Leverancier worden Zich identificeren
 • europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • brood-- banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen

Resultaten voor

Brood-- banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen - Import export

 1. CARAMBELLE

  Frankrijk

  Het avontuur begon in 2005 rond het idee spullen aan te bieden om gebak en koekjes te versieren zoals echte professionals. Na een paar maand geëxperimenteerd te hebben met producten die tot dan toe alleen voor professionals bestemd waren, hebben we ze getest en zo aangepast dat ze thuis gebruikt kunnen worden; zo ontstond de merknaam ScrapCooking®. Als lekkerbekken en creatievelingen verzonnen we ludieke producten die voor iedereen toegankelijk zouden zijn om alle soorten homemade gebak, koekjes en suikerwaren te versieren. We hebben een bedrijf opgebouwd van menselijk formaat en wij bieden graag bij voorkeur in Frankrijk vervaardigde producten aan. Al onze producten zijn in onze werkplaatsen in Fondettes bedacht en daar ook grotendeels vervaardigd. Onze onderneming blijft innoveren dankzij haar unieke idee om tegelijk eetbare versieringen en banketbakkersgerei aan te bieden. Sinds de oprichting van de onderneming zagen 5 merknamen het daglicht: ScrapCooking, Mirontaine, Framboiselle, L’épicerie du Chef en Petcooking. Onze kwaliteitsaanpak is nauw verbonden met onze wil om bij ons in de buurt te produceren door zo snel mogelijk bij te dragen aan de plaatselijke economie. Ieder product is ontworpen en vervaardigd om een optimale kwaliteit te garanderen, zowel wat betreft de geldende normen als het gebruiksniveau. Welkom in de wereld van C a r a m b e l l e!

  Alle producten voor "brood-- banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen"

 2. MACH SPA

  Italië

  Mach staat in voor het ontwerp, de productie en de verkoop van glazenwasmachines, vaatwasmachines, professionele wasinstallaties en uitrustingen voor collectiviteiten, hotels, cafés, restaurants, banketbakkerijen en ijsverkopers. Sinds 1988 is het ons doel, een belangrijke speler te zijn op deze bijzonder concurrerende markt en dankzij onze stalen wil haalden we de afgelopen jaren uitstekende resultaten die te zien zijn aan de tevredenheid van onze klanten in Italië, Europa, Amerika, Azië en Afrika.

 3. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Zuid Korea

  Bakkerij en zoetwarenindustrie gebruik "Rice Cake Machine" De SYP Rice-cakemachine kan worden geclassificeerd als een Bakkerijmachine of een Confectionery Machine. Wij zijn de vervaardiging van Rice Cake Popping Machine. Met deze natuurlijk graangewasmachine worden alleen korrelchips of taarten gebruikt met 100% natuurlijke korrel, bijvoorbeeld rijst, bruine rijst, maïs, gerst, enz. Met een rijstcake-machine kunnen Aardappelchips, Sojabonenchips, enz. Worden gemaakt met aardappelpallet of soja. Bonen pallet. Aangezien 100% graanhapje uitstekend is in voedingswaarde en een goede reputatie van de consument krijgt, is het makkelijk te commercialiseren. Onze SYP-serie heeft compact design en een super gemak voor gebruik. Het is ook makkelijk om de tijd, de dikte en de vorm te controleren en wordt daarom uitgebreid gebruikt van de winkels naar de fabrieken. Het wordt ook genoemd als rijsttappers, poppentaartmachine, rijstpopmachine, maïscakeautomaat, puffermachine, gepofte taartmachine, Koreaanse rijstcake machine, popmachine, enz.

 4. ROVACOS

  België

  ROVACOS is al meer dan 50 jaar actief in de sector decoratieartikelen voor bakkers, banketbakkers, suikerwaren- en chocoladefabrikanten. Fabrikant van niet-eetbare decoratieartikelen en decoratieartikelen van marsepein, suiker, chocolade en zachte vruchtensnoepjes (pâte de fruits). Decoratieartikelen voor gebak en roomijs. Ons productaanbod bestrijkt alle feesten en gangbare evenementen. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit groothandelaars, wederverkopers en industriële fabrikanten in Europa, Amerika en het Midden-Oosten.

 5. ACEMAL NV

  België

  ACEMAL NV - Met zijn onderlegd en flexibel team kan ACEMAL voor elke wafelproducent oplossingen op maat uitwerken. Industriële installaties voor wafels, koekjes, pancakes, blinis, hotcakes, etc. Aarzel niet om ons te raadplegen indien u geinterreseerd bent in andere producten. Onze kennis laat ons toe om productie lijnen aan te passen volgens de vraag van de klant.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LEHRMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LEHRMANN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. M.A.M. EREDI MALAGUTI AURELIO DI MALAGUTI VANNI & C. SNC

  Italië

  Het bedrijf M.A.M. EREDI MALAGUTI AURELIO DI MALAGUTI VANNI & C. SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtovens, professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, uitrustingen voor pizzarestaurants, ovens voor pizzarestaurants, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, houtovens, en ringovens. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 3. DAUB MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DAUB MASCHINENBAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Birkenfeld, Duitsland.

 4. ABENDSCHÖN MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ABENDSCHÖN MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Muggensturm, Duitsland.

 5. PITEC AG

  Zwitserland

  Het bedrijf PITEC AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Oberriet, Zwitserland.

 1. PKO-SURA COMPANY

  Rusland

  PKO SURA LLC produceert industriële snoepgoedmachines voor de productie van snoepgoed, zuurtjes en banketbakkersproducten voor de gebak- en bakkerij-industrieën onder de merknaam “Sura”. De fabrikant produceert machines en industriële uitrustingen voor de banketbakkersindustrie: gietmachines voor het maken van pralines en fruit tumtum, gietvormen voor de productie van mueslirepen, taffy, hematogeen, koekjes met suikerglazuur, koekjes, koeltransportbanden, spiraalvriezers, gietmachines voor het vervaardigen van praline en fruit tumtum, gietvormen voor de productie van mueslirepen, taffy, hematogeen, koekjes met suikerglazuur, koekjes, koeltransportbanden, spiraalvriezers, kneedmachines, glazuuruitrusting voor het maken van glazuur voor gebak, bonbons, enz. Op aanvraag van de klant kan de fabrikant tevens een gebruiksklare productielijn voor glazuur en het decoreren van gebak, het maken van gevuld snoep, koekjes en overig leveren. PKO produceert sinds 2010 machines en uitrustingen voor de voedingsindustrie. De “Sura” banketbakkersapparatuur wordt vervaardigd volgens tekening van de klant. De compacte machines zorgen voor ruimtebesparing en kunnen op intuïtieve wijze bediend worden.

 2. VERHOEST MACHINERY

  België

  Alle bakkerijmachines en voedingsmachines industriële mengers, kneders en ovens nieuw of tweedehands. Machinery Verhoest is sedert jaren een referentie voor de handel in bakkerijmachines en ovens. We hebben een grote stock van nieuwe en tweedehands (gereviseerd of niet gereviseerd) machines en ovens, alsook industriële machines: voor de bakkerij, patisserie, biscuiterie en wafelindustrie. Onze specialisatie zijn de industriële kneders en mengers van 5 tot 5000 L (afdeling VEMA MIXER industriële machines). Machinery Verhoest levert wereldwijd. Ovens SALVA en EUROPA. Deegbewerkingmachines OPTIMAT | DIVIMATIC | SIGMA. TOPCLEANER plaatkuismachines | RENOVE broodsnijmachine, e.a. Koeling: ACTIF - BCR - ISOCAB – SALVA. Showroommodellen: DITO SAMA, KEMPER, BERTRAND, STYLINOX. Tweedehands: HEIN, BONGARD, TIBILETTI, FRINGAND, OPTIMAT, KEMPER, DIOSNA, ARTOFEX, COLLETTE, HOBART, SEEUWER RONDO, MARCHAND, PANIRECORD, ERIKA RECORD, FORTUNA, BENIER, VAN DYCK, KOMA e.a.

 1. PANEM INTERNATIONAL

  Frankrijk

  In 1969 ontwierp PANEM de eerste kast voor de controle van het rijsproces. Deze geavanceerde technologie, bestemd voor professionele bakkers en banketbakkers, betekende een hele omwenteling in het vak, zowel wat betreft het comfort tijdens het werk als de regelmaat van de productie. Sindsdien is PANEM INTERNATIONAL doorgegaan met het ontwikkelen van oplossingen die in de verschillende sectoren innovatie, betrouwbaarheid, gebruiksgemak en rentabiliteit met zich meebrengen en die tegelijk de kwaliteit van de afgewerkte producten ten goede komen. Wij spelen in op problemen i.v.m. koude door producten voor te stellen voor het snel diepvriezen, voor gecontroleerde rijsprocessen, voor koelsystemen met positieve en negatieve temperaturen en voor het snel afkoelen. Voor iedere behoefte, voor iedere situatie ontwerpt, test en bouwt PANEM oplossingen op maat. Wij beschikken over een interne werkplaatsen waar de producten gebouwd worden. Wij vervaardigen rekken voor verkooppunten in alle technische sectoren die aan alle vereisten voldoen op het gebied van geventileerde koude voor professionele bakkerijen en banketbakkerijen.

 2. TROCHIDIS COMMERCIAL REFRIGERATION EQUIPMENT

  Griekenland

  TROCHIDIS Commerciële koeling en Winkelinrichting voor Bakkerijen, Banketbakkerijen, Cafetaria's, Slagers, Bars, Cafés, Supermarkten, Snackbars, Bloemisten, Vismarkten, Restaurants, Pizzeria's. Al meer dan 40 jaar een betrouwbare partner van vermaarde voedings- en cateringketens voor het leveren van turnkey projecten voor Commerciële koeling & Winkelinrichting: - Ronde vitrinetoonbanken, - Roestvrijstalen buffetkasten, - Gebaksvitrines, - Gekoelde vitrines, - Bain Marie vitrines, - Rvs koelcellen, - Rvs uitrusting voor microbiologische laboratoria, Onze hoofdactiviteiten: - Verkoop van commerciële winkeluitrusting en - Verkoop van commerciële koelcellen, - Verkoop van gekoelde vitrines, - Verkoop van commerciële Bain Marie vitrines, - Verkoop van gekoelde vitrinekasten voor bakkerijen, - Installatie van commerciële koelapparatuur, - Klantenservice koeling & restaurant apparatuur, VERTROUW OP ONZE 40-jarige ervaring in commerciële koelapparatuur. Zend ons een e-mail.

 3. FIS MODULAR SYSTEMS LTD.

  Rusland

  FIS Modular Systems is algemeen bekend om zijn innovatieve oplossingen op het gebied van de productie van universele modulaire apparatuur voor de vervaardiging van een volledig nieuw assortiment zoetwaren, kwark en desserts, evenals een nieuwe klasse van "gastronomische cakes" gemaakt van vlees, vis, gevogelte, salades en andere originele en onverwachte ingrediënten.. Onze apparatuur is betaalbaarder dankzij de aanwezigheid van een enkel besturingssysteem en vervangbare modules die kunnen worden gecombineerd en nieuwe configuraties krijgen, en u kunt op elk moment een extra module aanschaffen en producten van een volledig nieuw type produceren. Onze apparatuur wordt in Moskou geassembleerd uit Duitse eenheden en componenten, en de projecten worden ondersteund door Neofood en de ZDS Confectionery Academy uit Solingen, Duitsland. Met ons zoetwarencomplex heeft u geen beperkt assortiment meer.U hoeft geen apparatuur meer aan te schaffen om uw assortiment uit te breiden.Het hangt allemaal af van uw verbeeldingskracht.

 4. WILLEMSE & VAN ENGELEN

  Nederland

  Als u op zoek bent naar specialisten op het gebied van spuitmachines, bent u bij ons aan het goede adres . Reeds 20 jaar fabriceren wij kwalitatief uitstekende ambachtelijke en industriële bakkerijmachines voor het verspuiten van diverse grondstoffen zoals o.a.: gelei, chocolade, ei, vet & fondant. Tevens vervaardigen wij deegverwerking machines voor de banketindustrie. W & VE is ook uw partner in op maat gemaakte machines; geheel volgens de wensen van onze klant. Wij zijn een internationaal georiënteerde onderneming die exporteert naar meer dan 45 landen ; rechtstreeks of via onze 80 dealers verspreid over alle continenten.

 5. VAN DEN BROUCKE BAKKERIJMACHINES

  België

  Bij Van Den Broucke Bakkerijmachines kan je terecht voor allerlei bakkerijmachines. Onder andere: klima's, klopper-mengers, kneedmachines, afwegers, opbollers, langmakers, verdeler-opbollers, bakovens, uitrolmachines, rijskasten, broodsnijmachines, dresseer- en spuit-machines, pasteurisatoren, ijsbereidingsmachines, chocolademachines, afwasmachines, platenreinigingsmachines, koel- en vriesinstallaties, ... Onze merken die we verdelen zijn: Bear, Gram, Hein, Jeros, Kemper, Lainox, Lillnord, Seewer Rondo, SINMAG, ...

 6. RADEMAKER

  Nederland

  Rademaker ontwikkelt en levert oplossingen voor de voedselverwerkingsindustrie. De deskundigheid van het bedrijf wordt zichtbaar in de hoge kwaliteit van automatisering, techniek, hygiëne en prestatie van de geleverde machines. Rademaker heeft een brede kennis met betrekking tot voedselproducten en hun productietechnologie. Toegewijde professionals en de allernieuwste bouwtechnieken leveren u oplossingen die voldoen aan uw (hoogste) verwachtingen. Gedreven door het wereldwijde vrijemarktmechanisme, heeft Rademaker zich ontwikkeld tot een bedrijf met internationale allure. Om beter aan de wensen en behoeften van lokale klanten te kunnen voldoen, hebben verkoopkantoren hun deuren geopend in Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, de VS, Rusland en China.

 7. MECO INGREDIENT

  België

  MECO vervaardigt en verdeelt een uitgebreide waaier aan voedsel ingrediënten voor het bakkersbedrijf en banketbakkerij producten. Onze doelklanten zijn producenten van consumptiegoederen zoals graanmolens, grote broodfabrieken, maar ook cateringsfirma's (restaurants), fast-food ketens en supermarkt bakkerijen. De MECO productmengeling bestaat uit broodverbeteraars, volledige mengelingen voor diverse soorten deeg en gebakje, volledige poedermengelingen voor room en ook ingrediënten voor bevroren Deens en bladerdeeg. Aangezien wij onze ingrediënten in ultra-modern graanmolens en op basis van uitstekende grondstoffen volgens onze eigen ontwikkelde recepten vervaardigen die in ervaren voedingslaboratoria worden geanalyseerd en worden getest, het verklaart waarom de afgelopen jaren die wij in het leveren van hen niet alleen aan een brede waaier van lokale wijze klanten maar ook de uitvoer zijn geslaagd.

 8. PAUL FIERENS

  België

  Fierens Paul is fabrikant van taartrekken, broodrekken, plaatrekken, werkbanken en werktafels voor bakkerijen. Alles wordt in onze atelier gemaakt. Wij leveren ook aan groothandel. U kan tevens bij ons terecht voor al dan niet eetbare versieringen voor patisserie, voor alle mogelijke gelegenheden. Verjaardagen, clowns, Pasen, Kerstmis, Sinterklaas, kortom voor alle mogelijke feestdagen hebben wij de gepaste versieringen voor in uw bakkerij of voor uw patisserie. Natuurlijk verzorgen wij ook al uw klein materiaal voor in de bakkerij. Van bakvormen, broodvormen, taartvormen tot borstels, spatels, scheppen, mengkommen, maar ook kloppers, spuitzakken, messen, appelschillers, enz.

 1. JAN GEVERS

  België

  Jan Gevers verdeelt meer dan tienduizend producten. Ze leveren : margarines, suikers, zouten, fruitconserven in blik, fruit in emmers, halffabrikaten - deeg, schilferdeeg, zanddeeg, taartbodems, broodzakken, taartdozen, alle verpakkingsmateriaal, versiering in suiker, versiering in papier, versiering in chocolade, alle meelproducten, broodverbeteraars, diepvries vleesproductenijsroom, diepvries fruit, diepvries broodjes, diepvries halffabrikaten, diepvries desserten, alle zuivelproducten, gist, eieren, rijstpap, ijsroommix, alle droge vruchten, zaden, noten enz....

 2. BAKHUISJE ('T)

  België

  Alles wat u nodig hebt om jezelf bakker te voelen vindt u er terug. Van bakvormen, taartversiering, spuitzakken, ... tot bloem, gist, cake- of biscuitbloem, ... Je kan het zo gek niet bedenken! Bij T' Bakhuisje, is er een uitgebreid gamma gekleurde rolfondant: rood, roos, geel, oranje, blauw, groen, zwart, wit. Ideaal voor uw cupcakes, muffins en taarten. Voor deze cupcakes en muffins hebben we ook een ruime keuze van gekleurde vormpjes met verscheidene figuren en tekeningen. Alsook is er een gamma van praline- en chocoladevormen voor de patissier in spé. Voor de mensen die net iets meer willen dan een gewone keukenrobot bieden wij ook een gamma van kleine professionele klopper, mengelaars.

 3. VERBEKE BAKKERIJSERVICE

  België

  Verbeke Bakkerijmachines is een dynamische firma die zich specifiek richt tot professionele warme bakkers. Wij bieden u bakkerijmachines en bakkerijovens aan van diverse topmerken: BONGARD, Fritsch en Rhima zijn onze huismerken. Daarnaast verdelen wij ook nog Gostol broodlijnen, JAC broodsnijmachines, GPG thermische olie ovens, Bakon spuitmachines en GRAM koeling. Naast de verkoop van nieuwe en tweedehands bakkerijmachines kunnen wij ook instaan voor het onderhoud en herstellingen van uw machines en ovens.

 4. MYRTLE INDUSTRIES

  Pakistaan

  MYRTLE is een prestigieus bedrijf dat veiligheidshandschoenen en werkkleding produceert en exporteert. Het succes van onze activiteit is gebaseerd op 35 jaar van succes.Een zeer gekwalificeerd team van dynamische vakmensen en ervaren managers biedt hulp aan al zijn partners. Wij nodigen u eveneens uit onze vestiging te bezoeken wanneer u zich in Sialkot / Pakistan bevindt, wij zijn er zeker van dat u onze installatie op prijs zult stellen.

 5. TRIVI SRL

  Italië

  Ontwerp en constructie van machines en installaties voor oven- en diepvriesproducten in de voedingsindustrie. Rijs- en koelcellen. Vriessysteem met platen en lopende band, uitneemmachine met naalden, zuignappen en omkeerinrichting voor alle producten. Bladerdeeg en zuurdesem, voorgerezen pizzadeeg. TRIVI beheert import- en exportactiviteiten in Europa en daarbuiten. Het richt zich voornamelijk op de markt van bedrijven en particulieren.

 6. ECD

  België

  Electro Cool Dynamics is uw vertrouwenspartner op gebied van koeltechniek. ECD bestudeert, werkt oplossingen uit, plaatst en verzorgt de service voor zowel de kleine ijsbar als de grotere producent. Bij ons kunt u terecht voor o.a. ijsroom- & chocolademachines en alle andere machines voor bakkerijen, ijssalons en horeca, van shockfreezer tot ecologische waterkoeling.

 7. EUROFOOD TRADING SARL

  Frankrijk

  Eurofood trading is handelaar in uitrustingen voor de agro-industrie: vlees, kaas, chocolade, koekjes, snoep, blikjes en bakkerij. WIj kunnen nieuw en tweedehands materiaal leveren voor meerdere merken: MULTIVAC, HANDTMANN, Wolfking CFS, BONGARD

 8. CUSINATO GIOVANNI SRL

  Italië

  Bouw van machines voor korte en lange pasta's, emmerelevators, silo's, opslag, banden, doorlopende ketting en transportbanden, schudzeven, opwaartse en neerwaartse transportsystemen met spiraal, opslagplaatsen.

 9. DE BRAUWER

  België

  De Brauwer BVBA is sinds 1984 de specialist in nieuwe broodsnijmachines, occasie broodsnijmachines en in klein materiaal voor de bakker. We hebben onze eigen herstelldienst voor een vlotte service, we beschikken over een ruime stock en we kunnen op maat werken voor sommige producten: Transportwagens, snijplanken, draadroosters, vaatwas- en glazenkorven, INOX werktafels en meubelen, ...

 10. BAKKERIJTECHNIEK

  België

  Bakkerijtechniek bvba te Mol (Antwerpen) is reeds jaren specialist in kwalitatieve bakkerijmachines en professionele ovens. Wij werken enkel met de beste merken uit de professionele sector zoals o.a. Hobart, Fritsch, Daub, Mondial Forni, Mondial Freddo, Ter Haar Bollenkasten, Bakon, Necta, Stamm, ... Roomijsmachines, diepvriezers, remkasten, kneders, verdeelopbollers, rijskasten, kloppermengelaars, roltafels, broodautomaten en winkelinstallaties zijn allemaal te vinden bij Bakkerijtechniek.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Brood-- banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

2.093 Bedrijven