• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • automatisering - installaties en uitrustingen

Resultaten voor

Automatisering - installaties en uitrustingen - Import export

 1. ROLLON GMBH

  Duitsland

  Rollon is een toonaangevende fabrikant van lineaire geleidingssystemen, telescoopgeleidingen en lineaire assen. Als totaalaanbieder voor lineaire techniek en lineaire systemen staat Rollon voor competentie, kwaliteit en langjarige ervaring. De onderneming beschikt over een omvangrijke product-knowhow en biedt zodoende optimale oplossingen voor elke behoefte en de meest uiteenlopende toepassingen. De Rollon Groep beschikt met zijn filialen in Italië (hoofdkantoor), Duitsland, Frankrijk, VS, de BRIC-landen alsmede een wereldwijd dealernet over een goed gespreide aanwezigheid. Rollon richt zijn verkoopstructuren daarom consequent op de optimale klantondersteuning. Hiertoe behoort de key-account-begeleiding van grote klanten in bepaalde industriesectoren evenals de projectbegeleiding en het projectmanagement in nauwe samenwerking met de applicatietechnici uit Duitsland en Italië. Rollon is niet alleen totaalaanbieder maar systeemleverancier voor lineaire techniek.

 2. FRIEDRICH MASCHINEN- UND WERKZEUGBAU GMBH

  Duitsland

  D. Friedrich Maschinen- und Werkzeugbau GmbH & Co. KG, in het kort FMW genoemd, werd in het jaar 1948 in Remshalden bij Stuttgart opgericht. Het familiebedrijf ontwikkelt en produceert nietmachines, speciale machines en elektrische persen voor de automobielindustrie, de hardware en elektronische industrie. Het imago wordt gekenmerkt door moderne apparatuur en moderne faciliteiten. Innovatief beheer, hoog gekwalificeerde ingenieurs en elektronica alsook goed opgeleide technici en vakmensen met jarenlange ervaring, vormen de basis voor een succesvolle bedrijfsgeschiedenis. Technische vakkennis, innovatie en een goed functionerend kwaliteitsmanagementsysteem volgens DIN ISO 9001 garanderen een constant hoge kwaliteit van de producten van Friedrich. Producten van hoge kwaliteit, klantspecifieke totaaloplossingen evenals deskundig advies en uitgebreide service maken van Friedrich ook op internationaal niveau een succesvolle en betrouwbare partner.

 3. ESSEGI 2 SRL - PACKAGING MACHINES

  Italië

  Goed verpakken om beter te verkopen. ESSEGI is een firma die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van verpakkingslijnen en industriële automatisering, in het bijzonder van verticale verpakkingsmachines, horizontale en verticale verpakkingspersen en menglijnen voor aarde. Wij leveren eveneens volledige systemen voor het wegen of het doseren van producten en van systemen om het product te laden en te transporteren. Veelzijdigheid: Wij zijn in staat alle vragen te beantwoorden en aan alle eisen te voldoen, met een maximale flexibiliteit. Betrouwbaarheid: Wij werken met respect voor de internationale normen en streven er voortdurend naar veiligheid. Beschikbaarheid: Wij staan tijdens alle productiefasen aan de zijde van de klant en bieden een verkoopservice en technische ondersteuning van superieure kwaliteit; Tijd is geld: tijdige aanbiedingen, leveringen en reparaties zorgen voor een heel scala aan voordelen met concrete resultaten.

 4. MP GMBH MONTAGE- UND PRÜFSYSTEME

  Duitsland

  MP GmbH Montage- und Prüfsysteme is opgericht in 1990 en ontwikkelt en produceert op maat gemaakte machines voor assemblage-, meet- en testprocessen. Voor de montagesystemen gebruiken we onze modulaire opbouw met individueel procesontwerp.Onze producten MP voegpers, mastercomputer (traceerbaarheid) en doseerhoeveelheidtester worden door onze klanten zeer geaccepteerd en worden veelvuldig gebruikt.Onze klanten, zoals AAM, Biotronik, BMW, Bosch, Continental, Daimler, Häfele, Linamar, Magna, Nidec, Oerlikon, Stihl, Volkswagen, ZF en anderen, zijn actief in de auto-, medische, meubel- en tuinapparatuursector. We hebben een hoog niveau van expertise in het assembleren en testen van versnellingsbakken, uitlaatgaskoelers, nokkenasmodules, stroperige dempers, autopompen, pacemakers, colostomiezakken, pluggenheggenscharen enz. En hebben al geleverd aan Brazilië, China, Mexico, Thailand, VS.

 5. PÜSCHEL AUTOMATION GMBH & CO. KG

  Duitsland

  PÜSCHEL staat al meer dan 45 jaren voor de hoogste norm in automatisering van montage. Wij ontwerpen, ontwikkelen, produceren, monteren, programmeren en installeren. PÜSCHEL automatiseringssystemen - van het begin tot in de kleinste afstelling met de klanten.Intensieve inzet tijdens de inbedrijfstelling en het onderhoud van het begin van de productie zijn onmisbare onderdelen van onze klantgerichte activiteiten.PÜSCHEL gebruikt de ervaring in de automatiseringssector - interprofessionele en toekomstgericht. U ontvangt van ons naar wens: Automatische feederunits, automatiseringstechnieken, montagesystemen, robotgestuurde montagesystemen, montage-automatisering, roterende transfermachines, speciale machines voor de automobielindustrie en toeleveranciersindustrie, bijzonder machinebouw, feeders voor de automatisering

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STOPA ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  STOPA is Europa's toonaangevende premium fabrikant van geautomatiseerde opslagsystemen voor plaatwerk, langgoed en automatische parkeergaragesystemen. Het assortiment varieert van standalone applicaties tot integratieve automatiseringsmodules. 40 jaar praktische ervaring, met complexe ontwerpen en meer dan 1.900 wereldwijd geïnstalleerde systemen, waaruit het onafhankelijke bedrijf unieke knowhow haalt op het gebied van productkwaliteit en procesbetrouwbaarheid, procesautomatisering en softwareontwikkeling. Geconcentreerde ontwikkeling van automatische parkeersystemen voor parkeergarages, economische en ecologische concentratie van parkeerruimte. Onze producten: Parkeergarage-controlesystemen, parkeergarages, voorbereiding van parkeergarages, sanering van parkeergarages.

 2. WEBER MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Van gewichtsnauwkeurig snijden tot het nauwkeurig inleggen en verpakken van worst, vlees en kaas: Weber Maschinenbau is één van de toonaangevende systeemaanbieders voor snijtoepassingen en het automatiseren en verpakken van verse producten. Het centrale doel van de onderneming is de klanten te ontzorgen met behulp van uitstekende, individuele oplossingen en hen in staat te stellen hun systemen gedurende de gehele levenscyclus optimaal te gebruiken. Vandaag de dag heeft Weber Maschinenbau ongeveer 1.450 medewerkers in dienst op 22 locaties in 18 landen en draagt iedereen iedere dag met betrokkenheid en passie bij aan het succes van de Weber Groep. Tot op de dag van vandaag is het bedrijf in familiebezit en wordt het geleid door Tobias Weber, de oudste zoon van de oprichter van het bedrijf, Günther Weber, als CEO.

 3. BVS INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH

  Duitsland

  Welkom bij BVS Industrie-Elektronik. Naast reparatie, verkoop en service voor grote merken zoals SIEMENS, FANUC, BOSCH REXROTH / INDRAMAT, HEIDENHAIN, KUKA, ABB, SEW, LENZE en HELLER, bieden we daarnaast ook onze eigen HMI- IPC-oplossingen aan met het merk Unipo® sinds 2017. Met meer dan 100.000 vervangings- en vervangingsassemblages opgeslagen op de locatie in Hanau, evenals meer dan 190 medewerkers die meer dan 10.000 tevreden klanten uit bijna alle productie- en verwerkingsindustrieën wereldwijd bedienen, zijn wij een van Europa's toonaangevende dienstverleners in ons marktsegment. Dankzij de kwaliteit die BVS al decennia consequent nastreeft, werken inmiddels vele grote besturings- en aandrijvingsfabrikanten met ons samen. Als enige bedrijf ter wereld voor het onderhoud van industriële elektronica hebben we met trots de status van “Bosch Rexroth Group Service Point”.

 4. PROFELEC

  Frankrijk

  ProfElec is de Europese marktleider in de verkoop van elektrische apparatuur voor vakmensen in de industriële en tertiaire sectoren. De laatste 15 jaren hebben wij succesvolle service verleend en wereldwijd geëxporteerd. Onze high-tech installaties in Frankrijk, Estland en Litouwen stellen ons in staat de beste elektrische schakelkasten, van laagspanning tot 6300A, te ontwerpen, te vervaardigen en te exporteren. Verder ontwikkelen wij verschillende soorten behuizingen om te voldoen aan de eisen van iedere klant: van kleine controlekasten tot automatiseringssystemen van meerdere tientallen meter lang. Wij werken hoofdzakelijk via export en uitsluitend met de voornaamste marktleiders in de vervaardiging van elektrische apparatuur, zoals Schneider Electric, Legrand, ABB, Siemens, Hager, APC, Finder, Wago, Eaton, Logstrup, OEZ. Waarom kiezen voor ProfElec? levering binnen 48 uur - wij verzenden bestellingen vanuit ons magazijn in Frankrijk. Professionalisme - Al onze experts en technici beschikken over een brede internationale ervaring. Beste voorwaarden - wij kopen elektrische laagspanningsonderdelen direct van de fabrikanten en bieden deze aan onze klanten aan tegen de beste prijzen. Bekijk onze catalogus en neem contact op met onze experts!

 5. SICHUAN ODOT AUTOMATION

  China

  ODOT is leader en leverancier van oplossingen voor automatisering van gegevensverwerving, gespecialiseerd in onderzoek en ontwerp van industriële communicatieproducten, ontwerp van industriële automatiseringscontrolesystemen sinds 2003. Ons product is gekeurd voor EMC conformiteit "CE" BY SGS en Kwaliteitsbeheersysteem ISO9001: 2015. Wij hebben een allesomvattende oplossing voor automatiseringsdata ontwikkeld van Controller IIOT, Cloud naar sensoren en actuatoren naar IO systeem via de populairste veldbus en ETHERNET standaarden, zoals remote I/O module, BOX I/O module, IIOT, gateway, protocol converters, switches. ODOT Automation heeft met succes oplossingen voor professionele velddataverzameling geleverd aan verschillende industriële sectoren, zoals die van nieuwe energieën, textiel, automobiel, voedingsmiddelen en dranken, waterkrachtcentrales. Met onze expertise kan de real-time data probleemloos worden overgedragen naar het hogere niveau van MES en ERP management, zodat kan worden overgegaan op intelligente productie, met een real-time weergave van de MES gegevens van de productiesite.

 1. GICAR SRL

  Italië

  Gicar ontwerpt en produceert avant-gardistische elektronische systemen, uit de catalogus of volgens de specificaties van de klant. Gicar biedt innovatieve producten en werkt actief samen met de klanten om in de verschillende marktsectoren aan hun behoeften te voldoen. GICAR stelt zich tot doel, iedere klant een globale service te bieden.

 2. SC ELECTRONICS SERVICE SYSTEM SRL

  Roemenië

  ESS is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van elektrische installaties en oplossingen voor industriële automatisering. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van complete elektrische diensten voor diverse sectoren, inclusief woningbouw, winkels, industriële installaties en onderhoud. Wij bieden een uitgebreide reeks elektrische diensten, zoals: -Ontwerp van schakelborden. -Inkoop van uitrustingen. -Montage van schakelborden en bedrading. -Ontwerp van elektrische schema's. -Software ontwikkeling (PLC, HMI). -Testen en inbedrijfstelling. -Machine installatie en bediening. Bij ESS zetten wij ons in om hoogwaardige diensten te bieden die altijd een stapje verder gaan om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Wij sporen u aan uw ideeën te delen daar wij gespecialiseerd zijn in het leveren van professionele oplossingen op maat.

 1. PRO-ASSEM SP. Z O.O.

  Polen

  De firma Pro Assem is gespecialiseerd in de ontwikkeling van machines en assemblagelijnen. We werken aan opdrachten van de ontwerpfase tot de levering van het eindproduct en verzorgen de inbedrijfstelling op de locatie aangegeven door de klant. Wij zijn gefocust op moderne technologie en innoverende industriële oplossingen. Wij hebben ons eigen machinepark uitgerust met installaties van de beste kwaliteit, zodat wij in staat zijn snel te werken van de ontwerpfase tot de inbedrijfstelling. Neem contact met ons op voor verdere informatie!

 2. CAMPETELLA ROBOTIC CENTER

  Italië

  Campetella Robotic Center is een Italiaanse onderneming gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van cartesian en bewerkende robots. Het bedrijf spitst zich toe op mechanische ontwerpen en uitvoeringen maar houdt zich tegelijk bezig met het ontwikkelen van software, de installatie van de systemen, de verkoop en de klantenservice m.b.t. de robots in de industriesector. Onze core business: gerobotiseerde oplossingen bestemd voor de sector kunststofgieten.

 3. VENNENS E.M.I

  België

  Sinds 2016, VENNENS E.M.I is gespecialiseerd in de productie van transportsystemen zoals transportbanden, distributieriemen, kettingtransporteurs of rollerbanen. We kunnen automatiseringsbedrijven ondersteunen bij de implementatie van hun projecten. We zijn uitgerust om het hele project van A tot Z te leveren, inclusief robotintegratie en ontwikkeling van de complete machine om uw productie te optimaliseren en repetitieve handelingen te versnellen. We kunnen ook gehele productielijnen ontwikkelen of aanpassen om de werkdruk van werknemers te verminderen, waardoor de productiviteit en het rendement van uw bedrijf verhogen. Bovendien ontwikkelen we volledige installaties in fabrieken. Onze missie is om maatoplossingen te ontwikkelen die perfect aansluiten op uw wensen en vereisten. We spreken uw project met u door om een duurzame oplossing samen te stellen die zo goed mogelijk op uw behoeften aansluit. Nadat het ontworpen 3D door u is goedgekeurd, voeren en begeleiden wij het project van begin tot eind uit, vanaf de montage tot aan de installatie van uw transportband of productielijn. Grondige tests worden uitgevoerd voor en na de assemblage om de oplossing te evalueren en te verzekeren dat alles perfect werkt. Omdat klanttevredenheid onze prioriteit is, streven we ernaar om een vlotte installatie te garanderen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

  Alle producten voor "automatisering - installaties en uitrustingen"

 4. COMERC SP. Z O.O.

  Polen

  De onderneming COMERC is een actieve deelnemer in de industrie voor hernieuwbare energiebronnen. Haar specialiteit is het ontwerp en de constructie van verwerkingslijnen voor biomassapellets en briketproductie (bijv. uit zaagsel of stro). Ons aanbod omvat een uitgebreide keuze aan apparaten die voor de productie van biobrandstof worden gebruikt, bijv.: granuleermachines, ovens/drogers, briketteermachines, versnipperaars, rollen, matrijzen en nog veel meer. Daarnaast bieden wij geavanceerde en moderne oplossingen op het gebied van de industriële automatisering.

 5. COSTRUZIONI METALMECCANICHE VALENTE

  Italië

  Bouw en vervaardiging van bandtransporteurs met metalen rollen, roltransporteurs, schroeftransporteurs, bouw van emmerelevators, vervaardiging van roltransporteurs, montage van industriële systemen, verwerking van plaatstaal, staalconstructie naar tekening, constructie van metalen structuren, systemen voor de productie van schuimrubber voor isolatie, vervaardiging van automatische afkortmachines.

 6. OTTO BIHLER MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Uw sterke partner voor geautomatiseerde productieoplossingen in stempelen, lassen en assemblagetechnologie.

 7. CPC EUROPA GMBH

  Duitsland

  cpc Europa GmbH - Mechatronica in de lineaire bewegingstechniek, uw specialist voor lineaire bewegingstechniek. De vereisten voor lineaire recirculatiekogellagergeleidingen zijn even gevarieerd als de toepassingen waarin ze worden gebruikt. Lineaire bewegingen zijn een belangrijk onderdeel van moderne productie-installaties. Onze lineaire componenten zijn uiterst precieze producten en worden daarom gebruikt in verschillende gebieden en industrieën in de machinebouw.

 8. CLA CLINICAL LABORATORY AUTOMATION SA

  Zwitserland

  Het bedrijf CLA CLINICAL LABORATORY AUTOMATION SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industrieel waarneemsysteem, Robots - industrie, bedrijfsautomatisering, Automatische systemen, Transportsystemen voor automatisering, Automatisering van productiesites, koppelsensor, automatisering montagelijnen, en Industrieel waarneemsysteem. Het is gevestigd in Delémont, Zwitserland.

 1. MINET CONCEPT

  België

  Het bedrijf MINET CONCEPT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische kasten en apparaten, en industriele automatisering. Het is gevestigd in Niverlee, België.

 2. CMS AUTOMATISME

  Frankrijk

  Het bedrijf CMS AUTOMATISME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatisering - installaties en uitrustingen, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Robots - industrie, Persen, hydraulisch, fabricage van speciale machines, industriële robotica-automatismen, Automatisering - installaties en uitrustingen, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, en plastic verpakkingsmachine. Het is gevestigd in Schweyen, Frankrijk.

 3. ESD ELECTRONICS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ESD ELECTRONICS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Hannover, Duitsland.

 4. ASMETEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ASMETEC GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Kirchheimbolanden, Duitsland.

 5. HECK KÄLTETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HECK KÄLTETECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Steinhagen, Duitsland.

 6. LUKA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LUKA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Engelskirchen, Duitsland.

 7. RAU AUTOMATISIERUNG

  Duitsland

  Het bedrijf RAU AUTOMATISIERUNG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Halver, Duitsland.

 8. BERGHOF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BERGHOF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Eningen, Duitsland.

 9. AIS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AIS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Ingolstadt, Duitsland.

 10. JENOPTIK INDUSTRIAL METROLOGY GERMANY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JENOPTIK INDUSTRIAL METROLOGY GERMANY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Villingen-Schwenningen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Automatisering - installaties en uitrustingen - Import export

Aantal resultaten

5.195 Bedrijven