• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • houtbewerkingsindustrie - machines en materialen

Resultaten voor

Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen - Import export

 1. PAUL OTT GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Paul OTT GesmbH is een familiebedrijf met tientallen jaren knowhow op het gebied van machinebouw. Speciale machines voor houtbewerking worden ontwikkeld en gebouwd. Van staalconstructie tot uiteindelijke assemblage en afstelling worden de werkstappen uitgevoerd in de twee fabrieken in Lambach. OTT staat voor nauwkeurige oplossingen op het gebied van kantverlijming. De klanten zijn de timmer- en meubelindustrie, zowel in binnen- als buitenland. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van premium kantlijmmachines.

 2. WEGOMA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds 1970 staat het merk WEGOMA® voor betrouwbare, nauwkeurige en innovatieve machines en elektrische gereedschappen voor houtbewerking en raamconstructie. Als familiebedrijf van de tweede generatie voelen we ons verplicht om onze klanten niet alleen producten van hoge kwaliteit te bieden, maar ook het best mogelijke advies en een uitstekende service. Van planning tot levering van reserveonderdelen ondersteunen we onze klanten in alle fasen van het waardecreatieproces. Wij willen u in staat stellen om succes op de lange termijn te behalen - dit is de enige manier waarop ook wij kunnen overleven in de toekomstige concurrentiestrijd. WEGOMA staat voor precisie en innovatie in houtbewerking en technologie voor de raamconstructie. WEGOMA GmbH ontwikkelt en produceert speciale oplossingen en standaardmachines voor houtbewerking.

 3. CONTIMETA

  Nederland

  Verified by europages badge

  Contimeta is sinds 1932 als familiebedrijf actief in de transportverpakkingen, hechttechnniek en compressoren. In de Benelux, Duitsland en Zweden werken ruim 100 medewerkers. Doordat Contimeta een breed assortiment aan buitenlandse machineproducenten vertegenwoordigt, is zij in staat om een passende oplossing te vinden bij transportverpakkingsvraagstukken rond foliewikkelen, omsnoeren, krimpverpakken, dozensluiten en Flowpack. Bij vraagstukken rond de hechttechniek werkt Contimeta op een vergelijkbare manier. Contimeta is een systeemleverancier. Dat wil zeggen dat de geboden oplossing vaak de levering betreft van zowel machine, verbruiksmaterialen als service. De relatie tussen Contimeta en haar klanten is dan ook in de regel zeer langdurig. Om de klant optimaal te kunnen bedienen heeft Contimeta de beschikking over een grote voorraad machines en verbruiksmaterialen . Deze worden vanuit een centraal magazijn uitgeleverd. De uitgebreide servicedienst bestaat uit circa 25 ervaren medewerkers. De buitendienst monteurs vertrekken vanuit hun huis direct naar de klant om korte aanrijtijden te bewerkstelligen. Sinds 2004 is de vraag naar de diensten van Contimeta sterk toegenomen. De omvang van de onderneming is in die periode navenant gegroeid. De verwachting is dat de groei zich in de komende jaren zal voortzetten.

 4. EMME-ELLE SAS

  Italië

  Verified by europages badge

  Emme-Elle is betrokken bij de productie van multiplex-snijmachines met één en twee messen; slijpmachines, longitudinale lijmverbindingen; automatische polijstmachines voor het polijsten van panelen van polyester, polyurethaan en water. Opgericht in 1981, is ons bedrijf al meer dan twintig jaar actief in de houtbewerkingsmachines, zowel op de Italiaanse als buitenlandse markten.

 5. SKS MACHINES

  België

  Verified by europages badge

  SKS MACHINES: Herstel, verkoop en ombouw van werktuigmachines alle merken, o.a. Bosch-Rexroth Heidenhain, Siemens, Selca, Philips-Grundig, Osai, AB, Olivetti, etc. Alle bedrijfstakken specialisatie : metaal steenmachines, houtmachines, glasnijverheid machines worden elektronisch, elektrisch, mechanisch hersteld en up-to-date gemaakt. SKS MACHINES: opgericht in 1997. Bouwen van hoge precisie vlakbed freesmachines op basis van Granieten onderstel Geometrisch stellen van uw machines aan de hand van moderne meetmiddelen, en laser gecombineerd met KGM meting van Heidenhain

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SCHÊNE

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHÊNE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schuurmachines - houtbewerking, Timmerwerk - machines en materialen, Schuurmachines - houtbewerking, Timmerwerk - machines en materialen, en Houtbewerkingsmachines. Het is gevestigd in Chaineux, België.

 2. BRAUN® SPEZIALMASCHINEN HIGHTECH FÜR HOLZBEARBEITUNG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRAUN® SPEZIALMASCHINEN HIGHTECH FÜR HOLZBEARBEITUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Buchbach, Duitsland.

 3. ABDAX KLAUS BECKMANN HOLZBEARBEITUNGSMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ABDAX KLAUS BECKMANN HOLZBEARBEITUNGSMASCHINEN GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Barntrup, Duitsland.

 4. GANNOMAT ERWIN GANNER GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GANNOMAT ERWIN GANNER GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtbewerkingsmachines. Het is gevestigd in Telfs, Oostenrijk.

 5. LEDINEK MASCHINEN UND ANLAGEN GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEDINEK MASCHINEN UND ANLAGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Bleiburg, Oostenrijk.

 1. POUWELS MB TECHNOLOGY

  België

  De machines van POUWELS zijn ontworpen voor de bewerking van massief hout: trappen, deuren, raamwerken, meubels, enz. Wij bieden een assortiment van handbediende en numerieke freesmachines. Hun robuustheid, precisie, gebruiksgemak en snelheid verklaren hun succes bij een groot aantal gebruikers. Naast de kwaliteit van onze producten, staat het hele team van medewerkers voor u klaar. De doeltreffendheid en beschikbaarheid van onze klantenservice hebben inderdaad bijgedragen aan onze goede reputatie.

 2. LEITZ - SERVICE

  België

  Leitz biedt u exact passende gereedschappen voor alle toepassingen in de hout- en kunststofbewerking. Van de klassieke bewerking van massief hout of automatische doorloop van plaatmateriaal tot de meest uitgebreide CNC bewerkingen met complete productbewerking, voor alle facetten van de houtbewerking heeft Leitz de juiste gereedschappen. Deze gereedschappen - even veelzijdig als de bewerking die ze doen- zijn uitgerust met de geschiktste snijmaterialen, van staal tot HS, hardmetaal en PKD tot het synthetische MKD. Het standaard programma gereedschappen in het Leitz assortiment bestaat maar liefst uit circa 8.000 artikelen. Daarnaast ontwerpt, produceert en levert Leitz jaarlijks duizenden gereedschappen die speciaal voor de klant gemaakt worden.

 1. SELECT

  Nederland

  Select BV is een onderneming die zich reeds meer dan 50 jaar gespecialiseerd heeft in het ontwerpen en bouwen van houtbewerkingsmachines. Kenmerkend voor het bedrijf is dat de ietwat eigenzinnige opstelling een aantal houtbewerkingmachines opgeleverd heeft die enig in hun soort zijn. Bij deze nodigen wij u uit om kennis te nemen van enkele van de ontwikkelde producten door het aanklikken van een van de knoppen aan de linkerzijde. Mocht u meer informatie wensen, aarzelt u dan niet contact met ons te zoeken.

 2. LEZA BELGIUM

  België

  Leza is de referentie bij uitstek op het vlak van verkoop van houtbewerkingsmachines en -gereedschappen. Met ons uitgebreid aanbod aan Europese, meestal Franse topmerken richten wij ons zowel tot professionele bedrijven als tot zelfstandige ondernemers, technische diensten en doe-het-zelvers... We bieden elektr en handgereedschap, bouwgereedschap, laser, meettoestellen, werktafels, werkkledij, fanartikelen, combines, paneelzagen, kantenlijmers, lintzagen, machines, stofazuiging, frezen, zagen, kachels, schuurpapier, lijmen en reinigen.

 3. DBS MACHINES

  België

  Een compleet aanbod houtbewerkingsmachines. Verkoop en onderhoud van machines voor houtbewerking, van standaardmachines tot complete productielijnen: universele gecombineerde houtbewerkingsmachine, frees zaag machine, vlak vandikte schaafmachine, vlakschaafbanken, rijboormachine en potscharnierboor, kantenlijmmachines, formaatzagen, freesmachines, langgatboormachines, kantenschuurmachines, lintzaagmachines, aandrijvers, stofafzuigers, vierzijdige schaafmachine, breedbandschuurmachines, universele cnc boor frees en zaagcenters, kantenverlijmer, persen, paneelzagen, vierzijdige schaaf en profileermachines, brekers en briketteerpersen, stofzuigers.

 4. LAMELLO BELGIUM

  België

  Lamello, uitvinder van het Lamello houtverbindingssysteem, biedt de originele houten verbindingsplaatjes, Lamello koekjes. De groeven voor de lamellen worden gefreesd met de originele Lamello groeffreesmachines. Daarnaast beschikt Lamello over een efficiënt lijmopbrengsysteem, een lichte en handige lijmfles met doseerpomp. Het spansysteem voor het lijmen van een korpus, lade , frame, wand- en vloer paneel zorgt voor een goede droging. Voor het repareren van fouten in het hout en beschadigde plaatsen heeft Lamello het reparatiesysteem voor hout ontwikkeld. De minispot opvulstukjes en astspots bieden een oplossing voor de reparatie op vlakke stukken en kanten. Lamello biedt ook oplossingen bij vlakfrezen, kantenfrezen en scheidingsfrezen. Lamello houtverbindingstechniek, uw partner in rationele houtbewerking.

 5. DETAGROUP

  België

  Deta Group staat voor 30 jaar ervaring en know-how in de handel van machines voor de houtbewerking. In België telt de onderneming 12 medewerkers. Middels een uitstekende service en correctheid in zaken doen, blijft klantentevredenheid ons uitgangspunt voor succesvol ondernemen. Tot eind de jaren '90 was Deta Machines vooral gekend als de tweedehands specialist in België en ver daarbuiten. En alhoewel de handel in tweedehandsmachines vandaag nog steeds een belangrijk deel van de activiteiten blijft uitmaken, biedt de onderneming zijn klanten ondertussen ook een volledig en hoogwaardig gamma nieuwe machines, stofafzuigingen en schuurmaterialen. Met Deta Polska heeft de onderneming ook een zusterfirma in Polen. De activiteiten van de onderneming kunnen dan ook het best worden samengevat onder de noemer "Woodworking Technologies".

 6. VAN DEN BUSSCHE

  België

  Van den Bussche profileert zich als een technische alles-onder-één-dak toeleverancier van gereedschappen voor hout, bouw en industrie in heel Vlaanderen. Naast specialistische technische gereedschappen en materialen leveren zij een totaalpakket gekoppeld aan een uitstekende service. Vrijwel alle producten zijn standaard op voorraad. Ze leveren oa : Elektrische gereedschappen : Dewalt, Festool, BOSCH, Hitachi, Flex, Makita, Metabo, Partner ... Houtbewerkingsmachines : Scheppach, Robland... Siliconen en lijmen : Soudal, Rectavit, Promat, Zagen, schuurmiddelen en diamantschijven : Sadu, Leitz, Tyrolit, Carat, Dimas... Schroeven en nagels, lasers en niveaumeters : sokkia, nedo, ... Trilnaalden en omvormers : Rilco, Compressoren en luchtpistolen : Brown, Airpress, Stanley, Bostitch, ...

 7. TEKNAMOTOR SP. Z O.O.

  Polen

  Ons productaanbod omvat: schijf- en trommelversnipperaars voor hout gebruikt om het houtafval bij het houthakken in bossen te versnipperen, in zaagmolens, voor onderhoudswerkzaamheden in parken, langs de weg en in boomgaarden, voor het snoeien van boomtoppen en struiken, verwijderen van afgebroken takken; energetische wilgenhout, enz. hamermolens voor houtsnippers en zaagsel, maalmachines (stompen) voor achtergebleven stronken na het kappen, band- en trillading en transportsystemen

 8. DV SPECIAL MACHINES

  België

  DV Special Machines is gespecialiseerd in CNC gestuurde machines of bewerkingscentra. Het bedrijf is marktleider in de schrijnwerkerij. DV Special Machines biedt verschillende machines voor het realiseren van deuren, algemene schrijnwerkerij, schuiframen, trappen, meubels, … en nog veel meer. Daarnaast biedt het ook service en ondersteuning. Tweedehandsmachines of wederverkoopmachines zijn uiteraard ook aanwezig.

 1. PHILIPS CONSTANT

  België

  Philips Constant nv is gespecialiseerd in houtbewerkingmachines. Het bedrijf biedt: aandrijvers, afkortzagen, afzuiginstallaties, boormachines, breekmachines, hefsystemen, kachels, gecombineerde machines, kantenlijmmachines, korpuspersen, langszagen, lintzagen, … maar ook tweedehandsmachines. Naast de machines van toeleveranciers vindt men ook machines van eigen productie.

 2. VAN BELLE

  België

  Van Belle NV is een referentie in de houtsector. Ze zijn gespecialiseerd in slechts enkele merken. Ze verdelen al meer dan 30 jaar het Duitse merk Weinig en zijn de exclusief verdeler in heel België van 'Weima', de Duitse fabrikant van briketteerpersen en houtafvalbrekers. Wij zijn ervan overtuigd dat ook dit merk voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen.

 3. VENS & THIERS MACHINES

  België

  Vens & Thiers Machines is gespecialiseerd in houtbewerkingmachines. Vens & Thiers maakt met Klingelnberg Klauss uit Nederland deel uit van de Optimatgroep. De Diensten na verkoop van beide firma's mixen dagelijks hun technici, teneinde een perfecte en gespecialiseerde service te kunnen bieden. Hun productgamma bestaat: handwerkmachines, industriële machines, machines voor het massief.

 4. STOVE

  België

  L’entreprise Stove est spécialisée dans le domaine des tables élévatrices, dans les systèmes de transport interne et dans les machines pour la transformation du bois. Ils présentent parmi leurs produits: Geautomatiseerde rolbanen - Heftafels - Verpakkingsmachines - Lijmmachines - Stapelaars - Persen.

 5. FIMAL SRL

  Italië

  Het bedrijf FIMAL SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren paneelzaagwerk, multifunctionele houtbehandelingsmachines, en houtbehandelingsmachines. Het is gevestigd in Fano, Italië.

 6. LINTERA TECHSERVICE, OOO

  Wit Rusland

  Het bedrijf LINTERA TECHSERVICE, OOO, is een Distributeur, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 7. SARPEDON GLOBAL TRADE

  Turkije

  Het bedrijf SARPEDON GLOBAL TRADE, is een Distributeur, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren speciale houtbehandelingsmachines, machines voor bewerking van hout, en bewerking en productie van hout. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. BELMASH FACTORY JLLC

  Wit Rusland

  Het bedrijf BELMASH FACTORY JLLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor bewerking van hout, blokmessen voor de bouwindustrie, en splijten van hout. Het is gevestigd in Mogilev, Wit Rusland.

 9. KIRCHNER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KIRCHNER GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Gerolzhofen, Duitsland.

 10. DR. CHRISTOPH HESSLER MASCHINENSYSTEME

  Duitsland

  Het bedrijf DR. CHRISTOPH HESSLER MASCHINENSYSTEME, is een Distributeur, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Lübbecke, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

14.721 Bedrijven