is largely made from a residual stream from the sugar industry and our suppliers are carefully selected based on strict fairness and sustainability criteria. Nedstar offsets significantly more CO2 than its impact, being the only ethanol supplier to do so in this way. We have also committed ourselves to various CSR initiatives relevant to our relationships with suppliers, customers, and the planet, such as Tree Nation, IMO 2020 and The Green Intelligence.

  Alle producten voor "alcohol- fenolen en derivaten"

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EQUILEX BV

  Nederland

  EQUILEX neemt een belangrijke plaats in als onafhankelijke distributeur van chemicaliën en aardoliederivaten. EQUILEX richt zich tot tussenhandelaren in chemicaliën en raffinaderijproducten, alsook tot de markt van gespecialiseerde chemische producten en landbouwchemie. Equilex heeft een vrij uitgestrekt aanbod ontwikkeld bestaande uit activiteiten en diensten voor de industrie: De verkoop en distributie van chemicaliën in een geografisch gebied voor Europese en internationale leveranciers. Research en bevoorrading van producten voor Europese ondernemingen die op zoek zijn naar nieuwe bronnen buiten hun natuurlijk bevoorradingsgebied. De zuivering van bepaalde ruwe bronnen tegen maakloon. De opzet van een Europese logistieke strategie voor ondernemingen die een nieuw product willen introduceren. De organisatie van opslag en transportdiensten en van herverpakking van producten tegen maakloon. Marktonderzoeken omtrent de producten en de doelmarkten.

 2. VKG OIL AS

  Estland

  Chemische additieven voor scheepsbrandstof en huisbrandolie. Olie-industrie. Schalie-oliën en stookoliën. Bitumen, cokes. Fenolen en fenolproducten. Alkylresorcinols, 2-methylresorcinol, 5-methylresorcinol). Harsen voor de hout- en meubelindustrie (carbamidehars en fenol-formaldehydehars). Oliën en smeermiddelen. Additieven voor scheepsbrandstof en huisbrandolie. Olie-industrie. Schalie-oliën en stookoliën. Harsen

 3. VF CEULEMANS & CO

  België

 4. KIMIA ALCOHOL ZANJAN

  Iran

  Het bedrijf KIMIA ALCOHOL ZANJAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcohol, fenolen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontsmettingsmiddelen. Het is gevestigd in Tehran, Iran.

 5. ENIPEASEVOO

  Griekenland

  Het bedrijf ENIPEASEVOO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcohol, fenolen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren gepersonaliseerde decoraties voor winkels, en biologisch extra vierge olijfolie. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 1. ALPHA DISTILLATE

  Ierland

  Het bedrijf ALPHA DISTILLATE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Alcohol, fenolen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren antiseptische middelen. Het is gevestigd in Dublin, Ierland.

 2. MODAAKIMI ELEKT. MAG. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf MODAAKIMI ELEKT. MAG. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcohol, fenolen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren ethylalcohol. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. VINDEGA

  Duitsland

  Het bedrijf VINDEGA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcohol, fenolen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren champagne. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 2. SPIRTPROM

  Oekraïne

  Het bedrijf SPIRTPROM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Alcohol, fenolen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Organische chemie - alcoholen en epoxiden, pure alcohol, en gedenatureerde ethylacohol. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 3. QUIMIDROGA FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf QUIMIDROGA FRANCE, is een Distributeur, en actief in de sector Alcohol, fenolen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren bedrijfsverenigingen van distributie en detailhandel, en chemische grondstoffen. Het is gevestigd in Rungis, Frankrijk.

 4. QUAD LAB

  Frankrijk

  Het bedrijf QUAD LAB, is een Dienstverlener, en actief in de sector Alcohol, fenolen en derivaten. Het is gevestigd in Lisses, Frankrijk.

 5. FJU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FJU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcohol, fenolen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren alcohol voor de drankindustrie, alcoholische dranken, en bouwkasten. Het is gevestigd in Hatten, Duitsland.

 6. ETALMAG SAS

  Colombia

  Het bedrijf ETALMAG SAS, is een Distributeur, en actief in de sector Alcohol, fenolen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren alcoholen, en handel. Het is gevestigd in Bogota, Colombia.

 7. WEST WAY, LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf WEST WAY, LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcohol, fenolen en derivaten. Het is gevestigd in Lviv, Oekraïne.

 8. ORIGEN CHEMICALS

  Brazilië

  Het bedrijf ORIGEN CHEMICALS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcohol, fenolen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukinkten, isopropyl alcohol, en Drukinkten. Het is gevestigd in Belo Horizonte, Brazilië.

 1. ALCOHOLES GUAL, SA

  Spanje

  Het bedrijf ALCOHOLES GUAL, SA, is een Distributeur, en actief in de sector Alcohol, fenolen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren ethylalcohol, brandspiritus, isopropyl alcohol, en alcoholen. Het is gevestigd in Pacs Del Penedès, Spanje.

 2. BVE

  Oekraïne

  Het bedrijf BVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcohol, fenolen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren ethylalcohol, alcohol voor de drankindustrie, antiseptische middelen, en bio-ethanol. Het is gevestigd in Vinnytsya, Oekraïne.

 3. CAME SRL

  Italië

  Het bedrijf CAME SRL, en actief in de sector Import-export - chemische en farmaceutische producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmiddelen, chemisch, Chemische bindmiddelen, Corrosiebestrijding, chemisch, Alcohol, fenolen en derivaten, Schuurmiddelen, chemisch, Chemische bindmiddelen, Corrosiebestrijding, chemisch, en Alcohol, fenolen en derivaten. Het is gevestigd in Origgio (Va), Italië.

 4. REDSUN INTERNATIONAL

  Canada

  Het bedrijf REDSUN INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcohol, fenolen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren ethylalcohol, en maïsmeel voor zootechniek. Het is gevestigd in Calgary, Canada.

 5. SYNETAIRISTIKI DIATROFIKI A.S.E.

  Griekenland

  Het bedrijf SYNETAIRISTIKI DIATROFIKI A.S.E., is een Groothandelaar, en actief in de sector Alcohol, fenolen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren distillateurs voor druivenmoer, tafeldruiven, alcohol voor de drankindustrie, en distilleerders voor de drankindustrie. Het is gevestigd in Soufli, Griekenland.

 6. CETEX PETROCHEMICALS

  India

  Het bedrijf CETEX PETROCHEMICALS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcohol, fenolen en derivaten. Het is gevestigd in Chennai, India.

 7. NOVIPLAST TRADING SAS

  Italië

  Het bedrijf NOVIPLAST TRADING SAS, is een Distributeur, en actief in de sector Alcohol, fenolen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunststofindustrie - grondstoffen, import en export dienst, en Kunststofindustrie - grondstoffen. Het is gevestigd in Novi Ligure, Italië.

 8. DRINKWELL

  Denemarken

  Het bedrijf DRINKWELL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Alcohol, fenolen en derivaten. Het is gevestigd in Roskilde, Denemarken.

 9. ZHEJIANG SHOU & FU CHEMTRADE CO., LTD.

  China

  Het bedrijf ZHEJIANG SHOU & FU CHEMTRADE CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcohol, fenolen en derivaten. Het is gevestigd in Hangzhou, China.

 10. SENESEL

  Polen

  Het bedrijf SENESEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Alcohol, fenolen en derivaten. Het is gevestigd in Krakow, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis